עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by t0mEsh,

אהלן אנשים, אני משתמש כבר המון זמן בתוכנה הזאת (הגירסה הכי חדשה נכון לרגע זה) - כי מה לעשות היא באמת יודעת לעשות את העבודה. בעיה אחת שיש לי איתה מהיום הראשון, היא עם השפה של הממשק. יש לי ווינדוס XP בעברית, וכשהתוכנה מותקנת אצלי (לא משנה איזו גירסא) היא יוצרת איזשהו שילוב בכל בתפריטים וההודעות בין אנגלית לכתיבה מימין לשמאל ולעברית. מה שקורה בסוף זה שהשימוש השוטף בתוכנה מתאפשר, והיא מבצעת את תפקידה (זאת הסיבה שאני עדיין משתמש בה למרות הבעיה). אבל כל הדיווחים, הניתוחים, ההודעות ואפילו רוב התפריטים לא ברורים ואפילו חסרים. הכוונה שלא כל הטקסט נכנס בחלון התוכנה, וזה שנכנס עולה אחד על השני. בסופו של דבר מתקבל סוג של ג'יבריש חלקי! פניתי עם הבעיה הזאת מספר פעמים לחברה שפיתחה את הת…

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  2. Started by deTiTan,

לא ידעתי איפה לרשום תהודעה אז אם זה לא המקום סליחה . אני מאחסן בשרת לא חינמי והצלחתי להגיע לקבצים של אתרים אחרים שמאחסנים באותו שרת ..לראות לשנות הכול.. זה אבטחה כושלת של מנהלי השרת או שזה ככה בכל מקום ?.. אני שואל למה הדרך שראיתי תקבצים כזאת פשוטה ולא ניראה לי שאף אחד עוד לא עשה את זה תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. לא משנה עים איזה תוכנה אני ניכנס לאינטרנט זה לא מראה לי סמיילים ולא וידאו לא יודע למה ה ADOBE FLASH מותקן והכל אבל אחרי הגיבוי זה פשוט לא עובד... עזרה בבשקה... תודה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב, לצורך התקנת מחשב בתערוכה במוזיאון, שתעמוד במשך כמה חודשים, אני מחפש שתי תוכנות מומלצות: 1. Automator - בדומה לתוכנה שמגיעה עם מחשבי מקינטוש - אני מחפש תוכנה באמצעותה אוכל להקליט פעולות, שיתבצעו באופן אוטומטי בכל פעם שהמחשב מופעל מחדש - הפעולות שאני מבקש להקליט הם: זיהוי יציאות HDMI למקרנים והתחברות אליהם, הפעלת תוכנה מסוימת (resolume), וביצוע מספר פעולות פשוטות בתוך אותה תוכנה. 2. תוכנת שליטה מרחוק - תוכנה שתאפשר לי לחבר בין המחשב בביתי לבין המחשב שישב בתערוכה ולבצע פעולות בזמן אמת. דגשים: מערכת הפעלה windows 10, המחשב מחובר לאינטרנט בכבל רשת, ועדיף תוכנות חינמיות. בתודה, דור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אז כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש אנטי וירוס קל לשימוש וכמובן שיהיה מהיר ואיכותי במיוחד בשביל אנשים שלא מבינים הרבה במחשבים ותוכנות עם הרבה בילבולים ( בשביל ידידה שלי היא צריכה משהו פשוט כזה)

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  6. פרצו לי את ה Gmail ועשו שם בלגאן, שינו לי את הסיסמאות בהרבה פורומים. NOD 4 מעודכן לא מצא אותו גם סריקת האון ליין של Kaspersky לא מצאה כלום איך מוחקים את ה password stealer הזה ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי חברים משהו מוזר קרה לfirefox portable אצלי.. כאשר אני מעלה את המחשב לאחר שכמה זמן לא פעל (למשל אחרי לילה במהלכו היה סגור). ואני מנסה להפעיל את firefox portable (לרוב גרסה אחרונה, כרגע 59.0) נראה שהתהליך מתחיל אבל התוכנה אינה עולה. למעשה הבעיה אינה חדשה. כבר מזה עמה זמן שהיו בעיות עם הדפדפן: בפעם הראשונה שזה קרה נראה היה שאיני יכולה לגלוש דרך שום דפדפן ומצאתי עצמי מתקינה מחדש את חלונות 10. אחר סתם הנראה היה שלוקח לה זמן רב להפעילה אבל עלתה ופעלה. מאז היו מקרים שניסיתי להפעיל ולא פעלה (אם כי תהליכים התרחשו וראו אותם במנהל המשימות) ויותר מפעם אחת נאלצתי לסגור את התוכנה ולפתוח (לא להתקין כי מדובר בתוכנה פורטבלית ולא מותקנת) מקובץ סגור. לפני כמה ימים כשנסי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by GanJaval,

אז ככה הורדתי אימיול v0.46c ואני מוריד פיפא 2006 ונבי איי 2006 אז קיצר זה מוריד לי במהירות בין 0-5 מה לעשות למה זה כזה איטי ויש לי מחשב טוב מאוד גם שאני יודע שזה לא ממש קשור אולי בגלל האנטי וירוס נורטון 2005 או מה אפשר לעשות כדיי לשפר את המהירות אהה דרך אגב הודעה ראשונה בפורומים פה ... מקווה שתעזרו

9. היא נשלחה בעברית מ hotmail תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  10. אני שוקל לשלב בין Kaspersky AntiVirus לוירוסים וZoneAlarm בתור פיירוול ואנטי ספיי. מה דעתכם, יש שילוב טוב יותר? אולי בכלל מספיק Kaspersky Internet Security? (נ.ב. אני מדבר על WinXP)

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  11. אז כמו שרשמתי. חשוב לי גם שהיא תוכל להמיר בין הפורמטים השונים (MP3,WAV,WMA,OGG וכ"ו). בתודה מראש, אסף.

12. תוכנה לעריכת תמונות וצילום מגנטים.. תודה מראש לכל החברים העוזרים

13. אם אני רוצה להשתלט על מחשב אני צריך להתקין בו את התוכנה המלאה או רק קובץ אחד ? איזה עוד תוכנות טובות יש לשליטה מרחוק על מחשב ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  14. אז ככה: אני רוצה לפרמט את הכונן. העברתי את כל מה שהיה לי בו לכונן אחר ובדקתי לפני שאני מפרמט כמה נפח יש לו. לחצתי על מאפיינים לכונן ואני רואה שיש שם 11 גיגה בשימוש. חשבתי שאולי יש תיקיות מוסתרות או משהו. בתמונה אתם רואים את התיקיות המוסתרות. הנפח של כל אחת מהן הוא בקושי 1 מגה. אז למה לעזזל רשום לי ש10 גיגה בשימוש? על מה זה? ???

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by R9800P2,

מאיפה אני מוריד איי סי קיו גירסה הכי חדשה ושיהיה בעברית וקישור ישיר תודה

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Friedman,

שלום מידי פעם כל היישומים נתקעים לי, למעשה הם "קופאים" כשאני מקליק על היישום הוא לא מגיב. לאחר דקה זה משתחרר. יש לציין כי המחשב עצמו לא תקוע, אני יכול להקליק על התחל ואף לפתוח יישום אחר, אך כשהו יפתח גם הוא יהיה תקוע. אין בעיית של חום במחשב. אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by Nihility,

שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  18. Started by dror_gh,

שלום . חבר שלי הביא לי לפרמט לו את המחשב והזהיר אותי מראש שהכרטיס קול בעייתי ולא עובד מהרגע הראשון עם כל הדרייברים שהוא ניסה. בדקתי את הכרטיס קול (המובנה) והלוח אם ב everest זה הלוח אם לפי אוורסט : Motherboard ID 63-0304-009999-00101111-101905-P4M800CE$A0398001_BIOS DATE: 10/19/05 16:50:19 VER: 08.00.12 וזה הכרטיס קול : VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller PCI ניסיתי כמה דרייברים שכיבכול אמורים להתאים אבל זה רשם לי שאין לי את הכרטיס הנ"ל במחשב. אם מישהו יוכל להביא לי דרייבר מתאים אני אודה לו מאוד תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shimon23,

היא מבוססת גם על win nt נכון? אז גם עליה nba live 2001 לא יעבוד?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני צריך לסגור אותו כדי שהוא יכנס ל TRAY. איך אני עושה כך שאני לא אצתרך לסגור אותו ושהוא יכנס לTRAY לבד. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. Started by ronitutti,

היי, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני נואשת כבר. אני מנסה להפנות פורטים ליוטורנט כמו שכתוב ב portforward.com ופשוט לא מצליחה. או שזה סתם לא מצליח, או שאני דופקת את ההגדרות של האינטרנט אצלי וצריכה להחזיר הכל לקדמותו- יחד עם מהירות הורדה של 2K... למישהו יש מושג? תודה! תותי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by oded6188,

בעיה ב Norton Internet Security 2004... אני לא מצליח להיכנס לפאנל של התוכנה עצמה... לא דרך הקיצורי דרך, ולא דרך הסימן שלייד השעון... אחרי כמה ניסיונות האייקונים שלייד השעון פשוט נעלמים וצריך להפעיל את המחשב מחדש כדי לראות אותם שוב... תודה לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  23. שלום. אני לא מצליח למחוק (או לגזור) קובץ מסויים (פרק וידיאו של סדרה). מלבד זה- הקובץ תקין ועובד שאר הקבצים בתיקיה בסדר גמור ומחיקים. יש לי ווינדוס 7 ההודעה שאני מקבל היא: the action cant be completed because the file is open in windows explorer. close the file and try again ניסיתי שוב למחוק. ניסיתי אחרי ריסטרט למחוק. ניסיתי לבדוק מה קורה אם אני יוצר עותק נוסף - גם אותו אי אפשר למחוק. ניסיתי דרך תוכנה אחרת למחוק (tree size) לא הצליח... אני תקוע. האם יש למישהו עצה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Dr Hardware,

או כל מה שצריך.. דפדפן מומלץ, תמיכה בעברית, הגדרות שצריך לסמן, חוסם פופ אפים, וכל פלאג שימושי ומגניב אחר. תודה

• 6 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.