תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין להגדיר GMAIL ב OUTLOOK 2007 אבל שיהיה מופרד מהתיבה שמוגדרת לי כרגע. עשיתי הכל לפי המדריך של מיקרוסופט אבל זה מעביר לי את כל המיילים לתיבה של ה EXCHANGE שמוגדרת כראשית ואני לא רוצה שהמיילים יעברו לשם. איך ניתן לבצע זאת? תודה רבה, איתמר.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד , אני רוצה להתקין עליו XP .. עכשיו הבעיה שאין לי כונן דיסקטים .. ואני יודע שבשביל להתקין אני צריך לפרמט את המחיצה ולהריץ את הקובץ SMARTDRV ... ורק אחרי זה להתחיל להתקין... אז איך אני יכול לפרמט את המערכת הפעלה הנוכחית ולהתקין חדשה .. ובכלל איך להגיע למצב DOS ללא כונן דיסקטים ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אבקש את עזרת חברי הפורום בנוגע לתוכנה, שסקירתה התפרסמה במדור המחשבים של 'ידיעות' (מדור ממון, פינת "תוכנה במבחן"), ביום ראשון לפני שבועיים. הכוונה לתוכנה שאמורה לדמות את ה-TASK MANAGER המוכר. מישהו יכול להזכיר לי מה היה שמה של התוכנה שסוקרה בפינה הנ"ל? המון תודה מראש, חג שבועות שמח, יגאל.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. אבקש את עזרתכם בהגדרת ערוץ פרטי (גלובלי, לא LAN) בתוכנת mumble. הצלחתי ליצור ערוץ ברשת LAN אך אני מעוניין בגלובלי. קראתי מספר מדריכים אך עדיין לא הצלחתי. הבנתי שיש צורך ב IP סטטי (כיום אני גולש דרך בזק בינלאומי על תשתית HOT - האם זה פוגע?) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים.. יש לי בעיה להדפיס מהאינטרנט אקספלורר כאשר אני מדפיס אתר שיש בו גם תמונות וגם מילים ההדפסה יוצאת חצויה מצד ימין איך אפשר לסדר את זה שזה לא יקרה ? (ניסיתי להדפיס בלי שוליים אבל זה יצא אותו הדבר) מערכת הפעלה: win xp sp2 heb דפדפן אינטרנט internet explorerr 6 גם כן בעברית מדפסת hp deskjet d4163 דריבר מעודכן עד לגירסא האחרונה (7.0.2) אני מעדיף מלהימנע מעדכון דפדפן לאינטרנט אקספלורר 7 (8 בכלל אין מצב אני לא סובל אותו) ו7 אני מעדיף שלא למרות שאם באמת למישהו פה היתה את אותה התקלה ועדכון לדפדפן 7 סידר את התקלה אז אני אשמח אם הוא יוכל לעדכן אותי :-) כמו כן כל פתרון אחר יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי סרט DIVX שקודד בDD5.1 איזו תוכנה ואיזה CODEC אני צריך בשביל לשמוע בדולבי דיגיטל דרך יציאת SPDIF שמוברת למערכת סרואנד עם DECODER 5.1? (כלומר, המחשב רק צריך להוציא STREAM דיגיטלי לא מקודד לערוצים) אני מצליח לשמוע רק בסטריאו כרגע (דרך ה SPDIF) תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכם פורום יקר אני מקווה שתוכלו לעזור לי בקטע הזה קיצר אני מקבל הודעות בסגנון הזה the virus backdoor seasty family אין לי מושג מה זה אומר ידוע לי שזה וירוס ויש איכשהו דרך להסיר אותו מישהו יכול לעזור לי איך מה ? להסביר לי מה לעשות בבקשה אני מאוד יודה לו תודה מראש ..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איזו תוכנה, (לא בהכרח חינמית), נחשבת להכי יעילה ומקצועית להקלטת STRAMING AUDIO למחשב תוך כדי המרה לפורמטים שונים?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לצריבת MP3 שתתמוך בעברית (פחות חשוב) שיהיה אפשר לסדר את השירים בתיקיות ושיהיה אפשר לסדר את השירים.. בנירו שיש לי אי אפשר לסדר את השירים לפי הסדר שאני רוצה אם אתם יודעים איך אפשר זה מאוד יעזור.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרום כמו שאפשר לראות ואתמול פתאום יוטיוב החליט שלא בא שבוא פשוט לא עובד לי יותר על כרום כל פעם שנכנסתי לסירטון פשוט היה מסך שחור במקומו בלי קול או תמונה ניסיתי בפיירפוקס וזה הסכים לעבוד עם שהיום זה החליט לא לעבוד גם בפייר פוקס (בדיוק אותה תופעה של מסך שחור בלי קול ותמונה) וגם באקספלורר זה לא עובד אין לי מושג מה לבדוק או לעשות ואני אשמח לרעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מחלקים שמצאתי אבל יש לי תחושה שהוא עובד חלש מידי המחשב P4 3.0 fx5700le 1gb ram על XP שמתי NFS MW והוא נתקע לי על הגדרות אכי נמוכות שמתי דירקס דריוירים אין לי מושג מה חסר
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא בטוח שזה המקום אבל זה הכי התאים לי מבין האפשרויות אני מחפש הזמנה לאתר http://www.tvtorrents.com. אם מישהוא מוכן לתת אז בבקשה לשלוח למייל shlomovsegev@walla.com תודה שגב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לשלוח פקס מadsl על ידי winfax או משהו אחר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מוריד איזה משחק ואני מחלץ אותו מהRAR מופיע לי את השגיאה הזאת : ! :" ספירת סכום הנתונים נכשלה ב-xxx.iso. הכרך מקולקל". וזה קורה לי כמעט עם כל משחק או קובץ גדול שאני מוריד או מעביר ממחשב אחר ע"י דיסק און קי,בדקתי חלק מהקבצים ובמחשבים של חברים שלי הם עובדים בלי בעיה ואין שום שגיאה. מה הפתרון?! **דרך אגב : עשיתי בדיקת תקינות לדיסק קשיח והכל היה תקין. **
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אין אפשרות לגרור ולזרוק קבצים ב-gmail לשם צירוף קבצים למייל, ב-firefox v26 , שום סוג קובץ לא מצליח. עובד ב-chrome. ניסיתי להפעיל את פיירפוקס ללא כל התוספים ועדיין לא עובד, מופיע סימן 'אין כניסה'. עריכה: flash player מותקן, ניסיתי RESET לא עובד, ניסיתי SAFE MODE לא עובד, ניסיתי לשנות ערכים ב-about config לא עובד! מישהו מכיר פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פוטושופ cs2 שעד היום עבד מצויין. אין לי מושג למה, אבל הסמן לא מגיב ונשאר כל הזמן בתור יד (H)...אני לא יכולה להזיז לחתוך וכו' לדוגמה: אני לוחצת על כלי ה"קרופ" והסמן עדיין נשאר כ"כף יד" וכך עם כל הכלים. למישהו זה קרה? אני חייבת לסיים עבודה למחר אז ממש אשמח לעזרה, כל רעיון....
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
גיבוי מועדפים בפיירפוקס לפניי פירמוט..? אז איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
היי, אז במסגרת פרויקט בעבודה שלי עלתה הדרישה הבאה: במשרד הראשי של החברה יש תוכנה שניגשת למסד נתונים ראשי שנמצא על מחשב מקומי (תוכנה ישנה, אין חיבור מרחוק\ על גבי אינטרנט לתוכנה). כעת מקימים משרד נוסף עם מחשב אחד בלבד, ורוצים שלמחשב הזה תהיה גישה לתוכנת מסד הנתונים במשרד הראשי. למיטב הבנתי דרך טובה לפתור את זה תהיה לאפשר למחשב במשרד הנוסף להשתלט על מחשב שנמצא במשרד הקיים ומחובר לתוכנה, ולשלוט בו מרחוק כך שיהיה אפשר לעבוד עם התוכנה מרחוק. האם הדרך שחשבתי עליה נכונה? במידה וכן אשמח אם יש עצות לתוכנות מומלצות לעבוד איתן שבנויות בשביל זה. בנוסף חשבתי שכדי שיהיה אפשר לעבוד מרחוק על מחשב במשרד הראשי (זה שמשתלטים עליו) להתקין מחשב חדש בלי מק…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע על איזה תוכנה שאני מכניס אליה תמונה רגילה והיא יוצרת תמונה כזאת מצויירת מהתמונה? הבנתי שיש אפשרות לעשות דרך פוטושופ.. אבל אני רוצה את זה לנייד שלי והפוטושופ עושה לי שם בעיות. אתם מכירים איזה תוכנה אחרת אולי שמיועדת ספציפית לזה? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רצוי טובה ואיכותית . תודה .
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש כבר שנים בתוכנה KIS ואני מאוד מרוצה, כרגע יש לי עוד 80 ימים לאקטיבציה של התוכנה שאלתי היא פשוטה אם אני קונה היום דרך אתר החברה רישיון נוסף לשנה האם הרישיון מתחיל היום או בעוד 80 ימים ? http://usa.kaspersky.com/products-services/home-computer-security/internet-security תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יזכיר לי איך קוראים לתוכנה שממירה את ממשק העברית לממשק באנגלית, ואם היא חינמית אז איפה ניתן להוריד אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש שירות, אתר, או תוכנה שמבצעת גיבוי ע"ג הרשת לקובץ מסוים כל זמן מסוים...יש לכם הצעות בבקשה..?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שוב נתקלתי בבעיה... אני יודע איך משנים ב- WINAMP הישן אבל בחדש אני לא מצליח... מישהו יכול לעזור... ? :
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי את מורטל קומבט טרילוג'י אני מוריד מוריד מוריד... ולא מצליח לפתוח רשום שסוג הקובץ הוא Application אז מה זה בכלל? אפשר לפתוח את זה? אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא נורא..(מקסימום תעבירו...) תודה מראש זלינקו!
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-