עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yotamoo,

שלום... הורדתי קובץ rar מהאינטרנט.. כשפתחתי אותי גיליתי שלושה קבצים: אחד sub. אחד cdd. ואחד img. עד כמה שאני יודע אני צריך לצרוב את קובץ ה-img אבל אני לא יודע איך עושים זאת... ד"א אני משתמש ב-nero... ץודה לכל מי שיענה :-\

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. כשאני מקליט מהטלויזיה לא חשוב עם איזה תוכנה יוצא לי שחלק מהתמונה נעלם למשהו ולא מתקבל.... אני מקליט עם הכרטיס מסך 6600GT של גיגה בייט מה אפשר לעשות? תמונה להמחשה: אם זה לא קשור לפורום זה אז אני מתנצל ואם אפשר להעביר אני יודה מאוד

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by galCool,

?

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  4. היי, יש לי בעיה. יש לי מספר תוכנות במחשב שאני מעוניין להסיר ושלא ישאר שום זכר. שימוש בתוכנות שמנקות רגיסטרי לא עוזר. למשל NETLIMITTER- אחרי ההסרה המלאה שלו והסרת כל ערכי הרגיסטרי , עדיין מופיעה לי שגיאה " עלייך להסיר את הגירסה הקודמת" כשאני מנסה להתקין גירסה ישנה יותר. איך אני מגיע לכל הערכי רגיסטרי כדי להסיר ל-ח-ל-ו-ט-י-ן את התוכנה? הבעיה היא לא רק לגבי התוכנה הזו אלא בכלליות לגבי כל התוכנות. תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by wok2000,

שמעו חברים אאטלוק מותק של תוכנה, אבל עד שמתחילים להשתמש בה. שים לב! מטרה: לייבא (בעזרת POP) את תוכן ה GMAIL אל אאוטלוק תוך שמירה על הLABLE...אני חוזר...ייבוא עם מידע ה LABLE (כדי שעדיין החומר יהיה ממוין ל"כמו תיקיות" לפי נושאים). אמצעים: 1. התוכנה היחידה למען השם בשם GOutlook (לאתר התוכנה http://goutlook.sourceforge.net/). זו מעין תוכנה שבתכלס מוסיפה סרגל לאוטלוק שבו יש את ה LABLES אשר יובאו מGMAIL. 2. תוכנת OUTLOOK 2003 בעברית (שימו לב אני מדגיש בעברית כי משהו בלב אומר לי שאולי התוסף לא יודע להתחבר לממשק העברי..אולי) דרך: *מפעיל את ההתקנה של GOutlook ואומר שדורש .NET FRAMEWORK 1.1.432 ...אז אני מתקין את 2 כמו טיפש כי חושב שזה כאילו מתקדם יותר. ועדיין מבקש 1.1432 .…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  6. Started by solo53,

תוכנה שמקליטה אבל ל פורמט MP2 מכניסות כרטיס הקול תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by ShahafH,

תשמעו הad-aware שלי עושה לי בעיות חמורות במחשב אז אני מחפש תוכנה שדומה לה בביצועים.. אני יכול בבקשה לקבל שמות? תודה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by aviram20,

כל גרסא שדל אמיול שאני מנסה להתקין לא עובד ומה שעובר לא מתחבר ומה שמתחבר לא מוצא כלום!! חומת האש לא פעילה אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול לתת לי קישור להורדה שכן טובה וכן עובדת לא אכפת לי איזה גרסא....

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by רועי מלר,

היי.. ברשותי כרטיס רשת אלחוטי D -Link DWA - 110 אני צריך דרייבר עבור VISTA ULTIMATE 64bit או המלצות לגביי כרטיסים שונים בעליי תמיכה.. המון תודה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  10. התקנתי Windows XP Professional SP3 וComodo Firewall. אחרי עדכון לגירסה 3.5.54375.427, בכל פעם שWindows עולה החלון של Comodo Firewall קופץ, במקום שהוא יהיה ממוזער בtraybar. איך מסדרים את זה? ניסיתי לראות מה כתוב בmsconfig, אבל משום מה msconfig לא עובד. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by eladbu,

יש לי בעיה עם DEAMON TOOLS התקנתי את 4 החדש!ומה שקרה הוא שזה השאיר לי דרייב אחד בלי להסיר אותו! כך שגם שדיימון לא מופעל נשאר לי אחד פתוח! איך אני מסיר אותו? עריכה: העצלנות עוד תהרוג אותי ;D הנה לינק למי שנתקל\יתקל בבעיה http://www.daemon-tools.cc/dtcc/t448-i-uninstalled-dtools-but-the-virtual-cdrom-is-still-there.html

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. כאשר אני רוצה להזיז או למחוק משהו מה( PROGREM FILES (xp , אני מקבל הודאת שגיאה "Access is Denied" Error Message ניסיתי את זה : http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Ben-us%3B810881&x=15&y=15 לא עזר אבל, יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by orlupo,

האם ניתן להתקין את Quicktime ללא iTunes? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  14. יש לי כרטיס קול מובנה SIGMATEL על לוח אם של INTEL ISELTON D946GZTS http://www.intel.com/products/motherboard/D946GZTS/index.htm לכרטיס הקול יש 3 יציאות ואני מחבר אליהן של כבלים של מערכת הקול שלי. כאשר אני מפעיל מוזיקה אז אני שומע רק ברמקולים שמוגדרים FRONT. בשאר הרמקולים CENTER ן - REAR אני לא שומע אלא אם אני מכניס סרט DVD בפורמט 5.1. האם קיימת תוכנה המאפשרת להפעיל את כל הרמקולים בו זמנית במוזיקה? למעשה אני חושב שאני צריך תוכנית שמגדירה את כל היציאות של כרטיס הקול כ FRONT. (זה לא אפשרי עם התוכנה שמסופקת ע"י אינטל וגם לא עם העדכונים שלהם). תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by cateye,

יש לי את תוכנת IDM -internet download manager והיא נותנת לי שגיאות (עד עכשיו היה בסדר) מישהו מכיר את השגיאות האלו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. כל פעם שאני מנסה לפתוח את ה- DEAOMON TOOLS על מנת לפתוח קבצי ISO \BIN אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה בעיית התקן 39 ואחרי שאני מאשר אני מקבל את ההודעת שגיאה באנגלית. http://img201.imageshack.us/img201/215/25357389em2.jpg מזה יכול להיות? איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת? אני עובד על וינדוס XP עם SP3 , הבעיה החלה לאחרונה לפני זה לא הייתה קיימת והתוכנה הייתה עובדת רגיל, ניסיתי תוכנה דומה אלכוהול 120% וגם שם יש בעייה דומה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  17. אין מה להוסיף יותר חוץ מהנושא.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  18. חיפשתי ברשת ולא ניתן להשיג אותה,אולי מישהו התקין אותה כחלק מהתקנת כרטיס הקול שלו?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  19. אני עורך סרט בתוכנה studio 9 וחלק מהמקורות שלי צולמו ב-NTSC וחלק צולמו ב-PAL. ואני ממש מתחרפן מלנסות לחבר ביניהן מבלי להתפשר על האיכות. כשאני מעביר את קטע ה-PAL ל29.97 FPS (ז"א- NTSC) התמונה מתפצלת לקווים שחוצים אותה לרוחב במיוחד בקטעים שבהם יש תזוזה רצינית. בבקשה, כל מידע יתקבל בברכה. אני יומיים כבר מחפש באינטרנט... תודה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by עמיר שחר,

שלום רב.. יש לי שני שאלות אני עובד עם EXCEL של אופיס 2003 בעיברית. אבל המצפרים נמצאים בצד שמאול של המסך כמו בגירסה האנגלית. השאלה מה יש לעשות על מנת להעביר את הEXCEL למצב רגיל. שאלה שניה....... יש לי שני מחשבים ברשת ואני עובד עם OUTLOOK EXPRESS 6 של XP. אני רוצה להעביר את כל התכתובות מאייל שלי כולל ספר כתובות, והגדרות אישיות שלי ממחשב למחשב אי אני מבצעה את זה? בתודה מראש עמיר שחר

21. Started by zidanne,

אהלן חברה , לפני מספר ימים התקנתי win 7 ultimate x86 heb שמתי קראק הפכתי אותו לחוקי . כעבור כמה שעות כל כמה שעות הוא היה עושה לי ריסטרטים לבד אז ביטלתי את האופציה כשיש כשל מערכת שלא יעשה ריסטרט ומאז הוא התחיל "לתקןף" אותי במסכים כחולים כל כמה שעות (תמונה מצורפת) לפי מה שרשום במסך צריך לעשות מלא מלא דברים על מנת למנוע את זה ואין לי לא כוח ולא זמן לעשות את זה . שאלתי למומחים : האם למישהו יש קיצור דרך כלשהוא שאני יעשה על מנת למנוע זאת ? מה עלי לעשות ? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by ליטל,

אתמול קיבלתי מחשב חדש מסוג DELL PRECISION N2400 אך אני לא מצליחה לשמוע מוסיקה, הוא מחזיר לי הערה sound device not installed. האם אני יכולה להתקין זאת בעצמי? אם לא לאן לפנות? תודה רבה, שבת שלום..

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. בשמירת תמונה עולה לי החלון הזה http://img247.imageshack.us/img247/7682/mshtmlmf0.jpg ועוד הודעה שעולה לי בגלישה באתרים http://img247.imageshack.us/img247/39/ie7ag0.jpg

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by wow,

כשאני ממיר סרט אז חוץ מהאפשרויות של VCD ו-SVCD יש גם DVD. אם אני בוחר ב-DVD האיכות של הסרט נשארת טובה כמו במקור (שממירים ל-VCD ו-SVCD האיכות יורדת טיפה)? והאם אני צריך מדיה של DVD וצורב של DVD עלמנת לצפות בזה במכשיר DVD אם אני ממיר את הסרט בפורמט הזה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים