תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני מסנן אימיילים מחברות שאיני מעונין בהן? שולחים לי הודעות אימייל מחברות של אנטי וירוס מפורסמות וכו' איך אני מבקש מהם לא לשלוח לי או מסנן אותם?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את Haali Matroska Splitter ו-FFDShow (בנפרד) תוך סימון האופציה לנגן קבצי MP4, ועדיין נגן המדיה לא מסכים לזהות או לנגן את הסרטון. VLC מנגן את הקובץ אבל הממשק שלו לא מאוד ידידותי (אליי, לפחות). התקנת 3vix פותרת את הבעיה אך רק לחודש (גרסת ניסיון) ולאחר מכן אין קול. נ.ב Win XP SP3 עם WMP 11
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שמעתי שיש איזה פאטצ' שמגדיר את האנטי-וירוס הזה ועושה שהכל יהיה על מקסימום. יש דבר כזה,אם כן,אפשר לינק? ויש לי עוד שאלה,שמעתי שיש לNOD32 מנועים כמו INOD וכו... אני רוצה לדעת את השמות של כולם ומה כל אחד עושה...
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזו? אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את השגיאה הבאה: http://2.pichold.com/untitled.jpg מה זה, והאם יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי סרט וידאו שצולם ע"י אדם שיציבות ידיו היא לא מתכונותיו החזקות, צפייה בסרט הנ"ל לא רק לא נעימה אלא גם זה מעוררת מחלת ים. ההגיון שלי אומר שאפשרי תיאורתית לבטל את הרעידות האלו ע"י ביטול אחוזים מסויימים מהתמונה (למעשה קורפ אקטיבי). יש תוכנה שתעשה דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מישהו כאן יודע איך אפשר לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ל30MB ולשמור על איכות גבוהה? אני ניסיתי ולא הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
hi i got new hebrew keyboard and i did what told me in the instructons to make the hebrew working and it didnt work it was working min ago in document but not in the internet now its didnt work at all after i did someting trying to help myself what do you think i need to do? i have XP media center 2005 thank you for your help
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר לסחר בעיצובים? אתר שאפשר לקנות / למכור / להציע למכירה עיצובי אתרים, לוגואים וכו'? תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חברים אני צריך תוכנה שמתרגמת למאנגלית לעברית והפוך מומלץ בבילון .... מאיפה אני יכול להוריד אותה ?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי במחשב הנייד שלי מותקן WIN VISTA ויש להרד דיסק מחיצה אחת ואני רוצה ליצור עוד אחת , הבנתי שעם תוכנת PARTION MAGIC של סימנטיק זה בעייתי לעשות על ויסטה ? מה עם התוכנה של חברת אקרוניס ?acronis_disk_director , על מה אתם ממליצים? לי אישית יש ניסיון טוב עם סימנטיק אבל לא יודע אם זה יעשה עבודה טובה על ויסטה בקשר לאייפוד שלי ]-יש לי איפוד נאנו ואני רוצה להשתמש בתוכנת סיכרון אחרת מITUNES, האם קיימת כזאת ? שגם תעביר את המפי3 כך שיעבדו במכשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום. לא הייתי בתוך אם זה יותר שייך לתוכנה או ל WINDOWS אבל אני חושב שזה יכנס בנשיהם יש לי כל פעםפ שאני מעלה מחדש את המחשב הודעה שיש לי קובץ מושחט בWINDOWS ואני לא יודע מה לעשות.. העלתי תמונה.. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מובנת. אתם מכירים תוכנה אחרת? התוכנה שמצאתי: http://software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=1186
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
"רוצים לראות את ערוצים 22,11, ערוץ הכנסת ונשיונל ג'אוגרפיק?? אז הגעתם למקום הנכון! כנסו למדיה פלאייר וכשהוא נפתח לחצו על ctrl+u ייפתח לכם חלון שצריך כתובת של ערוץ, הנה הערוצים: ערוץ 22: http://stream.msn.co.il/ch2 ערוץ 10: http://ttw.tv/MMS/Ch10.asx ערוץ הכנסת: http://knesset.gov.il/broadcast/live.asx נשיונל ג'אוגרפיק: mms://213.206.155.18/one הערה: ייתכן שתצטרכו להוריד את הגרסה האחרונה של המדיה כדי לראות. ערוץ 22 פועל רק בשעה שמונה שמונה וחצי בערב." זה מה שמצאתי ברשת, חייב לציין שרק ערוץ הכנסת עבד לי וגם זה היה רק ל2-3 דקות... ואז אני מקבל את ההודעה הבאה.. בשאר הלינקים אני מקבל את ההודעה הבאה: 1. נסו אתם ותגידו לי אם זה עבד אצליכם?! 2. אניא מעוני…
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה על הנגן (media player) דרך השלט של הXBOX אני לא רוצה שהתוכנה תיהיה כמו עכבר, אלא לדוגמא כאשר אני לוחץ על B זה מתחיל/עוצר X מעביר שיר וכו' האם יש תוכנה כזאת? תודה מראש ערן.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היה לי פעם תוכמה מעוד פשוטה בלי יותר מידי כאבי ראש התוכנה הייתה רצה למטה והייתי מחליפ פרוקסי בשניה מישהו יודע איך קורים לא מאיפה אני מוריד אותה היא הייתה חינמית נראלי
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לאחר שהרכבתי את המעבד החדש (החלפה מחד ליבה לכפול ) http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ אני לא מוצא את כל התפריטים בטאסק מנג'ר , מה שאני מקבל זה חלון ריק מתפריטים. לא יודע אם זה קשור להחלפת המעבד,אבל זה קרה כרונולוגית. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי בעיה שיניתי לרזולוציה , גדולה יותר מהמסך עכשיו הוא אומר לי NOT SUPORTIV בקיצור איך משנים רזולוציה אם אין לי מסך? ניסיתי SAFE MODE וזה פועל , אבל כשאני משנה רזולוציה זה חוזר בריסט
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
עם אני לא טועה יש תוכנה שקוראים לה פרטישן מ'גיק? אבל אני לא מוצא אותה
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחפש תוכנה ש"מקליטה" התקנות של תוכנות שונות.... וברגע הסרתן היא מוחקת את כל הדברים שהוכנסו למערכת דרך ההתקנה של אותה תוכנה (קבצים, תקיות, נתונים בREG וכו'...) מכירים?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש הסרטונים בYOUTUBE עובדים עם קירטועים ותקיעות לא יודע למה המחשב די חזק ....... AMD 4850E 3.0GHZ 2GB RAM GA-VSM- לא יודע את הלוח משהו כזה... כרטיס מסך ATI 2100 דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך וזה קורה לי גם בIE 8 ו גם בFF פלאש מעודכן איך התוצאה של הבדיקה של ההארדיסק גם ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ה INTERNET SECURITY עושה עבודה טובה מאוד ... אבל מה? הוא מאטטט תמחשב באיזה 10 אחוז לפי דעתי מינימום והשאלה שלי יש לי ת SYMANTEC NORTON ANTI VIRUS CORPORAT EDITION אז האם יש FIREWALL ברמה של הנורטון שתופס פחות משאבים? עם כן אני ישמח לדעת מהו
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שזו בעיית חומרה אז כתבתי בפורום הזה. התקנתי צורב DVD חדש במחשב. הכונן מזוהה בביוס ובווינדוס, אבל לא קורא את תוכן הדיסקים שאני מכניס, כאילו שהם ריקים. החלפתי צורב ואותה הבעיה. בדקתי את הצורב במחשב אחר והוא תקין. שמתי דיסק התקנה של ווינדוס והעלתי את המחשב - יש בוט! כך שנראה שהמחשב לא קורא קבצים רק בווינדוס - אבל זה נשמע מוזר. אשמח לקבל כיוון כלשהו לפתרון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לאחר שהיו לי בעיות עם הדפדפן הקודם שלי הסרתי אותו והתקנתי את הפיירפוקס. מאחר ולא התנסתי בו בעבר רציתי לשאול מיספר שאלות : 1. איך אפשר לראות את הסרטונים של ויינט או כל דבר אחר כי הדפדפן לא תומך בו. 2. הורדתי את הגירסא האנגלית 2.0 אבל לפעמים רואים את העיברית בצורה משובשת לדוגמא אתר בנק הפועלים מה אפשר לעשות בנידון. תודה. ואשמח אם תייעצו לי על דברים שהדפדפן הזה יכול לעשות.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. אני אסביר את עצמי יותר לעומק. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לצייר / לשרטט חופשי עם העכבר על תצוגת המסך לא משנה מה נמצא מתחת אם זה מסמך pdf או doc. אני צריך את זה כי אני משתמש די הרבה בשיתוף המסך בסקייפ לצורך הלימודים, הרבה פעמים להצביע לצד השני עם הסמן של העכבר על קבל קטנציק במעגל ענקי זה סיוט. עם תכונה שכזו (בתנאי שקיימת כזו) פשוט מקיפים בעיגול..וחוסכים מלא זמן. מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ותודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-