עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by F430,

http://www.megaupload.com/?d=COO6B3QC

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. יש איזה תוכנה שיכולה להגיד לי איזה תדר של צלילים מושמעים בזמן שאני מנגן איזה שיר ?

3. היי , אני מעוניין להקליט שידור מהממיר ישירות למחשב אבל בכל פעם שאני לוחץ הקלטה המסך צפייה נהפך לירוק אבל הוא מקליט ואני שומע את הסאונד והכל , מה ניתן לעשות ?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by antonio1,

התקנתי את התוכנה כולל סיראל ואקטיבציה הבעיה שאני לא מצליח להעביר את הפורמט ל PAL ניסיתי בSETUP במה לא יש אפשרות בתוכנה אבל הסרגל בצבע אפור בהיר כך שזה לא ניתן לשמוש ושינוי . אני מעונין לדגום מDV . תודה אחים

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by MrAccident,

שלום אתמול כשניסיתי לחפש שם של בן אדם (צייר) האימיול מצא משום מה קובץ עם כ16 אלף יוזרים (לפי מה שכתוב) עם השם שחיפשתי בדיוק ואחריו "ShareAccelerator.exe" ואני יודע שזה סוג של... הפרעה ולא קובץ אמיתי כי גם בכמה שמות אחרים שחיפשתי פתאום הופיע (פעם ראשונה בחיים שלי) הקובץ הזה, גם שיניתי את האות האחרונה של השם לאות אקראית לחלוטין וזה שוב מצא את הקובץ עם מה שכתבתי ואחריו אותה המילה והסיומת כמו כן הגבלתי את החיפוש לקבצים שגודלם הוא יותר מ3 מגה כשהקובץ הזה הוא בן 2.משהו ועדיין זה מצא אותו אם אני מחפש רק סוג אחד של קבצים לדוגמא רק קבצי וידאו אז האימיול לא מוצא את זה, ניסיתי גם להגדיר לאימיול בחיפוש לא לחפש את המילא "exe" כלומר לכתוב את מה שאני מחפש ואז NOT exe ובהתחלה זה הצליח וא…

6. אני זוכר שהייתה לי פעם תוכנה שמשוייכת ל-SPYBOOT S&S, שנהגה לפעול ברקע ופשוט לבקש ממני אישור כל פעם שתוכנה נוספה או הוסרה מרשימת התוכניות שעולות עם XP (ב-MSCONFIG). מישהו יודע מה השם של התוכנה? התקנתי את S&D, והיא לא הותקנה איתה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, בעקבות בעיות במחשב של אבא שלי עם הOE שטענו שאין מספיק זיכרון/שטח דיסק, החלטתי לחקור את העניין. (חוץ מזה שהמקום בC מתחיל להצטמצם) העברתי את הקבצים למחשב שלי ונפטרתי מרוב ההודעות, אך להפתעתי, לא רק שנפח הקובץ לא קטן, אלא להפך, גדל בכמה KB. עכשיו המייל עדיין לא עולה, והתיבה שלו מתחילה לגדול ולגדול. מה לעשות? בתודה מראש, Ameralis Zaiir

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. Started by LastForOne,

איזה תוכנת הגנה [אנטיוירוס+פיירוול+כל השיט שצריך כדי להגן על המחשב] הכי מומלצת? עד היום השתמשתי בNorton 360 והיא היתה אחלה... אבל אמרו לי שהיא תוכנה גרועה... מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה... דבר ראשון...אני מקבל מלא דואר זבל..מכתובות קבועות....אני רוצה שאיך שאני מקבל מכתב מכתובת מסוימת היא עוברת ישירות למחיקה.... ודבר שני....האם זה אפשר להוריד את האוטלוק לסיסטם טריי?....(ליד השעון)..

10. כשאני מוסיף כתובת , הכתובת משום מה לא נשמרת אוטומטית בשורה. אני צריך לעשות חיפוש\להוסיף למועדפים. למה זה לא נשמר לי ואני אח"כ יכול בקליק אחד פשוט להכנס לכתובת שאני רוצה? תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by Fortunes,

אחרי שIE7 רק תקע לי עוד יותר את האינטרנט, החלטתי לעבור סופית לפיירפוקס. אבל בעיה - הוא לא תומך בתוכנת ההורדות האהובה עלי היש מוצא?

12. Started by POD,

שלום לכם, עזבתי את המחשב לכמה ימים וכשחזרתי ראיתי שנעלמו לי כמה הורדות מה-EMULE. גיליתי שקובצי ה-TEMP עדיין נשארו והם בגודל של כמה מאות MB, אבל EMULE בוחר משום מה להתעלם מהם. ניסיתי לעשות להם IMPORT אבל הוא כותב שהם bad tempfiles. הצלחתי להציל רק אחד מהם כששיניתי את הסיומת מ-TEMP ל- AVI והסרט עבד (עם דפיקה קטנה בכל זאת...). אודה לכל מי שיודע איך להציל את הקבצים האלו.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  13. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by hagaym,

האם ניתן לפני פירמוט לצרוב את תיקיית הדרייברים ולהשתמש בה להתקנת הדרייברים אחרי הפירמוט?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by polip,

הרצתי את התוכנה הזו שבודקת את נתוני המחשב והיא נתנה לי הודעה מוזרה: "Warning W2518 - Mainboard temperature is too high (i.e. over 50ºC). This should appear only if the mainboard has a temperature-monitoring sensor installed. Fix: Power down the system immediately. Open the case and check that all the fans are working and check whether components are unusually hot inside. Make sure the components have good all-round ventilation. Use more fans if required." ובנתוני הטמפ': Temperature Sensor board temperature 25 c/77 F CPU temperature 27 c/80 F power/Aux temperature 70 c/158 F מה זאת אומרת שהטמפ' גבוהה מידי או שאם יש סנסורים מותקנים במחשב אז זה בסדר???? אני לא שיני…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  16. שלום יש לי חומר שצילמתי פעם אם מצלמת וידיאו על דבי DVD עכשיו אני רוצה לקחת משם כמה תמונות והכי חשוב כמה קטעי וידאו קצרים. אז השאלה שלי שלי היא באיזה תוכנה ניתן לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. יש לי פיירפוקס החדש.. לא זוכר איזה גרסא, אבל מעודכן והכל... שאני מוריד משהו אז שאני נותן לו פקודה "DOWNLOAD" או את הפקודה שצריך לתת כדי שיתחיל להוריד.. אז הוא לא פותח לי את החלון של ההורדות, רק אחרי שהוא מסיים את ההורדה הוא מעלה לי את החלון של ההורדות... מה אני עושה? תודה. ועוד משהו.. שמעתי על תוסף לפיירפוקס שאם יש איזה אתר שלא עובד בו טוב אז יש כפתור שלוחצים עליו וזה עובר ל"מצב אקספלורר" יש כזה דבר? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום רב להלן לינק המסביר על מבצע של סקייפ להתקשר ללא הגבלה מהמחשב לכל טלפון נייח לישראל http://skypeshop.co.il/skype_out.php?id=74 השאלה הנשאלת היא האם ידוע לכם על דיל דומה שאפשר להתקשר גם ללא הגבלה לטלפונים ניידים בישראל(לא מעניין אותי חו"ל) אם לא סקייפ האם שמעתם על אלטרנטיבה אחרת??? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  19. יש לי אימיול אחר שאני רוצה להתקין ואני רוצה להעביר את ההורדות שהיו באימיול הקודם לחדש שאני יתקין, אז אפשר להעביר ?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  20. אני טוען אלבום בITUNES , והוא משנה את הסדר של הטראקים , למה הוא עושה את זה? בWINAMP הוא טוען אותם לפני הסדר ואני גם לא יכול להזיז אותם ב ITUNES , כאילו הם תקועים במקום מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש לי בנייד את הווינדוס VISTA HOME PREMIUM מה שקורה זה שיש לי המון סרטים בפורמט AVI שהווינדוס מדיה פלייר לא מזהה אותם אלא רק משמיע את הקול של הסרט בלי תצוגה לעומת זאת יש לי סרטים אחרים באותו פורמט שהווינדוס מדיה פלייר מעלה בקלות הבנתי שצריך להוריד מקודדים למדיה פלייר מהאינטרנט אבל אין לי מושג איך עושים את זה זתומרת.....כדי שהווינדוס מדיה פלייר יזהה לי את כל הסרטים מה צריך לעשות? או שיותר טוב לראות סרטים עם ה VLC או עם ה MEDIA CODEC בנוסף הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות שהתוכנות DVIX שהורדתי מזיקות ומורידות זמנית מהאיכות של הצבע אשמח לפיתרון בעניין הקולנוע בלפ טופ

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by dd7,

התקנתי משחק ושניסתי להפעיל אותו הייתה לי הודעת שגיאה שאין לי open gl 1.3 זה דרייברים או משו? מאיפה להוריד?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. חיפשתי המון באינטרנט, ולא מצאתי. אני מחפש תמונה של שמיים, ושהעננים הם בעצם כתב. למשל, שכתוב i love you או Love או משהו כזה...... קיים אולי פונט כזה? או שמישהו יודע לעשות את זה בפוטושופ בקלות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by shibby15,

אם על המחשב שלי מותקן קי-לוגר. מותר לי להתשמש במידע שהוא תיעד כאשר מישהו אחר השתמש במחשב שלי? איפה ההגבלות נגמרות, הרי אם מישהו השתמש במחשב שלי ועכשיו אני יודע את הסיסמא שלו? יש למישהו קצת רקע חוקי על העניין הזה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by Shizel,

יש תוכנה שמאפשרת לבדוק תקינות של ארדיסק ,לא לתקן רק לבדוק באד סקטורים ?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים