עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הגירסא הקודמת היתה טסה לי עוד לא לחצתי על לינק כבר מוריד לי על 11KB\S עכשיו אני מוריד את אותם קבצים גם את החדשים גם את הישנים, לוקח לו מאה שנה עד שהוא מתחיל להוריד ממש ממש המון זמן זה לא נורמלי כל הקטע הזה.. נ.ב - אני מוריד באימיול רק קבצי וורד, ציורים, וקודים בשפות תכנות - הכל חוקי כמובן, אני לא איש של ווארז..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Xmen,

למה זה טוב?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by assaf990,

הספייבוט ו-HijackThis אומרים שיש בעייה עם הקובץ הזה. (נוד32 וADWARE לא מתריעים) אבל אף אחד לא מצליח להפטר ממנו גם לא במצב בטוח!! מה לעשות? שורה 020 בלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:47:33, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by lordgod,

יש בעיה שאני מגיע לשולחן עבודה משהו של הווינדווס ו"סיריוס ארור" למה הבעיה לא נפתרה אחרי פירמוט ? (לפעמים הבעיה הזאת , כנראה , עושה ריסטרט)

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  5. על איזה מנהל הורודות אתם ממליצים? חינמי כמובן והכי מסודר וטוב. תודה !

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  6. בדר"כ אני מהנמנעים בכל מה שקשור לתוספות וטולבארים למניהם אפילו GOOGLE BAR SEARCH עבר אצלי סינון יישר ! א-ב-ל !! חייב לציין ש"רדיו ישראל TOOLBAR" באמת הדהים אותי !!! כל תחנות הרדיו בישראל ואפילו בחו"ל (יותר מ50 תחנות בארץ רק..) איכות שמיעה מצויינת בלי שום קפיצות בכל תחנה ! (חאללאס לכוון כל יום ת'אנטנה של המגבר שלי בחדר כדי לקלוט ברור) זה לא רק רדיו זה הרבה מעבר ! בקיצור מומלץ מאוד לבדוק . http://radioisrael.lihi.co.il/

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי דיסק קשיח של 250 GB שמחולק ל2 מחיצות (לא שוות), עכשיו קיבלתי דיסק קשיח של 20GB, פרמטתי אותו ואני רוצה להוסיף את כולו למחיצה קיימת בדיסק קשיח של ה250GB, אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לחלק חצי אנכי של סרט. למי שלא הבין, האפקט שבתוכנית של אלי יצפאן שהוא מחבר 2 תמונות ואז רואים אותו בכל צד של הסרט פעם אחת לימור לבנת ופעם אחת ראש הממשלה. בקיצור הוא חוצה את התמונה לחצי ומחבר אותה לחצי אחר מפילם אחר. אני מחפש תוכנהשיכולה לקחת חצי מסרט ולחבר אותו לחצי השני של הסרט האחר. יש לי Adobe Premiere Pro אז אם מישהו יודע אם אפשר לעשות את זה שם, שידריך. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום לכולם איפה אני יכול להשיג את התוכה aquamark אני פשוט רוצה להריץ איזה באנצמרק כדי לבודק את הכרטיס מסך שלי

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by mardona,

הורדתי את התוכנה memtest 86 והרצתי אותה בווינדווס וזה בסדר אחר כך שמתי אותו על דיסקט בשביל להעלות בדיקה אחרי הבוט והוא רושם לי להוציא את הדיסקט בשביל להמשיך או לעשות ריסטארט אז חשבתי שהבעיה היא בגלל שהורדתי את הגרסה של הדיסקים ושמתי על דיסקט אז הורדתי את התוכנה בשביל הדיסקט ושמתי מה שצריך בדיסקט ועשיתי ריסטארט ועוד פעם אותה בעיה הוא רושם לי או להוציא את הדיסקט או לעשות ריסטארט תודה מראש ! אבב ויש לציין שאין שום בעיה אם הזיכרון רק אני עושה את זה לעצמי סתם בשביל לבדוק אם הזיכרונות באמת עובדים טוב כי הם מחברה לא מוכרת!

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  11. יש לי בעיה בצריבת DVDים עם Nero 8. בצריבת CD יש מצב 'רגיל' ומצב Super Quality. בצריבת DVD, לעומת זאת, יש רק מצב Super Quality. זה אומר שבזמן הצריבה הוא ממיר את הקובץ באיכות. בפועל, זה אומר שהוא משלש כמעט את המשקל, מה שאומר שאני אפילו לא יכול לעבור את מצב הוספת הקבצים (כי הסרטונים שאני רוצה להעביר, למרות שבאיכות הנוכחית שוקלים ביחד בערך 4200 מגה, מגיעים למשהו כמו 13 ג'יגה כשאני מכניס אותם לרשימה.) יש דרך לצרוב אותם באיכות הנוכחית, בלי מצב הSuper Quality (המיותר לגמרי)? תודה, גיא.

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by davidcohen,

שלום יש לי את הבבילון החדש במחשב, הוספתי ערבית למחשב שלי ואני רוצה לתרגם עם התוכנה ערבית... איך אני מוסיף שזה יתרגם לי ערבית? תודה

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  13. אם כן - מה צריך לסמן בהגדרות?

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by A.Iniesta,

אני מחפש תוכנה לקידוד וידאו שאני מקליט דרך כרטיס טלויזיה לגודל נורמלי ולא מפלצתי כמו שהם אחרי ההקלטה [גי'גה וחצי, לקובץ שאורכו פחות משעה]. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הביטורנט שלי מסריח בקושי מוריד (הוא מוריד רק תוכנות לא מישחקים).. אז תמליצו לי על אחד כי ניסיתי איזה 10!!! עם זה לא חוקי תישלחו לי בפרטי! תודה..

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by alex542,

אני מחפש תוכנה שבתפריט הנפתח בקליק הימני היו רק דברים הכרחיים של התוכנה ולא עוד שטויות. BANDIZIP הייתה הכי נוחה אבל היא הוסיפה אפשרות של תיקיה חדשה שלא הייתי מעוניין באפשרות זאת.

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום אני רוצה תוכנה שאפשר לחסום איתה בראוטר אתרים בעייתים...אבל שהיא תשב על הראוטר שלא יוכלו להכנס מכל מה שמתחבר אליו אלחוטי תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. נכון שהספארי הכי מהיר אך הוא לא נוח כל כך. אני מוצא את הCHROME בתור נוח ומהיר.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  19. ניסיתי פשוט לעשות פרינט סקרין ולהעתיק לצייר , אך ברגע שאני מחכה את המדיה פלייר התמונה נעלמת ואני מקבל מסך שחור במקומה. אז השאלה היא איך אני שומר איזה שהיא תמונה מתוך קטע וידאו ? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שמתי לב שכאשר אני מסובב תמונה הגודל שלה משתנה? האם האיכות של התמונה משתנה? אם יש ירידה באיכות עם איזו תוכנה עדיף להשתמש על מנת לסובב תמונות Photoshop, ACDSee?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה XP, עבדתי עם מנהל ההורדות פלאשגט. בכל פעם כאשר רציתי להוריד קובץ, הייתי מצביע עליו עם העכבר, בוחר באופצייה "הורד באמצעות פלאש-גט", וגמרנו. כעת יש לי מחשב חדש עם ויסטה. התקנתי שוב את פלאש-גט, אבל כאשר אני מבקש להוריד קובץ מסוים, הוא לא מוריד את הקובץ עצמו, אלא קובץ קטן של 5KB שזה כנראה דף אינטרנט, או השד יודע מה. (ראה תצלום) השאלה, מה הבעיה בתוכנה, ואיך צריך לסדר את זה, בכדי שהקובץ עצמו שבחרתי יהיה זה שאכן יורד? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by erez_sots,

שלום לכולם, אני בטוח שמישהו כאן בפורום הזה יוכל לעזור לי. יש לי בעיה במחשב - המחשב איטי חבל"ז!!! אני התקנתי כמה תוכנות (זה התחיל ככל הנראה לאחר התקנת אנטי וירוס חדש) ואז המחשב התחיל להיות איטי בצורה שאי אפשר לתאר! עשיתי איחוי דיסק, זה לא עזר! מה עושים? בתודה, ארז

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שוב זכיתי היום לביקורו של הוירוס KLEZ בתיבת הדואר שלי. יש לי אמנם אנטיוירוס שתופש אותו ומונע נזק כלשהו אבל הבעיה היא שאני חייב למחוק את כל תיבת הדואר הנכנס (INBOX) כדי להיפטר ממנו לגמרי כי לא ניתן רק להסיר אותו. שאלתי : האמנם זה מחוייב המציאות או שיש אנטיוירוס שיכול לטפל בו כמו שצריך. האם אני יכול לנטרל את האנטיוירוס שלי, להיכנס לאאוטלוק (אין סכנה?) ולמחוק רק את ההודעה עם KLEZ? זה לא מסוג הוירוסים שעובד גם בלי הפעלת ה-ATTACHMENT?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rambonzo,

התלבטות.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. פירמטתי את המחשב והם חזרו פשוט כל כך הרבה וירוסים שכל תוכנה שאני מתקין רק מוצאת אותם אבל אף אחת מהם לא באמת מוחקת אותם אני לא יכול לפתוח את הטאסקמנגר בגלל הוירוסים יש לי בעיות עם הגוגל כרום בבקשה בבקשה תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.