עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AvtipuS,

קניתי HD חדש, חיברתי הכל עובד יופי, אתמול חיברו לי את ה HD הישן בתור סלייב, שמתי לב שאני לא יכול להיכנס לכל מיני תיקיות ורשום שהכונן צריך איתחול משהו כזה,ולא רציתי לפרמט כי יש שם קבצים חשובים (תמונות) היום בבוקר הדלקתי את המחשב נתתי לווינדווס לעשות תסריקה הזאת של המסך הכחול לפני שהוינדווס עולה, אחרי הסריקה נכנסתי לכונן לראות אם אפשר להגיע לתמונות ובום-אין תמונות. יש אפשרות לשחזר את התמונות?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by shmoolm,

מישהו מכיר תוכנה טובה שמראה את הטמפ' של המעבד.. אבל אני צריך שהיא תראה אותה בצורה קבועה.. כאילו ב tray או משהו כזה ...

3. בהשראת גולשי פורום רבים באתר החלטתי לעבור לפני זמן מה לגלוש ב-Firefox [מהיר בטירוף ולא רק אצלנו ב-HWzone אלא בכלל]. אבל מה, שמתי לב למשהו מאוד מעצבן, פעמים רבות קורה לי שהדפדפן פשוט לא מציג תמונות ואייקונים באתרים מסויימים, מבדיקה קצרה גיליתי שזה נובע מ-Zone Alarm כי כשהיא סגורה הכל עובד כמו שצריך והתמונות נטענות כרגיל - לא מצאתי לזה הסבר ריאלי. איך אפשר לתקן את הבעיה הזו? אני זוכר שבזמנו זה גם קרה לי בהתחלה עם IE אבל לשם כך נכנסתי ל-Zone Alarm וביקשתי שייתן גישה לאתרים לטעון תמונות [באופן גורף דרך האפשרויות], לצערי אני לא מבין למה ב-FF זה קורה גם כן ובתוכנה אין אפשרות מיוחדת עבור FF. היא לא מבדילה בין FF ו-IE. אני מצרף שתי תמונות + לינקים כדי שתבדקו ב-FF וב-IE [ב-IE זה …

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. Started by charm,

שלום חברים רציתי לדעת מהי התוכנה הכי מומלצת לניקוי קבצים כפולים זמניים ושאר הזבל שנאגר במחשב אני יודע שיש את system mechanic ובגדול היא טובה רק רציתי לדעת האם היא הכי טובה או שיש תוכנה יותר מומלצת ממנה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. Started by Idan-h,

עד היום השתמשתי בKLite אבל לא יודע נראה לי שהגרסאות האחרונות עושות לי בעיה בתמונה. יש חבילת מקודדים טובה יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, לפני כחודש התקנתי את האימיול של LH ולאחר יומיים של בעיקר Upload הוא התחיל לרוץ ב Download והכל היה אחלה. אבל לפני שבועיים בערך הכל השתנה! הוא לא מוריד בכלל... הוא כל הזמן מתנתק מהשרתים! ובנוסף אני מקבל LOWID יש לציין שאני משתמש ברשת ביתית דרך ראוטר, אך כל הפורטים של האימיול פתוחים! אני ממש לא מבין מה קרה לו פתאום.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה או לחלופין להציע לי קליינט אימיול אחר, אשר לא יעשה לי בעיות כמו זה. (אני מעדיף קודם לנסות לפתור את הבעיה, ולהוריד אחד אחר רק אם לא ימצא פתרון לבעיה) בתודה ניר

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by borg,

איך בודקים שלמות של קובץ באמצעות MD5?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. טוב אז מכיוון והאימיול שלי זוחל וכרגע אני לא מצליח לפתור את הבעיה הזאת שהיא בגדר קללה אצלי אזאני מחפש קליינט ממש טוב לאימיול, ניסתי את אלו של WareFaw וגם את של Lionetwork. לא ממש עוזרים, זה די אותו זב%. המליצו לי על DarkMule, למישהו יש ניסיון איתו/ יודע איך בדיוק ניתן להשיג אותו, ניסתי להורדי דרך www.oode.de אב לזה קצת בעיה הכל שם בגרמנית וזה כאב ראש. תודה לכל מי שיעזור.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך תוכנה שתיתן לי לבחור איזה קבצים מצורפים להוריד ושלא תוריד הכל אוטומטית. (רצוי תוכנה שתומכת ביותר מחשבון דואר אחד)

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. אני משתמש בAZUREUS להורדת מוזיקה וסרטים אבל עכשיו סגרו את האתר שהשתמשתי בו ושמו באותה כתובת אתר מסריח.... משיהו מכיר אתרים טובים??? או אולי מישהו מכיר תוכנה יותר טבוה להרודה... אלב הורדה של דיסקים שלמים אני לא מריד שירים אחד אחד כמו בקאזה נגיד.....

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by blitz,

זה אמור להיות מסמך עם רישיון לתוכנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by borg,

יש לי מחשב די ישן - פנטיום 2 350MHz עם 512MB זיכרון. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. רציתי להתקין את אזוראוס, אבל שמעתי שהיא תוכנה מאוד כבדה שדורשת הרבה זיכרון ומשאבי מערכת. האם אני אוכל להשתמש באזוראוס במחשב שלי עם NOD32, Zone Alarm Pro, Ad-Watch בלי שהמחשב יתקע, ולהוריד במהירויות גבוהות, או שעדיף להשתמש בקליינט הרשמי של הביטורנט?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, תעזרו לי בבקשה, אני רוצה לשנות סיסמא במסנג'ר, ולהגדיר לו שכל פעם שאני מתחבר שיבקש ממני את הסיסמא. בתודה רבה, דודי.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. יש לי בעיה... http://img30.echo.cx/my.php?image=10ex.jpg (תראו ברקע הרצתי איזה בדיקה של סימנטק וזה עשה לי את זה אבל יש עוד כמה תוכנות או משו אחר שאני מפעיל וזה פתאום קופץ לי ויוצא לי).. אף אחד לא ניתקל בבעיה הזאת בבקשה אני חייב עזרהה...

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  15. תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by charm,

שלום התקנתי היום XP SP2 באנגלית והתקנת אופיס 2003 גם באנגלית והכל סבבה אבל אחרי שהתקנתי את הנורטון system work 2003 המחשב עולה עם 2 שגיאות אחת אומר שהוא לא מוצא קובץ msvcp70.dll והשניה אומר שנורטון מזהה שינוי בתוכנה שיכול להיות התקפה או בעיה אחרת ויש לינק לאתר של נורטון לעוד פרטים ששם אומרים שעדכון (live update) יכול לפתור אבל הוא לא פתר וגם לא הסרה של הנורטון והאופיס והתקנה מחודשת לאחר ההסרה של הנורטון אין את הבעיה הזאת איך אפשר ששניהם יעבדו בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by hlxp,

התקנתי את המחשב מחדש וכבר מההפעלה הראשונית והתקנת האנטי וירוס גיליתי שיש בו לא מעט טרויאנים ושאר מחלות אז צירפתי את הLOG מHJT : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:09:01, on 17/06/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe C:\WINDOWS\System32\CTHELPER.EXE C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\Program Files\Messenge…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by barnes,

על איזה תוכנה אתם ממליצים? אני מחפש תוכנה אמינה שלא תעשה בעיות, ועם זאת תוכל לתקן את כל הבעיות הקיימות ברג'יסטרי...

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by TimoTy,

אין לי מושג איך זה קרה או למה אבל כל פעם שאני מפעיל את הAZ הוא אוכל לי את המעבד ! יש כל הזמן תקיעות ואפילו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ...... יש לי BARTON 2.5 ב-OC ל-3.2 ו-GB זיכרון מה אני יכול לעשות כדי שהוא יאט לי את המחשב בצורה כל כך מוגזמת ?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Need: Norton SystemWorks 2005 FULL+ serials דחוף ביותר !!!! בבקשה!!! אני חייב ! תודה ענקית מראש !

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. חברה עם איזו תוכנה אני יכול להפעיל סרטים,כי התוכנה TVTool תומכת רק בכרטיסי מסך של אנווידיה.מישהו מכיר תוכנה לרדיון(9550)? או שמכיר מתדריך שמסיר איך מפעילים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by semca,

שלום שמעתי על תוכנה טובה ,(כמו נ ,גוסט) ליצירת גיבוי למחיצה.משהוא בשם :ANARCONIS .?אולי מישהוא מכיר ? תודה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. צילמתי וידאו במצלמה דיגיטלית A95, סוג הקובץ הוא avi. מה עושים על מנת להפוך את הוידאו ב- 90 מעלות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. השאלה היא אם יש כזאת אפשרות בכלל? נגיד ואני רוצה להעלות מופע סטנד אפ על הH320 שלי, ואני לא רוצה קובץ ווידאו ששוקל הרבה - יש אפשרות להמיר אותו לMP3, נגיד...?? תודה לעונים ויום טוב. aaaaaa32

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  25. מצאתי בעיה בדוויס מנג'ר: http://img139.echo.cx/img139/7633/manager2ue.jpg אשמח אם תגידו לי מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים