תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח לעשות Activate ל Office 2013 עם Microsoft Toolkit 2.5.2, מערכת ההפעלה שלי היא windows 8.1 הtoolkit רץ הרבה זמן ובסוף מוציא את ההודעה: ---------------------------------------- Installing Any Matching Volume Keys. ---------------------------------------- Attempting To Activate Microsoft Office Attempting to Activate OfficeProPlusVL_KMS_Client Attempting to Activate OfficeVisioProVL_KMS_Client ממה שראיתי באינטרנט צריך לבצע הסרה של מתאמי רשת: TAP ו ISATAP ואז זה אמור לפעול. אמנם עשיתי את ההסרה הזאת אבל עדיין אני מקבל את אותה ההודעה שלמעלה. בנוסף ראיתי שיש איזשהי בעיה עם גרסאת ה Office, צריך שהיא תהיה VL ולא Retail. בדקתי אצלי והיא VL. יש רעיונות אחרים?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי שני קבצים MDF וMDS / רציתי לפתוח את הקובץ MDS עם SEAMON TOOLS וקיבלתי את ההודעה INVALID IMAGE FILE ניסיתי עם התוכנה אלכוהול וקיבלתי תוצאה זהה. עכשיוהשאלה הראשונה שלי האם יש דרכים לפתור את הבעיה?? וגם האם יש תוכנה כלשהי לייצור קבצי MDS בהתאם לקובץ MDF שקיים ברשותי? אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שאני נכנס לחלק מהאתרים אחרי כמה דקות מופיע לי הודעת שגיאה שיש בעיה עם הקובץ mshtml.dll והאתר נסגר.. אך פותרים את זה תודה......
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אם למישהו יש את הידע ומוכן לעזור אני אשמח להיעזר בו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי WINDOWS 7, ולפני שבועיים התקנתי את הדפדפן המצויין של גוגל כרום. הוא עבד סבבה עד עכשיו, עד שיום בהיר אחד ללא כל שינוי במחשב כשהפעלתי את הדפדפן קיבלתי את ההודעה "אוי לא! GOOGLE CHROME קרס. להפעיל מחדש?" וגם כשאני לוחץ שיפתח מחדש הוא לא פותח.. חשבתי שזה סתם בעיה קטנה אז הסרתי את הדפדפן, הפעלתי מחדש את המחשב ואז התקנתי מחדש את הדפדפן.. אבל אותה הודעה! ע"פ המלצה של גוגל כיביתי את האנטי וירוס (Norton 360) כדי לבדוק האם הוא מתנגש - אך זה עדיין לא עובד. (גם הפקודה "הפעל כמנהל" לא מועילה) עשיתי סריקת וירוסים מלאה למחשב ולא שינה כלום. עשיתי גם סריקה במצב בטוח עם התוכנה SUPERAntiSpyware ולא עזר. עכשיו המצב הוא שהדפדפן בכלל לא עולה.. קודם הוא עלה ונתן את ההודעה, עכשיו …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו לי מה לעשות שלב שלב מההתחלה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
יש לי פינקס כתובות במחשב ישן ורוצה להעביר לחדש איפה זה נימצא איך מעבירים? תוגה שובע טוב
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כשאני מקליד בוורד ואחרי זה רוצה לתקן מילה או אותו מסוימת אז כשאני סם את הסמן על האותו שאני רוצה לתקן או איפה שאני רוצה להוסיף זה פשוט מוחק את האות שבאה אחריה....... מי שמכיר את העיב ויכול לעזור תודה מראששששששש! ומקווה שבנתם את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היה לי רישיון של תוכנת אופיס ומחקתי את התוכנה. החלפתי אותה באופיס אחר עם רישיון שונה, כשהפעלתי תוכנה לבדיקת סיריאל של המוצרים הופיעו לי 2 המוצרים... גם האופיס שנמחק וגם החדש איך אני מוחק את הסיריאל של הישן מהרגיסטרי?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אוקי שמעו, הורדתי Norton Ghost Boot CD, ויש שם את הקבצים האלה: MOUSE.INI COMMAND.COM IBMBIO.COM MOUSE.COM AUTOEXEC.BAT CONFIG.SYS ותקייה בשם GHOST, ובתוכה יש GHOST.EXE. וזה מה שרשום בקובץ ה BAT. של ה AUTOEXEC - @echo off SET TZ=GHO-09:00 MOUSE.COM echo Loading... CD GHOST GHOST.EXE אפשר להבין שזה מפעיל את הקובץ MOUSE.COM, רושם שזה טוען, נכנס לתקייה GHOST, ומפעיל את הקובץ GHOST.EXE. - צרבתי את הקבצים ישירות לדיסק CD - אני מפעיל איתם את המחשב, ושום דבר לא קורה. הווינדוס עולה כרגיל... כי לפי ה AUTOEXEC, זה אמור לפעול לא? האם זה משנה שיש לי גירסה 12 מותקנת במחשב ואולי הקבצים שייכים לגרסא אחרת של GHOST? אגב, נכנסתי לאחר מכן לביוס, והגדרתי בלשונית BOOT, את הכונן דיסקים ראשון,…
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
-
שלום , כמו שמצויין אני מעוניין בתוכנה חזקה להגנה על תקיות או קבצים בודדים עם סיסמא למערכות הפעלה XP וגם VISTA .
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתיתין לי אפשרות לשלוח SMS מהמחשב הנייח ישירות לטלפונים ניידים בכל הרשתות בחינם האם יש דבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מגיע להיסטוריה באקספלורר כי לא מצאתי דרך להגיע להיסטוריה של הדפדפן תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני פותח וזה מה שאני מקבל[התמונה בקובץ] [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
תראו.. פתחתי כונן חדש ב-Partition Magic... עכשיו אני רוצה לפרמט (את C)...אם אני יפרמט את C (איפה שהפרטישן מג'יק מותקן) הכונן ימחק ? או ישאר? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מקווה שהבנתם את הכוונה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום עדכנתי לIE9 מ8 ועכשיו כול פעם שאני נכנס לGMAIL הוא קורס ובעוד כול מני מצבים שאני לא זוכר משהו יודע למה?! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם. על המחשב שלי מותקנות שתי גרסאות של אקסל 2003 ו - 2007 (זאת על מנת שאוכל לבדוק שקבצים שאני מוציא מ2007 באמת נפתחים כמו שצריך על 2003). בעייתי היא שכאשר אני פותח קובץ XLS רגיל הוא נפתח כברירת מחדל על גרסת 2003. אני רוצה שכל הקבצים, גם XLS וגם XLSX יפתחו כברירת מחדל על גרסת 2007. ידוע לי שהבעיה היא בגלל שהתקנתי את גרסת 2003 אחרי שהתקנתי את 2007 ולכן השיוך של הקבצים עבר לגרסת 2003. האם יש דרך לשייך אותם ל2007 מבלי להתקין את 2007 מחדש? תודה מראש לעוזרים ומצטער אם אני לא ברור!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע עם זה המקום, אבל רציתי לשאול אם מישהו יש לו רעיון או יודע לפתור תקלה מסוימת בOFFICE 2010 יש לי משתמשים בעבודה שלפעמים מקבלים מייל שגורם לקריסה של הOUTLOOK מייל ממשתמש מסוים, בדרך כלל שהם מקבלים מיילים מהשתמש הזה זה בסדר אבל לפעמיים זה קורה, שאני מעביר את המייל לתיקייה אחרת בOUTLOOK או מוחק את המייל זה פותר את הבעיה, השאלה שלי היא האם יש פתרון אחר? תודה לכול העונים.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום רב . חסר לי הקובץ הנ"ל אשמח עם למישהוא יש או יודע מהיכן להוריד . ניסיתי להוריד אך ללא הצלחה . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את התוסף ה"רגיל" - gmail mail cheker אבל עד כמה שידוע לי הוא לא יכול לתמוך בשני חשבונית במקביל, יש משהו שכן יכול אך עדיין פשוט, קליל וקל? אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לתוכנה קלה, פשוטה, אמינה ואיכותית שעושה גיבוי לקבצים על כל סוגיהם (מסמכים, תמונות, טקסטים וכו'...) שמגבה את הקבצים מהמחשב לדוגמא לכונן חיצוני\דיסקאונקיי ומסנכרנת את עצמה מהמחשב לכונן, זאת אומרת שאם נוספו קבצים לתיקיה מסויימת\שונו שמות קבצים אז היא מסנכרת גם בכונן שהיא מגבה עליו. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
עשיתי C CLEANUP וזה תפס מלא מקום אז ניקיתי ואכשיו יש כמה קבצים שמופיעים בצבע כחול
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-