תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בשעון חורף. יש מה לעשות או שאצל כולם זה ככה? מדובר בג'ימייל
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי 2.1Lite פשוט לא מוצא כלום... אין לי פיירוול או ROUTER או מה שזה לא יהיה, תוכנות אחרות כמו KAZAA וEMULE עובדות בסדר אבל החיפוש בeXeem לא מוצא שום דבר ולא משנה מה... ואני נסיתי לחפש דברים שיש להמון אנשים, דברים בסיסיים ממש... לא משנה מה, 0 Finds מישהו כבר ניסה את התוכנה ומשתמש בה ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
ופירמטתי את המחשב, והיה בילבול ואני לא יודע אם בכלל גיביתי את המיילים, אני לא מוצא כלום, איפה זה נשמר? מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
-
אם איזה תוכנה כדאי להשתמש על מנת לחלק אלבום שלם הדחוס כקובץ MP3 , למספר קבצי MP3(בהתאמה לשירים?)
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת מהי התוכנה הכי מומלצת לניקוי קבצים כפולים זמניים ושאר הזבל שנאגר במחשב אני יודע שיש את system mechanic ובגדול היא טובה רק רציתי לדעת האם היא הכי טובה או שיש תוכנה יותר מומלצת ממנה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
http://img154.imageshack.us/img154/652/31153285ru2.jpg זה קורה בתדירות דיי גבוהה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
הורדתי כתוביות בעברית לסרט, הכתוביות עובדות, אבל ברגע שאני מוסיף אותן נהיה קו ירוק אלכסוני לכל אורכה של תמונת הסרט. מישהו יודע מה הבעיה? (הורדתי 2 סוגים של כתוביות לסרט וזה קרה בשניהם, אז בודדתי את הבעיה של תקלה בכתוביות כנראה)
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכוננים של הדיסקים שלי אחד ויטואלי ואחד הוא צורב שינהם לא מופיעים במחשב שלי, אחרי בדיקה ב SYSTEM גילתי שיש בעיה כל שהיא עם הדרייבר והכוננים מופיעים שם עם סימן קריאה שזה אומר בעיה. בבקשה תעזרו לי לפתור תבעיה ניסיתי כבר כמעט הכל ניסיתי למחוק והתקין אותם מחדש, למחוק להפעיל את המחשב מחדש ואז להתקין אותם אבל שום דבר לא פותר לי את הבעיה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר סרטים שאני רוצה ליצרוב על דיסק DVD 1 ולעשות לו תפריט כמו שיש בסרטי DVD מקוריים ככה כשאני ישים את הדיסק במכשיר הDVD אני אראה את התפריט שיצרתי ולא התפריט של מכשיר ה DVD
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצפות בסרטון כשלהו ב youtube , gametrailers וכו.. הסרטון מתחיל להיתנגן רק לאחר שהוא נטען במלואו. ז"א שאני לא יכול לראות את החלק שכבר "נטען" ואני גם לא רואה איזה חלק כבר "נטען" - הבאר לא מופיע.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
בתוכנה עצמה אני לא מוצא את כונן הסידירום .שכבר קים ועובד במחשב
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום התחדשתי בשני דיסקים 0.5TB כל אחד. חשוב לי לבדוק שאין להם שום פגם. בעבר המליצו לי על mhdd, אך אני די חושש לעבוד איתה, כי כבר יש לי הרבה מידע על הדיסקים קשיחים. בכל אופן די הסתבכתי עם התכנה. מבקש המלצה לתכנה קלה לתפעול שתבדוק לי את הדיסק קשיח. או לחילופין הסבר על תפעול תכנת הmhdd. תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
שלום לכם לאחר עבודה רבה ובדיקות לא קטנות שוחררה גירסה 1.5 של תוכנת הדואר החינמית בעברית יחד עם גירסה חדשה, כם הועלה לאויר האתר החדש של התוכנה רשימת העידכונים לגירסה: * כתיבת שם ובחירת מין בהגדרות התוכנה * חלון הגדרות התוכנה יוצג בהפעלה ראשונה של התוכנה * נוסף splash screen * שונה צבע המסכים לגוון תכלת * אפשרות בהערת יומן, לקבלת תזכורת X דקות לפני הזמן * במסך SMS, הגדרת שליחת הערות יומן לא נשמרה * בסימון תאריכים מסויימים לא ניתן היה לכתוב הערה * קבצי תמיכה ב SSL לא ירדו אוטומטית * טיפול לא נכון בקישור שליחת מייל כשהתוכנה הינה ברירת המחדל * נוספה חלונית אישור סיסמה בהגדרת חשבון * הוספת קבוצה לאנשי קשר השאירה את הסימון קבוצה דלוק * טופלו מספר בעיות בחלון אנשי קשר * ניתן היה …
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני שכחתי איזה סיסמא של משהו במחשב שלי והיא רשומה בכוכביות(****). פעם הכרתי תוכנה שניתן לראות מה רשום מתחת לכוכביות האלה. אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את השם שלה או אפילו קישור. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לצרוב על דיסק DVD בגודל 4.7 קובץ ראר של 3 ג'יגה? כי אני מנסה בנרו וזה רושם שלא ניתן לצרוב את הקובץ בגלל שהוא מעל 2 ג'יגה ושאני ינסה להחליף אפשרות צריבה. אבל לא מוצא שום דבר מתאים. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש לי דיסק קבצי מוזיקה בפורמט MPEG. כשאני מנסה לשמוע אותו במערכת הוא לא עובד... אני צריך להמיר אותו לפורמט שאפשר לשמוע בו, כגון MP3 ועדיף.., איזו תוכנה יכולה לעזור לי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
for some strange reason somtimes the hebrew in my search boxes and text boxes goes mad I'm using Windows 7 64-bit in internet explorer/google chrome/etc. all of a sudden I get strange characters or mix-up of the hebrew characters for example aleph shows as vav, shin shows as yud, tzadik shows as zain. My caps locks is not pressed. I See this problem only in the text box (this is why i'm writing in english here), and not in the web-page address box. can someone help me?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי HD נייד וכאשר אני מחבר אותו למחשה הוא עובד לי במהירות נורא איטית וחסרת תועלת. אני מחפש דרייבר להתקן hi speed usb בבקשה מישהו יכול לתת לי קישור !!!
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אנני יודע מה כבר לעשות, יש תופעה כזאת כשאני מגדיל תמונה בצפיית סרט , קורה דבר שע"ג מסך אני מקבל עוד שתי תמונות כמו בטלוויזיה (PIP(Picture in Picture . יש לי כרטיס מסך VOODO 3,P2, זיכרון 64,WIN98SE. יש פתרון לבעיה או ??? שאפשר לאשפז את החולה לתקופה ארוכה!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה רכשתי את הMyBook Essential Edition בנפח של 250GB. הערכה אינה כוללת בתוכה תוכנה המאפשרת עדכון אוטומטי של תיקיות נבחרות מהמחשב אל הדיסק הקשיח החיצוני. רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לתוכנות (עדיף חינמיות אך לא חובה) שיאפשרו זאת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים. האם ישנה דרך Command line או משהו מתוחכם בסגנון שיאפשר לי לבצע התקנה של תוספות באופן אוטומטי ב-FireFox. ואם אתה שואלים את עצמך למה אני רוצה את זה, אז אני עובד על Package להפצה של Firefox דרך SCCM, מצאתי גם דרך לקנפג את Firefox דרך GPO אבל זה מצריך שאני יתקין את התוסף הזה: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gpo-for-firefox/ אז הורדתי את קובץ ה-XPI למחשב איך אני עכשיו יכול לכניס אותו ל-Firefox בצורה אוטומטית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
יש לי AOPEN 16/48 (לא פתוח אזורים) ובקום לעשות לו FLASH לFIRMWARE התקנתי את DVD REGION-FREE פתר לי את כל הבעיות אני משתמש בPOWERDVD וזה לא שואל אותי בקשר לאזורים יותר בדקתי עם שני סרטים מאזורים שונים(1ו2) אני ממליץ לכולם את התוכנה הזאת! ניתן להוריד מפה:ללחוץ כאן
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שמעתי על התוכנה הזו שאמורה להסיר תוכנות ריגול מהמחשב והים גם פורסמה עליה כתבה ב-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3369631,00.html מישהו כאן ניסה אותה? מומלצת או לא?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-