עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי כמה סרטים אני רוצה להביא אותם לדוד שלי לDVD אבל אין כתוביות אפשר לעשות להוסיף כתובות שהסרט יהיה מובנה עם הכתוביות יש הרבה סרטים שהכתוביות מובנות אז איך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. אני צריך תוכנה שתצלם בוידאו את שולחן העבודה שלי ... אני צרך תוכנה לא מסובכת שעושה את זה וגם תוכנה טובה ...אבל בוידאו ..

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by dEaDPooL,

בזמן האחרון כשאני מוריד קליפים בפורמט avi-mpg המדיה פלייר פותח לי אותם ישר בסטרימינג , בעבר יכלתי להוריד קליפים בעזרת מנהל ההורדה שלי , או ישירות דרך הדפדפן , האם יש אופציה לנטרל את זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. Started by urich,

האם יש אפשרות שהגדרות הצבע לוידאו ישארו עליו קבועות פשוט הבהירות בתוכנה קצת גבוהה ושינוי של overlay דרך הדרייבר של הכרטיס מסך לא משפיע ככה שרק שינוי בתוכנה עולה על הפרק הבעייה היא שכל פעם שאני מכפה את התוכנה (גרסה 11) הגדרות הצבע בוידאו חוזרים לקדמותם.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. כשהאימיול מבצע חיפוש,איך הוא עושה את זה? כלומר כשהוא שולח בקשה לחיפוש למחשב השני, האם הוא משתמש בפס הרוחב שהוקצה לו ע"י המשתמש כיחידה שלמה,או שהוא משריין רוחב פס מסויים להעלאה של קבצים,רוחב פס מסויים לחיפוש פריטים(בשורת החיפוש),רוחב פס מסוים לחיפוש מקורות וכו'...? אם נניח שהוא משתמש בכל הרוחב להעלאת קבצים,האם הוא יוכל לבצע חיפוש תוך כדי כך?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. Started by avivlevy,

אני צריך מדריך לפוטושופ אבל שיהיה חדש לא מדריך לגרסא 7 אלה ל8 לפחות (רצוי 9C2)

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by BigDragoon,

התקנתי את האופיס (2007) על VISTA בעברית ושם התצוגה של הממשק של האופיס הייתה בעברית. כאשר התקנתי (אותה התקנה) על VISTA באנגלית, התצוגה של האופיס הייתה באנגלית. רציתי לשאול איך אפשר לשנות את השפה של התצוגה באופיס?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. השאלה בכותרת! תודה!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by etzarfat1981,

שלום, אני מתקין את MATLAB על המחשב שלי, ואחרי שאני מכניס את ה-CD השלישי שהוא מגיע ל-97% הוא כאילו נתקע, בדקתי והתוכנה היא ב-RUNNING וכן אני רואה שמתחלפות כל פעם התמונות בזמן ההתקנה. האם זה אמור להיות ככה? כמה זמן אני אמור לחכות? תודה

10. Started by omer0777,

שלום הורדתי icq 6 ושאני נכנס לרשום משהו זה נתקע לי אני לא יודע מה לעשות אני ישמח עם יעזרו לי תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by IG,

? תודה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  12. שלום. אני אסביר את עצמי יותר לעומק. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לצייר / לשרטט חופשי עם העכבר על תצוגת המסך לא משנה מה נמצא מתחת אם זה מסמך pdf או doc. אני צריך את זה כי אני משתמש די הרבה בשיתוף המסך בסקייפ לצורך הלימודים, הרבה פעמים להצביע לצד השני עם הסמן של העכבר על קבל קטנציק במעגל ענקי זה סיוט. עם תכונה שכזו (בתנאי שקיימת כזו) פשוט מקיפים בעיגול..וחוסכים מלא זמן. מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ותודה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by RENESANSE,

אתמול התחלתי לשחק במשחק age of empires 3 וכל פעם שאני נכנס למשחק, ז"א כשאני מתחיל לשחק במשחק עצמו הסאונד מתחיל להתקע וזה יוצא לי מהמשחק. שלחתי error report וזה אמר לי שיש לי בעיה בקובץ IVIVIDEO.AX חיפשתי קצת באינטרנט ולא הבנתי מה זה הקובץ הזה ואיך מתקינים אותו, ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס קול (creative) וזה לא עזר, הורדתי עידכון למשחק גם זה לא עזר. מה אני אמור לעשות?!

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by eran2,

שלום לכולם התקקנתי את התוכנה כדי להשתמש בתוכנת הTV שיש באתר ואז ראיתי שזה לא משהו ורציתי לעשות UNNINSTALL אבל זה לא נותן . כנ"ל גם לגבי מצב בטוח . בנוסף לא ניתן להכנס להגדרות של התוכנה אי אפשר כלל לפתוח אותה . מה עושים איך מוחקים אותה . היא שינתה לי את הגדרות קבצי ה-MP3 להיות תחת תןכנה זו והם גם לא נפתחים אלא אם עושים OPEN WITH ורק אז הם נפתחים ואי אפשר לשמור על ההגדרות של פתיחה בעזרת תוכנה אחרת

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by liordavid,

שלום לכל העוזרים ב- Internet Explorer 7 הייתה לי בעיה עם תוכן Fash שלא הצלחתי לפתור... שדרגתי ל- Explorer 8 ועכשיו יש לי בעיה אחרת, אם אני פותח Tab חדש הוא נתקע לי, ואחרי דקה בערך פותח חלון חדש עם אותה הכתובת שאמורה הייתה להיפתח עם ה- Tab... כל Tab חדש שנפתח נתקע על מצב Connecting ואי אפשר לסגור אותו בשום צורה (Close Tab/Close Other Tabs). * ה- Tab הראשי נשאר עובד כרגיל חוץ מהטאבים שניסיתי לפתוח... אם אני סוגר אותו אז כל ה- Explorer נתקע וצריך לסגור ידנית מה- Task Manager... קורה גם אם אני פותח Tab חדש סתם... מישהו מכיר ? ??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by liordavid,

שמעתי שקיימת תוכנה שהופכת את ה- DESKTOP לתלת מימד. מהם התוכנות שקיימות ? מה יותר טובה ? האם הן חינמיות ? * קיים THEME שהופך את ה- XP לדמוי VISTA למישהו יש ויכול לשלוח לי ?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by eranRohatyn,

אני מנסה להוריד מה פשר ההודעה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by haimvrt,

הורדתי את המשחק Prince of presia החדש והוא בא בתוך קובץ מכווץ ובתוכו יש את הקובץ המשחק ששוקל 4 ג'יגה עכשיו רציתי לחלץ אותו אבל מופיעה הודעה שרק מערכת ntfs יכולה לחלץ קבצים יותר גדולים מ4 ג'יגה איך פותרים תבעיה? תודה מראש :-*

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by jackhammer,

שאני לוחץ על הכפתור בMESSENGER שפותח את הINBOX של ההוטמייל שלי העמוד לא עולה אבל שאני נכנס לHOTMAIL.COM רגיל הוא מכניס אותי אוטומטי אפילו בלי מייל וסיסמא חשבתי שזה העוגיות וההיסטוריה אז מחקתי הכל אבל עדיין לא נכנס מישהו יודע מה הולך? תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by pak82,

יש לי מסמך וורד 2003 שבתוכו יש גם עמודים שמוגדרים לאורך וגם עמודים שמוגדרים לרוחב. הבעיה היא שכאשר אני כורך את המסמך שאני מוציא אני רוצה שכל המיספורים יופיעו בחלק התחתון של העמוד כלומר שבעמודים שמוגדרים לרוחב המספור יהיה בצד שמאל או ימין של מה שכתוב ולא למעלה או למטה האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by Armageddon,

I installed NOD32 2.12.3 trial today since I wasn't pleased with NAV and it all seems fine except that I can't get the program to update the virus definitions, I get the following error: 27/10/2006 15:09:29 Update Error occurred while updating program modules (Cannot replace the current file.) Does anyone have any idea how to solve this issue?

22. Started by desert,

?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  23. הוא כותב לי ארור בווינראר: ! There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB ויש לי 17 גיגה פנויים מ ה אני אני עושה?תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by barak_i,

איזה "אוסף" הוא הכי טוב היום? פשוט שום אוסף לא מפעיל לי סרטים מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום, לפני כמה ימים שמתי לב כי כאשר אני מקליד בתיבת החיפוש של גוגל, אינני מקבל יותר את ההחלון שנפתח תוך כדי ההקלדה, אשר בעצם מהווה אפשרות ה-SUGGEST בחיפוש של גוגל. דברים אחרים בתוסף כן עובדים (לדוגמא, הצגת מנועי חיפוש אחרים בעת חיפוש בגוגל), אך האפשרות הזו (SUGGEST), שהיא החשובה לי ביותר, הפסיקה לעבוד. ניסיתי את כל הדברים הטרוויאלים - סימון ואי סימון של האפשרות בהגדרות התוסף, הסרה והתקנה של התוסף. יש למישהו מושג כיצד לתקן את הבעיה? נ.ב. יש לי 2 מחשבים ובשניהם הבעיה מופיעה. הייתכן כי יש בעיה בתוסף או משהו בסגנון? מישהו עוד נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים