תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה נמצא או איך נקרא קובץ המידע שמכיל את כל הרשימת קשר וכו' של האאוטלוק אקספרס?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי חומרה שלא הותקנה בהצלחה..... פירמטתי את המחשב.... וזה לא מזהה לי את הכרטיס קול... ועוד איזה משהו...... במנהל התקנים כתוב:seriel bus controller-(קוד 28) והכרטיס קול... c-media ac97 audio device -עם סימן קריאה צהוב לידו.... ובהגדרות כתבו שזה לא עובד....-קוד 10 מישהו בבקשה יכול לעזור לי...? תודה אלון
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה בבעלותי Ati Radeon 9600Xt 256ram וכאשר נכנסתי לאתר של Ati נתקלתי בשנייי סוגים דברייברים להורדה אחד של הCatalist והשני Ati Multimedia Center איזה מהם כדאי להוריד? הנה ציטוט מן האתר Knowledge Base ATI Customer Care > Drivers and Software > Windows XP > RADEON > RADEON Display Drivers and Software for RADEON Products CATALYST 5.6 Windows XP - Driver Download ATI Multimedia Center 9.08 HYDRAVISION - For RADEON and Mobile ATI Products CATALYST CREW Feedback
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי פתח לאחרונה חברה לאכסון אתרים והוא ביקש מימני שאני אעזור לו קצת בפרסום. אתר החברה הוא: *צונזר* ישנה תמיכה של 24 שעות. תודה על הקריאה.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
תוכנה 3Ds max 7 ... אחרי הרבה שעות של זיעה.. עד שהצלחתי לעשות לבד את המגירה הזאת (לא מצאתי עזרה לצערי). [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נו, כולם משויצים בדברים. הנה דבר נחמד שעשיתי לפני כמה זמן ב- Max. התמונה מצורפת, והנה לינק לוידאו. אם אף אחד לא ינחש נכון איך עשיתי את זה, אני אסביר עוד כמה ימים (עריכה) אופס, נגמר ה- bandwidth לוידאו, אבל שמתי למטה תמונות משם. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ מישהו פה יכול לאמר לי איזה מקודד דריך בשביל קבצי mpeg כי כל קובץ שאני מוריד לא עובד (יש סדרות אנימה להורדה ,כן כן יש גם הורדות חוקיות!!!) תודה רבה... נ.ב בגלל שהסדרה נגמרה שמו אותה באינטרנט... ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בלי סיסמא כמובן.... תודה רבה....
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לא מזמן שידרגתי את ה winamp כשהוא אמר שיש גירסה יותר חדשה או משהו בסגנון, אבל אחרי השדרוג זה חזר ל skin הישן של ווינאמפ. שניסיתי להוריד skin חדש מהאתר זה הוריד לי ערמה של קבצים. פעם שהייתי מוריד skin חדש זה היה יורד, וישר מתחלף בווינאמפ לבד. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להתקין skin חדש?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני יודע שכל הזמן שואלים שאלות בנוסח הזה, והתשובה המתקבלת היא שלא קיים הבדל בין תוכנות שיתוף הקבצים השונות, ומה שמשנה זה הפופולריות של הטורנט שאתה מוריד, כמה Seeders קיימים לטורנט ואולי גם באיזו שעה אתה מנסה להוריד. אני מתייחס להורדה של טורנט ספיציפי שניסיתי להוריד באמצעות שני קליינטים שונים של ביטורנט. בהתחלה, הורדתי את הטורנט באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט, אבל ההורדה היתה בקצב של 10KB/s-12KB/s בלבד (קצב יציב פחות או יותר, 24 שעות ביממה). לצורך השוואה, הורדתי באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט טורנטים אחרים במהירויות סבירות של 50KB/s-100KB/s, אבל הטורנט המסויים הזה (וטורנטים נוספים שאני מעוניין להוריד) מאפשר לי להוריד במהירות שלא גבוהה מהמהירות שבה אני מעלה, ומכיוון ש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים היו לי בעיות באינטרנט, לא התחבר, וגם כשהתחבר בקושי העלה את הדף שגיאה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של הכבלים, הם אמרו שכנראה יש ל-spyware's במחשב. עשיתי סריקה על כל תוכנה אפשרית שקיימת, מצאתי כמה - מחקתי. אחרכך נהיו שוב בעיות, עשיתי סריקה וגיליתי עוד כמה. אם אני יסרוק עכשיו שוב אני בטוח שאני יגלה כמה. מה קורה פה לעזאזל?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד , אני רוצה להתקין עליו XP .. עכשיו הבעיה שאין לי כונן דיסקטים .. ואני יודע שבשביל להתקין אני צריך לפרמט את המחיצה ולהריץ את הקובץ SMARTDRV ... ורק אחרי זה להתחיל להתקין... אז איך אני יכול לפרמט את המערכת הפעלה הנוכחית ולהתקין חדשה .. ובכלל איך להגיע למצב DOS ללא כונן דיסקטים ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
ניסיתי לאחות את הכונן שלי עם שני תוכנות של ווינדוס ותוכנה בשם dikeeper בשתיהם האיחוי נתקע באמצע מה הבעיה? הנה פרטים של הכונן Field Value ATA Device Properties Active UDMA Transfer Mode UDMA 5 (ATA-100) Buffer 7965 KB (Dual Ported, Read Ahead) ECC Bytes 52 LBA Sectors 241254720 Max. PIO Transfer Mode PIO 4 Max. UDMA Transfer Mode UDMA 5 (ATA-100) Model ID IC35L120AVV207-1 Multiple Sectors 16 Parameters 239340 cylinders, 16 heads, 63 sectors per track, 512 bytes per sector Revision V24OA66A Serial Number VNVD01G4DDXYYX Unformatted Capacity 117800 MB ATA Device Features 48-bit LBA Supported Advanced Power Management Supported Automatic Acoustic Management Supported Device …
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי בנרו אקספרס קובץ של 3 סרטים נפרדים העניין הוא שכל פעם שאני מריץ את הסרט הראשון הוא קופץ ישר לקובץ שאחריו ולא חוזר לmenu מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת עם יש איזה שהוא מדריך , תוכנה, ידודית ללמוד איך להכין חתימה, ואל תחשבו שלא הרצתי Google. THX- Gil.Z
-
*לדעתי זה קשור יותר לתוכנה מאשר לכללי או משהו, בגלל זה רשמתי את זה פה* 'DVD Jon' Breaks Google Video Lock http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/zd/20050628/tc_zd/155004
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מישהו ביקש ממני תוכנה בסגנון הזה, שתסביר איך לנהוג ותלמד תמרורים ותעשה בחנים והכל. תודה מראש slim_shady
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי כמה סרטונים כאלה וזה מקרטע החומרה שלי אמורה להספיק (ראיתי שזה עובד במחשבים אחרים עם חומרה דומה ) מה "חסר" ?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אופציית סרגל עיצוב באאוטלוק אקספרס -תצוגה-סרגלי כלים- סרגל עיצוב הפך לאפור ולא ניתן לסמן אותו כדי שיוצג בדך המכתב. מה עושים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לפעמים כאשר ה-Windows עולה, אז האייקון של NOD32 לא מופיע. האייקון בעצם נמצא ב-Traybar (התוכנה עובדת, ולחיצה על האייקון פותחת את המסך של NOD32). אבל, במקום האייקון של NOD32 מופיע ריבוע אפור. הבעיה לא מתרחשת לעתים קרובות, ובד"כ לאחר אתחול של המחשב האייקון מסתדר. עם זאת, זה די מעצבן שהאייקון נעלם. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי בעיה אין לי תדריבר של הכרטיס קול שלי כי פירמטי תמחשב שלי ואין לי תדיסק של הכרטיס קול הנה הכרטיס קול שלי : sis 7012 audio device מישהו יכול לביא לי דריבר בבקשה ! תודה למי שמביא :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
הינה כמה עבודות ישנות ..... [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאלה קצרה...... אני לא מצליח לשים מטיריאל על אובג'קט מסוג פליין.....איך אני עושה זאת בדיוק.....? איתן
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ב win xp pro כאשר אני מנסה להתקין תוכנות (דוגמאת winamp, spybot..) מופיעה הודעת השגיאה הבאה NSIS ERROR error launching installer ואי אפשר להתקין את התוכנה השגיאה התחילה להופיע אחרי הפרמוט האחרון והתקנת win xp pro מחדש... מה זה אומר? איך מסדרים?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-