עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שיניתי את הכותרת בגלל שהאשכוול ננעל בגלל שפתחתי פעמיים תקלה על אותו דבר ! אז ככה ערב טוב לכולם ! אחרי חיפושים ארוכים מצאתי דרייברים ל WINDOWS 7 לכרטיס Creative Live ! 5.1 עכשיו הכל יופי ומעולה יש לי מערכת של LOGITECH דגם : Z-5500 עכשיו כשהייתי עובד עם XP הכרטיס היה מזוהה לבד והייתי שומע במערכת על פונקציה של 6 CH DIRECT והיו שומעים ממש טוב וכל הרמקולים היו עובדים ב WINDOWS 7 כשאני מנסה לשמוע על הערוץ הזה אני שומע רק 2 רמקולים וסאב לכן אני צריך לעבור לערוץ של STERO X 2 או PLAY MOVIE בערוץ של STREO X2 שומעים די קרוב לאיך ששמעו בערוץ 6 CH DIRECT אני רוצה לחזור שוב ולשמוע בערוץ הזה סרטים או מוזיקה א איך אפשר לסדר את זה ?? זה חשוב מאוד =]

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. שלום אתמול רכשתי כרטיסי רכבת מאתר אירופאי לצערי טעיתי בכתובת אימייל רשמתי כתובת לא שלי ובנוסף האקספולרר התרענן בדיוק כשקיבלתי את המספר הזמנה ואת הסיכום של ההזמנה מה שייצא שבסופו של דבר גם זה לא נשלח אליי באימייל וגם אני לא יכול לראות את זה בהיסטוריה מפני שהדף היה מאובטח ניסיתי לשלוח מייל למייל שהזנתי אך ללא הועיל. מבחינת החברה אין עם מי לדבר ונתקעתי במצב שאני כנראה אאבד את הכסף. השאלה שלי היא אם יש אפשרות לשחזר דפים מאובטחים כדי שאוכל לראות את המספר הזמנה? חברים אני חייב עזרה דחוף זה עלה לי לא מעט ואני חסר אונים בתודה מראש איתן

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by האיש הירוק,

אני רוצה תוכנה שיתוף קבצים טובה אבל {לא אימיול לא קזה} בעברית ובלי כונן ווירטאלי דחוף ????

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by liav25,

כשאני מנסה להגדיל את המדיה פלייר לחלון מלא (ממש מלא, אלט+אנטר או דאבל קליק על המסך וידאו) זה עושה לי מסך שחור עם התמונה שהייתה ברגע המעבר למסך מלא, ולפעמים גם תוקע את המדיה פלייר. אני משתמש במדיה פלייר 11, חלונות XP, ניסיתי כבר כמה פעמים למחוק ולהתקין מחדש (גם עם הורדה של התקנה חדשה) ולא עבד. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  5. שלום, כבר הרבה זמן שהבעיה קיימת, אך רק עכשיו יש בי רצון לפתור אותה.. יש לי XP PRO outlook epxress 6 אני בבזק ביןלאומי etrc@bezeqint.net בבקשה עזרה! תודה

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by lesForce,

עריכה: הסתדר - היסרתי את הפיירוול של COMODO

7. Started by Zeev86,

היי. מתברר שהגאונים ממיקרוסופט ומATI גרמו לתקלה בעדכון האחרון שעושה לי BSOD. מישהו יכול בבקשה להסביר לי את הדרך היעילה והנכונה ביותר להסרת הדרייברים של כרטיס מסך ATI ולהתקינם מחדש? בפעם שעברה שרציתי לעשות את זה קצת הסתבכתי, וזה לא הסיר לי אותם באופן מלא. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. השימוש בפיירפוקס יכול להיות נוח ומהיר אף יותר, אם משתמשים בכמה קיצורי מקלדת שימושיים. מדריך זה מראה את קיצורי הדרך השימושיים ביותר, שיקלו עליכם את הגלישה. המדריך כאן: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_29.html

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by lioron7,

אני התקנתי את האימיול של lionetwork יש לי router של edimax התקשרתי לתמיכה והם פתחו לי את הפורטים שצריך ובמשך תקופה האימיול עבד מצוין. בזמן האחרון שאני מפעיל את האימיול שוב יש לי low id. יכול להיות שהפורטים שהם פתחו לי נחסמו שוב?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שתקליט לי ממקרופון או כל כניסה שהיא, ושלא תהיה כמו ה Sound recorder שבווינדווס שאחרי דקה הוא מספיק להקליט... שהתוכנה תקליט עד שאני אעצור אותה תודה מראש

11. יש לי חשבון ביהוו ואם אני פותח אותו בIE העברית מופיע בסדר אבל בפייר פוקס יש לי ג'יבריש.....? HELP? ,תודה מראש איתן

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  12. היי אני צריך המלצות (בבקשה.. (-: ) לתוכנה לצפייה בסרטי DVD דרך כונן DVD של מחשב. תודה! נ.ב. איך Power DVD ?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by benor,

האתרים עצמם נטענים לאט, ובזמן שגוללים את האתר מעלה/מטה גם יש מעין גמגום בצפייה עצמה באתר. יש משהו שניתן לעשות חוץ מלקנות מחשב חדש/לחסום את הפרסומות? זה המפרט: AMD AXP2500 1.5GB DDR רץ על מערכת הפעלה WINXP SP3 FF 3.5 דוגמא לאתר כזה: Tapuz

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by alonezer,

אז ככה, חבר שלי התקין איזה אנטי וירוס בלי כוונה מPOPUP וזה אנטיוירוס שמעיף את כל האנטיוירוסים ואת הwindows defender ואי אפשר להכנס לsafe mode יש איזה פתרון לוירוס הזה? תודה.

15. Started by esaly,

היי אנשים, יש לי בעיה מוזרת בפתיחת אתרים בIE8 וVISTA. כשאני מקליק על חלק מהאתרים אז מופיע לי DONE למטה משמאל והדף שנפתח ריק לגמרי. זה קורה בכל מיני אתרים. עוד משהו מוזר שבמידה ועמוד כן מצליח להפתח חלק מהתמונות בעמוד לא נטענות (כמתואר בצילום שצירפתי) גם בחלק מהאתרים בFF הדבר קורה באופן מוזר (מצורפת תמונה) ניסיתי לחפור בגוגל ולא ממש מצאתי פיתרון... אם תוכלו לעזור זה יהיה מעולה, יום נעים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  16. שלום רב, מחשב המדיה סנטר שלי נמצא בימים אלו בבדיקה במעבדה, בגלל בעיה של ריסטרטים. הטכנאי אמר לי שעד עתה לא התגלתה שום בעיה של חומרה. במידה וזה יהיה המצב גם בתום הבדיקה, הרי שלא יהיה מנוס מפרמוט הדיסק הקשיח והתקנה מחודשת של חלונות. ברשותי דיסק שחזור Ghost ,שעליו שילמתי ביחד עם המחשב. כעת הדילמה היא האם להשתמש בדיסק הזה, כדי להחזיר את המחשב למצב כפי שהיה ביום הרכישה, או שעדיף כבר לפרמט את המחשב ולהתקין את חלונות בדרך הרגילה, וזאת בכדי להבטיח את נטרול הבעיה שגורמת לריסטרטים (כאמור בהנחה שזה לא בעיית חומרה)? אגב, האם שימוש בדיסק השחזור Ghost , מבצע גם פרמוט מלא למחשב? תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום כמעט כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: בIE עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לפתור את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ כל הזמן? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. אני רוצה לעשות שבIE8 זה ישלים לי וישמור לי מידע כמו סיסמאות ומשתמשים...כמו בתמונה: http://eliad.org/uploads/1252656780.jpg זה בFF אבל אני רוצה שזה יהיה לי גם בIE8 מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by tripto,

שלום.. אני צריך לדעת האם יש אפשרות להעביר את הספר טלפונים של ה\winfax ממחשב אחד למחשב אחר ואם כן אז איך עושים זאת.. תודה מראש לכל העוזרים..

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  20. Started by Domestic,

המסנג'ר 8 לייב המחורבן הזה עושה בלי סוף בעיות, ונשבר לי ממנו! איך אני יכול לעזעזאל לחזור לגירסה 7.5? מישהו יודע?? זה אפשרי? מבלי שאח''כ הוא יכריח אותי לעדכן ל8 אחרת זה לא רוצה לעבוד! אולי יצא איזה פאצ' משהו?? אוף איזה עצבים@!#$!~@#!~ תודה.

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by kobicoool,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה virtual pc 2004 ולאחר מיכן התקנתי את windows xp ויש לי 2 בעיות 1) הוא לא מקבל את דיסק התוכנה של לוח האם שלי ולא נותן לי להתקין 2) בגלל בעיה זו ווינדוס לבד זיהה את כרטיס הרשת שלי בתור intel וכרטיס הרשת שלי הוא nvidia בכלל וכשרציתי להתקין את הדרייבר מהדיסק של לוח האם הוא פשוט לא מצא דרייבר מתאים מתוך הדיסק אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש קובי

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  22. שלום לכולכם.. אני ממש לא מבין בכל הענין של הדריברים..התקנתי פיסי ויזארד והינה הכרטיס קו שלי (לא יודע אם זה און בורד או לא ) : 82801G (ICH7 Family) High Definition Audio Controller אני צריך בבקשה דריברים מעודכנים לכרטיס + תוכנת שליטה וכיון על הקול... לדוגמא אצל חבר שלי התוכנה לשליטה נקרת sound effect של realtk והיא נמצאת ליד השעון בוינדוס והיא בצבע כחול הוא יכול להיכנס אליה ולשנות שם מלא הגדרות של הקול וזה ...אני חיב גם את התוכנה הזאת. אנא ממכם עזרו לי..

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by darkman,

אז ככה אני צריך פלאג אין ל WINAMP שהוא יסגור רק את הWINAMP תוך "X" זמן

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by h.o.w,

אהלן... איפה אני יכול להשיג תוכנות כמו מציף אימייל, מציף צ'טים, תוכנות פריצה וכאלה? :asthanos:

25. Started by aavichai,

קניתי מחשב חדש התקנתי עכשיו את הוינזוס - ובנהל התקנים תחת קטגוריה התקנים אחרים - מויעים שני התקנים שאני לא יודע של מה הם PCI Device SM Bus Controller עכשיו ה PCI DEVICE היחיד שיש לי זה של הכרטיס מסך - שהוא כבר מותקן אגב, את ההרכבה של המחשב עשיתי אני - אני לא יודע אם זה קשור - אבל אולי מישהו יכול לעזור לי??? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.