תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני לרוב מתנסח בצורה הרבה יותר מליצית, אבל נושא מאוד מאוד מאוד דחוף ובעייתי.... נמחק מCDKEY שברשותי מידע..... עכשיו, לאחר מכן נוסף עוד מידע, אבל לא כזה שממלא את כולו. אני חייב תוכנת שיחזור, כזו שתתאים גם לCDKEY, והכי טובה שאתם מכירים.... בבקשה, זה בדמי, ואני חייב את זה מהר! תודה מכל הלב, גבריאל.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לצלם את עצמי במצלמת אינטרנט שלי ושיהיה לי זמן להתרחק כמה שניות יש תוכנה שתספור עד 10 ואז תצלם ? משו כזה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היייייייי לכולם אז ככה בדיסק של ההתקנה יש תיקיה של תוספות (GOODIES) שאדובי נותנים עכשיו יש שם תיקיה שקוראים לה Textures for Lighting Effects מישו יכול בבקשה להגיד לי לאן להעביר את התוכן שלה? אני חושב שזה לתיקיה של הtextures (חחחחחח זה ההיגיון) אבל עם אדובי אי אפשר לדעת...
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
Ad-Watch עולה לי ב-Boot של ה-Windows, אבל צריך למזער אותו ידנית ל-System Tray. איך אפשר לגרום לכך שה-Ad-Watch יעלה באופן אוטומאטי ממוזער ב-System Tray?
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חיצונית לWORD לכתיבת נוסחאות, בדומה לMathType אבל במידת האפשר אם יש, שתיהיה FREEWARE תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. היום באתי וניסיתי לפתוח את האיי סי קיו. נכנסתי, היה את ה*ביייייייייייייפ* הארוך הזה, ובאמצע שהיה את הביפ הזה הופיע לי החלון הבא: ואז אני לוחץ על אישור, והכל נסגר. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
אני נכנס לתוכנה ואז היא מבקשת שם משתמש וסיסמה ואם אני יוצא מהשם משתמש אז התוכנה נסגרת מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הנני משתמש כעט באנטיוירוס נורטון 2005, עכשיו הורדתי את הסט של חברת McAfee (שכולל אנטיוירוס, פיירואול ועוד...), ורציתי לדעת איזה מבינהם עדיף, כי אני צריך להסיר את נורטון בשביל להתקין את האנטיוירוס השני של McAfee.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה קלה שתאפשר לי לקחת קליפים ולהלביש עליהם מוזיקה mp3 וגם שאני יוכל לעשות מעבירים יפים בין קליפ לקליפ באיזה תוכנה אני יכול להשתמש??? (שלא תהיה מסובכת כ"כ) תודה
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
איזו תוכנת ביטורנט הכי מהירה? אשמח אם יש לכם המלצות גם איך להגן מפני חסיפת אייפי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(אם זה תצוגה וגרפיקה אז תעבירו, למרות שנראה לי שלא ) אני מנסה ליצור תמונה עם רקע שקוף. אבל הדבר היחיד שאני מוצא זה GIF ויש לו רק 256 צבעים. מישהיו יודע איך אני עושה קובץ כזה אבל באיכות טובה יותר? ד"א אני משתמש בפוטושופ. הצלחתי, פשוט פיספסתי אפשרות אחת בפוטושופ
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב נתחיל! דבר ראשון אני לא יכול להכנס ל properties בדסקטופ דבר שני אני לא יכול להכנס ל add\remove דבר שלישי אני לא יכול להכנס setup hoem or small office netowrk דבר רביעי כשהמחשב עולה אז אני לא רואה את האייקונים שעל הסקטופ אני צריך להכנס למנהל משימות ולכבות תהליך בשם msupdat.exe\winupdate.exe תמיד זה אחד מהתהליכים מקוהו שתוכלו לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
הורדתי דיסק מוזיקה והוא בעצם טראק אחד ארוך של 70 דקות ומצורף אליו קובץ CUE השאלה שלי היא איך אני מפצל את זה לטראקים ולא משאיר את זה טראק אחד
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
אז ככה רק שההורדות פעילות המחשב קופא למשהו כמו כמה שניות כאשר אין הורדות פעילות לא קורה כלום ניסיתי לבטל את הפייר וואל וזה לא עזר ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש(כולל מחיקת התיקיה) מסתבר שזה שומר את כל ההגדות איפה שהוא ואז גם לא עוזר מוזר שהתקנתי את הגירסה החדשה לפני כמה ימים נסיתי להתקין גם את הגירסה הקודמת וזה לא עזר אם משהו נתקל ,יודע. תודה.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לקרוא את הטמפ של הכרטיס מסך שלי ולהציג אותו על מסך LCD שמחובר דרך LPT
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום רב, אמש התקנתי 3DMARK05 הפעלתי וקיבלתי את ההודעה הבאה: הייתכן שהחומרה שלי לא מתאימה ל-3DMARK05 או שאני יכול בכל זאת לעבוד עם 3DMARK ? ואם אני צריך להשתמש ב-3DMARK03, אפשר קישור בבקשה ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני צריך שם או לינק של תוכנה פשותה שתגיד לי כמה מעלות חום יש על ה HDD :-\
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
הקול נשמע משובש חלש ולפעמים לא נשמע בכלל. בדיקת חומרה בסדר. אנא הצעתכם
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איך מעדכנים אנטי וירוס{נורטון} כדי לסרוק במחשב אחר ללא אנטי וירוס.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי מה המצב אני מחפש תוכנה טובה מהירה מאובטחת וחינמית לפתיחת שרת ftp על מחשב פנטיום 2 עם 192 מגה זיכרון תודה לכל העוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שנועלת את המחשב, אבך היא נועלת אותו עם שם משתמש וסיסמה. המחשב מבקש שם משתמש וסיסמה לפני שהמסך הזה של טעינת הוינדוס עולה .. מישהו מכיר את זה אולי ?
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הDVD הוא יצירה שלי, ללא הגנות (סתם דיסק שצרבתי במעבדה) יש תוכנה שאפשר לשלוט בה על כמה פרמטרים פשוטים (כמו גודל קובץ יעד, מקודד ומה שלא יהיה)? תודה רבה מראש, העניין די דחוף אביתר ד"א, חשוב לציין שמצאתי שמות של כמה וכמה תוכנות בגוגל, אבל אני מעדיף לשמוע המלצות שמגיעות מכם
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-