תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח להכנס ל HWZONE מה- IE6 ,כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר אני מקבל הודעה על הורדת איזשהו קובץ txt ומה אני רוצה לעשות איתו ( לשמור או לפתוח ). לא משנה במה אני בוחר אני לא מצליח להכנס לאתר .
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
זאת פעם שניה שאני מוריד מהאתר HP עידכון לביוס ואחרי כל התקנה כזאת כל הסרטונים באינטרנט,NANA MAKO הרדיו בTIOOLBAR וכו' לא עובדים לי. זה נקרא שם "WinFlash for HP Notebook System BIOS" איך אני מוחק אותו? שחזור מערכת אני כבר לא יכול לעשות.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אוקיי אז דאגתי שכל השירים שלי מופיעים בגלריה שמה ומאז הגישה מאוד נוחה רק מה זה Album Artist ? השם של האלבום שבו מצוי השיר או שם הזמר שהשיר מצוי באלבומו?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שאני מנסה להגדיר תיבת מייל בOUTLOOK 2003 הוא נותן לי הודעה שקובץ OUTLOOK.OST לא קיים מה גם שאני לא רואה את האיקון של מייל בלוח בקרה אני רץ על מערכת XP 64 ביט מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יענו שאני יכול לפצל ת2 מסכי עבודה שונים נגיד במסך מחשב לגלוש באינטרנט ובטלויזיה בTV-OUT לראות סרט תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום ... אני מחפש תוכנה טובה שרק פשוט תיצרוב לי דיסקים טוב.... כאילו לא נרו אבל... משהו שעושה תעבודה שלו... בסך הכול ליצרוב דיסק אם שירים ושלא יהיה לא קטעים שקטים ופאקים מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
צריך בבקשה תוכנה להכנת באנרים ... בברכה שלומי.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כל פעם שאני מקבל מייל ב - Outlook 2003 אמורה להיפתח חלונית קטנה בצד ימין למטה הכוללת את השורות הראשונות של המייל, אך מאז שאני משתמש בכללים להעביר מיילים אוטומטית לספריות, רק המיילים שלא פועל עליהם כלל מופיעים לי בחלונית, כל השאר לא מופיעים. מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזו ?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת לחלקים שונים משיר, כלמור אם יש לי שיר נגיד של 3.5 דקות וה 40 שניות הראשונות של השיר לא מוצאות חן בעיני אז שיהיה אפשר לחותך אותם.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
אהלן, אתמול התקנתי קודקים של ליונטוורק, ומאז כמעט כל סרט נתקע לי וגורם ליציאה מהאקספלורר, וגם עושה לי את ההודעת שלח/אל תשלח, ורושם כי drewstn32 משהו נתקע ושלח אל תשלח.. יש אפשרות לסדר את זה? יש קודקים אחרים טובים יותר? זה קורה עם כל נגן מדייה שניסיתי.. ובסרטי DIVX למינהם.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני עובד במחשב נייח עם ויסטה. יש לי כמה תוכנות כמו למשל אופיס 2007 והאייטונס, כשאני פותח אותן הן לא תיכף עולות אלא האינסטולר נפתח לי, התכנה כאילו מתקינה את עצמה וזה קורה כל פעם מחדש. זה לא בכל התוכנות על המחשב אלא רק האופיס 2007 והאייטונס. כל השאר עולות ונפתחות חלק. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתעזרו לי בחיפוש של תוכנה שתוכל לקלוט/לצלם חלק מהמסך שלי או את כולו תכלס זה לא משנה לי כל כך ובו זמנית תשדר את השידור, זאת אומרת שאני יוכל להגדיר אותה בתוכנות שונות (סקייפ לדוגמא) בתור מצלמת רשת, וכך בעצם אני יעשה איזהשהוא לופ כזה.. תודה מראש, ליאור..
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
פשוט אני רוצה לפתוח קובץ ISO של משחק וזה רושם לי: "UNABLE TO MOUNT IMAGE. UNABLE TO ACCESS IMAGE FILE" זה לאחר ניסיון בדימון טולס. אני רוצה לדעת באמת אם הקובץ פגום או שמא אפשר בתוכנה אחרת לנסות ולפתוח אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
תראו אני כבר איזה 2-3 ימים עם מחשב דולק כל הזמן מחובר לאימיול (גרסה(0.44d(warezfaw.com 2.0)) אני משתף במהירות מקסימלית של 10 אני מוריד איזה 17 קבצים (שיש להם מקורות (בערך)בין 50 ל 600) הקיצר זה בנתיים הוריד לי במהירות הכי גבוה (המהירות של כלל ההורדות) ב 30 הקיצר למה זה כזה איטי שמעתי מכמה שהם מורידים לפעמים על 100 ואפילו יותר הקיצר יש למשהו תשובה?????(מקווה שכן) (אה יש לי מהירות באינטרנט של 1.5 ולא ממש דיקתי בדברים שאמרתי(בערך))
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן חברה, מקווה שלמי שהיה היום בגרות בספרות הלך לו טוב... יש בעיה קטנה. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת אחד לשני, הרשת היא רשת שאני יצרץי עם כאבל רשת(נראה לי מוצלב). אני נמצא במחשב המשני ככה שאם הראשי לא דלוק אין לי אינטרנט. אז הבעיה היא כזאת: בזמן האחרון כל פעם שאני נכנס לכונן F במחשב הראשי מהמחשב המשני זה עושה במחשב המשני מסך כחול ואז ריסטארט. מישהו אמר לי להעלות לפה מינידאמפ כדי שתוכלו לנתח מה הבעיה. אז רק תגידו לי איפה נמצאים המינידאמפ כדי שתוכלו לעזור לי תודה, גדי!
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש איזה וירוס, אתה מקבל קישור באיי סי קיו ואם הורדת ופתחת הוא מתיישב לך על המחשב שולח את עצמו לכל הרשימה שלך. אני חושב שהוירוס הוא Worm.Win32.Warezov.co הוא מתיישב ב system32 על שני קבצים אני לא זוכר את השמות שלהם. אחד מהם DLL בקיצור חבר שלי נדבק ולא הצלחתי למחוק אצלו את אחד הקבצים. ניסיתי בסייף מוד וגם לא עבד כתוב שאין גישה לקובץ. למחוק אותו כנראה שאני יחבר את הארדיסק שלו אלי בתור משני ויסרוק אותו. רציתי לדעת מה בידיוק הוירוס הזה עושה?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אחרי שIE7 רק תקע לי עוד יותר את האינטרנט, החלטתי לעבור סופית לפיירפוקס. אבל בעיה - הוא לא תומך בתוכנת ההורדות האהובה עלי היש מוצא?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני עובד עם אאוטלוק אקספרס לדואר וBSPLAYER לסרטים, ועד לא מזמן, כל סרטון שהייתי מקבל במייל, הייתי לוחץ עליו, ומיד הBSPLAYER היה פותח ומקרין אותו. משום מה, ולא ברור לי מה קרה, היום, כשאני מנסה לפתוח סרטונים בדיוק באותו אופן, הוא נותן לי הוראת שגיאה, ואומר ש"לקובץ זה אין תוכנה המשוייכת אליו לשם ביצוע פעולה זו. צור שיוך באפשרויות התיקיות בלוח הבקרה"... או משהו כזה. בכל אופן, רק אם אני שומר אותו, הוא מאפשר לי לפתוח אותו כמו כל סרטון רגיל שכבר נמצא לי על המחשב, ולא דרך מייל. מה קרה ואיך אני מחזיר את זה אחורה לקדמותו?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Voip להתקשר למספרי טלפון. אני מעוניין שהצד השני ישמע אותי באפקט שאני יבחר. כלומר שיהיה מן פילטר בין הקול שנכנס אל המקרופון לבין התוכנה שמשדרת את הקול. איך ניתן לעשות זאת? תודהץ
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP וכל כמה חודשים אני עושה פירמוט והתקנה מחדש,מה שהפעם לא מצליח. כן נכנסתי ל BIOS והראשון זה ה CD ואחר זה השני זה ה HARD DISC ככה שזה אמור לעלות לבד זה אומר לי לחץ על כפתור כלשהו כדי שזה יטען מה CDROM אני לוחץ וכלום מה שתמיד היה עובד.. והקטע הוא שלא שיניתי כלום.. למישהו יש מושג למה? אגב בדקתי ובמחשב של אחותי זה עובד מצויין ככה שהבעייה זה אצלי...
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
והאם יש אפשרות לעשות search more גם באימיול?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי עובד ממש לאט....בדקתי את הפעילות של המעבד שהוא עובד על 100% על הפעולות הכי קטנון כמו פתיחת תקיה... פירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה....בדקתי את הטמפ' והיא 55 מעלות של המעבד... זה בגלל התטמפ' או בעיה אחרת?? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עדיפות גבוהה למשהו עם שימוש נמוך כמה שיותר במשאבים, לא צריך שום דבר מתוחכם עם שמירה של היסטוריית שימוש למאה שנה אחורה וכו תודה.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום (: אני רוצה ליצור רשימה של כל מספרי האייסיקיו שלי (בלי לרשום כל אחד בנפרד כמובן...) יש אפשרות מהירה וקלה לעשות זאת? תודה מראש, RedFox.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-