עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Ben N,

אהלן חברה, ה-Context Menu שלי עמוס מידי עם מלא דברים שאני בכלל לא משתמש בהם ולא אשתמש בהם. זכור לי שיש דרך לערוך את מה שרוצים בתפריט הזה דרך ה-Control Panel אבל אני לא זוכר איך ובחיפוש באינטרנט כל הזמן שולחים אותי לregedit שמבלבל אותי לגמרי... מישהו מכיר תוכנה נוחה, פשוטה ובלי זבל בשביל לערוך את התפריט הזה? או יותר פשוט יודע להגיד לי איפה למצוא את זה בלוח בקרה? (חפרתי שם חצי שעה ולא הצלחתי למצוא את זה...). תודה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. אהלן , פיירפוקס עבד אצלי מצויין עד העדכון האחרון , מאז שעידכנתי את התוכנה ישנם כמה בעיות. 1. במעבר בין טאבים , הכותרת ושורת הכתובת לא משתנות , דבר שיכול מאוד להעיק לעיתים. http://img85.imageshack.us/img85/4610/123jh9.jpg 2. אתרים מסויימים נתקעים לי (ולא נתקעו לפני כן). לדוגמא www.d-spot.co.il יש לציין שניסיתי גם להסיר את הדפדפן ואח"כ להתקין את הEXE שהיה שמור לי על המחשב - פיירפוקס גרסת 2.0 אבל משום מה הוא חוזר להיות בגרסת 2.0.3 ללא רשותי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  3. Started by AcidBurn10,

שלום חברים ! אני מחפש פיתרון לחלוקה של HD לארבעה primary paritions ועוד extended partition . המקסימום שהצלחתי לעשות זה 3 primary ו- 1 extended או 4 primary ובלי אפשרות לעוד partition נוסף. האם יש אפשרות (אולי בכלים לא רגילים, ולא אכפת לי ש-BOOT MANAGER יהיה GRUB [אפילו עדיף] או BOOT MANAGER אחר) להגיע למצב שבוא יהיו לי 4 primary ועוד extended ? תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. אני רוצה למחוק את הדריבר של הלוח ולהתקין שוב מאיפה למחוק מהמנהל התקנים או מהסרה והתקנה של תוכניות?

5. Started by guyh,

מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. Started by jj516,

יש לי OFFICE XP באנגלית אבל הוא בלי בדיקת האיות בעברית עכשיו אני שמעתי על OFFICE XP HEBREW PACK אבל כשמתקינים אותה היא הופכת הכל לעברית גם התפריטים שאני לא מעוניין לזה. יש דרך אחרת להתקין רק תוספת של SPELL CHECK ל OFFICE?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי אוסף גדול של קלטות אודיו ואני מעוניין להעביר ולשמור את תוכנן במחשב בפורמט MP3. יש לי כבלים מתאימים להעברה ואני מחפש שני דברים : 1. תוכנה חינמית להעברה ולשמירה במחשב 2. תוכנה שיכולה לזהות האם כרטיס הקול מקבל את האות או שהוא פגום תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  8. Started by ברק2000,

עד עכשיו היה לי אנטיוירוס נוד 32 שהטכנאי התקין לי פעם אבל היום הוא פג תוקף מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. אני רוצה להוסיף לקליק הימני encoding יש מצב לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. Started by Spybot,

כשאני מפעיל סרטים באינטרנט לא משנה באיזה אתר,בהתחלה הוא נפתח למלא ואז נסגר בחצי. יש לי K LITE CODEC PACK כשהיה לי WMP 10 לא הייתה לי בעיה כזו. מישהו מכיר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  11. אדובי, החברה שעומדת מאחורי תוכנת הגרפיקה המפורסמת בעולם, מציעה להורדה בחינם גירסת בטא של תוכנת ניהול התמונות החדשה שלה -LIGHTROOM. פצצה של תוכנה,עדיין רק בגרסת בטא חינמית בתוקף עד ינואר 2007. אני התקנתי ונהנתי...... בבקשה הסיקור + לינק להורדה. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=385234&sid=127

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  12. Started by 8us.co.il,

למחוק

13. אני לא מוצא רשימה של התוכנות עם החוקים שלהם..

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. שלום אנשים לאחרונה (ככל הנראה מאז שהתקנתי Greasemonkey, אבל אני לא בטוח) פיירפוקס מתחיל להיתקע לי בצורה מטורפת בשלב מסויים Firefox Ultimate Optimzer (יש לי גרסה 1.1, לא הצלחתי למצוא גרסה יותר חדשה) מוריד את הRAM אבל לא מפריע לFF להיתקע לאחר מספר דקות, הדבר היחיד שעוזר זה TERMINATE ולפתוח מחדש... יש פתרון? (חוץ מלמחוק Greasemonkey) יש לי גרסה 3.0.5 של פיירפוקס וגרסה 0.8.2 של גריז מונקי אגב, שאלה למנהלים - פתחתי לפני שנה בערך אשכול דומה, רק שאז הבעייה לא הייתה עם גריז מונקי, היה עדיף אם הייתי מקפיץ את האשכול הישן? P:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. כשהיאימיול דלוק אז כאילו אין לי אינטרנט אני נכנס לאינטרנט אקספלורר ואין כלום לכל אתר , איך שאני מכבה את האימיול הכל בסדר. למה זה?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  16. שלום, הורדתי סרט למחשב, אך רואים את הסרט , ולא שומעים. היה לי פעם את התוכנה שמפעילה את הקול בסרטים . אני אשמח לקבל אותה. תודה!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. Started by amits1995,

אם זה לא לפורום הזה אז בבקשה תגידו לי לאיזה פורום לפנות, תודה! הורדתי *צונזר* עם תרגום מובנה מפה *צונזר* זה חשוב שתראו שמישהו הדביק לו תרגום!!!! אוקיי, אז בואו נתחיל מלפני כמה חודשים, שרציתי להדביק לסרט HD תרגום, השתמשתי בתוכנה בשם mkvmerge GUI, סבבה, פעלתי לפי המדריך והדבקתי כמו שצריך ואז כשפתחתי את הקובץ עם התרגום המובנה פתאום הזיכרון ראם שלי התחיל להשתגע, לעלות ל99%, המחשב נתקע ואם עושים ריסטרט אז אחרי איזה חצי דקה זה מתחיל שוב, מזה נפתרתי כבר, אבל היום כשהורדתי התחלה בHD זה עוד הפעם קרה לי! זה ממש מפחיד הזיכרון ראם כתוב שיש שימוש ב99% והמחשב מזה עובד לאט פתאום, מה הבעיה?!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני משתמש בגירסת ניסיון של NOD32 ומאוד מרוצה ממנו כאנטי וירוס. כקורא של המגזין PCPLUS (או כיום כבר SMBPLUS) קיבלתי את NOD32 2.50.25 עם עדכונים לשלושה חודשים. השאלה שלי היא האם הוא באמת טוב גם כ firewall? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm Free. האם NOD32 מספק הגנה מספיק טובה בכדי להחליף את ZoneAlarm כ firewall? כי שימוש רק בNOD32 יכול לפנות לי מעט משבבי מערכת. תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. בשל תקלה, התקנתי את חלונות xp pro שוב. הפעם, במקום שהתפריט יהיה בעברית, הוא באנגלית, ומופיע משמאל לימין. אני חייב לציין כי התפריט הוא באנגלית אם כי הפריטים בתוך התפריט הם בעברית. איך הופכים הכל חזרה לעברית כולל שינוי הצד כך שיהיה מימין לשמאל?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  20. Started by teamate,

בכל פעם שאני נכנס למחשב מופיעה לי הודעה שאומרת שה-windows שלי אניו מקורי! וזה גורם לכך שאני לא יכול להשתמש בתוכנות עדכניות !! מישהו יודע אולי אם איך לסדר את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  21. Started by eranam,

שלום רב, קניתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה windows 7 וכאשר אני מתקין את האימיול אני מקבל את ההודעה Access to C:\Program Files (x86)\eMule\config\cancelled.met was denied. אשמח לקבל עזרה, תודה רבה ערן

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. Started by MagnuM_47,

שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור בקובץ TEXT (או משהו בסגנון) את כל מה שאני מקליד במקלדת. אני יודע שיש תוכנה כזאת אני פשוט לא זוכר את השם. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. אני רוצה לדעת באיזה פורטים (ports) משתמש משחק מסויים איך אפשר לדעת???

24. שלום, אני מחפש תוכנה להגברת עוצמה של קבצי אודיו. תוכנה שאני אוכל להגביר עד לרמה שתגרע באיכות הקובץ תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MetalB,

אני משתמש ב- outlook express ואני לא מצליח לקבל קבצים בדואר אלקטרוני הוא רושם לי: OE removed access to the following attachments in your mail איך אני מסדר את זה ???

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.