תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לדעת איך ממירים קובץ PDF לקובץ WORD
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור בקובץ TEXT (או משהו בסגנון) את כל מה שאני מקליד במקלדת. אני יודע שיש תוכנה כזאת אני פשוט לא זוכר את השם. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת באיזה פורטים (ports) משתמש משחק מסויים איך אפשר לדעת???
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה להגברת עוצמה של קבצי אודיו. תוכנה שאני אוכל להגביר עד לרמה שתגרע באיכות הקובץ תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב- outlook express ואני לא מצליח לקבל קבצים בדואר אלקטרוני הוא רושם לי: OE removed access to the following attachments in your mail איך אני מסדר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך raedon hd 4800 הורדתי דרייבר חדש ולפני ההתקנה ביצעתי מחיקה של הישן כולל driver sweeper לאחר ההסרה, אתחול, התקנה מחדש ואתחול נוסף הCCC לא עובד הוא פשוט לא נפתח בכלל... בבקשה עזרה! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן התחדשתי היום במעבד I7 920 , לוח אם של אסוס P6 וקיט זיכרונות של 3 DDR3 1066 הרכבתי הכל הכל עובד מצויין עד שזה מגיע לוינדוס שם המחשב ניתקע ולא מוכן לזוז אשמח לעצותכם תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז כך, לפטופ - יש, מקלט GPS - יש, מקלט BT למקלט הGPS - יש, תוכנה שמנצלת את כל זה - אין. או במילים אחרות, אני מחפש תוכנה כמו הiGo רק למחשב נייד, עם מפות של ישראל, ואם אפשר כמובן של עוד ארצות בייבשות שונות, וכמובן אם אפשר אז גם תמיכה בעברית הרי היא מבורכת. חשוב שתהייה אמינה ומקצועית, שאני לא אגיע לי-ם כשאני רושם לה ת"א. למישהו יש המלצה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני אישית משתמש רק בביטורנט אבל כל הזמן אחים שלי וקרובי משפחה מציקים לי לעזור להם באימיול , פעם זה איטי , פעם זה לא מתחבר וכו' וכו' איזה גירסה להתקין להם כדי שיהיה לי קצת שקט?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי לפעמים שאני נכנס לאתרים ורואה סרטים אז הם נתקעים כמה פעמים וטוענים את הסרט (buffering) במה זה תלוי? יש לי מהירות אינטרנט 1.5 והעלה 256
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
מחקתי את של LH כי בFEAR לא שומעים סאונד כשהם מותקנים... על איזה קודקים "איכותיים" אתם ממליצים ? משהו שכולל בתוכו כבר את כולם כמו של LH רק יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש בידי שני קבצי הגדרות לתוכנה בפורמט TXT. אני מחפש תוכנה שתשווה ותמצא מה שונה בכל אחד מהם ומה שווה בכל אחד הם ומה אין בכלל. תודה מראש לעוזרים. סתו.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המחשב בדרך כלל סגור שאני יושן...יש תוכנת שעון מעורר שמדליקה אותו אוטומתית בשעה שאני קובע ומדליקה מוזיקה בווליום גבוהה או משו? אם יש תוכנות שלא עונות על כל הדרישות בכל זאת אשמח לראותן
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי זה Creative 5.1 ופעם היה לי תוכנה 3 d winamp לא זוכר לא יודע מה היא הייתה משפרת מזה יפה את הסאונדדד חבל על הזמן מישהו מכיר את התוכנה או תוכנה דומה ? :- :
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה שמפריעה לי מאד. כמעט כל סרטי הוידיאו שאני רואה, קורה בהם תופעה מוזרה. באיזשהו שלב, אני רואה שהקול לא תואם לסרטון. ז"א, אני רואה את האנשים מדברים משהו, ואני שומע את מה שהם מדברים, אבל שניה לפני כן (או אחרי כן) זה כאילו שהוידיאו מאט בזמן שהקול פועל כמו שצריך. בדקתי עם אחרים על הסרטונים שלי, זה לא קורה. רק אצלי.. מישהו יודע מה עושים עם זה?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
גירסה 3 !! כן כן דווקא את הגירסה הזאת אני צריך ודחוף כדי להסיק את הקיים יש שתי אפשרויות אחת להשתמש בתוכנה מיוחדת לכך שלא תמיד עוזרת והדרך השניה והבטוחה יותר היא להתקין את הגירסה הישנה גירסה 3 והיא תסיר לחלוטין את הקיים (גירסה 8) בטח תשאלו אז מדוע לא להשתמש בגירסה אחרת כמו גירסה 5 ? כך נאמר לי שרק הגירסה הישנה יכולה להסיר כל גירסה אחת אנא עיזרו לי למצוא ברשת את הגירסה הישנה (3) חחיב להוריד אותה אם יש למישהו את הגירסה הישנה עוד מהמחשב הישן אשמח לקבל אותו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש רמקולים, 15 איטצ' 300 וואט. יש מגבר, 300 וואט. יש מיקסר, הוא חמוד.. יש כבלים. יש מחשב, נו....רשום למעטה... יש שירים, בסביבות 5000.. יש עוד מחשב, עגלה.. אבל אין לי תוכנה לעשות איתה מיקסים לייב... הם מישהוא מכיר את MJ_STUDIO? יש לו אותה? יש לו תוכנה דומה? יש לו תוכנה אחת לעשות מיקסים לייב לשירים ב MP3? בבקשה, ממש ממש דחוף לי.. ואני יתן לכם משת'ם רוצים.............. תרשמו הודעה בבקשה....או פרטית..או אימיל....או איסיקיו... תודה
-
- 19 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני רוצה שיוצג בא מידע לגבי טמפ'/שעון או אקולייזר, עכשיו אני מחפש תוכנה למטרה הזאת יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוקה לתוכנת עריכה לוידיאו מקצועית יש המלצות????? ??? תודה חברה ;D
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לאתרים/משחקי פלאש (בפייסבוק למשל) שהA V G חוסם,ואני חיפשתי ופשוט לא הצלחתי למצוא איכן אני מסיר את החסימה! תודה על העזרה המסורה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אינטרנט אקספלור 6 ווינודס אקס פי SP2 הכול בעברית והמערכת חוקית לגמריי וגם שניסיתי להוריד את האקספלור החדש של מייקרוסופט עדיין זה רושם לי שההתקנה לא תומכת בשפה של מערכת ההפעלה למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
איך אני מבטל את הtoolbar? אני לא יכול למחוק את הקבצים של הtoolbar אחרי שעשיתי uninstall
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-