עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הייי תגידו איך אני יכול להקליט LIVE את מה שאני רואה למשל ב BLOG של TAPUZ או אתרים כמו U TUBE וכל זה ? גם כאשר לפעמים זה משתמש ב JAVA ...

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. Started by @guitarsuite@,

אני לא יודע מה היא אומרת...אבל הבנתי שאפשר לבדוק איתה כל מיני ביצועים אז אני מועניין.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. שלום, איזה תוכנת שיתוף קבצים הכי תתאים למציאת מוזיקה קלאסית? אני משתמש בסולסיק ולא מוצא.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  4. שלום, אני צריך תוכנה שתשחזר לי נתונים שהיו על דיסקט שאותו אתחלתי. יש תוכנה כזו בכלל? תודה.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  5. Started by bernabeos,

יש לי בעייה בשליחת מיילים. אני לא מצליח לשלוח מיילים לחו"ל ובארץ המיילים עוברים. יש לי רשת ביתית עם ראוטר אדימקס 6204 ואני משתמש במייקרוסופט אאוטלוק 2003. בבקשה עזרה דחוף!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  6. Started by tdknight,

יש תוכנה כלשהי שמשמשת לצילום הפעולות שלי על המחשב? ואני מדבר על צילום כסרט ולא על סקרין שוט.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. Started by the_king00,

האם זה אפשרי לחבר למחשב (לכניסת המיקרופון) גיטרה, ודרך תוכנה כלשהי לקבל את האפקט המתאים ביציאת הרמקולים (עדיף בזמן אמת) אם כן, אז מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. הכותרת אומרת הכול יש לכם אולי אתר או תוכנה טובה שיכולה ללמד אותי איך מנגנים על גיטרה ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  9. שלופ אני מחפש תוכנה או פקודה (פעם קראתי שעאפשר משהו עם HOST אבל אני לא מוצא אתזה) לחיסמת אתר, שכאשר מנסים להכנס לאתר , לא רשום שהוא חסום. ועוד שאלה.: איך אני מוחק קבצי עוגיות והיסטורי של אתריפ, בלי למחוק היסטורי ועוגיות מאתר ספציפי שאני אכנס אליו השפ משתמש והסיסמא ישארו ושל שאר האתרים לא ישמר. תודה אני משתמש באינטרנט אקספלורר

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  10. יש איזה תוכמה טובה לשיחזור ??? כל התמונות שלי שצילמתי במשך שנים היו שם. אגב עדיין לא התקנתי כלום,אפילו לא דרייברים. תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. אני מחפש מחפש תוכנה להמרת קבצי וידיאו ל פורמט FLV .

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. Started by בייגל טוסט,

אהלן בזמן האחרון כל פעם שאני מסמן קובץ divX (אפילו לא פותח) קופצת הודעת שגיאה מוינדוס ואז אני נאלץ לסגור את החלון יש לציין שזה קורה רק עם קבצי divX מישהו יודע מה הגורם לתקלה הזאת?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. Started by xtract1,

התקנתי לאחותי את גירסת הבטא בזמנו והכל הלך חלק. היום כשהיא הפעילה את המסנג'ר הוא ביקש ממנה..(יותר נכון דרש) להוריד את הגירסא הרישמית.. כאשר הסתיימה ההתקנה והעלנו את המסנג'ר הופיעה ההודעה שצירפתי בתמונה.. למישהו יש פיתרון? נ.ב. הסרתי והתקנתי שוב מס' פעמים הורדתי ממס' אתרים שונים הפעלתי את המחשב מס' פעמים מחדש. [attachment deleted by admin]

14. Started by IG,

לחבר יש פאייר וול של סיגאייט, והוא שואל איך אפשר להגדיר מצב שבו יש שליטה מוחלטת על כל התנועה, ככה שרק פורטים שהוא מגדיר ידנית יכנסו אליו למחשב, בנוסף, שהוא ידע בדיוק למה כל פורט שפתוח אצלו משמש, ואיך הוא יכול לזהות בלוג של היסטורית התעבורה של הסיגאייט כנסות\ יציאות עויינות. תודה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. שלום , יש לי בעיה בתוכנה Partition Magic 8... שאני פותח אותה היא מראה לי את השגיאה בתמונה המצורפת , יש לציין שמתי שאני לוחץ על OK התוכנה נסגרת. עריכה: אם זה יעזור עשיתי גם CHACKDISK ואיחוי ולא עבד... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  16. Started by Aviv C,

מישהו יכול לעזור לי למצוא עידכון ל-Video BIOS שלי? יש לי כרטיס מסך nVidia GeForce 5500 FX. חיפשתי מלא ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  17. Started by za-david,

מישהו מכיר תוכנה טובה לאחזקה של המחשב שיכולה לפתור בעיות מהירות ותקלות במחשב ואינה מעמיסה על המחשב מבחינת זיכרון?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  18. תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  19. Started by xtract1,

יש לי את המסנג'ר שמונה החדש..לא בטא.. ואני רוצה שההגדרות FONT שלי וכו' יחולו גם על אלה ששולחים לי את ההדועה..ז"א שזה יתעלם מההגדרות שלהם ואני אקבל את ההודעה שלהם באותו כתב כמו שלי יש וכו'. יש אפשרות כזו? איפה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  20. שני המחשבים מחוברים "ברשת"(חיבור כבל רשת והגדרה בכרטיס המובנה שלי שעל הלוח לתת למחשבים אחרים גישה לאיטרנט) אני עובד עם FIREWALL של ZA ולא מצליח לתת למחשב השני איטרנט ניסיתי שהכרטיס שמחבר ביני לבין המחשב השני יעבוד בZA בתוך איטרנט ובתור TRUSTED מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  21. Started by Imtheman,

מישהוא מכיר את השיגאה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  22. המחשב הוא שלי ויכול להיות שהתקינו לי תוכנה שרושמת את כל המקשים במקלדת והיא חבויה ורק צירוף מקשים מסויים מעלה אותה, תוכנות כאלה גם מוסתרות מהPROCCES LIST. האם יש תוכנה שמגלה כאלה תוכנות? תודה רבה! בדחיפות!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  23. Started by gilloze,

חברה אם זה לא קשור לפו אז תעבירו לאן שצריך צודה נעלם לי השורה של המשימות הזה שלמטה איפה שההתחחל והכל פשוט נעלם מה אני יכול לעשות ניסיתי שיחזור מערכת לא הלך וניסתי בהגדרות גם לא הלך תודה מראש גיל

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  24. Started by silky,

שלום רב , אני משתמש כבר זמן רב בתוכנת ה ABC ומה שקורה הוא שאם אני לא מגביל את ה DOWNLOAD אז היא פשוט משתגעת ומורידה במלוא ה BANDWICH אך עם זאת, היא כל כמה שניות מקבלת שגיאה:" 7/4/2006 19:38:06 - piece XX failed hash check, re-downloading it" לכן מה שקורה שהיא עובדת בצורה מאוד סיזיפית כי האחוז שהסתיים כל הזמן עולה ויורד. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה? זה לא קורה בכל קובץ אבל מדי פעם זה קורה. הרצתי חיפוש בגוגל וכל מה שמצאתי זה שכולם סובלים מהבעיה הזאת(לא רק משתמשי ABC). מעצבן תודה מראש לעוזרים)

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  25. בעיקרון יש לי מצלמה דיגיטלית של סוני , ואני אוהב להכין כל מיני קליפים וכאלה , הבעיה זה שאני זקוק לאיזשהיא תוכנה למחשב לעבודה, אשמח לשמוע הצעות לתוכנה מסוימת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.