עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by surfface,

מה דעתכם על הגרסא החדשה? זה עובד טוב ? ללא איבוד מידע? http://www.myinfima.com/ זה הטענות: Achieve Compression: MP3: 56%, BMP: 96% JPG: 32%, DOC: 96% AVI: 65% זה באמת נכון?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by LeM0n^,

טוב, אני מניח שאף אחד מכם לא מכיר את השם הזה, אבל זו תוכנה חדשה לגמרי בשוק, תוכנת דחיסה חדשה, והיא בהרבה יותר טובה מוינראר ווינזיפ, היא מכווצת בהרבה פחות (זה בדוק!!) משאר תוכנות דחיסה האחרות, אתם יכולים לנסות בעצמכם את התוכנה המדהימה הזאת. אני נותן לינק לאתר, צריך להרשם ומקבלים למייל שלכם לינק לתוכנה, התקנה עצמה מאוד פשוטה! וזאת רק גירסאת בטא למי שלא שם לב! תהנו http://myinfima.com/archive/?tab=download

• 38 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. Started by Hadas89,

שלום לכולם! תוכנת הנורטון גילתה את הסוס הטרויאני הזה על המחשב שלי . התוכנה לא הצליחה להסיר אותו. הייתי שמחה לקבל ממכם הוראות איך להסיר אותו בעצמי.יש איזה אתר שמציין את רשימת הקבצים שהטרויאן מחדיר למחשב; האם הפעלה של המחשב במצב בטוח והסרה ידנית של הקבצים הללו היא הפתרון ?מה לגבי הפגיעה של הסוס הטרויאני הספציפי הזה? מה הוא עושה בדיוק? קראתי שהוא גונב סיסמאות...האם אני צריכה לפחד עכשיו שישתמשו לי בסיסמא לאתרי החשבונות בנק שלי ויחגגו? זה ממש ממש מדאיג... ושאלה קטנטונת - האם ע"י שחזור מערכת, הקבצים המזיקים (וירוסים וכו') נמחקים? המון תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. -------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם... יש לי משחק שקניתי spellforce 2 shadoe of wars כשאני מנסה להתקין את patch 2 המחשב כותב לי install folder not found יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 הבנתי שבגלל שזה משחק דיי ישן אז על XP אין בעיות איתו במערכת החלונות החדשה כנראה זה לא מתקין את המשחק אוטומטי ל program files וכנראה שכאן מתחילה הבעייה הבעייה שאם אני מתקין מחדש זה שוב מתקין את זה לאותו מקום אוטומטי... אשמח לקבל עזרה בנושא....תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את power dvd 5 הבעיה היא שכל פעם שאני מכניס ד ו ד הוא רושם לי DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders. אני משתמש ב קאזה קודק הכי חדש +DIVX וכו מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by IlyaN,

שלום, האנטיוירוס שלי מציק לי לגבי יישום שנקרא Inegrator (נמצא בC:\WINDOWS), והוא מסווג אותו כKeylogger. הבנתי שזה סוג של תוכנה שמתעדת את קלט המקלדת... שזה לא יכול להיות טוב. עשיתי Terminate כמה פעמים אבל זה חוזר על עצמו. הייתי מוחק אותו אבל אני לא יודע מה היישום הזה עושה... אז האם למחוק אותו, ואם לא איך אני נפתר מהמטרד הזה (האנטיווירוס לא מוכן לקבל אותו)?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  7. בבקשה אני חייב עזרה אני צריץ דריבר חכרטיס קול Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. קניתי לוח של אינטל ויש שם אופציה נוספת בסאונד לאפשר משהו. מאיפה אני מביא מספר רישיון? חיפשתי בדיסקים ואין. יתרה מזאת חיפשתי ב אימיול ואין! מאיפה מסיגים מספר?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  9. Started by KobiHo,

יש לי את Intel burn test v1.8 ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל הודעת נחשל מישהו יודע למה ומה צריך לעשות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי יש לי מחשב לנובו נייד שלא מצליח לזהות רשתות אלחוטיות. ניסיתי עם התוכנה סנדרה למצוא איזה דרייבר חסר לי. יש לי כרטיס רשת intel pro wireless 3945bg network connection אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים לוינדוס קס פי. מודהלכם על עזסרה במצאית הדרייבר המתאים או בפתרון הבעיה בדרכים אחרות. תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. Started by EladOs,

מקווה שזהו הפורום הנכון.. קניתי לבית טלויזיה שתומכת בזה, ולא צריכה קופסה נוספת.. הורדתי מהאתר של אינטל וזה רשם לי שהמערכת לא מתאימה לתוכנה.. המערכת שלי: 2500k z68 ud4 gtx 560 ti x2 מה אני צריך להוסיף? או שאני בכלל לא יכול להשתמש בזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by xb,

זה קצת בעיה קטנה ולא חשובה אבל זה ממש מציק לי. קניתי מחשב חדש Pentium 4 2.66. לוח של ASUS P4P800. בא לי עם הלוח דיסק עם התוכנות והכל. אבל לא יודע למה ואני לא מצליח להתקין את ה- Intel® Application Accelerator. זה כותב שלא זה לא תומך ב Chipset. אבל תנו לי להבין אם זה בא עם הדיסק של הלוח מה קשור לא תומך? ניסי להתקין גם את ה RAID EDITON וגם בלי RAID. למישהו יש תשובה למיסתורין? תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by coran,

שלום, משהו יודע מזה הרכיב הזה? ומאיפה אני יכול למצוא לו דרייבר? Intel® ICH9M LPC Interface Controller - 2919 יש לי מחשב של דל דגם סטודיו 1537 ומאז ועדכנתי לווינדוס 7 וזה הדבר היחיד שחסר לי. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. Started by NetSpider,

היי ! טוב הסיפור הוא כזה. יש לי ADSL +רשת של שני מחשבים. ואני משתמש בICS רגיל של הווינדוס, אני מוריד מקסימום עד 200K. אבל כשאני מפעיל את ה ICS הוא מגביל את ההורדה עד 100K כלומר הוא מקצה 100K אחרים לחיבור של המחשב האחר. ואפילו עם המחשב האחר לא דולק הוא סתם מגביל לי את ההורדה . ואני צריך לכבות את ה ICS כדי לקבל את מלואת המהירות, אני יודע שזה לא ממש בעיה לכבות אבל אני רוצה שזה יהיה תמיד פעיל ולא יגביל אותי ,כי אבא שלי שגולש כל פעם נכנס פעם לא ואחרי שניה עוד פעם, ועוד פעם. וזה מעצבן אותי מוות ,הוא אומר לי תדליק לי ,ןאני רב איתו . בקיצור עם מישהו יודע איך להוריד את ההגבלה ,זה משהו ב REGISTRY ואני צריך את ה Key . אני על 9x . טוב חברה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tom2718,

שלום, תם זמן הגרסה החינמית. מישהו יכול להמליץ על חלופה טובה להורדת כמה שיותר סוגי קבצים. בדגש על פלאש/wmv ,swf? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by jacobgan,

שלום רב, יש לי את הגרסה המלאה של תוכנת ההורדה: Internet Download Manager ובד"כ בהורדות רגילות של תוכנות או קבצים רגילים אז התוכנה ישר מורידה אוטומטית את הקובץ אבל במסמכי PDF יש פעמים שהקובץ נפתח בדפדפן עצמו לצפייה ואז אני צריך להוריד אותו ידנית עם התוכנה ויש לפעמים שהוא מוריד לי אוטמטית את קבצי PDF ללא שהוא מציג אותם בדפדפן ואני לא יכול לראות את תוכן הקובץ PDF לפני שהוא יורד. יש דרך להגדיר בתוכנה Internet Download Manager שלא יוריד אוטמטית קבצי PDF אלא קודם הקובץ יוצג בדפדפן ואז אני אבחר אם להוריד אותו או לא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by The-Magician,

יש לי משו מעצבן בזה כשאני נכנס ליוטויוב ואני רוצה להוריד סירטון אני יכול יש לי את הלשונית של התוכנה מצד ימין למעלה אבל כשאני נכנס לסרטון לא משנה איזה ישר נפתחת לי הורדה של הסירטון פעמיים מבלי שלחצתי בכלל על ההורדה, איך אפשר לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by s-h-m-u-e-l,

שלום... התקנתי היום את התוכנה....ופשוט מוריד לי רגיל מהמחשב...לא מוריד לי קבצים דרך התוכנה.. מה עושים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. יש לי וינדוס מקורי Service pack2. עכשיו שאני פותח את הדפדן רשום לי שגיאה וישר הוא נסגר X: מזל שיש פיירפוקס. מה לעשות?

20. השבוע התקנתי אינטרנט אקספלורר גרסה 11 דרך WINDOWS UPDATE, מאז יש לי בעיה עם אתרים שיש בהם FLASH כמו YOUTUBE וכד', בכל פעם שאני נכנס לאתרים כאלה הדפדפן נתקע והדרך היחידה לסגור אותו היא ע"י מנהל המשימות, התקלה מסתדרת רק לאחר שאני מבטל את ה ACTIVEX של ה FLASH דרך ניהול הרחבות בדפדפן, ביצעתי בדיקה מעמיקה ויסודית עם כל שאר ההרחבות בדפדפן, ורק ה FLASH יוצר לי בעיה, כך שאין באפשרותי לצפות בסרטונים ב YOUTUBE ובכל אתר סרטונים אחר ברשת, ואני נאלץ בינתיים לעבוד עם דפדפנים אחרים CHROME ו FIREFOX, אך אשמח מאוד לקבל פתרון גם לאקספלורר ולהבין האם הבאג הזה של ה FLASH הוא בגלל הדפדפן של מיקרוסופט שצריכים לשחרר תיקון חם, או ש ADOBE צריכים גם לשחרר עדכון שפותר את התקלה. חשוב להדגיש שבכל שאר…

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by tiger3,

יש למישהו הורדה של אינטרנט אקספלורר 5.5 מלאה ולא עידכון מהאתר

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ran_e,

שלום אני מחפש קישור להורדה של Internet Explorer 6 בבקשה מי שיכול להביא לי אני אודה לו מראש!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by oded6188,

מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  24. שלום האקספלורר מציג את האתרים בפונטים גדולים ותמונות מפוזרות. כלומר יוצא שכל אתר נראה מבולגן. האם מישהו נתקל או יכול להציע פתרון? תודה

דיונים חדשים בפורומים