תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
למעסה הוא לא מראה לי GPU -באזור שרואים את הטמפ' של הרכיבים... בבקשה (זה משגע אותי..)עיזרו לי.. נ.ב הכ.מסך הוא 4870X2 הגירסה של ה EVEREST היא 4.50.1330
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היום לא הייתי במחשב פתאום הנוד שלי מעלה הודעה שיש לי וירוס virut הוא מזהה את כל קבצי הEXE כוירוס? מה הכלי הכי טוב להסיר אותו באופן מלא?<הנוד32 שלי לא עושה כלום.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעלות את msconfig אז הוא טוען לשנייה ואז כלום הדבר קורה גם עם regedit וגם תוכנות נוספות
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אני זקוק לתוכנה שתשמור לי על האימילים שלי . ושלא תמחק שום דבר .
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
זאת תוכנה שעוסקת ברשת ראיתי אותה בביצפר...היא מאפשרת למחשב Admin (שהוגדר כך ע"י התוכנה) לשלוט בכל המחשבים המחוברים אליו ברשת...ואני מתכוון ממש לשלוט..כלומר ניתן לקבל print screen מכל מחשב, להקפיא כל מחשב, לפתוח תוכניות וכו'....... נראה לי היא מתחברת בעזרת הכרטיסי רשת שיש בכל מחשב אבל אני לא בטוח..אולי יש לה כרטיס מיוחד אז קיצר מי שמכיר שירשום מה עוד הוא יודע עליה..ומאיפה אפשר להשיג אותה..
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חברים אני לא יודע מה קורה למחשב שלי הבוקר הדלקתי אותו האנטי וירוס לא עולה לי זה מה שאנטי וירוס רושם לי communication with ESET NOD32 Antivirus kernel failed ה CPU לא יורד מ80% המחשב זז לאט החומת האש של הוינדוס לא נפתחת ואני לא יודע מה לעשות אני חייב עזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי פוטושופ בעברית ולא יודע איך שיניתי אותו לאנגלית.איך אני מחזיר לעברית? תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי ICQ ועכשיו כל פעם שאני כותב בשורת כתובת חיפוש מסוים למשל: "נענע", אז הוא מבצע חיפוש של נענע באתר חיפוש של הICQ GOOGLE. לפני שהתקנתי את האייסיקיו, כשכתבתי "נענע" הוא הגיע לי אוטומטית לנענע, ואם הוא לא זיהה הוא פתח את החיפוש הרגיל של גוגל. מחקתי את האיסיקיו ואת הסרגל כלים שלו, ועדיין לא עזר. איך אני מחזיר את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה כולשהיא שתאפשר לי לשנות את רמת הבהירות במסך (יותר כהה , יותר בהיר וזה...) בעיקרון אני יודע שניתן לשנות את זה על ידי הלחצנים שבמחשב, אבל גם אחותי משתמשת בחמשב ואני אוהב שהמסך כהה (הבהירות עושה לי כאב ראש) והיא רוצה בהיר. אז כל פעם צריך לשנות דרך המסך וזה ממש מעצבן.(!) אז אם יש איזה תוכנה שתאפשר את זה בצורה נוחה ומהירה זה מאוד יקל עליי. תודה מראש ולילה טוב!
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אנשים רעים פרצו לאיסי של אחותי... ושינו את הססמא. כעת היא לא יכולה להכנס לאיסי של עצמה.. יש איזה דרך, כולל לפרוץ לאיסי של עצמה (אני חושב שזה חוקי, לא?) שהיא יכולה לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט רגילה היה ניתן לראות דרך שאינטרנט את מה שהיא משדרת
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט אקפלורר, אני משתמש בפיירפוקס וכל פעם שאני מכניס כתובת באינטרנט אקספלורר הוא מחליף לי דפדפן לפיירפוקס... ניסיתי להתקין ולהסיר את האינטרנט אקספלורר וזה לא עבד... הגירסא של הווינדוס היא XP 64X והפיירפוקס זה פיירפוקס שלוש האינטרנט אקספלורר זה נראה לי 6 או 7... אחד לפני שהם עשו תמיכה של הטאבים... זה לא בשבילי אלא בשביל אח שלי והוא לא מוכן להשתמש בפיירפוקס... בבקשה תעזרו לי :-\...
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל להגדיר קבצים מסויימים שאותה היא תפעיל. למשל: לאחר הפעלת התוכנה יהיה תפריט כאשר: אם לחצתי על מקש מס' 1, היא תפעיל את שולה מוקשים. אם לחצתי על 2, היא תפעיל את סוליטר מקש 3 יפעיל את אופיס כו'. התוכנה תיהיה בעלת טיימר להפעלת הקבצים. אם מישהו מכיר תוכנה כזו או דומה, אשמח לדעת על כך. תודה רבה, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כנאמר למעלה. ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שמציגה את הטמפרטורות של המחשב, בפרט של הכרטיס גרפי. תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מקבל את המסך הבא: איך פותרים את הבעיה? מדובר במסנג'ר לייב גירסה 9.0.1407
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת של חברת LG דגם:lpc-uc35 אני צריך דריבר שיתאים לוינדוס xp ... חיפשתי בכל מקום ואין אפילו דריברון קטן באופק! תודה רבה למוצאי הדריבר!!
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כשאני ממיר סרט אז חוץ מהאפשרויות של VCD ו-SVCD יש גם DVD. אם אני בוחר ב-DVD האיכות של הסרט נשארת טובה כמו במקור (שממירים ל-VCD ו-SVCD האיכות יורדת טיפה)? והאם אני צריך מדיה של DVD וצורב של DVD עלמנת לצפות בזה במכשיר DVD אם אני ממיר את הסרט בפורמט הזה?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
עברתי למסך רחב, והתחלתי לעבוד עם 2 תוכניות במקביל (מירק ודפדפן). אוטומטית אני מעביר את העכבר ומתחיל לגלול, אבל כמובן שזה לא עובד. יש דרך לגרום לגלילה בחלון שמתחת לעכבר, ולא בחלון האקטיבי? (אני מניח ששיטה שתגרום לזה שברגע שעכבר שלי עובר חלון הוא הופך לאקטיבי תוציא אותי מדעתי, אבל אני מוכן לנסות גם את זה אם זה קיים ואפשרי.) תודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הגיוני שאם המפרט שלי הוא: Intel P4 2.6C Asus P4P800 Radeon 9600 Dual DDR 2x256 400MHz Maxtor 80GB 7200RPM אני מקבל ב3DMark03 רק 2717 נק ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום העברתי מיני-דיוי למחשב בעזרת ה-windows movie maker ויש בעיה כנסו להסבר עכשיו אני צריך להעביר את זה ל-divx ולפי מה שאני רואה זה נישמר כ-asf אין לי מושג איך אני מקודד את זה לדיווקס בבקשה עיזרו לי... ניסיתי וירטואל דאב והוא רושם לי שגיאה כשאני מנסה לפתוח את הקבצים האלה... :s05:
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי שני 7800GT של LEADTEK מחוברים בחיבור SLI. נייסיתי להוריד מהאתר של NVIDIA דרייברים אבל לא מופיעה לי האופציה של הפעלת הSLI. אז ניסיתי להיכנס לאתר של LEADTEK אבל בשביל להוריד את הדרייבר הנכון אינ צריך לדעת אם הכרטיס שלי הוא AGP, PCI,PCI EXPRESS. איך אני בודק את זה ואיזה מהם הוא הנכון?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-