תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הQUICK TIME תמיד נתקעת לי כשאני רואה סרטונים ברשת.. מבקש שם לתוכנה שתפעיל לי סרטונים מהרשת ושתהיה יציבה ולא תתרסק כל הזמן. תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
משום-מה, למרות ביטול חוזר ונשנה של האופציה ב- Word, תחת כלים-->אפשרויות-->תצוגה-->"הצג חלונית משימות" החלונית ממשיכה להופיע. כיצד ניתן לבטלה באופן אוטומטי, כך ש- Word ייפתח בלעדיה? ב- Excel למשל ההסרה של חלונית המשימות כן עבדה. בתודה מראש, RBH
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי לכולם, אבא שלי מדי פעם משתמש באיסיקיו שלי, אני לא יודעת מה לחץ או מה עשה בהיעדרי אך כרגע רשימת האיסיקיו שלי ריקה... בהתחלה הבעיה הייתה רק על הגרסה החדשה, כשהעלתי את 2003b רשימה ישנה שלי עלתה אך עדיין הייתה (בערך חצי ממה שהיה לי אתמול). אך לצערי החלטתי לעשות ניסויים, ושוב מחקתי אותה ושמתי את גרסת ה- 4.0 לייט לבדוק אולי גם היא תעלה לי חלק. הפואנטה- נשארתי בשתי הגרסאות כרגא בלי אף אחד ברשימה שלי... אני אובדת עצות מדוע זה יכל לקראת? והאם אני יכולה לשחזר את הרשימה שלי? :-[
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
הוינדוס קרס...זה קורה לי לפחות כמה פעם בשבוע!! הלכתי לטכנאי ש--קניתי ממנו את המחשב--...לפני חודש כדי לבדוק את המחשב הוא ביצע בדיקה ואמר שהוא הריץ דברים כבדים במחשב...ובדק אותו כל היום ולא זיהה שום בעיה! אמרתי לו שבפעם הבאה אני אצלם את הבעיה...(וכן רק עכשיו יש לי מצלמה כדי לתעד את הרגע..) אני אלך אליו בימים הקרובים...אך רציתי לשאול גם פה מה אתם אומרים. להלן הבעיה:: http://www.planetnana.co.il/elicomp88/66.jpg -- http://img49.imageshack.us/img49/6555/problemmmmjp2.jpg ואם אתם שואלים.. על איזה מחשב מדובר מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) לוח אם : Asus p5ld2 se כרטיס מסך: ati radeon x1600 pro 256MB DDR2 pci-x מארז: Foxcon midi atx for p4 ספק כוח: Hec (לא…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, מזה תקופה ארוכה, איני מצליח להוריד מה-utorrent במהירות העולה על 18kb/s (לא משנה איזה סוג של קובץ ומספר המקורות). בעבר תמיד הייתי מצליח להוריד במהירויות גבוהות בהרבה (עד פי 10 מהמהירות שציינתי). אני משתמש ב-XP עם SP2 ובפיירוול שלו, וגולש בחיבור של 1.5 מגה בייט לשנייה. מישהו נתקל בבעיה? איך ניתן לפתור אותה? אשמח לקבל תשובות. עמרי.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי imesh גרסה 5 ועכשיו הוא לא כותב אצלי בעברית מהסיבה שלא ידועה לי. בregional settings כל ה"עברית" מסומנת כבר, והורדת עדכון של השפה לא עובד בגרסא החדשה. אם מישהו יודע איך להחזיר את העברית לתוכנה בבקשה לעזור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/kobi_ka/ccccccccccccccccccccccccc.JPG הם אומרים שם לסגור את כל החלונות ....... סגרתי את כל חלונות אקספלורר ומה שהיה פתוח והם שוב רושמים את זה! אגב זה פלג אין של העדכון של מקאפי שהורדתי למחשב!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי WEBCAM עם מיקרופון מובנה VX-1000. בעת ביצוע שיחות ב-SKYPE, כשהוידאו דולק הצד השני מתלונן על רעש רקע. כשאני מכבה את המצלמה ומדבר רק עם המיקרופון (המובנה) אז רעש הרקע נעלם. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחים שלי ,התקנתי ווינדוס 7 בעברית וקרה לי משהו מוזר כל הסמלים שעל שולחן העבודה נראים סבבה,אבל כשאני נכנס לאיסיקיו הכל ממש קטן ברשימה של האיסיקיו בלבד,חשבתי ענין של רזולוציה,אבל רזולוציה משנה ממש את הכל,ואני רוצה להגדיל את מה שנראה באיסיקיו ובמסנגר בלבד,האם ניתן לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמסוגלת להעביר מקובץ PowerPoint לקובץ DVD ככה שאני יוכל לצפות במצגת דרך נגן DVD.קימת תוכנה כזאת? תודה מראש עריכה מצאתי תוכנה תודה אפשר למחוק/לנעול
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי את האנטיוירוסkaspersky 6 ומשום מה הוא מודיע לי על כל דבר פשוט אפילו אם זה לא וירוס. למשל, אני מתקין icq6 והוא מודיע לי על איזשהו קובץ ואז אני אומר לו שזה בסדר ולאחר שניה בא קובץ אחר וכו.. זה קורה המון אפילו אם זה לא התקנות של דברים .. איך אני מבטל את ההודעות האלה? תודה !
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני נוהג להכנס מהבית למייל שלי בעבודה ע"י שימוש ב-OWA . לפני כמה ימים שדרגתי את ה-IEXPLORER לגרסה 7. מאז אני פשוט לא מצליח להכנס ל-OWA שהואע באצם אתר מאובטח (HTTPS). אני מגיע לדף שדורש שם משתמש וסיסמה ואחרי שאני מקליד אותם אני מייד מקבל את הדף הסימפטי עם שגיאה שאי אפשר לפתוח את הדף. אני אומר מייד מכיוון שהמחשב כלל לא "חושב" או מנסה להכנס וישר זורק אותי. ניסיתי לשחק קצת עם הגדרות האבטחה של הדפדפן - אבל שום דבר לא עזר. יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הורדתי קובץ מהאימיול, וכמובן שעם המזל שלי שהקובץ סיים להוריד והתחיל להעתיק את עצמו לדיסק קשיח הייתה הפסקת חשמל (זה היה לפני חודש+.. בתקופה של ההפסקות חשמל). קיצור כמובן שהקובץ נדפק כי הוא לא נכתב לדיסק עד הסוף, ככה שאי אפשר לפתוח אותו אבל בכל זאת הוא תופס לי מקום (מדובר בקובץ של 1.5 ג'יגה). שאני מנסה למחוק אותו אני מקבל את השגיאה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי הוא בשימוש ע"י תוכנה אחרת. כנראה שהוא עדיין חושב שהאימיול משתמש בו (האימיול כמובן סגור שאני מנסה למחוק אותו). אז איך אני יכול להפטר מהקובץ הזה? אני יודע שיש תוכנות שמוחקות קבצים ב"אלימות", אבל אני לא מת עליהן.. יש פיתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שמכניסים אות בשורת כתובות יש השלמה אוטומטית של אתרים שנכנסנו אליהם כולל כתובות פנימיות בתוך האתרים . יש דרך שההשלמה האוטומטית תיהיה רק לדומיין הראשי ולא לכל הדפים שנכנסנו אליהם בתוך האתרים??
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
על מערכת 64 win7 , האם יש איזה דרך להשתמש בחומרה של כרטיס PCI עם דרייבר של 32 BIT ? אולי באמצעות מכונה ווירטואלית, או פטנט אחר.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש משחקים נחמדים שאני אוהב לשחק בהם מסוג shockwave איך אני מוריד אותם לדיסק הקשיח מכיוון שאין לי תמיד גישה לאינטרנט. תודה על העזרה
-
זאת התמונה: http://img218.imageshack.us/img218/9358/dscf0376customlz4.jpg בצד שמאל למטה יש איזה פרח סגול שקיבל פוקוס גם כן ואני רוצה לטשטש אותו שיראה כמו שאר הרקע (חסר פוקוס..) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק לתוכנה שבעזרתה אוכל להגדיר סיסמא ורק עם הסיסמא הזאת אפשר יהיה להיכנס לתוך תיקיה מסוימת שאני אבחר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הורדתי דיסק מוזיקה והוא בעצם טראק אחד ארוך של 70 דקות ומצורף אליו קובץ CUE השאלה שלי היא איך אני מפצל את זה לטראקים ולא משאיר את זה טראק אחד
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב.. יש לי בעיה מאוד מציקה, יש תיקייה שנמצאת על Read Only ואני רוצה להוציא ממנה את האופציה... ואני מוריד את הסימון של האפשרות אבל אחרי שאני לוחץ apply ו-ok ההגדרה חוזרת והיא עוד פעם על Read only איך אני מתקן את זה ?!?!
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה חופשית קלה וידידותית לסינון אתריים פורנוגרפיים עדיף בעברית בחינם. אם לא אז באנגלית בחינם. תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מלא דיסקים ששיר ממשיך שיר, ובווינאמפ הוא מוסיף שנייה שקט בין שיר לשיר איך אני מבטל את זה? משנה את זה ל-0 ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש תוכנה באינטרנט שמזרזת את העלאה של התוכנות לזיכרון כאשר המחשב נדלק ב XP שכחתי את שמה , איך היא ניקראת ? מי שזוכר ...לוקח שעה למחשב להעלות את כל התוכנות ( אנטי וירוס , מסנג'ר וכו' ליד השעון ) תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלומות לכולם! הורדתי 2 קבצי מידי ומסיבה לא ברורה הווינאמפ לא מוכן לקרוא אותם כמו שאר הקבצים-הוא פשוט כאילו עושה פליי וישר סטופ.... עזרה בבקשה.... שנה טובה! איתן
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איך אני מעביר מיילים וכתובות מאינקרדימייל לאווטלוק ?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-