עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dbx22,

קניתי פלאפון מוטורולה E815 והגיע איתו כבל נתונים ותוכנה על דיסק. כשאני מנסה להתקין את התוכנה על המחשב אני מקבל שגיאות כאלה http://img46.imageshack.us/my.php?image=moto5ma.jpg שאני לא אמור לקבל. כשאני מנסה להתקין על מחשב אחר אז אין לי את השגיאות האלה. מה הבעיה? למה אי אפשר להתקין בצורה מסודרת ובלי בעיות? אם אני עושה continue anyway אז זה ממשיך להתקין אבל כשאני מנסה להפעיל את התוכנה יש לי הודעה שחסרים לי קבצי DLL

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  2. Started by Itzik208,

שלום. אני מחפש תוכנות שעוזרות לאנשים בעלי ליקויי ראייה להשתמש במחשב. החיפוש שלי מתפרש על פני שני תחומים של תוכנות: א. תוכנת "זכוכית-מגדלת" (מעין התוכנה שמובנית ב- Windows ב'עזרים->נגישות->זכוכית מגדלת', אבל עם יותר פונקציות ומקשי קיצור שאפשר להשתמש בהם). ב. תוכנת "דיבור". כלומר תוכנה שאפשר לסמן לה טקסט, והיא מקריאה אותו במילים. אני יודע שיש תוכנות כאלו באנגלית, אבל אני צריך אחת כזאת בעברית. יש לציין שעדיפות תוכנות שאפשר להקצות לפונקציות שלהן מקשי קיצור קלים, כך שגם אדם שלא רואה כ"כ טוב - יוכל להשתמש בהן. כל מידע יתקבל בברכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  3. Started by Bose,

יש לי בעיה עם הווינאמפ, אני מנסה לפתוח אותו ואת התוצאה אתם יכולים לראות בפרינטסקרין. שלחתי דו"ח שגיאות כמה פעמים ולא עזר בינתיים, סגרתי תוכנות, הורדתי את הגרסה האחרונה ועדיין הווינאמפ מסרב להפתח. למישהו יש פיתרון? בבקשה, אני נואש, אני נאלץ להשתמש במדיה פלייר :-[ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  4. שלום אני משתמש ביוטוררנט בגירסא החדשה, יש לי מקום פנוי ב2 כוננים בכל כונן 10 גיג'ה פנוי. אני שם להורדה קוסץ של 4 ג'יגה והם רושמים לי שאין מקום פנוי בכונן. למה?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  5. Started by dante123,

שלום.א. אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור קטעים מסוימים שאני חותך בוידאו,שיכולה לנגן את אותו קטע בלופים,וכו'. עדיף שהיא תהיה ידידותית למשתמש. ב. אני מחפש דרך לצלם תמונות (print screen) דרך תוכנות הוידאו (winamp,WMP,real) כי תמיד שנכנסתי לצייר, הוא מראה לי תמונה שחורה ולא את התמונה שצילמתי במסך. תודה.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  6. אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  7. Started by solo53,

האם יש אפשרות להגדלת ה FONT של הטאב הפעיל או גם להחליף את הצבע למשהו אחר מ שחור

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  8. שלום לכולם. דוד שלי פנה אלי במייל בקשר לבעיה מסויימת שיש לו במחשב, בעת הפעלתו. אני אישית לא מכיר את הבעיה ולכן אני מתייעץ איתכם, אולי לכם יש מושג. הוא טוען, שהוא מפעיל את המחשב בהעלת הווינדוס קופץ לו חלון שרשום למעלה rundll. ורשום בחלון : "שגיאה בטעינת c:/..../..../ucmtsaie.dll" הוא אומר שהוא נכנס ל MsConfig על מנת לחפש טעינת קובץ בשם הזה ולמנוע ממנוע לעלות בהפעלת הווינדוס. אך הוא לא מצא את השם הזה. הרצתי חיפוש בגוגל על הקובץ dll ולפי מה שהבנתי מהתוצאות מדובר בקובץ משולב עם spyware/adware. וממליצים לעשות סריקה נגד רוגלות עם תוכנה מיועדת. האם יש למישהו קצת יותר מושג מהוא הקובץ הזה? מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה, רן.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by dvvon,

כשאני פותח תתוכנה אז היא נפתחת אפשר לשמוע אבל אני לא רואה את הנגן עצמו ואת הוידיאו זה כאילו מתחבא בצד ימין בצד כזה איך אני פותר את זה?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  10. אז כמו שכתבתי בכותרת, עורך טקסט כדוגמאת notepad, שתומך בעברית, ז"א כאשר אני אסמן מלה בעברית האותיות שלה לא יתבלגנו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Aviv C,

לפני כמה זמן התקנתי תוכנה ולאחר מכן רציתי להסיר אותה אבל לא הצלחתי. ניסיתי את כל האפשרויות: דרך הוספה או הסרה של תוכניות, דרך קובץ ה- uninstall של התוכנה, במצב בטוח את שתי האפשרויות שהזכרתי מקודם, עשיתי repair לתוכנה (כמו התקנה מחדש). שום דבר לא עזר. כל פעם באה לי הודעה כמו בקובץ המצורף. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את התוכנה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  12. האם קיימת תוכנה כזאת? שאני אקח תמונה ויהיה אפשר להמיר אותה לאייקון? לא משנה חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yuraxp,

בתוכנת סנדה יש יצוג של טמפרטורת POWER/AUX TEMP זוהי טמפרטורת הספק לא? אם כן איך הלוח האם מקבל נתונים מהספק?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  14. ישר שאני מדליק את המחשב היא מתחברת לאינטרנט. היא צריכה להשאר במחשב???

15. אני עומד לרכוש מחשב כאשר הפעילות הכי מאמצת ממנו היא שימוש בתכנת ה-autocad. מה חשוב מבחינת החמרה מעבר ל-1GB זיכרון ומעבד מהיר (amd s939 3000+). האם צריך כרטיס מסך טוב או שמספיק ה-FX5200?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  16. למישהו יש לינק מתאים? אני צריך את זה כי אני מתכוון להעביר קלטוות ישנות למחשב... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. Started by theking7,

שלום, יש לי בעיה במחשב מסויים בבית שלי... תיבת דואר נכנס, שהכילה למעלה מ-1000 אימיילים, נמחקה כלא הייתה. אני לא משתמש במחשב הזה, ומי שכן משתמש בו טוען שהוא לא עשה שום פעולה... הוא אף חזר על הפעולות ולא נראה לי משהו שקשור. האמת כבר נראה לי שקרה לי שפתאום דברים נמחקים מהמחשב בלי סיבה. מישהו מכיר את התופעה, ויודע אם יש דרך לשחזר את האימיילים?

18. Started by kipi25,

שלום, שאלה קטנה לגבי המסנג'ר החדש שיצא ( גירסא 8 ): האם זה נכון שהיו אמורים להיות בו טאבים לשיחות שאני מבצע עם אנשי קשר שונים? כלומר, אם אני מדבר עם שלושה אנשי קשר שונים, במקום שלושה חלונות שונים של שיחה, אמור להיות חלון אחד, וכל שיחה מופיעה בטאב נפרד.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. אז ככה יש לי מחשב ישן שמפרטו: פנטיום 3 128 מגה XP מהירות 997 מגה הירץ והוא מריץ את תוכנת פוטושופ באופן מעולה לעומת זאת במחשב החדש שלי שהוא: פנטיום 4 512 מגה פנימי 3000 מגה הירץ מהירות 120 גיגה פנוי כרטיס מסך ראדון 9600 XT עם 256 מגה זיכרון אותה התוכנה [בדיוק אותה התקנה] נתקעת לי משום מה בחדש לאחר כמה שניות של עבודה, פשוט נתקעת.... *** 100% אין וירוסים, תולעים, מזיקים, ספייוור וכל הדברים האלה פשוט בדוק *** אנא עזרו לי למה זה נתקע לי?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  20. צילמתי כמה תמונות ובגלל הזווית של האור וכל זה אז יצא מצב שהדמות שרואים במרכז התמונה מוצללת כמעט לגמרי ולא רואים כלום, את הרקע רואים טוב מאוד אבל הדמות בשחור אפשר לסדר את זה? עם פוטושופ או משהו כזה? אתם יכולים להדריך אותי איך לעשות את זה או לתת לי לינק לאיזשהו מדריך? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. Started by qwerty1987,

בעת שימוש עם משתמש מוגבל, ניתן כמובן לעשות זאת עם RUN AS. אבל איך ניתן לגרום לתוכנה להיטען עם הפעלת הווינדוס עם הרשאות של מנהל? תודה.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  22. שלום הורדתי קובץ daa ואני לא יודע איך לחלץ אותו ... אם למישהו יש קישור לתוכנה שמחלצת קבצים מסוג זה אני אשמח מאוד.. תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  23. Started by NIRAN,

איך אני צורב דיסק 900MB אני מנסה ונרו אומר לי שאין מספיק מקום כי הדיסק בוא רק 700 MB ובעצם הוא 900MB אני משתמש בנרו 6

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  24. מחפש תוכנה חיצונית שתעשה SHUTDOWN למחשב בזמן שאני אגדיר+אם יש באימיול אפשרות לעשות כיבוי ברגע שההורדות מסיימות?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.