תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הוירוס הוא מעין תוכנה של הסרת רוגלות.. לא נותן לי למחוק אותו כי הקובץ רץ.. אי אפשר לפתוח את מנהל משימות כי הוא סוגר לי אותו בטענה שזה וירוס אי אפשר לפתוח את האנטי וירוס, ניסיתי ריסט זה עולה ישר עם המחשב........ מה אני עושהה.. שם הקובץ: 09918936.exe תודה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חייב עזרה בהסרת הוירוס, NOD32 מציג לי את ההודעה הזאת אחת ל10 דקות. תודה מראש :-) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הוירוס מופיע בכ10 קבצי DLL בתיקיה system32 תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב קופצים לי 2 חלונות של התחלת התקנה של WINRAR. בדיקה של החלונות מראה שהם שייכים לקוב C:\windows\system\iexplorer.exe בדיקה ברגיסטרי ב RUN מראה שיש שם הפניה לקובץ הזה, נסיון למחוק את הערך משם כושל (הערך נוצר מחדש שניה אחרי שאני מוחק אותו) גם מחיקה של הקובץ הנ"ל לא הועילה (הקובץ נוצר מחדש לאחר המחיקה) ESET לא מוצא שום דבר, גם לא ANTI-MALWARE. אני לא מצליח למצוא את התוכנה שרצה ברקע שיוצרת לי את הקובץ הזה מחדש ואת ההפניה אליו ברגיסטרי שיופעל בעלליה של ווינדווס. אשמח לעזרה כלשהי. מצורף לוג של HIJACKTHIS: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 22:21:26, on 15/02/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נכנסתי לאיזה אתר שביקש להתקין אצלי איזה שהוא PLUG-IN ובטעות באמת בטעות נלחץ לי ה YES מה שהתברר כטעות לא קטנה - הבעיה היא שהותקן אצלי איזה שהיא תוכנה שעוזרת לי לחפש קבצים/אתרים באינטרנט (ראו תמונה ) ואני לא מצליך להסיר את התוכנה הזו חפשתי ב REG וב ADD/REMOVE כלום התוכנה היא ב FLASH היא נפתחת רק שהEXPLORER נסגר והיא ויזואלית נמצאת מתחת לICO של הDESKTOP משהו יודע איפה מסירים את התוכנה הזו
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, השתחל לי לצערי הרב סטרואיני לקבצי מערת ההפעלה (למרות היותי מאובטח בנוד 32 החדש ובפיירוול צד 3 ולא של ווינדדוס) הוא התיישב לי על קובץ DLL שחיוני למערכת ההפעלה מה עליי לעשות?? הסוס התיישב בC:\WINDOWS\system32 תחת קובץ שנקרא ssqOhfGY.dll ואיני יכול להסיר אותו ע"מ להחליפו באחר משום שהוא טוען שווינדוס משתמש בו מה עליי לעשות ע"מ להסירו מהמערכת ודבר שני מאיפה אני יכול להשיג את הקובץ הזה בדחיפות כיוון שהוא חיוני למערכת ההפעלה?? כמו כן וא התיישב לי גם על קובץ בשם MJMDBCRH.DLL שהצלחתי להסירו אך לא מצליח למצוא אותו גםלאחר חיפוש ייסודי.אנא עזרו לי להתמודד עם הבעיה ללא הסרה של ווינדוס והתקנה מחדש כיוון שיש לי קבצים חשובים על המחשב(אם אין ברירה אז אני יסיר את הווינדוס ויריץ חדש).…
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני חייב ממש תוכנה חזקה להורדת ספיי. ניסיתי את כל התוכנות שכאן וגם עוד תוכנה בשם ג'איינט אנטי ספייוור ואף אחד לא עזר.. זה ספיי שפועל מתי שנכנסים לדפדפן והוא פותח פופ אפ שמראה לך פרסומות הקשורות לאתר (לדוגמה: אם אתה באתר סקס הוא מראה לך פרסומות כאלו גם), הכותרת של הפופ אפ היא The Best On TV וזה ממש מעצבן.. חייב עזרה! תודה מראש
-
שלום חברים, סרגל כלים בשם DB browser bar של ילצרן בשם clientconnect.ltd החליט להתקין את עצמו בדפדפן שלי (פיירפוקס 31). ניסיתי להסיר. * אפשרות ההסרה של הסרגל שמופיעה בתפריט שלו, מובילה לדף אינטרנט שמדווח לי שהסרגל הזה לא קיים... * ברשימת התוכניות המותקנות לא מצאתי אפליקציה שמזוהה עם הסרגל הנ"ל * חיפושים כאן בפורום וב'גוגל' לא סיפקו תוצאות מועילות. תודה מראש לכל מי שיש לו עצה מועילה לסילוק המטרד. מותקן ע"ג חלונות 7 64bit
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באקספלורר יש לי שני סרגלים שאני רוצה להסיר multi media toolbar נמצא ב program files בתיקיה שנקראת מולטי_מדיה radio g toolbar שנמצאת ב program files בתיקיה שנקראת radio g שניהם לא נמצאים ב"הסר תוכניות" איך מסירים אותם? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש את האפשרות יצוא לאוטלוק Outlook's CSV format (for importing into Outlook or other applications). הוא יוצר קובץ לEXEL דבר ראשון הוא בג'יבריש, שנית מה אני עושה איתו וזאת הדרך בכלל ?[br]פורסם בתאריך: 27.07.2008 בשעה 21:29:32 חבר'ה קצת עזרה לא תזיק פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 22:34:32
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עזרה אני רוצה להעביר שירים מסרטי די וי די כלומר יש סרט וחלק ממנו זה שיר כמו סרטים הודיים אנא עזרו לי למצוא תוכנה מתאימה ועם אפשר צרפו הוראות והסבר כמה שאפשר תודה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר מיילים מ-outlook exprees ( office 2000) ב -98 ל 2003 outlook בXP ניסיתי דרך יצוא ייבוא אבל הoutlook 2000 יוצר קובץ שה03 לא מכיר ,האם יש נתיב כלשהו שה -outlook שומר את המיילים שאני פשוט יכול לעשות העתק הדבק או שיש איזו שהיא דרך אחת..
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום הורדתי שירים מאתר מסוים אך הם נמצאים בפורמט WMA והרדיו דיסק שלי לא קורא את הפורמט הזה אנא עיזרו לי כיצד אוכל להפוך את השירים הללו אלו שירים עיראקים נדירים אנא עזרו לי תודה
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי לא מזמן רכשתי מצלמה מסוג canon 750i וצילמתי כמה דקות על הקלטת, ואני רוצה להעביר אותם למחשב, ובחוברת הוראות כתוב שצריך: firewire מסוג IEEE1394 וכבל מסוג CV-250F או מסוג cv-150f ויש לי לוח אם מסוג: GIGABYTE GA-81G1000MK רציתי לדעת את הדברים הבאים: האם הלוח תומך בחיבור (או שמה יש כרטיס מיוחד שצריך לחבר)? מה ההבדל בין 2 סוגי הכבלים? ומה המחירים של כל הדברים המוזכרים לעיל? תודה רבה זהר.
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום יש לי שירים בקובץ די וי די איך אני יכול להעביר את השירים לקובץ MP3? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אהלן אנשים, בעקבות וויכוח שהיה לי עם אחי הקטן (בן 13 עוד מעט) הגעתי למסקנה, שמה שלא הולך בכוח - הולך בעוד יותר כוח. הילד פשוט לא מבין שהוא לא יכול לשחק כל היום מייפל סטורי, ולהשאיר את המחשב דלוק כל הלילה עם המשחק המפגר הזה ולשים עלי זין כשאני מבקש להפעיל מדי פעם את האימיול (בנוסף לעובדה שהוא כל פעם מוחק לי אותו מחדש). הגעתי לתוכנית פעולה ברורה - אני הולך למחוק לו את המשחק (ולשבור את דיסק ההתקנה כמובן), ולהפעיל את האימיול מתי שאני רוצה. עכשיו, זה ברור מאליו שהמניאק הזה ירצה למחוק לי את האימיול. את הבעיה הזאת כבר פתרתי - אשים את התיקייה על Hidden ואגן עליה באמצעות סיסמה. הוא לא ימצא אותה. הבעייה היא כזאת - נכון האימיול מופיע ב-TRAY?? אז הוא יכול להיכנס לי לשם ולמחוק את כל ה…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי פשוט לעשות פרינט סקרין ולהעתיק לצייר , אך ברגע שאני מחכה את המדיה פלייר התמונה נעלמת ואני מקבל מסך שחור במקומה. אז השאלה היא איך אני שומר איזה שהיא תמונה מתוך קטע וידאו ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה בסינכרון תיקיות בעזרת Robocopy או xcopy. יש לי שני כוננים שאני צריך לסנכרן בניהם לפי הלוגיקה הבאה : - מכונן המקור להעביר קבצים שחסרים בכונן היעד. - אם יש תיקיה שקיימת במקור ולא קיימת ביעד - לא להעביר אותה. - העץ בשני הכוננים זהה ומסובך (הרבה תתי תיקיות) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לאחרונה דיסק קשיח גדול וחדש - וברצוני להעתיק אליו את כל האוסף תמונות הענק שלי. התמונות מפוזרות במספר הארד דיסקים ודיסקים. עד היום נעזרתי ב"סידור ע"פ תאריך שינוי אחרון" וככה היה לי סדר כרונולוגי לתמונות. ברגע שאני אעתיק את כל התמונות - התיקיות יהיו באותו תאריך והסדר הכרונולוגי יאבד האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יכול לסדר את התמונות ע"פ תאריך הצילום או שבעזרתה אני אעתיק את הקבצים ללא שינוי תאריך היצירה בכונן הקשיח ?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם לכדתי בערך שעתיים של וידאו ממצלמת וידאו והורדתי בעזרת הfirewire למחשב יצא בערך 22 גיגה אבל מסתבר שזה לא העניין קיבלתי עם הצורב dvd שלי את Sonic MyDVD , תוכנה נחמדה שמאפשרת לכידה או יבוא של קבצי וידאו מכל הסוגים והפיכתם וצריבתם לdvd העניין זה שאני מייבא את הקבצים שהורדתי ושאני מוסיף אחד מהם (12 גיגה) אז הmy dvd אומרת לי שנשאר רק 780 מגה פנוי לעבודה וזה יוצא שעה ודקה בסרט עצמו ניסיתי לכווץ את הdv לdivx שיצא בערך 1.8 גיגה , הוספתי לmydvd ועוד הפעם אותו הדבר , 780 פנוי מה עושים כדי להכניס שעתיים? או אפילו יותר? תןדה מראש :-*
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור? יש לי דיסק dvd בשיטת ntsc ואני מעוניין לצרוב אותו בשיטת pal איזו תוכנה ? או עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ברשותי Office 2003 PRO עברי ומקורי. רציתי לדעת אם אפשר להפוך את התפריטים שעכשיו הם בעברית, לאנגלית. זכור לי מOffice XP שאפשר, אבל אני לא יודע איך עושים את זה. אם מישהו יודע, אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה, יש לי כמה קבצי HD בפורמט של mkv,תופסים 4 וחצי ג'יגה כל אחד ככה שאני רוצה לצרוב אותם שהדיוידי ינגן אותם, כלומר להמיר אותם לפורמט של דיוידי, בקיצור vob. ניסיתי את התוכנה VSO ConvertXtoDvd שאיתה אני משתמש בדרך כלל להמיר AVI לדיוידי אבל היא פשוט לא עושה את העבודה, הסרט מתפקשש וזה נראה שהיא לא יודעת לטפל בקבצים כאלה כמו שצריך. אם למישהו יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה או כל פתרון אחר זה יתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן, יש לי סוגיה קטנה, קבצים סרוקים אפשר להפוך ל PDF בעזרת התוכנה PRIMOPDF שיש לי ללא בעיה. קובץ WORD/EXCEL אפשר להפוך גם הם לPDF בעזרת תוכנה זו. אבל עשיתי עבודה, שמורכבת גם מקבצי WORD וגם מקבצים סרוקים (כמו תמונה image) וכשאני מנסה להפוך את שניהם יחד לקובץ PDF אחד, הוא לא נותן לי אלא מדפיס את הקובץ WORD ואת השאר הופך לPDF. איך עושים את שניהם יחד לקובץ PDF אחד שעלי לשלוח למרצה במייל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
היי! אני מנסה להפעיל את שירות google play music ולא מצליח, רקע: השירות ניתן להפעלה בארהב בלבד, אך מהרגע שהפעלת אותו הוא פתוח בפניך מכל מקום בעולם. הכוונה שלי היא לשירות החינמי שמסנכרן בין ספריית המוזיקה במחשב לזו שבפלאפון דרך ענן (עד 30000 שירים) ולא לשירות הסטרימיניג שעולה כסף. אחותי גרה בארה"ב וניסתה להפעיל בשבילי את השירות עם החשבון שלי, בחשבון google wallet שלי יש כרטיס אשראי אמריקאי וכתובת אמריקאית. אני לא מצליח להפעיל את החשבון דרך פרוקסי או דרך אחותי (שנמצאת פיזית בארה"ב). בכל פעם שאני מנסה האתר שלהם שולח אותי למסך שבו כתוב: the service is available in selected countrys. מה אני מפספס? איך אני מפעיל את השירות? יש כתובת מייל כלשהי של גוגל שאני יכול לדבר איתם דרכה? (…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-