עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liordavid,

המליצו לי על התוכנה הזאת יותר מאשר קאזה... בתוכנה הזאת יש שירים שאני לא מוצא... האם זה בגלל שאין LIME WIRE PRO ? ואם כן - איך אני משיג את ה- PRO ?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  2. Started by kobibo,

התקנתי לאחרונה את Win 7 ואני שם לב שלאחר שאני מפעיל את האימיול לאחר מספר דקות כרטיס הרשת שלי נהפך ללא זמין כמובן שכל הרשת במחשב נופלת. רק לאחר ביצוע Disable לכרטיס ביצוע ריסט למחשב ושוב Enable לכרטיס פותרים את הבעיה. האם גם לWin 7 יש בעיה של TCP Connections והאם יש פיתרון ? תודה

3. Started by GWeizman,

אוקי, יש לי 2 בעיות, אחת שאני לא לגמרי בטוח אם היא קשורה לפה או לתמיכה טכנית, אז בבקשה תפנו אותי לאן שצריך. 1. יש לי מחשב חדש, התקנתי את הדרייברים של העכבר [G5], הגדרתי שהכפתור בצד (זה שבדרך כלל הולך דף אחורה) יפעל כלחצן אמצעי (ככה הגדרתי אותו מאז שיש לי אותו.). עכשיו, זה פועל יופי, הבעיה היא שחוץ מלחצן אמצעי, הוא עדיין עושה את הפעולות שהוא עשה קודם (AKA, לעבור דף אחורה). הדרייבר מעודכן, וזה אף פעם לא קרה קודם. מה עושים? 2. אני לא בטוח שזה קשור לפה, אבל יש לי הארד-דיסק 320GB של סמסונג, והוא מזהה שיש בו רק 130 ג'יגה במקום ה320 (בביוס לא כתוב כלום, בהתקנה של ווינדוס זיהה 130 ג'יגה לא משנה כמה ניסיונות לתקן נעשו, ועכשיו בPartitionMagic גם מראה 130 ג'יגה). התקנתי את הדרייברים…

4. Started by yahalom,

איך אני פותח את חלון האנימציה Adobe ImageReady CS2

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  5. Started by zaq1,

מה עדיף ? יש לי 3 מערכות הפעלה xp vista mandriva . 2 כבר מותקנות ( xp/vista ) . הורדתי גרסת נסיון של vmware , התקנתי אותה על ויסטה , אבל לא הבנתי איך אני אמור להוסיף את ה xp שמותקנת במחיצה אחרת . ה vmware מבקשת ממני להתקין xp חדשה . לסיכום השאלות שלי הם : 1 . מה עדיף vmware או התקנה נפרדת עם בוט-מנג'ר ? 2 . האם ניתן להוסיף ל-vmware מערכת הפעלה מותקנת , וכך תהיה לי האפשרות להכנס גם ע"י בוט-מנג'ר וגם ע"י vmware ? תודה.

6. עדכנתי ל messenger 8.1 לפני כמה ימים ואני מקבל הודעות בלי שום בעיות מאנשים, אבל לפעמים (לפעמים כן ולפעמים לא) כשאני רושם הודעות לאנשים הם לא מקבלים אותם ואני כן מקבל הודעות מהם באותו הזמן. האם יש עוד אנשים עם הבעיה הזאת ? והאם יש לה פתרון ?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. Started by shai_123,

הורדתי תוכנה שהייתי צריך וזה היה טרויאן וזה דפק לי את האקספלורר אני מנסה להיכנס אליו הוא נפתח לכמה שניות ונסגר מה עושים ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  8. Started by em28,

שוחררה גרסת הפרה של ה-3.7. בהזדמנות זו שונה שמו של השועל ל-Minefield - שדה מוקשים ? נראית כמו גירסה יציבה, כמעט כל ההרחבות ניתנות להתאמה ע"י Mr toolkit או nightly testers tool. גירסה קצת יותר מהירה. הגירסה העברית: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central-l10n/firefox-3.7a1pre.he.win32.installer.exe הגירסה האנגלית: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/firefox-3.7a1pre.en-US.win32.installer.exe

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. אהלן אנשים! איך אני עושה שהסרט יהיה 4:3 או 16:9 וכו'... תתנו לי טיפ, מדריך או תוכנה כדי לפתור את הבעיה--- הכל.... בבקשה מכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  10. אני משתמש ב - Norton Internet Security גרסת 2003 כבר דיי הרבה זמן. היום כשניסיתי לגלוש באינטרנט (בדפדפן) לא הצלחתי עד שסגרתי את Norton Internet Security. בהורדה ושליחת דוא"ל לא הייתה לי בעיה. בדקתי וראיתי שהפורט לאינטרנט (80) פתוח והדפדפן שלי מורשה ליצור קשר עם הרשת. מה יכול, בתוכנה, למנוע ממני לגלוש באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  11. Started by fibola,

מחפש תוכנה לביצוע surface scan. מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזו ? תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. Started by Vidati,

אני משתמש בתוכנה כבר הרבה זמן ומרוצה ממה, מוריד לי על 30-70 ככה וזה סיפק אותי. לאחר מכן גיליתי שכמות IN-BOUND CONNECTIONS שלי על 30 וכמו כן הOUT-BOUND גם כן. החלטתי לשחק קצת עם ההגדרות ויצא שההגדרות ששמתי הם 300\1500 (300 לIN ו1500לOUT) לפתע בהורדות פופולריות מספר המקורות קפץ ל1000 (בכל אופן ככה הוא כותב לי בPEERS, וכמות הSSEED גם גדלה בהתאם). אבל עדיין משום מה יש לי הגבלה במקורות (מצורפת תמונה). בחלון של המקורות אין 1000 ומשהו מקרות אלה סך הכול 100+ (לא עובר את ה200). השאלה שלי היא: איך אני יכול לבטל את ההגבלה הזאות? אני חייב לציין שהמהרות גדלה בעיקבות זה עכשיו היא כמעט תמיד מתייצבת על 100 לאחר שעה בערך.. תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  13. שלום אני מחפש תוכנה שתדע להסיר תוכנות שאני אגיד לה, באופן מלא !!!! שלא ישאר שום זכר לתוכנה, כלומר שתמחוק את כל הערכים של הרג'יסטרי + הקבצים שבתקיה של התוכנה + כל קובץ אחר שהתוכנה התקינה בהתקנה שלה ההוספה הסרה של הווינדווס לא עושה את זה, הוא מסיר רק את הקבצים שבתוך התקיה המוגדרת של התוכנה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  14. Started by dante123,

שלום.א. אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור קטעים מסוימים שאני חותך בוידאו,שיכולה לנגן את אותו קטע בלופים,וכו'. עדיף שהיא תהיה ידידותית למשתמש. ב. אני מחפש דרך לצלם תמונות (print screen) דרך תוכנות הוידאו (winamp,WMP,real) כי תמיד שנכנסתי לצייר, הוא מראה לי תמונה שחורה ולא את התמונה שצילמתי במסך. תודה.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  15. Started by בזיק,

ןאם כן, איזו מומלצת? יש לי כרגע free Ram xp. האם היא טובה?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. הרעיו הוא תוכנה שאני שם בה "מחסנית " של תמונות והיא מעיפה ת'עיניים אדומות לבד Aviko

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  17. ערכתי מסמך Word ובעריכה מחקתי המון טקסט מהמסמך וביצעתי שמירה וסגרתי את הקובץ. עכשיו, האם יש דרך לשחזר את המידע מתוך המסמך?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  18. Started by natanbs,

שלום ניתקלתי בבעיה קצת מוזרה במקלדת : העכבר לא מגיב לי במקלדת חיברתי את הדונגל בחיבור USB למחשב HTPC עם מערכת הפעלה XP ומדיה סנטר. דרך מנהל ההתקנים אני רואה אותו במתאמי חיבור USB וגם בחיבורי העכבר מזוהה כ-HID גם המקלדת מזוהה באותו אופן . המקלדת עובדת בצורה תקינה , העכבר שמובנה במקלדת לא מגיב למרות כאשר אני מזיז אותו או מקליק בכפתורי העכבר אני רואה תגובה של היבהובים בדונגל. כמו-כן המקלדת עובדת במצב של DOS ניסתי לפרמט את המחשב השתמשתי ב- NORTON GHOST 11.0 וראיתי כן תגובה של העכבר במצב זה אך כשהעלתי שוב את ה-XP המצב חזר. במחשב אחר עם מערכת הפעלה XP ללא מדיה סנטר העכבר עובד! יש משהו בהגדרות של מערכת ההפעלה שמונע או חוסם את תגובת העכבר? אולי איזה שהיא הגדרה ב-regestry ? תודה…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה (ואם אפשר - חינמית) לעריכת וידאו - ליתר דיוק אני פשוט רוצה לקחת קטע קטן מסרט. אשמח לקבל המלצות בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. Started by afekchaos,

אני התקנתי את התוכנה טוטאל קומאנדר ובשביל לעשות רג'יסטרישן צריך לעשות מלא שלבים שאני לא יודע כל כך כדי שהתוכנה תהיה מלאה, תודה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. Started by boss,

אני מוריד אתר IE7 מקור אחרי התקנתי תוכנה IE7 וריסט..אני פותח את דפדפן נתקע וגם מחשב נתקע...הסרתי IE7 וריסט..שוב התקן IE7 אותו דבר קודם נתקע..מה לעשות..אני מת רואה דפדפן חדש בבקשה תעזרו לי

22. Started by Moty_p,

למחוק

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  23. Started by gator_play12,

ניסיתי התקנה מחדש וזה לא עוזר יש לי מסנג'ר לייב ווינדוס אקס פי פעם רואים שחור פעם נעלמת תיקייה מהמסך חרפן לגמרי

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמאפשרת התחברות של משתמש נוסף למחשב שלי או להיפך ונוכל לעבוד ביחד על תוכנה מסויימת (VS במקרה הזה). הייחוד שאני מחפש זה שאשתף רק תוכנה מסויימת ולא את כל המחשב. משהו בסגנון team viewer אבל שתאפשר גישה אך ורק לתוכנה שאני אבחר. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  25. שלום לכולם, אני משתמש כבר המון זמן בממשק הקלאסי והמדהים לדעתי של מסנג'ר 7 (7.5 ליתר דיוק), המסנג'ר מודיע לי שעליי לשדרג למסנג'ר לייב 8 על מנת להמשיך להנות מהשרות. אין לי בחירה, זה או זה או לא להשתמש בשרות, אך אני לא אוהב את הממשק החדש והמרגיז של לייב ומעוניין בכל אופן לגלוש בישן. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה רבה, דניאל

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.