עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ran19,

אני צריך לסגור פורטים בגלל הפירוואל אז איך אפשר בווינדוס במחשב?...

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. STOP: 0x0000009C (0x00000000,0x8054D370,0xC42DC000,0x00000136) אני מקבל אותה מדי פעם למישהו יש מושג איפה התקלה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by longhorn,

פעם ראשונה נתקל בקבצים כאלו יש למישהו מושג איזה תוכנת פתיחה צריך? תןדה ובוקר טוב

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by idoyi,

התחלתי הורדה של איזה משהו זה הגיע ל30 מגה ופתאום זה נעצר ( paused ) וכשאני לוחץ על (remouse) כדי להמשיך בהורדה אני שומע צפצוף מהמחשב (לא מהרמקולים) ואני לא מצליח להמשיך בהורדה יש לכם מושג מזה??? תודה!

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  5. יש לי כרטיס TV של אסוס שמגיע עם תוכנות לצפיה והקלטה אבל אני מעדיף היום להקליט ב DIVX. חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי תוכנה שממש נוח לעבוד איתה, רצוי גם שיהיה לה scheduler בשביל להקליט כשאני לא בבית אם מישהו יודע, אשמח לקבל שם שם התוכנה או קישור לאתר היצרן, אין לי בכלל בעיה אם יש תוכנה טובה שגם עולה כסף. תודה מראש לכל מי שיענה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הבעיה בעיקרון היא במירנדה. הייתה לי מירנדה והתחילו להיות לי בעיות בחיבור.כשניסיתי להתחבר לאייסי הפרח היה הופך לירוק ואז תוך חצי שניה ממש אפור. נסיתי למחוק מהמחשב מהלוח בקרה את כל התוכנות של המירנדה ולהתקין, וניסיתי מכל מיני אתרים וקישורים שונים ולא הלך והייתה את אותה בעיה. :s05: דיברתי עם ידיד שלי והוא אמר לי שכנראה יש בעיה ב רגסטרי או מה שזה לא יהיה =\ וצריך למחוק משם לנקות אותה או משהו ויש תוכנות בשביל זה. מישהו יכול לעזור לי? לשלוח לי תוכנה מתאימה? תודה!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by longhorn,

לא מצליח לראות סרטים לא במדיה פלייר ול ב WINAMP איך שאני מנסה להפעיל סרט באחד משני התוכנות המחשב נתקע הורדתי את הדריברים ושום כלום התוכנות הללו עבדו על המחשב פשוט פירמטי מחדש התקנתי את אותם תןכנות משהו מכיר את הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  8. בדר"כ יש שתי כוננים אחד צורב ואחד קורא, ויש לי רק צורב, אז אני צריך תוכנה שעושה את שתי הפעולות שאני מכניס דיסק שאני רוצה לצרוב וגם הדיסק הצרוב, חבר שלי אמר לי שיש כזה דבר... תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  9. Started by Shadowman,

תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  10. לא נגעתי בפוטושופ חצי שנה,והיה לי משעמם אז עשיתי משהו בכמה דקות,מה דעתכם? http://img131.echo.cx/img131/7065/dsa2copy8am.jpg אגב אם מישהו רוצה את העיצוב אני מוכן לתת אותו חינם,אבל למשהו רציני. תודה מראש על התגובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by borg,

אני משתמש ב-Norton Ghost 2003 במצב DOS ליצירת קבצי Image. הבעיה שלי היא שה-Ghost לא מזהה את כל המחיצות בדיסק הקשיח. האם יש ל-Ghost איזושהיא מגבלה לגבי מספר המחיצות בהן הוא יכול לתמוך? במסך בו בוחרים מחיצה שממנה יווצר קובץ Image או אליה יותקן קובץ Image, כל הדיסקים הקשיחים במחשב מזוהים וניתן לבחור את ה-Primary Partitions או את ה-Logical Partitions, לפי הצורך. הבעיה היא בחלון הדו-שיח בו בוחרים את המיקום שבו ישמר קובץ ה-Image או המיקום שבו נמצא קובץ ה-Image שרוצים להתקין. בחלון הזה לא מופיעות כל המחיצות בדיסקים הקשיחים שלי, אלא רק חמישה מחיצות שמוגדרות כ-Primary Partition. כל המחיצות שמוגדרות כ-Logical Partition לא מופיעות. משמעות הדבר היא שאני לא יכול לטעון קבצי Image מתוך …

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. כאשני מפעיל את הסרט אני רואה את הסרט נע והכל....אבל אין קול אבל מוזיקה אני כן שומע במחשב אז אני יודע שיש קול הקול לא עובד לי רק כשאני מפעיל סרטים יש עצות לפתרון? (:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום אני כבר משתמש שנים ב TINY PERSONAL FIREWALL גרסא ישנה (היא פשוט קטנטנה וידעה לעשות את העבודה) אבל ככל שה XP שלי מוריד יותר עדכונים של ה SP2 אז יש לי יותר התרסקויות עקב ה FIREWALL. כנראה שזמנה של התוכנה עבר לכן אני צריך משהו חדש עדיף גם צנוע במשאבים , אין לי שרת פרטי או מידע סודי במחשב אז צריך רק משהו שימנע מילדים משועממים לסרוק ולנסות לפרוץ למחשב וכמובן להגן ממזיקים אתרים וכו מה אתם אומרים על ה FIREWALL של XP ? ראיתי שיש אפשרות גם "ללמד אותו " מה לחסום

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by nadav77,

יש לי סאן אנדרס ואני רוצה ליצרוב אותו אבל איפשר כי הוא גדול אז אני רוצה תוכנה שתחלק אותה לכמה חלקים

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קיים דבר כזה? תוכנת מאמן-כושר-אישית

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  17. Started by Frozen-Ice,

תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. ^^^^^^^^^^^^^^^^ THX [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by nehmia,

אני רוצה לשמוע תחנות ישראליות...בלי להוריד יותר מידי שטויות...יש דרך ב WMP?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by מהיר^ועצבני,

אני חייב בבקשההההההההההההההההה דרייבר למצלמה של lg זה מצלמת usb lpc-um10 lpc-um15

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  22. למי שלא הבין את הבעיה מהכותרת אז הסיפור הוא שניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה והצלחתי רק הבעיה שאני לא רואה צבעוני אלא בשחור לבן וזה ממש לא נוח לראות עם זה סרטים וכו'... מה לעשות??? נ.ב גם כשעשיתי את זה דרך הכרטיס עצמו ולא דרך תוכנה זה עבד בשחור לבן... :nixweiss:

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  23. מה נשמע? אפשר בבקשה לינק להוריד תפאץ' לאיי סי קיו 2003 להוריד את כל הפירסומות המעצבנות האלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by TimoTy,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126600.0 עכשיו אני יודע שזה לא חוקי אבל לא קיבלתי תשובה ה-AZ עדיין תוקע לי את המחשב וחבל לעבור על כל השלבים האלה מהתחלה תודה וסליחה מראש !

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by black colt,

אז ככה הורדתי את המשחק TACTICAL OPS ASSALUR ON TROR מהביטורנט עכשיו הבעיה שזה הוריד לי שלושה קבצים שתי קבצים בתיקיה של המשחק בשם FLT TOP ולמטה רשום לי קובץ BIN ועוד אחד שרשום FLT TOP.CUE ומתחת רשום קובץ CUE עכשיו עם המשחק ירד לי פאץ שאני לוחץ עליו פעמיים מופיעה לי שגיאה שהוא לא יכול לאתר שום גירסה של המשחק על המחשב שלי האם מישהו יודע איך אני פותח את הקבצים האילה (ואני עדיין בשוק שקיבלתי כולה 3 קבצים) תודה עידן

• 6 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים