תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לערוך סרט שצולם במקור ב VHS הועבר ל DVD , עכשיו אני מנסה להכניס אותו ל WINDOWS MOVIE MAKER וזה לא מכניס את הקבצים בתיקייה יש הרבה קבצים איזה מהם מכניסים או מה צריך לעשות . תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה לשינוי פורמט של הכונן מ-NTFS ל-FAT32, מישהו מכיר תוכנה לשינוי בפורמט?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי קובץ קול ששמתי אותו בפלאפון בתור צילצול אבל הווליום שלו חלש למרות שבצלי בפלאפון הוא מוגדר עם המקסימום. איך אם בכלל אני יכול להגביר לו את הווליום ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מה קורה אנשים !!!! אני מחפש תוכנה שתאפשר רק ע"י הכנסת סיסמה פתיחת תיקייה או קובץ . התיקיות יושבות על דיסק קשיח נייד ככה שהתוכנה לא יכולה להיות מבוססת על המחשב . לא משנה לאיזה מחשב אני מחבר את הדיסק , אני רוצה שרק ע"י סיסמה יהיה ניתן לפתוח את התיקיות .
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
-
what is firewall ? and from where i can download it i have sp1
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה ההודעה הזאת אומרת? ואם אני לא מעדכן את מה שצריך בהודעה הספציפית הזאת (כי רק מודעה זו אצלי באדום כל השאר בירוק..) הקספרסקי לא עובד כאילו? או מה קורה אם אני משאיר את זה כך?
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שמשגעת אותי הרבה פעמים כשאני משתמש בביט טורנט אחרי חצי שעה המהירות מתחילה לצנוח עד לרגע שבו החיבור פשוט מתנתק! החיבור לספקית האינטרנט,אני מתכוון! התקשרתי לספקית ואין להם שמץ של מושג מה גורם לזה,עשיתי מיליון סריקות וירוסים וADWARE ולא עזר כלום יש למישהו מושג מה קורה כאן? האם אצטרך לפרמט? אני פשוט משתגע! עיזרו לי! :s05:
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי, עד היום השתמשתי ב AVG על ה XP שלי. תהיתי, AVG מתאימה גם לויסטה? ועוד משהו - מה עדיף: AVG או AVAST? השיקול המרכזי אצלי הוא המהירות. על מה אתם ממליצים? עריכה: חשוב שהתוכנה תהיה חינמית בנוסף להיותה מהירה.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ב"ה שלום,אתמול הלכתי לפרמט את המחשב של חבר שלי היה לי כונן C שבוא נמצא הWINDOWS שהוא 40GB והיה לו כונן D שהיה שם 2-3 תוכנות שהוא 70 GB רציתי לעשות לו כונן גיבוי,אז עשיתי כונן G עם 4 GB לפי הגיבוי שהייתי צריך,גזרתי הכל והדבקתי בכונן החדש, אני עושה ריסט עולה המסך החכול של התתקנה ואז שאני לוחץ ENTER הוא כותב שהוא לא מוצא HARD DISK שבו הWINDOWS מותקן (כלומר יש זה הכונן C) אז חשבתי על כל מיני דברים,אז בעזרת התוכנה אחדתי את כוננים D ו G ואז בתהליך הוא שאל אותי איזה שם של תייקיה אתה רוצה כתבתי TEST,אחרי שזה גמר,אני נכנס לD (שיש בתוכו את הקבצים של G) אני נכנס ואז רואה תתקיה שכתוב TEST,אני מנסה להכנס הוא כותב לי אין גישה להכנס לתייקיה TEST,לפי מאפיינים כתוב שיש שם 3GB מתוך 70 כלומ…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת אודיו בצורה של "חתיכת"קטעים על מנת לעשות מהם טרוטונים .קטעים קצרים של Mp3 וגם לחבר ולעשות כמו שיר חדש אודה למי שיעזור לי למצוא תוכנה כזות
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני לא חושב שזה ממש המקום אבל אין מקום אחר שאני יכול להכניס את זה אני מחפש אתרים שנרשמים ורואים פירסומות ומקבלים כסף שלחו לי כמה שיותר מי שמכיר ו תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. הגודל של הקובץ הוא 2.5GB
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש רק בפוטושופ 7.0 אני די מרוצה בסה"כ האם לדעתכם יש פער רציני בנוחות/יכולות של הגרסה שלי מול הגרסאות העדכניות יותר? אני רק מודע לזה שיש בחלק של הפילטרים שזה מוצג במן תמונות thumbnails כאלה שמדגימות בערך מה כל פילטר עושה שמה.. האם שווה לי לעבור לאיזשהי גרסה עדכנית יותר? והאם תוכנות וקטורים (או איך שלא קוראים לזה) זה בדיוק כמו תוכנות תלת מימד? או שזה כבר משהו אחר לגמרי? תודה=]
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאין לו מסך (בכוונה זה ככה אני לא רוצה לשים לו מסך) ואני רוצה לדעת את הטמפ' שלו יש עליו מותקן אוורסט וגם על המחשב הראשי שלי עכשיו השאלה שלי היא האם יש תוכנה שמציגה לי את הטמפ' של המחשב בלי המסך על המחשב הראשי שלי? תודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
כותרת- פה זה יותר מתאים -------------------------------------------------------------------------------- תיראו הורדתי את התוכנה Style XP והתחלתי להשים סקינים טוב סיימתי פיתאום התוכנה לא עובדת לי היה לי סיוטים עד שמחקתי אותה ואני מנסה להתקין מחדש ואזה מתקין לי חלקית ואי אפשר להיכנס לתוכנה כמו שהורדתי בפעם הראשונה שאני מתקין עדיין אין לי את התוכנה! מישהו מבין בתוכנה הזאת???Style XP??? שיעזור לי בבקשה זה חשוב!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב.. יש לי שני שאלות אני עובד עם EXCEL של אופיס 2003 בעיברית. אבל המצפרים נמצאים בצד שמאול של המסך כמו בגירסה האנגלית. השאלה מה יש לעשות על מנת להעביר את הEXCEL למצב רגיל. שאלה שניה....... יש לי שני מחשבים ברשת ואני עובד עם OUTLOOK EXPRESS 6 של XP. אני רוצה להעביר את כל התכתובות מאייל שלי כולל ספר כתובות, והגדרות אישיות שלי ממחשב למחשב אי אני מבצעה את זה? בתודה מראש עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
היום נכנסתי אתר של NVIDIA כדי להוריד דרייברים חדשים ויש לןי שם 2 אופציות הראשונה היא : nForce4 AMD Edition - Windows XP/2000 (32-Bit) Version: 6.70 והשניה היא : nForce4 AMD/Intel X16 - Windows XP/2000 (32-Bit) Version: 6.82 מה ההבדל בניהם ומה עדיף להוריד ומה מסמך ה X16 ?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? אין הרבה מה להגיד! פשוט התקנתי אותה הכל הלך רגיל ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הזו! אותו הדבר גם לגביי World Wind Moon 1.3 שבא יחד עם World Wind 1.3 [glow=red,2,300]לא חשוב ! כבר הסתדרת[/glow]י [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום .. אני מחפש דריבר ל USB ...של לוח האם הזה : PcPartner AP 133AS13/AP 133AAS3/ AP133ABS3/ AP 133AMS3 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום. יש לי אופיס אקס פי (Office XP) והכל שם באנגלית, כלומר ממשק המשתמש הוא האנגלית. הייתי רוצה להחליף אותו לעברית, משהו יודע איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די ותוכנת נרו. השאלה שלי אם אני יכול לצרוב סרט בפורמט vcd או כל פורמט אחר על גביי הדיסק די וי די.. (כאיל ואני רוצה כמה סרטים בתוך הדיסק די וי די שיהיה ) השאלה אם אפשר ואם כן אך אני עושה את זה בנרו תודה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי בעיה עם התוכנה tmpg 2.5 כאשר אני רוצה לטעון את ה-VDR הוא מציין ש TMPGEnc.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. כעיקרון חשבתי שהבעיה היא בתוכנה עצמה ולכן הסרתי אותה והתקנתי חדשה אבל עדיין יש לי אותה הבעיה ואני לא יודעת מה מקור הבעיה. מה שכן ניסיתי עם כמה סרטים וזה לא קשור לסוג סרט ושאר התוכנות שאלה וירטואל דאב ועוד עובדות כראוי. אני מבקשת אנא עזרו לי כי אני חייבת לצרוב כבר את הסרטים כבר אין לי מקום במחשב. תודה רבה מראש. מחכה לתגובתך.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הוינדוס מדיה פלייר לא עובד לי לא יודע למה זה רושם שיש שגיאה פנימית בישום........ שאלתי פה כמה פעמים איךמסדרים ו לא ענו לי והיתיאשתי........ מישהו יכול לתת לי בבקשה תוכנה אחרת שאני יוכל להישתמש איתה במקום הוינדוס מדיה פלייר...?(שהיא גם תוכל להראות לי דברים באינטרנט כי תוכנות כמו וינאפוכל אלה לא מראה באינטרנט)..........
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-