תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני נכנס לאתר כלשהו, לא מוריד כלום, סתם גולש בו. לאחר הפעלה מחדש אני מגלה שמותקן לי איזה דיאלר itunesff.exe internt.exe ו-vbsys2.dll. מאוד מעצבן כשזה קורה כי צריך לשבת שעה-שעה וחצי למחוק את הוירוס\סוס טרויני הזה. אני מצאתי באינטרנט הרבה הסברים עליו אבל בשום מקום לא מצאתי איך הוא מוצא את דרכו למחשב :s05:. אם הייתי יודע איך הוא מגיע למחשב הייתי חוסם לו את הדרך. אולי מישהו נתקל בסוס טרויני כזה ויודע איך להמנע ממנו ? אולי לעשות עידכון וינדוס כדי לחסום חורים ? אני לא עשיתי שום עידכון לוינדוס חוץ מSP2. תודה רבה על העזרה מראש !
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
למי שלא הבין , אז זה כמו האווטר שלי , תמונה בלי רקע ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשימה גדולה של קבצים מRapidShare להוריד. אך בין כל הורדה חייב להיות הפרש של 7 דקות (בין היתר כי הם רוצים כסף שתעבור לחשבון פרמיום וזה לא יקרה). איך אני מקצר את הזמן הזה ללא הפרמיום ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להעברת קבצים מהמכשיר למחשב ולהיפך,דרך בלוטות.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי WInXp. דרך שורת המשימות, סימנתי V, בתפריט סרגלי כלים, לצד הפקודה "סרגל שפה". מסיבה מסויימת, אעפ"י שמסומן V, ה- ICON של HE אן En (אשר מופיעים ליד השעון) - לא מוצגים. איך פותרים זאת?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בקרוב יהיה לי מחשב חדש ורציתי לפצל אותו לפחות לשלושה כוננים . יש למישהו מדריך איך לפצל דרך ה-FDISK ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
המחשב של אחותי איטי בצורה לא רגילה (P4, 512MB, XP SP2) בהתחלה חשבתי זה וירוסים אז הורדתי קספרסקי ואכן היו 4 וירוסים אבל הוא הסיר אותם. אבל המחשב עדיין איטי ויש תוכנות שלא עולות\אי אפשר למחוק (לדוגמא DAEMON Tools, כשאני מפעיל אותו הוא תוקע את המחשב וכשאני מוחק ... כלום לא קורה) או למשל אני מגדיר את FF בצורה מסויימת אז אחרי כל סגירה ופתיחה הדפדפן כאילו מתעלם ממה שעשיתי וגם כשאני שומר מועדפים, אי אפשר לשמור עם שם, זה נשמר רק בלי שם o_O במחשב יש רק FF והרצתי גם Ad-Aware והוא לא מצא כלום לוג של HIJACKTHIS - Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:54:24, on 26/11/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מדפיס קבצי PDF בעברית מהמחשב שלי, הוא לא מדפיס את כל האותיות והמספרים אלא משאיר רווחים אך שכשאני מדפיס מהמחשב הנייד הכל תקין. במחשב השולחני יש לי ADOBE ACROBAT ואילו בנייד יש לי את ACROBAT READER. על שני המחשבים רץ WINDWOWS XP + SP2 מישהו יכול לפתור לי את הבעייה???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את האינטרנט אקספלור 7 ושהורדתי אותו מהאתר של מייקרוסופט יש לי ווינדוס אקס פי חוקי הוא הוריד לי איתו עידכונים ואחריי שהתקנתי אותו הוא מזה איטי אני לא יודע למה גם שפותחים אותו ושעובדים עם כמה חלונות במקביל הוא ממש איטי ניסיתי גם את הדפדפן של mozilla firefox גירסה 2.0 והוא ממש מהיר וטוב אבל בכל זאת אני אוהב את האקספלור האם יש דרך להאיץ את הביצועים שלו או לשנות הגדרות כי הוא ממש כבד מישהו יודע למה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לא זוכר איך עשיתי אבל הפונט שלי במסנג'ר היה משתנה בהתאם למי שדיברתי איתו...יענו הפונט שלי היה כמו של הפונט של מי שאני מדבר איתו שיניתי תפונט כדי להראות משו לחבר שלי ואני לא זוכר איך לעשות בחזרה שהפונט יהיה כמו של מי שאני מדבר איתו יש למישו מושג איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום שידרגתי לגירסא 11 והיא גרועה אני רוצה לחזור לגירסה 10 או 9 התקנות שלהן לא עובדות כי זה טוען שיש לי גירסה חדשה יותר מותקנת אני גם לא מצליח למחוק בשום דרך גם לא דרך הוספה והסרה של תוכניות אם אני מנסה להסיר דרך התקנת וינדוס זה מסיר אך אחרי זה מסכים להתקין רק את 11 מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
התקוונתי שיהיה אפשר לראות את הקבצים בנגנים שונים למיניהם לאחר חיתוך אני לא רוצה לחתוך כאילו לכווץ ולשמור לשתי קבצים אלה לצרוב על שני דיסקים של 700 מגה רגילים ולצפות
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
יש לי את הCDKEY אפשר עדיין לקבלו בחינם, אבל הבעיה היא שאני לא מוצא שום לינק, אני יודע שהתוכנה בונדלה עם הרבה מגזינים ודברים דומים. אז אם יש למישהו לינק או מוכן לשלוח לי זה כולה 20mb אני מאוד מאוד מאוד אודה לו.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום הורדתי תוכנה מסויימת שהסיומת שלה זה DAA ואין לי מושג איך צורבים את זה NERO לא מקבל את הסיומת הזאת זה מן קובץ שצריך לצרוב אותו איכשהו ניסיתי לעלות ב DEAMON TOOLS לא פותח אותו ניסיתי לפתוח ב WINRAR לא עובד גם למישהו יש מושג איך פותחים או איך צורבים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש את הקול המציק הזה של הא OH OH כל הזמן, איך אני מעיפה את זה?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש סורק עם קורא שקופיות/נגטיבים. רציתי לדעת מהו הגודל המתקבל כתוצאה מסריקה כזו , והאם היא איכותית, ברמה של קובץ RAW או JPG מתקדם. תודה! אורן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בתוכנה EVEREST Ultimat Edition בפונקציה Sensors מה זה הAUX?? וזה תמיד מופיכ לי על חצי מה טמפ של הלוח... תודה מראש. preadator_008
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
נניח שיש לי תיקייה מסויימת המכילה כל מיני קבצים שאני רוצה לחסום את הגישה אליהם ע"י נעילת התיקייה עם סיסמא, כך שרק אני אוכל לצפות בקבצים ולנעול את התיקייה. אני רוצה סיסמא שתשמור על התכנים. מישהו יודע איך לעשות זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
צריך תוכנה שמסוגלת לשמור Video Stream מוואלה. ניסיתי הרבה תוכנות, הן עובדות, אבל לא בוואלה, לא יודע למה. אם למישהו יש תוכנה שבדוק עובדת בוואלה אני אשמח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה והסיומת של הקובץ היא UHA איך אפשר לפתוח את הקובץ ? [glow=red,2,300]תודה[/glow]
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם פתיחה של קבצי wmv עד לא מזמן לא הייתה לי בעיה בכלל ועכשיו אני לא מצליח לראות את הסירטונים במייל.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מפוצץ דברים בMAX אבל בסגנון של הדיון שהיה פה על הסרטון של פיצוץ כד התה אני מתכוון שיהיו חלקים ולא מרובעים קטנים בלי עומק וכן אני רוצה לדעת איך החלקים שנופלים יפסיקו לפול כאשר הם מגיעים לצורה כלשהיא אלא לעצור שם תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק אותו ולהתקין מחדש.... אבל שלא יהיה ההגדרות הקודמות והכל... תודה
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
פירמטתי את C אבל הפירמוט לא הושלם ויש עליו מידע חשוב מאד רציתי לדעת אם יש איזה דרך להחזיר את המידע שיש עליו
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-