עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by assaf144,

i have crossfire of 4870 and vista ultimate and i cant install drivers i tryied hotfix_vista32-64_dd_ccc_hd4800series_64906 and the company cd nothing works. any help ?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by davidz85,

יש לי בעייה בתוכנה windows live mail. כשאני שולח כמה תמונות, זה עושה מן שינוי אוטומטי ומקטין את התמונות, ומי שמקבל ממני את המייל, רואה רק THUMBNAILS ללא אפשרות לפתוח את קובץ התמונה כפי ששלחתי. אחרי כל מיני בירורים, החלטתי לנסות לשלוח בתוכנה הרגילה windows mail שבא עם ויסטה, ובתוכנה הזו זה שולח טוב, הנמען מקבל את התמונות בגודלן המקורי בתור קובץ בדיוק כמו ששלחתי. אני יכול לחזור לwindows mail הרגיל, אבל מאוד נוח לי עם הLIVE MAIL. יש אפשרות להגדיר לLIVE MAIL, שלא יעשה לי שינוי לתמונות וישלח אותן בגודלן המקורי כמו בwindows mail הרגיל?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. תודה רבה רבה רבה לעוזרים אבירם

4. יש לי כמות של תמונות ואני רוצה להקטין אותם עלמנת להעלותן,יש אישזהי תוכנה שיכולה להקטין יותר מתמונה אחת בו זמנית ? אה ועוד משהו,אני מחפש אתר חינמי להעלות כמות גדולה של תמונות,ככה לעשות לי אלבום שאותו אוכל לשלוח,מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. Started by tiptipon,

כאשר אני מפעיל את האימיול הוא פותח את הפורטים בעזרת UPNP ומצליח אבל לאחר זמן מסוים כאשר הוא מאבד קשר עם שרתים ומנסה להתחבר לכל השרתים אני מקבל הודעה של LOW ID ורק לאחר שאני מפעיל את האימיול מחדש זה מסתדר יש למישהו מושג למה ?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  6. יש לי הרבה קבצי FLV (קבצי וידיאו מסוג FLESH שהורדתי ברובם מ-youtube ) אני צריך לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט mpeg4 מסוג xvid \ divx שלא לוקח הרבה מקום ושניתן לניגון באמצעות media player . אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי FLV שכאלו ולהפוך אותם לקבציי avi mpeg4 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by Netanel o_0,

למישהו יש המלצה לאיזה תוכנה לשמיעת שירים? כרגע אני משתמש בWINAMP... עם MP10 יש לי בעיות חוקיות. הייתי מת שיהיה אמארוק לWIN. יש משהו דומה? מה הכי מומלץ? תחפרו! :-P

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by pushel,

מישהו יכול להגיד לי איפה קיבינימאט נמצאת האופציה בפיירפוקס שבה בכל פעם שאני פותח אותו ייפתחו אטאבים שהיו פעילים כשסגרתי אותו?! ושאלה נוספת היא למה אני לא מסוגל לראות סטרימינג (של ערוץ הספורט לדוגמא) למרות שהורדתי את ה - ACE codec pack ?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם ללקוח שלי כל הזמן יש את ההודעה הזאת: Critical System Error ! Your computer was infected by Worm.Win32.Sober It's dangerous for your system, some files can be lost and your browser can be slow! Click OK to download the antispyware program to clean your computer! מישהו יודע מה זה אומר ? מה צריך לעשות ? גם אחרי התקנה מחודשת של מערכת הפעלה, + NOD32 וכל העדכונים... ההודעה הזאת חוזרת אחרי מספר שבועות. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  10. או אם אפשר בכלל להעיף את האופציה של הדפדפן המובנה?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by galedri,

שחכתי את הסיסמא שלי בבקשה שמישהו יעזורר לייי...

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by bubugu,

שלום יש לי win xp pro וכל פעם לפני שהווינדוז מתחיל לעלות מהדוס הוא שואל אותי: please select the operating system to start: microsoft windows xp professional microsoft windows xp professional setup .......... איך אני מעיף את ההודעה הזאת?? תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by Zadu,

שלום, הורדתי את הכלי RootAlyzer (מהמפתחים של Spybot) והרצתי בה Deep Scan בסיום הDeep Scan נמצאו לי 2 Keys ואני רוצה לדעת האם הם roots או לא . אז יש לי את הLog של הRootAlyzer : // info: Rootkit removal help file // copyright: © 2008 Safer Networking Ltd. All rights reserved. :: RootAlyzer Results RegyKey:"Hidden registry key","HKEY_LOCAL_MACHINE","\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI\MS Code Page-?bersetzer\","" RegyKey:"Hidden registry key","HKEY_LOCAL_MACHINE","\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI\Conversor de p?gina de c?digo MS\","" האם הkeys האלה הם roots או דברים לא מאיימים.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 22:48:55 עזרה?? (סליחה על הדאבל פשוט אין תגובות מאתמול ואני לא רוצה שזה יגיע …

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. לא regsupreme כי נגמר לי ה- 30 יום.... לא משהו כבד כזה... רק משהו פשוט שאני מפעיל והוא מעיף הכל וזהו.!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  15. Started by ruff stuff,

שלום רציתי לדעת אם אני מתקין את תוכנת dvd 2scvd והמקודדים שלה האם זה לא יוצר התנגשות אם המקודדים של המדיה פלייר ? או כל סוג אחר של מקודדים. תודה .

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  16. Started by desert,

?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  17. בנתיים השתמשתי בשתי תוכנות spysepeer ו-spyboot הם היו טובים אבל אני לא יודע מה עדיף ואם יש לכם משהוא יותר טוב מהם תגידו.. ותסבירו תעצמכם למה הם יותר טובים ולא סתם תגידו שהם יותר טובים..

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  18. האם יש תוכנה שמראה את העבודה של הספק. האם המתחים יציבים וכל זה. אם כן,אשמח שתתנו לי לינק לתוכנה! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הנה הלוג. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by BLASTER,

שלום אני רוצה לדעת האם מדיה פלייר 10 יצא בגרסה מלאה ואם כן אפשר לינק..?? תודה..!!

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  21. כבר לא פעם ראשונה קורה לי שנעלם לי הבר הליון(זה עם הTITLE ו כפתורי שליטה על החלון) בחלון הprocess manager ב WINXP ו גם ב WIN2K איתו גם נעלמים הtabs שדרכם אני יכול לעבור לאפשרויות נוספות בTASK MANAGER.. האם מישהו מכיר את הבעיה?? האם זה וירוס איך לתקן את זה? תודה רבה מראש! :-X

22. Started by opt,

אפשר להוריד מדריך [חינם] לגירסה האחרונה של פוטושופ בעברית מהאתר www. itsuvgraphi.com

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by shimon956,

מה קורה חברההה אז ככה אני מפעיל סרט מסוים אם התוכנה הזאות והסרט טקוע ישר מהרגע שאני לחוץ על PLAY ושמועים רק תמוזיקה ויש לי את כול הקודקים וגם את המדיה פלייר האחרון אז מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. אהלן יש לי היום כמה דיסקים של CD שאני רוצה להעביר ל MP3... הרבה זמן לא עשיתי את זה. והיום אני עושה את זה וזה גם מאוד חשוב... אז החלטתי לעשות את ה BEST I CAN DO. התוכנה עצמה והמנוע שלה מאוד ישנים... פעם ראשונה שנתקלתי בה היה לפני כ 4-5 שנים... מאז אני בטוח שהיו שיפורים וכו' והיא בטח הייתה קיימת גם הרבה לפני שהכרתי אותה. רבים בטח גדלו על Easy CD-DA Extractor שהיא גם כן טובה מאוד... אבל בכל זאת יש טובות יותר המנוע עצמו, LAME ניתן להורדה מכאן ttp://mitiok.cjb.net/ והתוכנה עצמה, שמשתמשת במנוע ובנוסף מציאה עוד המון אופציות ניתנת להורדה מכאן http://www.exactaudiocopy.de/ תהנו ותפיקו (תפיצו :) מוזיקה איכותית כמה שיותר... יניב

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by itaysk,

הורדתי את התוכנה עשיתי מה שכתוב בפירסט בגינרס גייד ומצאתי קובץ בחיפוש דרך האינטרנט והוא התווסף לטרנספר אבל הוא לא מוריד הוא רושם וויטינג ועוד משהו מה צריך לעשות עם השרתים חוץ ממה שכתוב ב help ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים