עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי לפני כמה זמן תוכנת פקס, הסרתי אותה ומתברר שנשארה האפשרות להדפיס אליה בword ז"א, ללחיצת cntl-p מופיעה רשימת מדפסות שהתוכנה הזו נמצאת בהן. אני רוצה להעיף את זה. מישהו יודע איך?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. שלום לפני מספר ימים נתקלתי במחשב שלי ב CYBER SECURITY זו תוכנה שמשתלטת על המחשב ומודיעה לך (פיקטיבי) שיש לך וירוסים, מה שלא נכון בכלל, לא הצלחתי להסיר את התוכנה בשום מקרה גם לא מלוח הבקרה מהסר חומרה, אין אפשרות ... מישהו יכול לעזור ? אני כבר אובד עצות, תודה מראש אסף

3. Started by nimrods,

שלום לכולם הורדתי עכשיו דפדפון של Firefox ואני מרוצה מימנו והכול טוב והוא באנגלית האם אני יכול לשנות אותו לעברית?? תודה לכול העוזרים.!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by slim_shady,

"קניתי" כמה סרטים למחשב ומאוד התלהבתי מהם... עכשיו אני רוצה להראות אותם לכל המשפחה ב DVD והמערכת סראונד והכל... אז איך אני הופך את הסרטים שעכשיו ב-DVDrip לקבצים שיפעלו בDVD? (עם תרגום מובנה)

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. יש לי בעיה שהתרגום והסרט לא מתאימים בגלל הFPS יש תוכנה שנותנת לי להוריד? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by assaf990,

אמינות?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by iyehuda,

הוא מזהה לי מעבד חדש אתלון 4800X2 כ סמפרון 4700 והוא מזהה לי את הסוקט כ 754 יכול שזה שחזרו מסוקט 939 ל 754

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by dingo,

יש לי בעיה באימל של וואלה בשביל לפתוח הודעות אני צריך ללחוץ על הכפתור האמצעי של העכבר (גלגלת) עם אני לוחץ על הכפתור השמאלי זה מחזיר אותי לדואר נכנס

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. האם יש איזושהי אפשרות שאני יכול להגיד לתוכנות ביטורנט שברגע שיסיימו הורדה של קובץ אחד, שמיד יתחילו להוריד קובץ שני? אם נגיד הורדה אחת מסתיימת באמצע הלילה, איך להגיד לביטורנט מבעוד מועד, שברגע שיסיים הורדה אחת, שיתחיל את השנייה? לצורך העניין אני משתמש בביטורנדו ובביטלורד. מגוון כל הזמן.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. יש לי שיר שאני רוצה לחתוך את ה40 שניות האחרונות ממנו אם אתם מכירים תוכנה כזאת אני ישמח. גם אם אפשר שיהיה תוכנה קלילה ולא אחת ששוקלת 500 מגה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by dodo9876,

שלום אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך של LEADTEK ל- WIN VISTA התוכנה נקראת WINFOX .

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by hagay21,

יש לחבר שלי לוח של ecs p4s5mg הורדתי לו דרייברים מאתר החברה אבל בדרייברים של הסאונד ושל ה lan אין קובץ setup למישהוא יש שמץ איך מתקינים?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by RobiNooB,

שתי שאלות : 1) למה כל פורט שאני מנסה לפתוח ל TCP לא עובד !? הUDP תמיד עובד כאשר אני עושה בדיקת פורטים דרך האימיול .... וכן יש ראוטר ופתחתי כבר את הפורטים . 2) איזה הגדרות הכי טוב לשים ? מקסימום מקורות לקובץ = ? מקסימום חיבורים = ? תודה .

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by Jeka90,

ב- ICQ 6, איך אפשר לדעת כמה זמן מישהו היה בסטטוס "לא נמצא"? באייסי 5 ההיתי מעביר את העכבר על שם של מישהו והיה מופיע לי כמה זמן הוא היה "לא נמצא". מתי בערך יוצא ICQ 6 בעברית? תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. הנושא מתקשר לבעיה אחרת שפירסמתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216754.new#new אבל מאחר והתחום שונה חשבתי לפתוח נושא חדש. אתם מכירים אולי תוכנה שעוקבת אחרי ביצועי הדרייברים? שמראה מתי יש תקלות בקובץ כלשהו ששייך לדרייברים? אני חושב שיש ללוח שלי בעיה לעבוד עם הדרייברים של כ.הקול על המחשב ואני רוצה לנסות ולבודד את הקובץ/הסיבה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by Scorpion17,

שלום, יש לי מצלמת אינטרנט שרשם שהיא מחברת neao הבעיה שלי כנראה אני צריך דריבר ואין לי משהו יכול לעזור לי? שאני מכניס את המצלמה למחשב אז זה מראה לי אשף חומרה חדשה זוהתה ואז זה רושם לי לא ניתן להתקין חמרה זו. תעזרו לי בבקשה תודה!!

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  18. הקיצר הבנתי שאני צריך הורדות של כמה דברים הנה יש תמונה אני חייב את ההורדות תודה אני צריך את כל האלה של הסאונד

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by alone66,

שלום , כל תוכנה שאני מורדי מהאיטרנט (תוכנות חוקיות וחינמיות ) לדוגמא cclener , windows massnger etc לאחר ההורדה שאני מנסה להתקין מתקבל הודעת שגיאה בקוץ המצורף מה הבעיה ולמה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה [attachment deleted by admin]

20. Started by DJ_VAKNIN,

שידרגתי את הנייד לוינדוס 7 ומכיוון שנרו הישנה והטובה 6.3 לא תומכת בוינדוס הזה הורדתי נרו גרסה 9... יצרתי קובץ CUE לקובץ מוסיקה MP3 (קובץ שמחלק לקטעים קובץ MP3 ארוך בעקרון) וכאשר אני רוצה לצרוב אותו כ-IMAGE בנרו 9 מופיעה לי תקלה... לעומת זאת בנרו 6.3 הרגילה הקובץ נצרב...מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. Started by Omer21,

היי, פרמטתי מחשב די ישן (9500GT, D945GNT, פנטיום 4) לא מזמן, (התקנתי שוב את הXP HOME שהיה עליו) וכשאני מנסה להתקין דרייברים (ללוח אם ולכרטיס מסך, מורדים מהאינטרנט במחשב אחר(את הדיסקים איבדתי כבר מזמן)) הם לא פועלים מסיבות שונות ומשונות (אני מנסה גם מדיסק און קי וגם מדיסק שצרבתי עם הקבצים). הביוס מעודכנים, כל מה שצריך זה את הINF בשביל להגדיר רשת ולסדר הכל מהמחשב ההוא, אבל זה לא עובד בטענה ש" Application Configuration is Incorrect". הדרייברים של הכ"מ אומרים ש"Specified Procedure could not be found". ניסיתי מצב בטוח, למרות שאני לא מבין מה הפואנטה ממש אחרי פרמוט, זה הפתרון היחיד שמצאתי באינטרנט - לא הוביל לתוצאות בכלל. מישהו נתקל בזה פעם / יודע מה אני אמור לעשות? צריך לציין ש…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by dj gozlan,

אחים שלי ,התקנתי ווינדוס 7 בעברית וקרה לי משהו מוזר כל הסמלים שעל שולחן העבודה נראים סבבה,אבל כשאני נכנס לאיסיקיו הכל ממש קטן ברשימה של האיסיקיו בלבד,חשבתי ענין של רזולוציה,אבל רזולוציה משנה ממש את הכל,ואני רוצה להגדיל את מה שנראה באיסיקיו ובמסנגר בלבד,האם ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  23. תודה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by dbx22,

יש לי בעיה, יש סרטים שאני רואה דרך התוכנה mv2player שלא שומעים בהם את פס הקול של הדיבור והקולות, את המוזיקה והאפקטים שומעים אבל את הדיבורים לא. ובמדיה פלייר שומעים. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  25. על מערכת 64 win7 , האם יש איזה דרך להשתמש בחומרה של כרטיס PCI עם דרייבר של 32 BIT ? אולי באמצעות מכונה ווירטואלית, או פטנט אחר.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים