עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, אני מנסה לשחק במשחק DOS על XP ואני משתמש ב-VDMSOUND (כי היו לי בעיות עם הסאונד...). הבעיה היא שזמן קצר, דקה שתיים, לאחר ההפעלה, המשחק נסגר לבד . ניסיתי להשתמש ב-DOSBOX, אבל הוא לא משמיע לי את הסאונד. ניסיתי גם להפעיל את הקובץ עם COMPATIBILITY של 95 ו-98 בנוסף ל-VDMSOUND אך לשווא :'(. יש למישהו רעיון מדוע זה קורה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. כמו שכתבתי בנושא, המחשב נייד שלי פועל לאט.חשבתי על להוסיף למחשב זיכרון אבל נראה לי שקודם אני ינסה להאיץ אותו בעזרת תוכנות. אז אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על תוכנות שיאיצו את המחשב אבל שישאירו אותו יציב אני יודה לכם מאוד. נ.ב כבר פירמטתי את המחשב פעם וזה לא מה שעזר להאיץ אותו.. ------ אני יודה למי שיעזור לי בנושא הזה במסנג'ר. תודה..ניר. gedolim@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  3. הנורטון עושה לי בעיות הוא לא פועל... השאלה היא האם אני יכול להתקין את ה- kaspersky ושהנורטון העדיין על המחשב... הם לא יפעלו במקביל, הנורטון שלי לא עובד...

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  4. נגיד מישהו שולח לי כתובת של אתר מסויים, אז כשאני לוחץ עליו ה ICQ פשוט נתקע ולא מגיב, מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by sergey_k,

איך עושים בתוכנה שהכפטורים של מיקלדת האינטרנט יעבדו גם שם ולא רק ב מדיה פלאייר עם מישו יודע איך עושים שיתן הסבר בבקשה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  6. Started by Spiritus,

מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  7. אני מקווה שזה הפורום המתאים... עד לפני 3-4 חודשים הייתי על רזולציה 1024*768.. ואיכות צבע 32 ובזמן האחרון כל פעם שאני עושה ריסטרט זה חוזר לי ל16 מה שגורם לאייקונים להתבלבל להיות מכוערים ולהתהפך אחד עם השני... למשל אייקו של ווינאמפ פתאום מראה אייקון של אקספלורר או משהו... ואז אני מחזיר ל32 הכל מסתדר ... ריסטרט וחוזר ל16...!@# למההההההה? ובדקתי לא מצאתי שום תוכנה שמפריעה או שהתקנתי לאחרונה ויש סיכוי שהיא הפריעה,SPYWARE ADAAWARE,אממ כל דבר פשוט שכל אחד היה חושב בדקתי... GEFORCE 3 TI 128... (פעם זה היה נשאר על 32----) מישהו יודע למה זה יכול להיות או איפה אני יכול לשנות לו ברירת מחדל אולי משהו ברג'סטרי..? תודה..

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  8. אילו פורטים צריך לפתוח באימיול v.0.45b ואיך אני בדיוק פותח? יש לי ראוטר של Dynamode, לא יודע איזה מודל. יש לי גם מודם של alcatel. עשיתי חיפוש כללי ולא עזר תודה מיוחדת מאוד מאוד לעוזרים

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by dannygnh,

כאשר אני מנסה לצרוב קבצים בנרו{ גירסה 6.6} אינני יכול לזהות את הקובץ כיוון שהוא נראה כגיבריש או משהו דומה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. ועוד העובדה שיש לי רק 256MB זיכרון לא עוזרת במיוחד :-\. יש לי את הגירסה האחרונה של התוכנה, בדקתי רוגלות עם AD-AWARE ווירוסים עם NOD32. שתי התוכנות מצאו מה להסיר, אבל הבעיה עדיין המשיכה ולא נעלמה אחרי. מה אני יכול לעזור? כי 50MB זה באמת הון, והמחשב מאוד איטי בגלל זה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by nehmia,

אחת שתריד לי ממש מהר ולא יותר מידי מסובכת...

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. את מה בדיוק הוא מנרמל? כרטיס הקול שברשותי - !Creative SB 5.1 Live בתודה, יניב.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  13. יש לי קבצי מידי, שמאוד עוזרים לי בדברים, אבל מה - זה נשמע כמו זבל! אז עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ומצאתי את העובדה שאפשר להוריד - או סאונדפאקים לכרטיסי קול מסויימים (לי יש AC97 מובנה אם אני טועה, לא משהו מיוחד) או תוכנה שלוקחת את המידי והופכת אותו ל-wav עם סמפלים הרבה יותר טובים. וזה מה שאני מחפש. שמעתי על YAMAHA S-YXG (אם אני לא טועה) ועל ROLAND SOUNDCANVAS, אבל את שתיהן לא מצאתי (בעצם את הימאהה כן מצאתי אבל היא לא מתאימה לווינדוס XP) אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר, ויודע מאיפה להוריד את התוכנות האלו או אחרות, וגם סמפלים טובים (לבאס [אפשר גם פרטלס], לאקוסטיות, לדיסטורשן מטאל, לתופים בעיקר, אבל אשמח לעוד דברים) אשמח שיודיע לי!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by hagay21,

היה לי ערכת הגנה של פנדה bitdefender ועכשיו התקנתי נורטון סקיורטי. שאני פותח דפי אינטרנט לפעמים הוא מסרב לפתוח לי חלונות וזה קורא רק באינטרנט סיקיורטי של נורטון מישהוא מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by taotao,

כול כמה זמן לפעמיים דקות לפעמיים שעות אני מקבל תהודעה הזאת זה רק מזהיר אותי ואומר לי שאני מוגן או שיש דרך לטפל בזה או משהו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  16. השאלה בכותרת , אז תצביעו. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050605131302.html Currently there are not many details available about Apples decision to start using Intels chips, furthermore, the reasons for the move are also not clear. The main question now concerns future strategy of Apple Computer, as re-made Mac OS X operating system for x86-based Mac computers may also launch on PCs made by other makers. Moreover, Apples machines may also run Microsoft operating systems.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. שלום. אני צריך פיירוול חזק, נוח, קל, ושנותן לפתוח פורטים. לא חייב להיות חינמי - אני מוכן גם לשלם - הכל בשביל האזוראוס. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. שלום, אני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי פרו אבל הוא לא מקורי, יש דרך שבא אני יכול להתקין לו SP2 למרות שהוא לא מקורי? ואת שאר העדכונים שיש למיקרוסופט להציע?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by dannygnh,

כאשר אני מנסה להמיר קבצי avi to mpg אני מקבל הודעה מסוג זה "can'ot open or unsupported"

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. האם ניתן באמצעות Norton Partition Magic 8 למחוק Primary Partition C מבלי למחוק את Logical Partition D, וליצור במקום המחיצה שנמחקה מחיצת C חדשה בפורמט שונה מבלי לפגוע ב-Data שבמחיצה D? במידה והדבר אפשרי, אז האם הפעולה מתבצעת באופן מיידי ובטוח ב-100%, או שזו פעולה שלוקחת זמן ויש בה סיכון מסויים?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  21. תמיד עולה לי ההודעה הזאת (באדום) אז אני לוחץ CONTINUE ואז האתר הזה עולה http://us.mcafee.com/root/login.asp מה עושים נשבר לי מההודעה הזאת היא תמיד מוציאה אותי ממשחקים איך מבטלים אותה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by 013shaul,

שלום אני חדש בפרום הזה ויש לי בעיה בבקשה אם תוכלו לעזור לי בזה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת בהפעלת מספר תוכנות ומשחקים RUN-TIME ERROR [80040111] 2147221231 AUTOMATION ERROR CLASSFACTORY CANNOT SUPPLY REQUESTED CLASS הסרתי ושוב התקנתי את המשחק את התוכנות שבהם קיבלתי את ההודעה ודבר לא עזר ניסתי לשחזר את הקבצים של הWINDOWS אולי נפגמו גם לא עזר עשיתי שיחזור מערכת .הפעלתי אתחול סלקטיבי אולי איזה תוכנה מתנגשת גם לא עזר אני ממש מיואש ומתוסכל האין לזה פיתרון ? מותקנת במחשב המערכת : WINDOWS XP SP2 בגירסה העברית WINDOWS MEDIA PLAYER 10 בגירסה העברית K-LITE CODEC PACK 2.47 FULL חומרה : PENTIUM 4 3.00 GBZ זיכרון 512 mb כרטיס מסך :RADEOM 9200 SE AGP לוח אם VIA CHIPSET הודה לכם …

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה להכין מצגת של תמונות וקטעי וידאו ושהמצגת תרוץ באופן אוטומטי (כלומר לא צריך ללחוץ על NEXT כל הזמן) בDVD. ניסתי לצרוב את התמונות כמו שהן על הדיסק ובחלק מהמכשירי DVD הם לא עלו. ניסיתי לצרוב מצגת של PWOER POINT וזה לא עבד. מבקש את עזרתכם והדרכתכם. אביעד. זה נראה לי הפורום המתאים אבל אם זה לא, תעבירו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי, הורדתי סרט(CONSTANTINE),והוא בקבצי NRG, ישר צרבתי אותו בתור IMAGE בנרו,אך כשאני מפעיל את הדיסק,מפעיל את הסרט אין כלום הפלייר פשוט נתקע...(ניסיתי כמה נגנים).זה בטוח הדיסק. מה עוד אני צריך או יכול לעשות? צרבתי אותו במהירות 40,חשבתי אולי זאת הבעיה אהל פתחתי תקובץ ב DAEMON ואותו דבר...רואה תקובץ פותח,אך אני לא יכול לצפות בסרט... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by shay43,

יצרתי קובץ AVI שערכתי בתוכנת MOVIE MAKER.כאשר רציתי לפתוח קובץ זה בתוכנת VIRTUALDUB לצורך קידודו, התוכנה (VDUB) נתנה לי הודעת שגיאה, שאינה פותחת קבצים כאלו. מישהו יודע מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים