עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כמו בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לתוכנה שתעשה Image לכונן קשיח כל חודש (ותשים את ה-Image הזה על כונן קשיח אחר) יש ברשותי כבר Norton Ghost 2003, האם הוא מסוגל לעשות זאת? עריכה: שכחתי לציין, המחשב המדובר מריץ וינדוס 98 (בספרדית, אם זה מעניין מישהו) ועדיף שהתוכנה תהיה כמה שיותר Idiot Proof - כלומר שהמשתמש לא יוכל לבטל אותה ולא כלום, שמבחינתו זה יהיה שקוף. כמובן פעם בחודש הוא ישים לב שזה עושה לו גיבוי למחשב, אבל חוץ מזה שהוא לא יראה את זה בכלל, עד כמה שאפשר

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by tronado,

מי שמכיר את התוכנה clip cache plus בבקשה שיתן לי לינק להורדה של התוכנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. יש לי כל מניי מילים שאני רוצה לזכור, אז אני מחפש תוכנה שתכתוב לי אותם ברקע של הוינדוס וכל כמה זמן תחליף מילה אני יודע שאפשר להכין wallpapers ויש תוכנות שמחליפות אבל לא בא לי ממש להשקיע בזה עבודה.. וככה גם יהיה לי יותר כל להוסיף מילים. תודה מראש על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by Fortunes,

אחרי שIE7 רק תקע לי עוד יותר את האינטרנט, החלטתי לעבור סופית לפיירפוקס. אבל בעיה - הוא לא תומך בתוכנת ההורדות האהובה עלי היש מוצא?

5. היי, אני מחפש תוכנה שתעביר קובץ סרט מפורמט AVI לפורמט YUV(כמובן ללא קול). תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by bazuka,

אני מנסה לתקן מחשב ישן יחסית... המחשב עובד מצויין כל עוד לא מעלים את התוכנה. זאת תוכנה צבאית ואף אחד לא יכיר אותה..... לפעמים הוא גם עובד כשהתוכנה עולה אבל בד"כ הוא פשוט מעלה את התוכנה, והמחשב מעלה את עצמו מחדש. התוכנה מושכת נתונים לפני עלייתה כ10 דקות דרך מודם חיצוני. רק כאשר היא סיימה למשוך נךתונים ומסך התוכנה עולה המחשב מופעל מחדש... מה יכולה להיות הבעיה? אין לי דרך להתקין את התוכנה שוב..... והמודם נראה תקין....

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by shaohad,

אהלן אני מנסה להפעיל את הSTEAM כבר יומיים ובכל פעם הוא רושם UPDATE מגיע ל27% ומתחיל מהתחלה עד שמגיע שוב ל27% ומתחיל שוב מהתחלה (הוא עושה זאת 3 פעמים ולאחר מכן רושם לי הודעת שגיאה) " steam is temprarily unavailable please try later" תמונה שממכישה את הבעיה: מה עלי לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. אני רוצה לשלוח קורות חיים להמון מספרים אבל להקיש את כל המספרים פעם אחת ואז שיישלח את כולם , איך אני עושה את זה בווינפקס?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by hagaym,

האם ניתן לפני פירמוט לצרוב את תיקיית הדרייברים ולהשתמש בה להתקנת הדרייברים אחרי הפירמוט?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by muli900,

בזמן האחרון המחשב שלי עובד ממש לאט....בדקתי את הפעילות של המעבד שהוא עובד על 100% על הפעולות הכי קטנון כמו פתיחת תקיה... פירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה....בדקתי את הטמפ' והיא 55 מעלות של המעבד... זה בגלל התטמפ' או בעיה אחרת?? תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by makiaveli,

פרסום עולה כסף

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  13. יש לי אימיול אחר שאני רוצה להתקין ואני רוצה להעביר את ההורדות שהיו באימיול הקודם לחדש שאני יתקין, אז אפשר להעביר ?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by TrancEnergY,

משום מה העברית שלי הפוכה בדפדפן החדש "ספארי" האם אפשר לתקן את זה ?? תודה.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם !! איזה גירסה של Windows XP תפיק את המירב מהמעבד Pentium D 920 (Dual-Core) ?? גירסה של 64 ביט? 64 ביט תהיה טובה למשחקים ולתוכנות? או שרק התוכנות והמשחקים המיועדים ל-64 ביט יפעלו בה?? או גירסה רגילה ..? תודה!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  16. אני טוען אלבום בITUNES , והוא משנה את הסדר של הטראקים , למה הוא עושה את זה? בWINAMP הוא טוען אותם לפני הסדר ואני גם לא יכול להזיז אותם ב ITUNES , כאילו הם תקועים במקום מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  17. כאשר העברתי מ XVID ל MPEG הוא הפך ל MPEG מסך מלא (וזה יצא כאילו הכול נמרח לאורך)כי ה XVID היה לא במסך מלא ...אלה ב מסך רחב... מה צריך לעשות אני משתמש לפי המדירך ???http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=75

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש לי בנייד את הווינדוס VISTA HOME PREMIUM מה שקורה זה שיש לי המון סרטים בפורמט AVI שהווינדוס מדיה פלייר לא מזהה אותם אלא רק משמיע את הקול של הסרט בלי תצוגה לעומת זאת יש לי סרטים אחרים באותו פורמט שהווינדוס מדיה פלייר מעלה בקלות הבנתי שצריך להוריד מקודדים למדיה פלייר מהאינטרנט אבל אין לי מושג איך עושים את זה זתומרת.....כדי שהווינדוס מדיה פלייר יזהה לי את כל הסרטים מה צריך לעשות? או שיותר טוב לראות סרטים עם ה VLC או עם ה MEDIA CODEC בנוסף הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות שהתוכנות DVIX שהורדתי מזיקות ומורידות זמנית מהאיכות של הצבע אשמח לפיתרון בעניין הקולנוע בלפ טופ

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by shlomom,

שלום, הבעיה היא כזאת: אני מנסה לבצע video capture ממצלמה אנלוגית. זאת לא הפעם הראשונה אבל עכשיו יש בעיה חדשה. הכניסה דרך 6600GT VIVO עם הדרייורים של WDM וזה עובד עם קלטת אחרת בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש פס לבן באמצע הפריים. הפס מופיע כמה שניות לאחר תחילת ההקלטה ונשאר שם. ניסיתי דרך יציאת קומפוזיט ו S-VIDEO במצלמה ויש את אותה תופעה. במסך של המצלמה הסרט מופיע בסדר. ניסיתי דרך מספר תוכנות (virtualDub, Windows MovieMaker, PowerDirector ) בכולם אותה תופעה. יש למישהו רעיון איפה הבעיה ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. ואו איזה סוג של כתוביות התוכנה יכולה להציג..? לא הצלחתי להפעיל כתובית SRT על סרט..?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  21. שלום. אני מחפש בבקשה תוכנה טובה שיכולה להגיד לך הכל על מחשב שלך, עד לרמת מהירות הזיכרון שבלוח אם. אם אפשר שהתוכנה גם תדע לאתר תקלות תוכנה וחומרה במחשה. תודה רבה למי שיביא לי לינק או שם של תוכנה כזו.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  22. Started by moshehason,

שלום, במסגרת עבודה כלשהי שיש לי, אני צריך למצוא דמויות בגרפיקה תלת מימדית (אתם יודעים... 3d, כמו במשחקי מחשב), ולהפוך אותן למוטציות (אני לקחתי דמויות ממשחקי מחשב שונים ועשיתי להן שינוי בפוטושופ). נגמרו לי מלאי הרעיונות, אז חברה, אם למישהו יש רעיון איך להפוך דמות 3d למוטציה, אשמח מאוד אם תשתפו. תודה לקוראים moshe

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. טוב בקיצור אני מחפש תוכנה או פלאגין לווינדוס שאני לא יודע אם יש אבל זה דיי פשוט כל פעם שאני מעתיק או מעביר קבצים ויש את החלון העתקה הרגיל אני רוצה חלון העתקה קצת יותר מתקדם שיהיה בו כתוב את המהירות העתקה, את הסטטוס של ההעתקה באחוזים ואם אפשר בכלל שגם אם זה יפסיק אז אפשר יהיה לעשות ריסום לקובץ זה בכלל יהיה טוב. בקיצור כמו בהורדה מ- FTP בעיקרון אני רוצה את זה להעתקות מהרשת המקומית שלי, שהם יותר איטיות וגם קורים מקרים שזה מפסיק באמצע.. לדעתי אם יש כזאת תוכנה שעושה את זה טוב עוד הרבה אנשים ישמחו לדעת.. תודה, מקווה שמישהו הבין אותי ומכיר דבר כזה אם יש בכלל..

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  24. זה מחרפן אותי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים