עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by amisha,

אני כותב משהו והוספתי תוכן עיניינים . בנוסף את הנושאים שאני מסמן להם את הרמות הם ממוספרים אוטומטית ע"י התוכנה , כשאני מעדכן את התוכן עיניינים אני מקבל רווח עצבני בין המספור לכותרת שאמורה להוית צמודה למספר . מה עושים נגד ?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  2. Started by T-Flash,

שלום חברים האם יש איזשהם מקשי קיצור ל Photoshop CS2 שמזיזים את התמונה בזמן העריכה? למשל אני עורך תמונה: משתמש בהרבה כלים ועושה את זה בהגדלה... כדי להזיז את התמונה למקום אחר אני צריך להשתמש בעכבר... האם אפשר להשתמש במקלדת לצורך הזה? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך עושים בויסטה את השורת קיצורי דרך (בחלק העליון של המסך)??

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by abudy,

ישלי ויסטה צרוב התקנתי אותו כנראה לא טוב ועכשיו הוא מבקש ממני מפתחות נותן לי תימי ניסיון האלה יש מצב אני פורץ אתזה בלי להתקין מחדש תודה?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by avico,

שלום רב לכולם וערב טוב.(מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה) יש לי בעיה . נתקלתי היום בטורג'ן ממשפחת malware ככל הנראה טרוג'ן מסוג torjan-psw כאשר אני פותח את המחשב הוא ישר קופץ ומתקיף במלא קבצים. ככל הנראה הוא מנפח את הtemporary בד"כ שנמצא בlocal setting ואף תוקף קבצים ב system32 לפי מה שהבנתי הוירוס ינפח וינפח את הספרייה עד שלא ישאר מקום והמחשב יקרוס. שם טורג'ן לדוגמא : (אם זה עוזר) OnLineGames-SR בבקשה אני זקוק לעזרה מידית זה ממש דחוף. תודה מראש אבי

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by Raziel Elmaliach,

שלום אני צריך אפקט מסוים שאני מקווה שיש אותו בתוכנה avid media composer שיש בקליפ הזה מ-0:30 עד 0:35 בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by oFiR 22,

מה זה הגופן הזה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by KrasH,

שלום אנשים.. אז ככה.. לאחרונה ניתקלתי בבעיה במחשב. שאני מפעיל אותה ונכנס לווינדווס,זה כותב לי את המסך כניסה(שם משתמש וסיסמא..) ושאני נכנס,זה מתחיל מחדש את המחשב. אז ניסיתי כמה שטויות,לא הצלחתי,אז פירמטתי את המחשב. עכשיו הכל עובד טוב,אבל יש כמה בעיות. א.יש כמה דרייברים שהם בסימן שאלה. תמונה: ולפי דעתי,בגלל זה אני לא שומע קול במחשב.(אני מנסה גם להפעיל שירים וזה לא מצליח.) עכשיו,הבעיה שלי זה לא למצוא דרייברים,אלא שאני לא יודע איזה דרייברים אני צריך לחפש.. כי אין לי מושג מה הסוג והחברה של הכרטיס קול שלי..מה אני אמור לעשות?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by verynoti,

איך אני יודע איזו גרסה יש לי מותקנת במחשב ואם היא גרסה ישנה איך אני יכול להתקין את הכי חדשה? וכמובן יש לי כרטיס מסך חדש 5850

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by verynoti,

NTativrv01 מישהו יודע מזה בדיוק בפרטים רשום לי שזה on Radeon X1950 Series ואני לא יודע מזה והתקנתי את ATI 7.5 ואיך אני מגדיר אותו או משיג לו את הדריבר הדרוש?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  11. אשמח אם תעזרו לי לזהות את התוכנה הבאה, לא מדבר על העריכת מוסיקה ברקע, אלא על הקריין הוירטואלי שמסביר. תודה לעוזרים!

12. לפני כמה זמן התחילה לפעול אצלי תוכנה מעצבנת שאני לא יודע את מקורה, שמה או איך לסגור אותה או להסיר אותה: לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לסגור אותה. התוכנה בעצם מציגה את מה שקורה באינטרנט (logged off, connecting, chacking password, connected)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, כבר שנים תהיתי מה שמו של התוסף שזכרתי לטובה ומאז שעשו עדכונים לא יכלתי להשתמש בו. התוסף מאפשר צפיה ביוטיוב מחלון קטן בדפדפן כשהוא מופיע על גביי הדף שאתה גולש בו עם אפשרות של להזיז אותו מצד לצד כפי רצונך וכו'. אתה יכול לתרגם איתו בבילון וגם לקרוא בויקיפדיה וכו'. אני לא זוכר רק אם הוא היה קשור איכשהו ל-greasemonkey. מישהו זוכר \ יודע על מה אני מדבר? תודה רבה לעוזרים, זה תוסף חובה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מנסה לחבר את הטלפון למחשב באמצעות הכבל USB של הטלפון ויש לי 2 בעיות: 1-נכון שמחברים למחשב משהו בUSB הוא משמיע צליל כזה? אז שאני מחבר את שלי הוא משמיע צליל קצת אחרת... מאוד דומה לזה שהמחשב משמיע שמנתקים את המשהו הזה מהמחשב... ואז בכלל לא קורה כלום. 2-אני מנסה כניסות אחרות ובכל כניסה משום מה בפעם הראשונה זה עובד, כלומר המחשב פותח לי CONNECTION DETECTED או משהו כזה אבל אז שאני מנתק ומנסה לחבר עוד פעם לאותה כניסת USB המחשב שוב עושה את הצליל הזה שהזכרתי מקודם ולא קורה כלום. עכשיו, שזה כן מזהה אותו אז הוא לא מצליח להתקין אותו. זה אומר A PROBLEM HAS OCCURED DURING HARDWARE INSTALLATION AND YOUR HARDWARE MIGHT NOT WORK PROPERLY הטלפון הוא נוקיה 6500 סליידר ניסיתי על מחשב אחר…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. קודם כול פתחתי כבר דיון בנושא הזה בפורום גאג'טים, ולא קיבלתי תשובה כנראה שהנושא יותר רלוונטי לכאן כי מדובר כנראה בבעיית תוכנה, לכן אני מבקש מהמנהלים לא למחוק את הדיון. קיבלתי את הנגן, ובמשך שעות ניסיתי לסנכרן אותו מול המחשב ללא הצלחה. מערכת ההפעלה היא ויסטה הום פרימיום בעברית!. כשחיברתי את המכשיר הווינדוס חיפש באינטרנט אחרי התקנה מתאימה ומצא אחת, המכשיר מזוהה ומחובר כראוי. כאשר אני מחבר אותו, תוכנת הזון עולה אוטומטית המכשיר מראה על המסך connect ואז קופץ חלון שמודיע על שגיאה מסוג C00C11CD, והודעה שאומרת שהמכשיר לא מעודכן לעידכון האחרון, ובגלל השגיאה הזאת אי אפשר לעדכן אותו. לאחר הלחיצה על OK המכשיר כאילו מתנתק מהמחשב למרות שהוא נשאר מחובר, ואי אפשר לעבוד איתו. לאחר חיפוש ב…

16. Started by PyroGhost,

אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי בקשה קטנה, אני צלם מתחיל והיום יצאתי עם ידידה שלי ( דוגמנית בתחילת דרכה ) לצלם סט תמונות שלה בחוץ, יצאו לי הרבה תמונות מטושטשות ( לא טשטוש רציני לרוב.. ) ורציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי לחדד אותן ולשפץ אותן קצת מחוץ לדפי הפורום? תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים, יוסי.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם . יש לי קבצים שחבר הביא לי והם בראר,ויש לו אותם רק ככה ואצלו זה כבר מחוק ככה שאין סיכוי לשחזור. בקיצור הראר כותב שהוא לא טוב או נפגע,ואני לא יודע מה לעשות כי זה המון זמן חיכיתי לקבצים האלה,וזה שוקל 4.30 גיגה בערך,עכשיו שאני עושה לו מאפיינים הוא כותב שיש שם על הדיסק 4.30 ג'יגה אבל הוא לא פותח..אולי אפשר עם תוכנה אחרת חוץ מWINRAR ? או לעשות משהו ? עריכה:עם תוכנות אחרות זה בכלל לא מוצא אותו בתור כל ARCHIVE נתמך,ושאני מנסה להפעיל עם תוכנה אחרת זה כותב שהוא בכלל קובץ ISO וזה מה שיש בתור הראר אבל זה לא הקובץ בחוץ. עכשיו הבעיה היא שגם שאני פותח עם תוכנות צריבה הוא לא מזהה,אז מה זה DAMN !? עריכה:עכשיו שאני פותח ישירות ולא עם OPEN WITH זה נותן לצרוב אותו בתור קובץ ISO…

18. הורדתי התקנה של תוכנה כלשהי שבאה מחולקת ל4 שחילצתי קיבלתי איזה 700 חלקים ואני לא מבין מה הולך שם הקובץ לא פגום, אבל ווינראר מחפש קובץ בשם שאין לי...מישהו יודע ? http://www.cubeupload.com/files/f9d7392.jpg http://www.cubeupload.com/files/55632c.jpg

19. Started by SpLiNtEr,

שלום! אני רוצה או יותר נכון מבקש ממי שיש לו ידע רב בתכום התוכנות שיתן לי מפרט של התוכנות הכי טובות !!!!בעולם!!!! כגון Anti-Virus Anti-Spyware או בקיצור כל תוכנות האבטחה הכי טובות בעולם בתודה!

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  20. בחיפוש אחר תוכנת ניטור חומרה מתחים וטמ' עדיפות לאסוס, ניסיתי באתר הייצרן אך לא הצלחתי למצוא.. עבור Q9300, p5n - d, geforce 8800 gt 512mb asus X 2 לווינדוס Vista ultimate 64bit

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. Started by OgANDi_BoY,

שלום יש לי מצלמת רשת של GPT ואני לא מוצא באינטרנט דרייברים שלה מישהו יכול לעזור לי לחפש?...

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מחשב נייד של LG ויש במחשב כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON X300 ואני לא מוצא לכרטיס הזה דרייבר מתאים... ניסיתי כבר באתר של היצרן פה https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 וגם פה... https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 ושום דבר לא עזר... אם למישהו יש פיתרון אשמח מאוד

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by sby333,

שלום לכולם... יש לי את הלוח אם הזה: אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול של הלוח אם. למרות שיש לי כרטיס קול נפרד...ואני לא יודע מה הדגם שלא (כי לא כתוב עליו בכלל). אז אולי תוכלו לעזור תודה, שלומי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. Started by lm,

אני צריך עזרה בחיפוש דרייברים של הלוח אם שלי Octek Rhino P4X266A-A4P עם מישו מוצא לו גם עדכון ביוס זה יעזור לי מאוד

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  25. Started by dorix,

היי חברה, נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש כמה התקנים שלא מותקנים כראוי: http://www.UpFile4u.Net/Files/5y1t1m.JPG חיפשתי דרייברים אליהם אך ללא הצלחה. אשמח אם תעזרו לי במציאת הדרייברים

• 6 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.