עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofer1928,

כאשר אני מייבא קובץ מוכן אז בערך כל דקה שוקלת 20MB. יש דרך להקטין את הגודל של הקובץ?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  2. מישהו יכול לעזור לי??

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. שלום אני משתמש במורפיוס תוכנת הורדה ממש מהירה אבל היא כבר לא מורידה לי מאז שיש לי את ה SP2 ש בטח חוסם אותה או משהו. מישהו יודע אם יש דרך לסדר זאת?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  4. Started by hedva,

יש מישהו שיודע היכן אפשר למצא תוסף שעובד עם 2.0.04 של פייר פוקס? זה לא מתאים https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2002 לכל מי שרצה לעזור ולא הספיק לכל מי שלא ידע http://tom.zickel.org/hwzone/ i did it my way ;D

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  5. נכון בתפריט של המשחקים יש מנגינות כאלה, אז אפשר להוציא מנגינות כאלה בעזרת תוכנה מסויימת, כי אני לא רואה קבצי MP3 בתקייה של המשחקים...

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  6. Started by snaidis,

יצאה כתבה חדשה ב LIFE HACKER העוסקת ב WebOS שזה בעצם מערכת הפעלה וירטואלית הנמצאת ברשת. בקיצור ניתן להאזין לשירים שלכם לראות את הקבצים שלכם להשתתף בצ'אטים, פורומים יש גם אפשרות לשלוח מיילים עם תוכנה ייעודית שכבר נמצאת ומובנית במערכת הוירטואלית שלכם. יש שם נגן MP3, נוטפד, תוכנת IM, ועוד המון אפשרויות. כל שעליכם לעשות הוא בעצם להרשם, ויש שם אפשרות להעלות את הקבצים שלכם עם הגבלה של נפח(יש אפשרות להרחיב את נפח ההעלאה בתשלום). המטרה של הWebOS זה בעצם להוות מערכת הפעלה וירטואלית שלכם אישית שניתן לגשת אליה מכל מקום בעולם ולהשתמש בקבצים שלכם שהעלתם, לשמוע מוזיקה שלכם, אימייל ועוד מיני אפשרויות שהשרות מציע. אני בחרתי לנסות את http://desktoptwo.com/ שזו אחת ממערכות ה WEBOS הנמצאות …

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  7. שלום לכולם, תגידו:, יש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה אם בוצעו שינויים כלשהם בתמונה?, כלומר, אם הוסיפו משהוא וכו'... בתודה, MuTaTiOn.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  8. הי. אני קניתי HDD קטנצ'יק לגיבוים. עכשיו הגיע זמן לתוכנה טובה. אני מבקש המלצות לתוכנה טובה (לדעתכם) לגיבוי. פרטו בבקשה למה היא, מה היתרונות שלה וכו'. תודה לכל עונה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. Started by udi,

טוב הכותרת אומרת הכל יש לי OFFICE 2003 ואני רוצה לפרמט את המחשב איך אני יכול לגבות את המיילים שיש לי ואת כל ההגדרות כדי שבהתקנה החדשה אני פשוט יעלה את הגיבוי ולא הדגיר הכל מחדש ? { יש לציין שחיפשתי שעות גם באתר של מיקרוסופט וגם בתוכנה עצמה איך לשווא...} תודה מראש

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  10. Started by lalush33,

שלום! יש הרבה תוכנות לשמיעת קבצי אודיו אבל אני רוצה שתייעצו לי על הטובה ביותר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. Started by ladani22,

אני מחפש תוכנה להעברת נתונים מהמירס למחשב בתודה מראש למוצאים

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. Started by tzolerguy,

התקנתי את הכל אבלרק אם הכרטיס קול יש לי בעיות אני מתקין את הדרייור אבל אני לא מצליח להפעיל את התוכנה שלו כדי להגדיר את הרמקולים כלומר 5.1 עם הוא יעבוד בDTS או לא קיצור פשוט לא מצליח להפעיל את התוכנה מישהו הצליח??

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  13. Started by xlSnaK,

עשיתי update ל Windows Media player 11 ועכשיו תיראו מה יש לי בהתקנה :

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. שלום עדי, שלום לכולם, שמי שי, סטודנט לקוי למידה. השימוש במחשב הכרחי עבורי ללמידה. לאחרונה התוודתי לתוכנה אשר מקריאה קבצי טקסט. ניתן להשיג מספר גרסאות התנסות די בקלות יחסית. הבעיה היא עם האלגוריתים שמקריא את הטקסט. האיכות זוועה, בעיקר אלגוריתם MARY של מיקרוסופט. אלגוריתם קצת יותר איכותי עולה סכום כסף רציני. הבקשה שלי היא האם מישהו התנסה אם אלגוריתם טוב ברשיון חופשי או קוד פתוח. בתודה, שי

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  15. Started by sagib10,

ואני מנסה להכניס את הקובץ GHO לצריבה אך הוא שוקל מעל ג'גה וכשאני שם דיסק דיוידי הוא אומר שאפשר רק בסידי רגיל לצרוב מה אפשר לעשות???

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  16. Started by J0n1,

שלום. יש לי סרט על המחשב ואני רוצה לערוך אותו... ז"א לחתוך קטע מסוים. אני לא מצליח לעשות את זה. ניסיתי ב: Movie Maker,Sound Forge 8.0,Video Edit Magic 4.3 הוא פשוט בא כגוש אחד ואי אפשר לחתוך. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. שלום, אני מקפיד לשמור על המחשב שלי מכל האיומים באינטרנט וכדומה, משתדל לבצע נקיונות שונים וכו'. קורה לי מדי פעם, בלי שום סיבה מיוחדת (באמת..) שהמחשב שלי נתקע באמצע עבודה. יש לכם אולי רעיונות מה יכול לגרום לכך? זה נורא מתסכל אתם בטח מתארים זאת לעצמכם... תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  18. Started by TaZeR,

ממה זה יכול לנבוע? מה שכן, ב EASYTUNE 5 אפשר לראות את הטמפ' של המעבד אז למה אי-אפשר לראות אותה דרך EVEREST?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  19. Started by gt6,

מישהו יכול לשים לי פה קישור להורדת nod32 גרסה 2.5 עם קראק בבקשה או לתת לי אתר להוריד בו בבקשה ממכם.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by eranir,

לצורך פרויקט במעבדה אני צריך לתכנת ניסוי שלם ב-MATLAB. הכוונה היא לשלוט לאורך כל הניסוי במנוע המזיז איזשהי במה, עליו אני שולט באמצעות הדרייבר ESP300 של Newport המופיע כאן: http://www.newport.com/ESP300-13-Axis-Motion-ControllerDriver/140199/1033/catalog.aspx. יש לי רקע מועט ב-MATLAB, והאמת שאין לי מושג ממש איך לגשת לזה. יש מישהו שיש לו מושג איך מתעסקים עם זה? מישהו מכיר פורומים טובים לעזרה ב-MATLAB? לא כ"כ הצלחתי למצוא כאלה. תודה

21. תגידו לי מה לעשות שלב שלב מההתחלה תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. שלום, לאחרונה "צצה" פתאום בעייה במחשב שלי, שזה לא מפסיק להודיע לי על זה שיש לי spyware במחשב ומיד אחרי שבאה ההודעה, האינטרנט נפתח ואני רואה שם איזה תוכנה שמסירה ספייוורים, לפי מה הבנתי, יש לי ספייוורים, אז התקנתי כל מיני תוכנות כמו Spyware Doctor\Removal ו-Adaware עדיין, זה מצא ספייוורים, מחק אותם אבל עדיין יש בעייה, קודם כל יש לי כל הזמן ב"מנהל משימות" ב"תהליכים" קובץ שנקרא "IEXPLORE.exe" , הinternet explorer וכל פעם שאני לוחץ עליו "סיים משימה" זה עדיין חוזר, ניסיתי להסיר אותו במצב בטוח, ניסיתי הרבה מאוד דרכים להסיר והקובץ לא רוצה לרדת.. כל פעם שאני מפעיל את המחשב אולי 5 פעמים מופיע לי "Explorer ביצע פעולה לא חוקית" או משהו ואז "תשלח" או "אל תשלח" וזה חוזר איזה 5 פעמים ע…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  23. Started by owen10,

מישהו שמע בדק את האנטי וירוס הזה? איך הוא? שווה?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. יש לי מחשב חדש.. קיבלתי איתו ערימת דיסקים.. צריך להתקין את כולם? יש דברים מיוחדים שצריך להתקין במחשב? (דרייברים מסויימים?) זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מארז: NZXT LEXA w/o PSU סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTI…

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  25. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.