תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מסך הטעינה של כל הPLUGINS וBRUSHES וכל השאר לא עולה לי, בגלל זה גם פוטושופ לא עולה :'( (המסך כמו בתמונה http://whimsplucky.com/spacemonkey.png רק של פוטושופ CS3) נ.ב. מצטער על התמונה הלא קשורה, אבל זה מסך הטעינה היחיד שמצאתי של ADOBE...
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מפרט: amd 3200 gigabyte gak8n ultra 9 gigabyte x800xl 512x2 kingston תוצאה היא: 4008 מספק?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע מודם 56K של smart link בשביל שאני יוכל לעבוד עם פקסים במחשב התקנתי אותו עם הדרייבר המקורי שקיבתי עם הרכיב לאחר כמה זמן גליתי שיש בעיה והמודם לא מקבל פקסים אוטומטית אלא רק ידנית התקשרתי לתמיכה של מייקורסופט הם אמרו לי שהבעיה היא בתאימות של smart kink לוינדואז הם אמרו לי שיכול להיות באתר שלהם(www.smlink.com) איזה שהוא קובץ תיקון או משהו כזה נכנתי ולא ממש מצאתי , אני יודע שיש כל מיני תוכנות חיצניות של פקסים שאפשר להשתמש בהם אבל אני צריך שזה יעבוד בסביבה מאוד ידידותית זה למה אני צריך שזה יהיה בעברית (בגלל זה אני חייב את תוכנת הפקסים המובנת של וינדואז כי היא היחידה בעברית והכי נוחה ) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כשאני מנסה להרשם ל-ICQ ולקבל מס' חדש אז כל התהליך תקין אך ברגע שאני מתחבר למספק החדש שזה עתה קיבלתי אז אנימקבל הודעה שמישהו כבר נכנס למספר הזה. וככה זה קרה לי כבר כמה ימים עבור 5 מספרים שונים שנרשמתי הודעת שגיאה: נעשה שימוש במספר ה-ICQ שלך במחשב אחר. והפרח הופך לאדום אם אני רוצה להכנס למספרים אחרים - אז הוא אומר לי שהסיסמה לא נכונה ולכן כל פעם אני נאלץ להשיג מס' ICQ חדש. ואז כשאני כן נצליח להרשם, עוברות 2 דקות ואז אני מקבל הודעת שגיאה הנ"ל למה זה? ה-ICQ הישן (המס' הישן שלי) עובד כרגיל
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שחכתי את הסיסמא שלי בבקשה שמישהו יעזורר לייי...
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש הסרטונים בYOUTUBE עובדים עם קירטועים ותקיעות לא יודע למה המחשב די חזק ....... AMD 4850E 3.0GHZ 2GB RAM GA-VSM- לא יודע את הלוח משהו כזה... כרטיס מסך ATI 2100 דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך וזה קורה לי גם בIE 8 ו גם בFF פלאש מעודכן איך התוצאה של הבדיקה של ההארדיסק גם ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שזו בעיית חומרה אז כתבתי בפורום הזה. התקנתי צורב DVD חדש במחשב. הכונן מזוהה בביוס ובווינדוס, אבל לא קורא את תוכן הדיסקים שאני מכניס, כאילו שהם ריקים. החלפתי צורב ואותה הבעיה. בדקתי את הצורב במחשב אחר והוא תקין. שמתי דיסק התקנה של ווינדוס והעלתי את המחשב - יש בוט! כך שנראה שהמחשב לא קורא קבצים רק בווינדוס - אבל זה נשמע מוזר. אשמח לקבל כיוון כלשהו לפתרון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לאחר שהיו לי בעיות עם הדפדפן הקודם שלי הסרתי אותו והתקנתי את הפיירפוקס. מאחר ולא התנסתי בו בעבר רציתי לשאול מיספר שאלות : 1. איך אפשר לראות את הסרטונים של ויינט או כל דבר אחר כי הדפדפן לא תומך בו. 2. הורדתי את הגירסא האנגלית 2.0 אבל לפעמים רואים את העיברית בצורה משובשת לדוגמא אתר בנק הפועלים מה אפשר לעשות בנידון. תודה. ואשמח אם תייעצו לי על דברים שהדפדפן הזה יכול לעשות.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
רציתי להוריד STEAM ומופיע לי ב TESK MENNAGER STEAMTMP ואני לא מצליח להוריד את ,זה וירוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KASPERSKY 6 שלי תפס את זה!!!!! RISKWARE TROJAN.GENERIC RUNNIG PROCESS D:\PROGRAM FILES\STEAMזSTEAMTMP.EXE ACTION PROCESS IS TRYING TO REGISTR ITS COPY AS STARTUP AUTOUN OBJECT.THIS BEHAVIOUR IS TYYPICAL TROJANS מה ללחוץ?Huh?? QUARANTINE,TERMINATE.ALLOW?HuhHuh?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Adobe Premiere Pro 7 אני מצליח לערוך אך איני מצליח לשמור את הקובץ בפורט של צפייה בסרט כגון: AVI או MPEG וכו' מה הפעולות שעלי לבצעה לאחר העריכה כדי לשמור את הסרט בפורמטים הנ"ל. תודה מראש לירון
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הייי תגידו איך אני יכול להקליט LIVE את מה שאני רואה למשל ב BLOG של TAPUZ או אתרים כמו U TUBE וכל זה ? גם כאשר לפעמים זה משתמש ב JAVA ...
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מאט כל חצי שעה לשעה רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הגורם לזה שהוא איטי? הנה תמונה:
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היום, בחיפושי אחר התוכנה QBASIC הורדתי קובץ שנקרא OLDDOS.EXE (כנראה הדוס של ווינדוס 95). כשאני מפעיל נפתח חלון בו כתוב שמומלץ שהתיקייה בה נמצא הקובץ תהיה ריקה ואז אני נשאל האם ברצוני להעביר את הקבצים. אם אני לוחץ כן הם מועברים לתיקייה אחרת הם לא והחלון נסגר. בשני המקרים אי אפשר למחוק את הקובץ. נורטון INTERNET SECURITY 2005 לא מזהה את הקובץ כווירוס. למרות זאת אני מעדיף למחוק את הקובץ וגם לא מבין איך זה שהוא לא נמחק? ניסיתי גם מחיקה רגילה גם דרך SAFE MODE גם חיפשתי ב TASK MNGR יישום שיכול להיות קשור אבל כלום. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מדיי פעם אני משתמש באימיול ומוריד כלמיני ללא בעייה, אבל לפתע אין כמעט קבצים להורדה, מאוד קשה למצוא וגם מה שנמצא לא יורד... זה בעיה אצלי או באימיול? אם יש למישהו המלצה איך לתקן את זה או שיכול להמליץ לי על תוכנה אחרת אני אשמח תודה.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בעבר שאלתי לגבי הנושא הזה וחבר הפורום ice2k המליץ לי על תוכנת MediaCoder. הבעיה שבתוכנה הזו צריך למלאת 1001 הגדרות ואין לי מושג איזה אופציה לבחור בכל הגדרה. כפי שהבנתי הקידוד האידיאלי (ליצירת קובץ קטן ביותר) הוא קידוד הוידאו עם מקודד H264 וקידוד האודיו עם מקודד AAC. תוכנת VirtualDub היא תוכנה נוחה לתיפעות אבל הבעיה שכאשר אני ניגש ללשונית video ---> compression אין לי את אפשרות לבחור לקודד עם שני המקודדים הנ"ל למרות ששני המקודדים האלו נמצאים בתוך חבילת המקודדים CCCP שמותקנת אצלי על המחשב. האם מישהו מכיר תוכנת קידוד קלה לתיפעול ושמכירה בשני המקודדים הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעיה בfirefox, משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ על לינק להוריד משהו זה מוריד את הקובץ ולפעמים לא...ולא נפתח החלון של ההורדות. כשפותחים את החלון דרך Tools אז לא מופיע בו כלום... רוב הפעמים הקובץ מפסיק את ההורדה באמצע ואז הקובץ דפוק. אם עושים Save Target As... זה לא מוריד בכלל ולא פותח חלון הורדות....זה שואל לאן להוריד...אבל לא מוריד כלום... ניסיתי להסיר ולהתקין גרסה ישנה יותר...ניסיתי הכל! מאז שעברתי ל2.0.0.1 זה התחיל...וגם עם ה2.0.0.3 זה אותה בעיה... מישהו נתקל בזה? למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעיה באיסיקיו( אני משתמש ב-icq lite ) אני פותח את האיסיקיו הוא מתחבר לאחר כמה זמן הוא מתנתק לי לבד הוא ניהיה פרח צהוב לבד ואחרי חצי דקה בערך אפילו פחות הוא חוזר להיות לפרח הירוק והכל לבד ואני גולש באינטרנט הכל טוב ומחובר מה הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
איפה אני יכול להוריד אותה? מישהו יכול להביא לינק?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לדעת עם למישהו יש את המדריך או שהוא בעצמו יודע איך מעלים את הקרדיט באימיול למקסימלי! פעם היה מדריך ואני לא מוצא אותו כבר... תודה רבההה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך של LEADTEK ל- WIN VISTA התוכנה נקראת WINFOX .
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב לחבר שלי יש בעייה חסר לו את הקובץ kkocwwuvfysrq.exe מאיפה אפשר להשיג את הקובץ... בגלל הקובץ הזה הוא לא יכול לפתוח תוכניות עם exe עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
האם אפשרי לסמן רשימה של לינקים ובלחיצת כפתור אחת לגרום לכך שכולם ייפתחו בדפדפן שלי? אם כן, כיצד?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי שם לתוכנה כזאת וגם לינק יעזור בבקשה !!!!!!!!! זה דחוף אנשים תיהיה נחמדים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהוא יכול לעזור לי בפתיחת הקבצים הלא? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-