תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי מוזילה תאנדרבירד ויש לי אימייל בוואלה ובג'ימייל. איך אני מגדיר את התוכנה שאני יוכל להשתמש בה בחשבונות האימייל במקום להיכנס לאתרים עצמם?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי החלפתי לא מזמן דרייברים לכרטיס קול שלי לדרייברים של RealTek (מקודם היה Nvidia, הם פשוט עשו בעיות). היום נכנסתי לקיובייס, לוחץ על Play, ולא שומע כלום! הכל בלוח בקרה כבר מוגדר נכון. הנה תמונה של רשימת האפשרויות שלי בכרטיסי קול: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase.jpg לכולם יש את ה Multimedia ואת ה Full Duplex, ה Juli@ זה סתם כ. קול שזמנית לא בשימוש לי. אתם רואים, אין RealTek! מה עושים? אני משתמש בדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום, זה תמיד קורה לי.. וזה מתחיל להפריע.. כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר, הוא מראה לי את השגיאה "לא ניתן להתחבר", ואז אני עושה תקן שגיאות, ואז הוא נכנס.. מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
! CRC failed in ********* The file is corrupt כול קובץ שאני עושה לו exctract-אותו ארור..משגע אותי מה אני עושה?תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של creative ולא מצאתי הכרטיס קול שלי הוא : creative sb pci 128 (ensoniq es1371 ) sound card תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
פירמטתי . את כונן C דאגתי לגבות , אבל מי חשב על הכוננים האחרים ? נמחק הרגיסטרי , גם של התוכנות שנמצאות בכוננים האחרים. מחפש תוכנה שתסרוק כונן שלם , תשאל אם לעדכן את ערכי הרגיסטרי , ותעשה זאת אם אאשר לה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
רצוי תוכנות חינם , אבל לא חייב . אני צריך אדיטור על קבצי AVI בעיקר כדי להוריד קטעים לא רצוים וממיר AVI ל MPEG איכותי ככל האפשר מה ההבדל בין הפורמטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס+אינטרנט אקספלורר. עכשיו ישנה בעיה מוזרה, כל פעם שאני מדליק את אחד הדפדפנים אז אין לי אינטרנט, אני נאלץ לבטל בדפדפן עצמו הגדרות פרוקסי ואז חוזר האינטרנט. עכשיו כל פעם מחדש שאני מפעיל את הדפדפן הוא כותב לי מחדש את הגדרות הפרקוסי ולכן זה לא נכנס לאתרים, אני נאלץ כל פעם מחדש לבטל את ההגדרות וזה חוזר מחדש כל פעם, איך ניתן לעשות שזה לא יופיע לי אף פעם, זה קורה בשתי הדפדפנים.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין גירסה חדשה של messenger אני צריך קודם להסיר את הקודמת או פשוט להתקין עליה?? ואם כן צריך להסיר אז איך עושים את זה כי לא ראיתי אפשרות לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחבר שלי בעיה שהיא שהדפדפן[גם האקספלורר וגם הFF] לא מציגים סרטונים באינטרנט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים אותה? תודה לכולם, אבי.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדווס מדיה פלייר 10 ואני לא יכול להעביר קטע של סרטון.(קובץ AVI) אני מושך למטה את הזמן אבל הוא כל הזמן חוזר לאיפה שהיה לפני רציתי לדעת מה צריך לעשות שזה יעבוד ואני יוכל להעביר ולהחזיר את הזמן. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה שמשנה את הגדרות ה3D והOpenGL לפי המשחק שאני רוצה לשחק בו? אני משתמש בכרטיס ATI.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה מחשב נייד יד שנייה ולפני שאני קונה אותו אני רוצה להפעיל עליו תוכנות דיאגנוסטיקה כדי לוודא שהוא לא פגום מישהו יכול להמליץ על תוכנות כאלה?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש בעיה עם התוכנה OUTLOOK כל פעם שהוא מנסה להכנס אליה היא נתקעת הOUTLOOK שלו די מפוצץ לפי מה שבנתי, ובנוסף יש לו פנטיום 3 מחשב די ישן... הוא לא מצליח לראות את המיילים הישנים שלו וכאשר הוא נכנס ממחשב אחר הוא אומר שהוא רואה את המיילים החדשים, מישהו יודע איך הוא יכול גם להכנס לOUTLOOK בצורה נורמאלית וגם לא למחוק את כל המילים הישנים שהוא קיבל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
שלום שלום, אני עובד עם Winfax 10 ואינני מקל פקסים אוטומטית למרות שסימנתי קבלה אוטומטית. *אני כן יכול לשלוח מהמחשב לפקס אחר * אני כן מקבל פקס כאשר אני לוחץ על Manual recieve now אני מעוניין שהמחשב יקבל פקסים אוטומטית לאחר שעות העבודה במשרד ולכן קבלה אוטומטית חשובה. עוד מספר פרטים (חשובים או לא תחליטו אתם...): * השקע בקיר מפוצל לשניים- כניסת קו רגיל וכניסה גדולה יותר של טלפון לשם היה מחובר מכשיר הפקס וכעת מחובר לשם המחשב. * בדקתי שהגדרות הקבלה האוטומטית עומדת על 2 צלצולים מה עליי לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, קבלתי כמות גדולה של תמונות (50 תמונות לערך) למייל (המייל הוא: OUTLOOK OFFICE) רציתי לשמור את התמונות על ה HD. אבל זה מצריך לעבור על כל התמונות (אחת אחת) האם יש אפשרות לשמור את כולם במכה אחת במקום לעבור אחת אחת?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אהלן , קניתי מתקן כזה ששמים בו תמונות כמתנת יום הולדת לאימי ואני רוצה להדפיס תמונות מהמחשב במידות מסויימות כי זה לתמונות קטנות.. 2X3 cm רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שתאפשר לי לקבוע את מידות התמונה ולהדפיס אותה.. אני יודע שפוטושופ הינה תוכנה מתאימה לכך אך אין לי אותה.. אני מחפש משהו יותר פשוט וקל שמכיל את התכונה הספציפית הזאת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Adobe Premiere Pro 2.0 ואני לא מוצא איפה אני יכול לשים את הסיריאל שלי ... תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
קיבלתי אתה זה אתמול בבוקר... מאז הרצתי AVG וSPYBOT 1.4 גם על הוינדוס רגיל וגם במצב בטוח הם מצאו ומחקו מספר דברים אבל ההודעה הנ"ל מסרבת להעלם ...
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
-
כאשר שניהם מותקנות יחדיו ?
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לקליק הימני encoding יש מצב לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, מותק אצלי אופיס 2003 הגירסה העברית דיינו Microsoft Office 2003 pro Hebrew כמובן שהתפריטים בעברית,ולא מצאתי דרך להפוך אותם לאנגלית. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-