תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, איזה מהגרסאות הרבות של BSPLAYER מומלצת כך שתהיה: - מותאמת לכל סוגי הסרטים, וגם לפורמטים של HD. - שלא תהיה ממש כבדה על המחשב - ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשלב וידאו במצגת כך שתופיע כחלק מהמצגת ולא תפתח בחלון נפרד תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
באפשרויות > מעבד - המהירות של המעבד צריכה להיות המהירות הנוכחית (כלומר אחרי אוברקלוק) או המהירות המקורית של המעבד ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מה עושית במצב הזה? אשמח לקבל פתרון למצב תודה מראש דודי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אחים שלי שלום!!! איזה תוכנת אנטי וירוס הכי קלה ועושה את העבודה כמו שצריך... איזה הכי שווה להתקין.. ואיזה אתם משתמשים?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שתיים מתוך 4 הגרסאות של התוכנות החדשות של אדובי מושקות היום. Creative Suite 3 Design + Creative Suite 3 Web נמכרות מהיום, בזמן שגרסת Creative Suite 3 video תגיע בקרוב. (יש גם גרסת אוליטימט שעוד לא נמכרת) לפרטים על תוכן החבילות: http://www.adobe.com/creativelicense/ http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092897 סוף סוף, כמה חיכיתי לPS CS3 (וגם כמובן לפלאש ולDW )
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלוםם יש לי אברסט בשביל לראות את הטמפרטורות של הרכיבים והכלל אבל אני רוצה לדעת כמה המחשב מתחמם במשחקים במאמץ וזה..רציתי לדעת איך ועם מה אני יכול לעשות את זה? תודהה =]
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
קטע דפוק לגמרי. כל פעם שאני מפעיל את המדיה פלייר 11, הוא עובד טוב לאיזה דקה ואז פשוט נעצר הכל והמחשב עושה ריסטרט! והקטע הממש דפוק- שזה לא קורה לבד, זה רק אם לוחצים על פליי/פאוס/מעבירים שיר, אם אני רק פותח ולוחץ פליי אז הכל עובד טוב. בנוסף, היום פעם ראשונה זה גם עבר למסך כחול כזה עם כיתוב לבן... אין לי מושג מה עושים, הסרתי והתקנתי כבר איזה 15 פעם... גם התקנתי winamp והכל עבד סבבה. בבקשה תעזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני זמן רב מחפש מין MUI לתוכנת השירטוט AUTOCAD האם מישהו שמע על תוכנה כזאת עברית !! עדיף 2005 ! אבל כל גרסה חדשה יותר בעברית תתקבל בברכה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
1. ב- WORD , כשלוחצים על המקש הימני, נפתח תפריט אפשרויות (גזור, העתק, הדבק, גופן, פסקה, תבליטים ומספור, וכו'), כשמסמנים משהו (בטקסט עצמו). האם יש אפשרות לשנות/לעצב אותו, כלומר להוסיף לו, למשל, מילון, ספירת מילים וכד'? 2. ומשום מה, לאחר התקנת הOFFICE במלואו (כנראה), סימון מילה באנגלית ולחיצה על המילון, לא מראה כלום עד שאני בוחר איזה מילון אני רוצה מתוך השניים. על מילים בעברית זה לא עושה את הבעיה הזו. איך אני קובע לו מילון כברירת מחדל?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אהלן.. אני חדשה כאן.. יש מצב שמישו מסביר מההתחלה וקצת מופרט איך אפשר להוריד סרט ממאקו. (ואם דרך מגה-וידאו, אז כיצד..) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
"זיהוי מאובטח הופסק - CRYPTOKEYS נכשל באיתחול." ואחר כך עולה הדף של אימיול אבל אני לא מצליח להוריד כלום. אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה "sopcast" למי שלא מכיר, תוכנה שבאמצעותה אפשר לראות שידורים של משחקי ספורט וכו'... בכל מקרה, כשאני מנסה לראות שידור זה רושם לי את השגיאה "cannot access sopcast service" השידור עובד מאה אחוז, ניסיתי עם הרבה שידורים ככה שזאת לא יכולה להיות הבעיה, בנוסף מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר. הבעיה היא דיי נפוצה וחיפשתי בפורומים אחרים בעולם אבל לא הצלחתי למצוא פתרון, מי שיעזור לי אני יודה לו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שמתאים ל-PIII 700 עם 128MB זיכרון. המשתמש הוא גם די חסר ידע ולכן רצוי FIREWALL ידידותי.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
חיפשתי איפה אני יכול לשלוט בAUTO COMPLETE בIE, על מנת שלא להזין סיסמה בכל מקום שלא מושלם אוטומטית אחרי שם המשתמש. נכנסתי לTOOLS ושם ל-CONTENT ואז ראיתי שם אפשרות של MY PROFILE ב"PERSONAL INFORMATION". להפתעתי הרבה, ראיתי שם שתי אפשרויות- ליצור פרופיל חדש, או לבחור אחד מעשרות כתובות שהופיעו לי שם, כנראה שהן נלקחו מ"אנשי הקשר" באאוטלוק (לא זיהיתי חלק מהן, אבל לא משנה כרגע). בכל אופן, בעייתי היא שסימנתי אחד מהם, סתם כדי לראות מה קורה, ואז נפתח לי כרטיסו של אותו איש קשר, על כל פרטיו, רק שעכשיו, במקום לאפשר לי לחזור לנקודת המוצא (שאינני יודע מה היא בעצם הייתה), הוא פותח לי את MY PROFILE ישר בתוך כרטיסו של אותו איש קשר, מבלי לאפשר לי לראות את הרשימה שוב, ומבלי לאפשר לי לשנות את…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל תוכנה על המחשב שלי, שתקליט שיחות סקייפ. אבל אני רוצה שהיא לא תהיה חשופה בשום אופן. איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר הקלטה SAFA מדגם M180 שמשמש גם בתור MP3. אבד לי דיסק ההתקנה ואיתו גם הדרייברים. ווינדוס אינו מצליח לזהות את המכשיר ואיני יכול לחברו למחשב. מהיכן אוכל להוריד דריברים או שאולי יש איזו דרך שבה אוכל להתקין את המכשיר. ד"א נברתי באינטרנט וגיגלתי אך לא מצאתי שומדבר....
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני התקנתי את התוכנה ואני מסה לעשות connect וזה לא מצליח להתחבר מה אמורים לעשות??
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי את האיסיקיו החדש באנגלית, ורציתי לדעת איך אני מחליף שם את הססמא ? חיפשתי ולא מצאתי....
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי אתר שאני רוצה להוריד את כל התמונות ממנו יש למישהו המלצה לתוכנה כזאת
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס כדאי לקנות ואיך לקנות? או להתקין ללא כונן אופטי?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
חברה אני חושב שיש לי תולעת במחשב הCPU לא יורד מ 80% אנטי וירוס לא נפתח אינטרנט זז לאט גם המחשב עצמו ואני חייב עזרה איך למחוק את התולעת תודה לעוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
חבר לי פירמט לא ממזמן והוא צריך את הדריברים של הלוח אם אבל לא מצאתי בשום מקום. הוא צריך דריברים של ה-SATA כי הוא לא מצליח להתקין את הוינדוס (הוא לא מזהה את ה-HDD). מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את הדריברים (בדקתי באתר היצרן), ואיך אני משתמש בהם? יחד עם הלוח הוא קיבל דיסק, כשהוא עשה בוט מהדיסק הוא קיבל 4 אפשרותיות בחירה, 3 מהם לא רלונטיות לנושא ועל אחת היה רשום משהו על RAID Controler. זה קשור לזה ? יכול להיות שה-SATA שלו מחובר דרך בקר RAID ? ד"א בדקתי בביוס אם יש אפשרות לעשות שהוא ישתמש ב-SATA כ-IDE אבל לא מצאתי . . . או שלא ידעתי לחפש. . . מישהו יודע אם הלוח שלו תומך בזה, ואם כן אז איך אני משנה ? סוג הלוח: ASUS P5RD1-VM Chipset: ATI Radeon Xpress 200 (לא יודע אם זה קשור…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם יש שיטה / תוכנה מסויימת להוספת איש קשר באייסיקיו מבלי שהוא יידע על כך , ואם כן אז כיצד? בבקשה לא לשאול למה , או להעיר הערות ציניות בסגנון . תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני שואלת את שאלתי בפורום הנכון, אינני בקיאה בזה. אני מקבלת את ההודעה הזו שוב ושוב וזה משתק לי את WORD ואת OUTLOOK תודה על עזרתכם חג שמח אילנה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-