עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zam,

מישהו יכול להסביר לי איך לעבוד עם התוכנה הזו...בבקשה?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. Started by The Dom,

כול עוד זה לא ביוטיוב אז פשוט פיירפוקס נתקע ונפתח המסך של הSEND ו DONT SEND....

3. Started by The UnKnown,

לכמה זמן להריץ את הטורצ'ר טסט ? והאם הגיוני שהוא משתמש רק ב50% מהמעבד...?? אחרי הכל זו תוכנת מאמץ שבודקת את המעבד ב100% לא ככה?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  4. Started by FPSbanana,

מישהו מכיר תוכנה שיש בבתי ספר שמאפשרת שליטה במחשבים ברשת??

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. Started by adfx166,

היי אנשים, אינני מצליח להריץ סרט באיכות DVD באמצעות wmp. למישהו יש מושג למה?

6. Started by adfx166,

היי אנשים, אינני מצליח להריץ סרט באיכות DVD באמצעות wmp. למישהו יש מושג למה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  7. האם התוכנה prevx חוסמת אוטומטית את האינטרנט? http://www.prevx.com/

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. Started by krabby,

..

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  9. Started by nore0,

איך אפשר לסדר את זה התקנתי מחדש לא עזר

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  10. Started by Idan-h,

כשאני מנסה להעביר קובץ לרשימת השמעה, הוא כותב לי: It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. ניסיתי לעשות Repair וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. זה הולך ככה "מה נשנע" "נשמע מה" לא בדיוק מראה אבל הפוך כזה,כמו שרשמתי

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  12. Started by rino,

איך ממזערים OUTLOOK 2007 שיהיה כאייקון ליד השעון ולא בשורת החלונות הפתוחים למטה?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  13. אם מישו יוכל לעזור לי בבקשה זה דחוף איך אני יכול להוציא מהמחשב שיחות היסטוריה שבוצעו באיסיקיו גם אם לא עשיתי שמור היסטוריה ואם מישו יוכל לתת לי איזה שהו משו שאני יוכלל מצוא איזשהו מידע לגבי היסטוריה תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by benib,

כשאני מוריד סרטים או סדרות באימיול יש קבצים שהוא לא מצליח לפתוח ואומר שחסר קודק הורדתי את כל חבילות הקודקים שאני מכיר ואני מקבל בקבצים מסויימים את ההודעת שגיאה הזו cood10D1 מישהו נתקל בזה? יש פתרון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. תפריט העכבר הימני שלי מפוצץ בשטויות. חלקן נשארות גם לאחר הסרת התוכנה הרלוונטית. האם יש דרך לערוך את התפריט הזה? עדיף תוכנה ואם לא אז ישר דרך הרג'יסטרי. בתודה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  16. יש לי בעיה בתוכנת הביטרונט Azurus התוכנה מציגה את עצמה כ חסומה על ידי הפיירוול שלי אבל אני לא רואה את זה רשום בהגדרות הפיירוול ובגלל זה התוכנה לא מצליחה להוריד מהר אז אם מישהו יודע למה התוכנה עושה את זה או איך להגדיר את הפיירוורל שלי זה ממש יעזור לי אם הוא יסביר פה איך לעשות את זה תודה מראש לכול העוזרים.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  17. Started by moshe_ben_kipod,

איך אני שומר את רשימת האתרים שיש לי בסימניות של הפיירפוקס?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. במחשב הישן שלי הייתה תוכנה לכשהייתי מפעיל אותה היה אפשר לצייר על שולחן עבודה-תחשבו צייר רק שהרקע הוא השולחן עבודה.... מישהו אולי יודע את השם של התוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by maor-a-,

אני צופה בטלויזיה דרך המחשב (כרטיס טלויזיה) ורציתי לדעת עם איזה תוכנה ניתן להקליט במה שאני צופה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. תכלס כל הדיסקים שלי = ויש לי שלושה...הם בפורמט החדש NTFS רק הראשי שלי נישאר עדיין ב FAT 32 אין לי בעיות מיוחדות - האמת...ולא עברתי בעיקר כתוצאה מפחד מהלא נודע... עכשיו חבר אמר לי שיש את תוכנת פארטישיין מאג'יק - המצויינת ושאין לי מה לחשוש חוץ מיזה אין טעם לעבוד בפורמט מיושן...ורצוי פורמט חדש במיוחד כשאני עובד עם מערכת הפעלה XP פרופשיונאל מה אתם אומרים? :s05:

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. בתוכנה VirtualDub http://img131.imageshack.us/img131/2200/kiu8mt2.jpg יש לי CCCP

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  22. שלום לכולם! יש לי היום את האנטי וירוס נורטון 2005. הייתה לי איזה בעייה איתו ונכמר לי זמן השימוש איתו. היום הוא פשוט נמצא על המחשב שלי אבל כותב שהוא לא עובד. עכשיו שתי שאלות, 1)איך אני מסיר אותו לגמריי מהמחשב? כי פעם אחרונה שניסיתי להסיר ולהתקין אנטני וירוס אחד ולהכניס אחר זה עשה לי בעיות במחשב. אני רוצה להסיר את הנורטון ולהתקין נוד 32. אז בקיצור,איך להסיר טוטאלית את הנורטון. 2)אם אני רוצה להתקין את גרסא 2007 של הנורטון אני צריך להסיר את הנורטון הקיים? תודה מראש לעוזרים!! :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. שלום לכולם, התחלתי אתמאל להשתמש בתוכנה samurize בכדי ליצור לי גרפים שידווחו לי מידע... כאשר אני עושה גרף של זיכרון (פנוי/בשימוש) הוא נשאר ישר תמיד. תמונה: http://img339.imageshack.us/my.php?image=97495585nj7.jpg מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? בתודה מראש, רועי.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. איך אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. Started by dorish,

שאני מנסה להתקין BF2 ישר יש מופיע לי הודעה והוא יוצא מהתקנה מה עושים? ההודעה היא בתרגום חופשי שלי שהוא לא יכול להפעיל את ההתקנה ובבקשה תבדוק שכול התוכניות סגורות

• 1 תגובה
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.