תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה לתרגום מאמרים.... מאנגלית לעברית... עם אפשר משפות אחרות בנוסף לאנגלית, מה טוב... אם יש אתר לתרגום מאמרים, גם טוב.... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
+ צריך תוכנה שתוכל להפוך קבצים ל FLAC
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
תוכנה שכל מה שמקלידים במיקלדת שומרת אותה בסתר כקובץ טקסט כולל סיסמאות? יש משו כזה?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
יש לי בעיה ואני לא יודע מה הפיתרון כי ניסיתי כמה דרכים ! כשאני מיתחבר לאאוטלוק אקספרס הדואר אלקטרוני במחשב כהאינטרנט מחובר ואני ניכנס לשם אז הוא מיתנתק וגם ברגע שאני עושה שלח קבל זה מיתנתק מה עושים? יש פיתרון? :-\
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס טלויזיה ואני מריץ אותו דרך תוכנה שניקראת DScaler שמתי לב שהתוכנה איך שהוא כבדה לפעמים ושאני ממעזר אותה בישביל פעולות אחרות במחשב לוקח לה כמה שניות וכמה קליקים בישביל שזה יחזור לתצוגה.... ואז זה מראה לי שגיא בפנים אני צריך ללוחץ איזה 4 פעמים enter העם יש תוכנה טובה שהיא יותר קלה שאתם יכולם להמליץ?... הכרטיס הוא כרטיס ישן של avermedia
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
ראשית כל תודה למתעניינים. המשחק שיש לי מזהה שהכונן וירטואלי - אני צריך תוכנה שמעלימה את התוכנה תודה... :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אחרי שהצטברו לי כמה גיגות בתיקיה של האוטלוק אקספרס, עשיתי ניקוי לכל המיילים שמצורפים אליהם קבצים (היו המון כאלה), ונשארו עכשיו רק דואר טקסט. הורקנתי כמובן את תיקיית הדואר שנמחק והכל, סגרתי את התוכנה, הלכתי לתיקיה שמאחסנת את הקבצים, והיא עדיין שוקלת כמה גיגות. אני זוכר שלפני כמה ימים כשיצאתי מהאוטלוק הוא עשה לי דחיסת דואר או משהו בסגנון, אולי יש לזה קשר...
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש מערכת הפעלה WIN98 (גרסה ראשונה) ואני זקוק לאנטי וירוס שידע להתעדכן ויגן טוב על המחשב שלו יש לו פנטיום 3 1000MHZ עם 256MB הם משתמש במערכת הפעלה זו כי הוא משתמש בתוכנת ניהול חשבונות שעובדת רק על DOS
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום אני צריך לתרגם מסמכי וורד מאנגלית לעברית ולכן אני צריך תוכנה חינמית תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני צריך שתתנו לי את השם של הסקין או לינק אליו. הנה תמונה שלו: http://img216.imageshack.us/img216/4936/untitleddo1.jpg תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
1.רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את תוכן ההודעות(נכנסות ויצואות) ורשימת אנשי הקשר מאאוטלוק שבמחשב אחד לזה שבמחשב השני. מה עלי לעשות כדי להעביר את התוכן? 2.ברצוני להעביר את כל המועדפים ממחשב אחד למחשב אחר. במחשב המקור יש עשרות אתרים שמורים במועדפים ושמירתם אחד אחד לא תהיה ארוכה מאוד. כיצד אני יכול להעביר את כולם בבת אחת? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה וכל פעם שאני מנסה להפעיל אותה המחשב מאתחל במבחן הרביעיץ עיזרו לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שזה יהיה קבוע כאילו,שאני יפעיל את הסרט והכתוביות כבר מובנות בפנים,אןם תוכלו לעזור לי אני ישמח!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לאחרונה ה windows media player במחשב שלי לא מצליח לפענח קבצים שנמצאים על המחשב כפורמט וידאו ומנגן אותם כקבצי סאונד בלבד. הבעיה קיימת רק בקבצים מסוג מסויים, כמו: AVI. עד שזה קרה לא הייתה לי שום בעיה כזו עם הקבצים בהם מדובר. הנגן מודיע בהתחלה שהוא מחפש CODEC מתאים, מנסה להוריד אותו, ולאחר שהניסיון מסתיים ב- error downloading codec הנגן פותח הקובץ עם סאונד בלבד. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לאחרונה ה windows media player במחשב שלי לא מצליח לפענח קבצים שנמצאים על המחשב כפורמט וידאו ומנגן אותם כקבצי סאונד בלבד. הבעיה קיימת רק בקבצים מסוג מסויים, כמו: AVI. עד שזה קרה לא הייתה לי שום בעיה כזו עם הקבצים בהם מדובר. הנגן מודיע בהתחלה שהוא מחפש CODEC מתאים, מנסה להוריד אותו, ולאחר שהניסיון מסתיים ב- error downloading codec הנגן פותח הקובץ עם סאונד בלבד. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת האם ישנה דרך להעביר את כל המידע הנוכחי בoutlook שלי(כל הדואר,תיקיות וכו') לoutlook במחשב החדש שלי? אם כן,איך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו http://www.amazon.com/Sony-DCR-TRV340E-PAL-Format-Digital8-Camcorder/dp/B00007E8AM אני רוצה ללכוד וידאו מהמצלמה למחשב איך אני עושה את זה והאם המצלמה שלי יכולה לעשות את זה קניתי כבל פיירוואר חיברתי נכנסתי לעושה סרטים בווינדוס וזה מראה לי מסך שחור אני לא מבין מה הבעיה אם מישהו יכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע להשתמש קצת אבל אני רוצה לדעת נגיד איך לעשות איש הולך אבל חלקקקק כאילו סטיקמן איש מקל הוא בכלל אני לא יודע איך לעשות שמהשו יזוז חלק
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
http://www.opera.com/download/get.pl?id=28548&thanks=true⊂=true דפדפן פשוט מהיר...והפעם כנראה בלי בעיות עם השפה העברית.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הכי חשוב לי זה עטיפת הדיסק עצמו = והיכולת להכין ע"ג העטיפה הציבעונית גם רשימת שירים האם נכון שאפשר לעשות את זה בנרו? או תוכנה ידידותית ויעודית יותר? יש תוכנה שנותנת טמפלייטים מוכנים עם תמונה? או כאלו שאפשר להוסיף תמונה? וגם = אם אני רוצה שגם הדיסק עצמו יהיה ציבעוני = איך עושים את זה? ( יש מדבקות מוכנות?) מי עוזר לי עם האינפורמצייה ה"בסיסית" בודאי לחלק מיכם....? פשוט אף פעם לא עשיתי את זה THX
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מנסה להתקין XP בפעם הראשונה בלוח של MSI 965P NEO ולא מצליח להגיע שה CDROM יזוהה ב-BIOS HD HITACHI 160 SATA DVD וצורב DVD של NEC אני רואה אותם ב POST אבל לא ב -BIOS הלוח דפוק או שאני הזדקנתי ???
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם Word 2003. כל מסמך וורד באינטרנט שאני מנסה לפתוח אני מקבל הודעה שאומרת לי "המרת קובץ" ואז אני צריך לבחור את הקידוד של הקובץ. בכל מקרה מתקבל קובץ בג'יבריש. מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי קבצים עם סיומת VCX ואין לי שמץ עפ איזה תוכנה אני פותח אותם?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
תסתכלו על התמונה שצירפתי. דבר ראשון, הייתה לי בעיה עם ההתקנה של הכרטיס קול, בסופו של דבר הצלחתי, אבל מה שקורה עכשיו, זה שכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזו. ההודעה שלמטה - מופיעה מידי פעם, כל איזה 5 דקות ~~~. מישהו מה זה? ואיך מעיפים את זה? דבר שני... במחשב הזה משתמשים כמה אנשים. הגדרתי את עצמי כאדמיניסטרייטור. אני רוצה להגדיר את המשתמשים הנוספים כך שהם יוכלו לעשות הכל חוץ מלהגיע לקבצים שלי לעשות שינויים קריטיים במחשב ולהתקין דברים. התקנתי משתמשים נוספים כבר.... רק שהם לא יכולים להתחבר לאינטרנט ואין להם גישה לשום מהתוכנות שהתקנתי (מסנג'ר וכ"ו). תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות ארון לחדר שלי בתלת מימד. איזה תוכנת תלת מימד "קלה" ונוחה לשימוש יש ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-