תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הקובץ בגודל 750 מגבייט...איך אני יכול לפתוח אותו\להתקין אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרי אין איזה חוק נגד קזה זו תוכנת שיתוף חוקית אני לא מבין מה הבעיה מישהוא להסביר לי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה בזמן האחרון נשלחים מה msn messenger של ידידה שלי הרבה לינקים ורובם מכילים בתוכם סוג של וירוסים/ספיווארים . אני קיבלתי ממנה לפחות שתי לינקים היום בלבד . ניסיתי לעשת סריקה באנטיוירוס בניסיון לאתר את הרוגלה אבל לא עזר.. (בכלל לא מצא כלום..) ניסיתי להשתמש ב- hijackthis וגם ללא הצלחה.. זה זיהה את הרוגלה אבל לא הצליח להסיר אותה /חזרה לבד איזה עוד דרכים יש לנסות ? תודה חברה זה חשוב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או-קי אז ככה ... יש לי תוכנת נרו 6 אולטרה והיא עובדת מצוין עד שאני מתכין במחשב כונן וירטואלי ... הבעיה היא שאני מתקין כונן וירטואלי אז אני כבר לא יכול לצרוב דיסקים מעל 700 מגה בדיסק של 700 מגה דבר שאפשר לעשות ועשיתי . {כלומר אם קובץ CUE ו BIN } שעוברים דחיסה ! מה אני יכול לעשות שזה יחזור לפעול כרגיל ? דרך אגב ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש {גם בלי כונן וירטואלי שהסרתי אותו } . וזה לא עזר . :s05: הבעיה הזו כראה לי כבר כמה פעמים ועד שלא התכנתי ווינדווס מחדש זה לא הסתדר ... יש פיתרון שונה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בקאזה וקיבלתי קובץ אחד גדול עם סיומת BIN. הבנתי איך שהוא שאני אמור לצרוב אותו לדיסק. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
טוב אז השבוע קיבלתי את המצלמת רשת החדשה שלי, Logitech Quickcam Messenger. הכל טוב ויפה אבל כשאני מנסה להתקין את התוכנה שלה היא נתקעת. פשוט לא זז מה שגם יש את התוכנה > Logitech® Desktop Messenger שברגע שאני בוחר לאפשר את השירותת הזה, אותו חלון נתקע. למישהו יש רעיון איך אני פותר את זה ? מה שכן הדרייברים הותקנו בהצלחה והמצלמה עובדת. כמו כן ניסתי להורידאת התוכנה מהרשת וההתקנה נתקע באותו שלב.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקפי ופנדה?... :-\ שמעתי שקרפסקי טוב,אבל אין לי ניסיון איתו...
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי קובץ זיפ שאני רוצה לדעת איזה תוכנה כיווצה אותו כולל הגרסה שלה תודה
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי סרט של DVD מלא ארבע ומשהו ג'יגה ואני לא לאן אני אמור להכניס אותו לנירו יש מיליון אופציות בתודה דני
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכלום, אני רוצה להתקין Codecs לשם צפיית סרטים ואני לא יודע איזה קודקים עליי להתקין, אשמח מאוד אם מישהו יוכל להנחות אותי בכך. תודה רבה לכולם!
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לא מצליח לעדכן את ה אנטי וירוס KASPERSKY 6 זה כותב:THE CONNECTION IS TIMED OUT? מה זה? יש לי TRAIL של 30 יום נישארו לי :xyxthumbs:28
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. לצערי ובטפשותי הורדתי את הקובץ המדובר על הוירוס מהפייסבוק והתקנתי אותו, רציתי לדעת מה לעשות? האם יש משהו שמסיר את זה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3948962,00.html http://www.google.com/chrome/intl/en/landing_chrome.html?hl=en פרט לשיפור ביצועים, התוספת הבולטת לדעתי, היא האפשרות לסנכרן גם extensions בין מחשבים שונים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD 64 3000+ 2x512 400Mhz (משהו איכותי) R9800PRO Good MoBo Good HitSink&Cooling And medium overclock תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה מחפש LiveCD לטכנאים, עיינתי בפורום שהוצע בת'רד ההוא ובמדריכים ליצירת LiveCD באמצעות BartPE, אבל לא הבנתי מה צריך לעשות כדי להוסיף תוכנות ל-LiveCD. אני צריך מדריך מפורט בעברית המיועד ל-n00b המסביר בצורה פשוטה עם דוגמאות איך משלבים תוכנות ל-LiveCD שנוצר באמצעות BartPE. לצורך העניין, הבסיס שלי הוא UBCD. אני רוצה שיהיו ב-LiveCD התוכנות הבאות: Anti-Virus Anti-Spyware Firewall CPUz Everest Firefox Tunderbird Partition Magic Ghost Nero Winamp WinRAR Total Commander תוכנות לצריבת ביוס לצורבים, ועוד (הצעות נוספות יתקבלו בברכה). תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Rapidown זהו שמה! האמת, לא הבנתי איך היא עושה את זה. זה כאילו מנהל הורדות רגיל(וראיתי הרבה כאלה) אבל כשעושים COPY של קישור מ RAPIDSHARED היא מצליחה להוריד אותו. כשאני מדפיק ב GIGAGET או FLASHGET הם לא מצליחים. יש למישהו רעיון למה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי על המחשב מספר קבצים (פרקים בסדרה) שאני מעוניין לצרוב על DVD כך שנגן ה-DVD הביתי שלי יוכל לנגן אותם ברצף. הקבצים הם AVI בקידוד וידאו Xvid ואודיו AC3 (דיבוב בשתי שפות). כשאני צורב אותם על data DVD ושם במכשיר ה-DVD הביתי אני מקבל סאונד (רק את השפה הראשית- אנגלית) אבל לא תמונה. אני מעוניין להמיר אותם לקידוד פשוט יותר (גם אם זה יבוא מעט על חשבון האיכות) כך שאוכל לצרוב אותם על DVD פשוט. איך עושים זאת? האם יש איזה תוכנת המרה פשוטה שלא תצריך ממני הפרדות של וידאו ואודיו וכך הלאה? [move]תודה מראש על העזרה..... [/move]
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד אוהב את קספרסקי משתמש בא שנים אך מסיבות שלא אוכל לעלות על דף זה אני נאלץ להסיר ולהתקין אנטי וירוס אחר על מה אתם ממליצים ???
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מנסה להפעיל כל קובץ סרטים התוכנה של צפיית הסרטים נתקעת..100% מהמעבד בשימוש ואני לא יכול לראות תסרטים. זה היה קורה פעם אחרי כמה ימים אבל בזמן האחרון זה קורה אחרי כמה שעות/דקות... עכשיו ניסתי הצלחתי לראות 5 דקות ואז המסך נהיה שחור ושוב זה נתקע והתוכנה לקחה 100% מהמעבד. לא משנה איזה תוכנה.. אמרו לי שזאת בעיית מקודדים הסרתי התקנתי מחדש ועשיתי הכל. לא עזר אז פירמטתי לפני שעה.. עכשיו התקנתי מקקודים אני מפעיל ועדיין לא פועל אני כבר אובד עצות תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין למזג את פרטישנים E עם D תודה : )
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחבר את הפלאפון למחשב והוא כותב לי "חומרה לא זוהתה" כל פעם שאני מנסה.ולא קיבלתי דיסק התקנה או משהו. ואני מגיע עד לחלק שהוא פותח את "דיסק נשלף" ואז אני נכנס לתיקיית דיסק נשלף ואין בה כלום בכלל. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנה 3Ds max 7 ... אחרי הרבה שעות של זיעה.. עד שהצלחתי לעשות לבד את המגירה הזאת (לא מצאתי עזרה לצערי). [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקראת הגעתה של אחת המכוניות היותר מעוצבות שנחתו בארץ לדעתי. הגרסה שלי :
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק בווייב באיכות שמע מקיסמלית כשאני ממיר אותו מ mp3 ל wave מה להגדיר ב frequency ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפתור ימני ---> חדש ---> והוף חסר לי צייר. איך מוסיפים לינק לתפריט NEW? יש לי שם WORD וכו' אבל חסר לי צייר. עזרה בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-