תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הי, במחשב של מכר הבעיה הזאת קיימת כבר המון זמן. בכל פעם שמנסים לשלוח Attachment כמו תמונה או וידאו (ששוקלים אפילו פחות ממגה) הם נתקעים ב- Out box ואם באמת מחכים איתם, לוקח יום-יומיים עד שהם יוצאים משם. האימייל שמוגדר שם הוא אימייל של 012. אבל חושב לציין שכששולחים אימייל דרך השרות באתר של החברה, הכל עובד בסדר. חשבתי על למחוק את Outlook ולהתקין מחדש, אבל אולי יש פתרון פשוט יותר ומהיר יותר שאתם מכירים. (אני גם לא בטוח שמחיקה תעזור) תודה!
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי את מורטל קומבט טרילוג'י אני מוריד מוריד מוריד... ולא מצליח לפתוח רשום שסוג הקובץ הוא Application אז מה זה בכלל? אפשר לפתוח את זה? אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא נורא..(מקסימום תעבירו...) תודה מראש זלינקו!
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
במחשב ישנה בעיה שמקשה על החיים והעבודה איתו. המחשב, P4 לוח אם של ASUS עם מערכת הפעלה XP מתנהג מוזר עם סמן העכבר. הבעיה -אם לא מניעים את העכבר לעשרים שלושים שניות, סמן העכבר נעלם. יציאה ממצב זה רק על ידי הזזת העכבר באגרסיביות מספר פעמים, ואז מופיע הסמן באחת הפינות של המסך וניתן שוב לעבוד עם העכבר. כדי לעבוד עם המחשב יש צורך לשמור את היד על העכבר ולהניעו כל הזמן, כדי שהסמן לא יעלם. כמובן שקשה לעבוד בצורה כזו. ניסיתי להחליף עכבר אחד ושני - והשתכנעתי שהבעיה איננה בעכברים, אלא כנירה בדרייבר, או במערכת ההפעלה, אולי בביוס? האים מישהו מחברי הפורום ניתקל בבעיה כזו? יש מידע מהיכן נובעת הבעיה ואיך מתקנים את המצב לעולת עכבר "נורמלית"? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה ... יש לי בעיה עם ההאוטלוק אקספרס של הווינדוס... הבעיה היא ... שאני לא מוצא אותו ... או שהוא נמחק או שהוא נעלם... מהי התשובה לכך?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך צורבים קבצי bin מהמחשב לדיסק בעזרת nero, יש לי קובץ bin של משחק (וזה חוקי :saint:) ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק כדאי שהמשחק יפעל ישר אחרי שאני מכניס את הדיסק, האם צורבים אותו כמו דיסק data רגיל?. ועוד משהו מה זה הcue הזה? תודה לכל מי שיעזור. ;D
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה. במידה ולא ניתן, אשמח לקבל תוכנה חינמית שבעצם מוסיפה ADD-ON לאאוטלוק שיאפשר פיצ'ר זה. תודה רבה על תשומת הלב וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, איזה מהגרסאות הרבות של BSPLAYER מומלצת כך שתהיה: - מותאמת לכל סוגי הסרטים, וגם לפורמטים של HD. - שלא תהיה ממש כבדה על המחשב - ?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
טוב ככה אני מחפש 2 תוכנות : 1) נכון שאתם משחקים באיזה משחק ואתם רוצים להקליט חלק מאותה פעולה שאתם עושים וכול זה ??(עם אזיה תוכנה אני יכול להקליט?? כיאילו להפעיל את המשחק ולהקליט ..) 2)תוכנה שאני יש לי סרט ואני רוצה לערוך אותו .. להוסיף לו עוד חלקים וכאלה .. כמו שעושים עם תמונות בWindows Movie Maker תודה רבה אנשים ..
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לשלב וידאו במצגת כך שתופיע כחלק מהמצגת ולא תפתח בחלון נפרד תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
באפשרויות > מעבד - המהירות של המעבד צריכה להיות המהירות הנוכחית (כלומר אחרי אוברקלוק) או המהירות המקורית של המעבד ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה באיסיקיו.. אני מסמן בהגדרות "שימוש ב firewall " והכל טוב ויפה... אבל שאני מתחבר מחדש לאיסיקיו (לא משנה מאיזה סיבה..כיביתי את המחשב וכו'...) ההגדרות חוזרות למה שהיה קודם זה קורה רק פה כל השאר נשאר אותו דבר(פרטים וכו'...) מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה עושית במצב הזה? אשמח לקבל פתרון למצב תודה מראש דודי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
ישמח לקבל הסבר מפורט ותגידו אחרי שעשיתי גוסט גיבויי איפה אני פותח אותו בדוס? במערכת הפעלה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה מסויימת שתוכל להפריד לגמרי ממנגינה של שיר כלשהוא את הקול של הזמר\ת ובכך ליצור פלייבק לשיר המסויים שנערך... תודה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם.......... אני צריך עזרה בלהגדיר שהמייל של הוט מייל שלי תישלח לOutlook Express אז......... איך אני עושה את זה בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחים שלי שלום!!! איזה תוכנת אנטי וירוס הכי קלה ועושה את העבודה כמו שצריך... איזה הכי שווה להתקין.. ואיזה אתם משתמשים?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שתיים מתוך 4 הגרסאות של התוכנות החדשות של אדובי מושקות היום. Creative Suite 3 Design + Creative Suite 3 Web נמכרות מהיום, בזמן שגרסת Creative Suite 3 video תגיע בקרוב. (יש גם גרסת אוליטימט שעוד לא נמכרת) לפרטים על תוכן החבילות: http://www.adobe.com/creativelicense/ http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092897 סוף סוף, כמה חיכיתי לPS CS3 (וגם כמובן לפלאש ולDW )
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלוםם יש לי אברסט בשביל לראות את הטמפרטורות של הרכיבים והכלל אבל אני רוצה לדעת כמה המחשב מתחמם במשחקים במאמץ וזה..רציתי לדעת איך ועם מה אני יכול לעשות את זה? תודהה =]
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
קטע דפוק לגמרי. כל פעם שאני מפעיל את המדיה פלייר 11, הוא עובד טוב לאיזה דקה ואז פשוט נעצר הכל והמחשב עושה ריסטרט! והקטע הממש דפוק- שזה לא קורה לבד, זה רק אם לוחצים על פליי/פאוס/מעבירים שיר, אם אני רק פותח ולוחץ פליי אז הכל עובד טוב. בנוסף, היום פעם ראשונה זה גם עבר למסך כחול כזה עם כיתוב לבן... אין לי מושג מה עושים, הסרתי והתקנתי כבר איזה 15 פעם... גם התקנתי winamp והכל עבד סבבה. בבקשה תעזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני זמן רב מחפש מין MUI לתוכנת השירטוט AUTOCAD האם מישהו שמע על תוכנה כזאת עברית !! עדיף 2005 ! אבל כל גרסה חדשה יותר בעברית תתקבל בברכה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
הICQ החדש נכבה אחרי כמה זמן עם הודעת שגיאה של שלח אל תשלח... הוא גם נכבה אם שולחים כמה הודעות בבת אחת... ולמה אחרי כמה פעמים שאני מתנקת ומתחבר הוא רושם לי 30 דקות עד שאני יוכל להתחבר פעם הבאה?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. ב- WORD , כשלוחצים על המקש הימני, נפתח תפריט אפשרויות (גזור, העתק, הדבק, גופן, פסקה, תבליטים ומספור, וכו'), כשמסמנים משהו (בטקסט עצמו). האם יש אפשרות לשנות/לעצב אותו, כלומר להוסיף לו, למשל, מילון, ספירת מילים וכד'? 2. ומשום מה, לאחר התקנת הOFFICE במלואו (כנראה), סימון מילה באנגלית ולחיצה על המילון, לא מראה כלום עד שאני בוחר איזה מילון אני רוצה מתוך השניים. על מילים בעברית זה לא עושה את הבעיה הזו. איך אני קובע לו מילון כברירת מחדל?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-