תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי מק ואני רוצה לבדוק את היכולות שלו, מישהו מכיר תוכנת באנצ'מרקינג למק ?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הוינדוס מדיה פלייר לא עובד לי לא יודע למה זה רושם שיש שגיאה פנימית בישום........ שאלתי פה כמה פעמים איךמסדרים ו לא ענו לי והיתיאשתי........ מישהו יכול לתת לי בבקשה תוכנה אחרת שאני יוכל להישתמש איתה במקום הוינדוס מדיה פלייר...?(שהיא גם תוכל להראות לי דברים באינטרנט כי תוכנות כמו וינאפוכל אלה לא מראה באינטרנט)..........
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, אבל לא רוצה לאבד את כל הקרדיט שצברתי באימיול. איזה קבצים אני צריך לשמור?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259084.0 תעזרו לי באמת אני לא יודע מה לעשות... תשימו לב שזה קרה במקרה באותו זמן שגם לפותח התראד.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת לא מזמן התחילה... ב IE זה גם קורה הטעינת אייקונים ותמונות איטית לא יודע למה לא רק IMAGESHACK כל האתרים עד שזה טוען את התמונה 3-2 שניות פעם זה ישר טען ישר שפתחתי את הדף למה זה ככה? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לעזאזל.... כל פעם שאני מנסה לעדכן את המשחק משהו משתבש. הורדתי את כל הפאצ'ים: 1.1,1.2,1.3,1.2-1.4. אלה כל הפאצ'ים שיש. לאחר שהתקנתי את שלושת הפאצ'ים הראשונים, נאורו עיני בתקווה שבאמת אוכל לשחק, אך כשהגעתי לפאצ' האחרון 1.2-1.4 (זה השם שלו) נתקלתי בשגיאה ( ) 1603 שייעצה לי להתייעץ עם ה windows installer manager או משהו כזה. היה כתוב גם שאין מספיק מקום בדיסק , ובמחשב יש לי מספיק מקום פנוי. איך לעזאזל אני מתקין את הפאצ' האחרון?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט והתוכנות שאני מחפש שיתמכו במערכת הזאת הן: SpeedFan CPU-Z Driver Genius (יש לי ואני צריך קראק או סריאל אז לגביי זה אשמח לקבל בפרטי לגרסא 8.0.316) Partition Magic (צריך את הכי חדשה ורצוי גם קראק או סריאל בפרטי). לא לשכוח שמדובר במערכת ויסטה 64 ביט! תודה רבה לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מסך הטעינה של כל הPLUGINS וBRUSHES וכל השאר לא עולה לי, בגלל זה גם פוטושופ לא עולה :'( (המסך כמו בתמונה http://whimsplucky.com/spacemonkey.png רק של פוטושופ CS3) נ.ב. מצטער על התמונה הלא קשורה, אבל זה מסך הטעינה היחיד שמצאתי של ADOBE...
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם Microsoft Media PLayer 9 התוכנה מותקנת אצלי במחשב הבעיה היא שכל שיר שאני מנגן :smilyDJ: בה היא מעיטה את הקצב שלו ואז הוא מתנגן איטי יותר ובהתחלתו ובספו של השיר יש עיווטים שלא נדבר עם אני מריץ קדימה את השיר. ???מישהו נתקל בבעיה הזאת? יודע איך אפשר לפתוא אותה? ???אגב יש דרך להסיר את ה Media Player 9? אודה לעזרתכם בנידון.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום כשאני מעלה דף אינטרנט שיש בו הרבה תמונות (למשל חיפוש תמונות של גוגל) לוקח לFF הרבה זמן לטעון את הדף לאות IE שלוקח לו כמה שניות אבל אם אני מעלה דף שיש בו מאט תמונות הוא עולה תוך שניה. יש דרך שהFF יטען דפים מרובי תמונות מהר? או שזה עוד דבר שצריך להתרגל אליו בFF תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בבקשה אני מחפש את הדרייבר הכי עדכני אני יכול בבקשה לקבל קישור להורדה אליו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
עכשיו הבעיה הרצינית התעוררה: אפילו הדיסק המקורי של המשחק לא פועל! כשאני מכניס אותו ומשחק, הוא רושם: Cannot Read A: בטל ביטול מה לעזאזל הבעיה הזאת?! לפי דעתי, כשמפעילים את המשחק מהמחשב הוא מחפש בכל הכוננים את המשחק, החל מA: ועד לD: וE:.. ייתכן דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בפיירפוקס שכל הורדה שאני מבצע תהייה דרך DAP? תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מאט כל חצי שעה לשעה רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הגורם לזה שהוא איטי? הנה תמונה:
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מדיי פעם אני משתמש באימיול ומוריד כלמיני ללא בעייה, אבל לפתע אין כמעט קבצים להורדה, מאוד קשה למצוא וגם מה שנמצא לא יורד... זה בעיה אצלי או באימיול? אם יש למישהו המלצה איך לתקן את זה או שיכול להמליץ לי על תוכנה אחרת אני אשמח תודה.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! תוכנת הנורטון גילתה את הסוס הטרויאני הזה על המחשב שלי . התוכנה לא הצליחה להסיר אותו. הייתי שמחה לקבל ממכם הוראות איך להסיר אותו בעצמי.יש איזה אתר שמציין את רשימת הקבצים שהטרויאן מחדיר למחשב; האם הפעלה של המחשב במצב בטוח והסרה ידנית של הקבצים הללו היא הפתרון ?מה לגבי הפגיעה של הסוס הטרויאני הספציפי הזה? מה הוא עושה בדיוק? קראתי שהוא גונב סיסמאות...האם אני צריכה לפחד עכשיו שישתמשו לי בסיסמא לאתרי החשבונות בנק שלי ויחגגו? זה ממש ממש מדאיג... ושאלה קטנטונת - האם ע"י שחזור מערכת, הקבצים המזיקים (וירוסים וכו') נמחקים? המון תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תוכנות שיעזור לי לכייל את המסך בצורה טובה? המסך שלי הוא ViewSonic VX2240W. תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד אותה? מישהו יכול להביא לינק?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
אני גר בבת ים וכמעט כל ילד בבת ים יודע שאם הוא עובר דרכי זה כרוך בשקיות מים דרך החלון וזה כבר ידוע בכל בת ים לפני כחודש ההורים שלי נסעו לאילת למשך שבוע והירגנתי מסיבות בבית שלי אז במקום לפתוח את החלון ולעמוד עם שקיות מים שכולם יראו שאנחנו זורקים עליהם, סגרנו את החלוןשמתי מצלמת אינטרנט בחלון לכיוון מטה וראינו אם מישו בא והיה דלי בחלון עם מים שקשור עם חוט למישהו שבתוך הבית שמוכן לזרוק תחבל ולשפוך תמים לצערי הזמנים לא היו מדויקים לא הצלחנו לפגוע ממש באף אחד חוץ מילדה אחת שממש זה היה הצלחה כולה הייתה מים כאילו קפצה לבריכה רציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך שנגיד המצלמה קולטת מישו הולך ונכנס לכניסה שלי ומחשבת את הזמן ואומרת מתי צריך לשפוך את הדלי יש כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שאני משחק משחקי רשת אני מקבל תלונות על זה שלא שומעים אותי. בנוסף לכך הבחנתי שעוצמת המיקרופון יורדת כל הזמן שאני מדבר. אי אפשר לקבע אותה? יש תוכנה שיכולה לשלוט לי על המיק? הדרייברים הם של המצלמת אינטרנט. כי זו מצלמה ומיקרופון
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני עומד לפרמט פעם ראשונה. צרבתי את ה דריבר לכרטיס מסך (קובץ ההתקנה) אנטי וירוס (קובץ הץקנה) מה עוד אני אמור להתקין? תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו כרטיס MINI EXPRESS מודם סלולרי שכולל גם רכיב GPS. עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לראות איפה המחשב נמצא , נגיד אם הוא נגנב וכו" האם קיים כזה אופציה? ואם כן יש אופציה לעקוב גם דרך אנדרויד? בתודה מני
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-