תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שתביא לי אפשרות לערוך עיתון כלשהו שקיים. שכאילו יהיו בה כל מני תבניו של עיתונים(ידיעות אחרונות וכאלה) ואני כאילו יוכל להזין כותרות, תמונות וכאלה . . . מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 7.6k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלויזיה ואני מנסה להקליט בעזרתו תוכניות אבל כל פעם הקובץ שנוצר יוצא בratio לא נכון, התמונה נראית "מחוצה". בצפייה בזמן אמת אין את הבעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
חבילה של אייקונים בפורמט png בגודל של 256x256. החבילה מכילה 50 אייקונים ומשקלה 9 מגה. תתכבדו: http://www.tovilevis.com/Dev/icons/T-Crystal_Icon_Collection1.zip דוגמית: *לא לשימוש מסחרי.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
IV50 זה איזה קודק שדרוש להפעלה של סירטון מסויים שאני פשוט חייב לראות, והוא עולה איזה 13$ באתר החברה (אינדאו משהו...). רציתי לדעת אם יש קודק חילופי לזה שיאפשר לי לראות את הסירטון. תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול האם מישהו מכיר דפדפן טוב למחשב כף יד שיוכל להראות את האתרים בצורה טובה על המסך של המחשב? אינטרנט אקספלורר שמגיע עם WM2003 גם איטי וגם לא מראה טוב את האתר.... (המכשיר שלי הוא mio 168) תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי 7800GT עם הדריברים 77.77 הורדתי את הדריברים החדשים והוא מקפיץ לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה http://img156.imageshack.us/my.php?image=228bs4.jpg מה יכולה ליהיות בעיה??
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שאפשר דרכה לצרוב דיסקים מקורים של DVD (כמו בסיפריית וידאו) . תודה מראש. אוקיי.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היה מותן לי במחש net limitter... הסרתי אותו ועכשיו ניסיתי להתקין שוב. כל פעם יש לי שגיאה שכאילו הנטלימיטר כבר מותקן במחשב... הסרתי אותו ! הוא לא מופיע בהוספה\והסרה, הוא לא מופיע בשום חיפוש שאני עושה במחשב וגם לא בערכים של הרגי'סטרי.. אז מה עושים? איפה ניתן לחפש אולי נשאר איזה רמז לתוכננה?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
בוקר טוב . התקנתי אופיס 2007 , גרסה נסיונית , והתפריטים שם ... ואיזמיר , התפריטים ... האימה ... אומנם הוא אמור להיות יותר ידידותי וללמוד באיזה דברים אנחנו משתמשים יותר , אבל זה נראה כמו בקרת שליטה של 747 . קיימת איזושהי דרך להפוך את התפריטים למשהו פחות מסובך , שבני תמותה רגילים יוכלו לתפעל ? תודה , יאבל .
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי Miranda 0.5.1... מישהו פה יודע אולי איך אני יכול לראות מי קורא לי את AWAY/NA? מי שידריך אותי בתוכנה הזאת, יקבל הזמנה לאתר טורנטים (הדרכה באיסיקיו). תודה מראש, מודי.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לפתוח סרטים עם תרגום וכשאני כן מצליח זה יישמע קצת לא מובן אבל אני לא יכול להקליק כדי להגדיל את המסך ולכן אני צריך בכל פעם לגשת לתצוגה >> הצג מסך מלא וכ"ו .... בקיצור סרטים שללא תרגום באותה התיקייה מוגדלים ללא בעיה לעומת אלו שכן מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון דרך אגב הקודק פאק שמותקן לי זה K לייט הכי מצומצמת תודה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני משתמש ב utorrent וכל פעם שאני מפעיל אותו אני כמעט ולא מסוגל לגלוש. כיצד ניתן לקנפג אותו כך שיהיה ניתן לפחות לגלוש ולהוריד בו זמנית?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היה לי אותו לפני כמה שבועות מחקתי אותו אבל מאז ה-svchost.exe לוקח מלא זיכרון http://img156.imageshack.us/img156/8471/svchostwe8.jpg זה בטח שאריות ה-BLASTER לא ? כיצד ניתן למחוק אותם ?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
מי מכיר תוכנה טובה לעריכת וידיאו עם כול מיני אפקטים ודברים מגניבים כאלו?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה קלה וטובה לבניית אתר, פעם השתמשתי ב FRONTPAGE של אופיס והוא היה אחלה, אבל בגירסה החדשה של אופיס , אין FRONTPAGE2007 , יש לו תחליף אולי? כי אני לא מכיר את כל הדברים החדשים שיש באופיס כמו פבלישר.. תודה,
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש לי אקווריום קטן שנראה ריק קצת.. ואני מחפש תמונה קטנה להדפסה שתשתמש בתור רקע לאקווריום.. האקווריום די קטן מאוד - 7 על 12 ס"מ יש למשהו תמונה טובה? אתם יודעים עם אלמוגים צמחים וכל מיני..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעביר תמונות מהמצלמה דיגיטלית שלי למחשב.אני חייב להתקין את הדיסק שקיבלתי? או שמה שיש בדיסק זה רק תוכנות מומלצות
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר RUNSCAPE.COM אבל כשאני נכנס למשחק הדפדפן ניהיה שחור אני רואה את הסימונים הרגילים של הטפריט וכו' אבל המשחק לא פועל... מה עושים יכול להיות שאני צריך ג'אווה, איזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני מחפש תכונה הנ"ל, האם לWORD יש בדיקת דיקדוק ואם לא מהו הקו הירוק בוורד שמופיע לי כל הזמן, תודה?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
אני משתמש באווט לוק אקספרס. לפני כמה ימים נעלמו לי לפתע כל התיקיות שפתחתי ,משפחה ,חברים, לימודים וכד'. בתוך התיקיות מאות מיילים חלקם חשובים. התיקיות בסיס לא נעלמו. בצעתי חיפוש במחשב כולל הורדת תוכנות יעודיות לאיתור ותיקון הדואר והן אכן מזהות את התיקיות האבודות אך ביצוע recovery לא מניב דבר. מי שהוא ניתקל בתופעה המוזרה הזו אני עובד עם xp תוכנת אנטי וירוס זון אלרם אנטי ספיי כך שלא מדובר בווירוס לדעתי אלה איזה באג של המחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש אינטרנט אקספלורר פרוץ כבר אצל אנשים? אני שואל בכלליות ולא רוצה אחד פרוץ!!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
התקנתי אותה אבל שאני מנסה להפעיל אותה היא פשוט לא עולה לי (רק מופיעה בתוכניות שעובדות שם CTRL-ALT-DEL) זה קרה לי בעוד תוכנה ואני חושב שזה בעיה בכמה קבצי מערכת. יש דרך לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתתן לי שעות במקומות שונים בעולם, לדוגמא - אם אני נותן לה את השעה 8:30 ET (כלומר שעון חוף מזרחי בארה"ב) אז היא תחזיר לי את השעה שתהיה בישראל מישהוא מכיר כזו תוכנה ??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! המחשב שלי עושה קצת הרבה בעיות בזמן האחרון... אז חשבתי לשחזר באמצעות GHOST. השאלה היא האם כל החומר שנצבר במחשב שלי עד עכשיו מאז שיצרתי את ה-IMAGE לפני כשנה בערך, יימחק? האם הכל יחזור למצב שהיה לפני כשנה? אשמח לתשובה מהירה, בברכה, תומר ג.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-