תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שנגני המדיה השונים יודעים להציג את התמונה של האלבום של השיר המתנגן, בתנאי שהתמונה טמועה בהגדרות של השיר. אני יודע איך לההגדיר תמונה לשיר, אבל לעבור שיר שיר ולעשות את זה פשוט יקח נצח.. יש איזה תוכנה שמאפשרת להגדיר תמונות לכמות של שירים? או לחלופין, יודעת למצוא את תמונות האלבום ולהטמיע לבד? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו בכותרת. איך עושים את זה? איזה תוכנה טובה קיימת?
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
עזרה...[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 18:56:57 ביינתים הצלחתי להתחברבכל זאת אני עדיין רוצה לדעת למה לא יכולתי להתחבר...אני מבין שהבעיה לא הייתה בראוטר כך שצריך להעביר את ההודעה לפורום תוכנה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן לפני כשנתיים הורדתי תוכנת בדיקה ותיקון (במידה ויש סקטורים פגומים ניתן לאפס אותם עם התוכנה) התוכנה פועלת עם הפעלת המחשב דרך דיסק iso אני לא מוצא את התוכנה הזאת שבודקת את זה. אשמח להכוונה בעניין תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי דיסק הוא נשרט.. גירסא 1.0 .... מחפש דרייברים תודה...
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי יש לי כמה סרטים שאני צלמתי וחנות הצילום המירה את זה לDVD וברצוני להמיר את הסרט לקובץ במחשב.... אתם מכירים תוכנה כזו?? תודה מראוש!!!
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
-
יש לי נייד Amilo Pro V2055 (ישן מאוד, אבל שמיש בהחלט) שהלך לו המסך (הופך ורוד רוב הזמן). חיברתי לו מסך חיצוני (Benq FP19GX) שעובד איתו בסדר. הבעיה היא שכדי להגדיר לו את הרזולוציה הטבעית, אני חייב לעבוד בדסקטופ מורחב. כל פעם שאני עובר למצב אחר, קלון או מצב בו המחשב מכבה את המסך המובנה ומפעיל רק את החיצוני, הוא קופץ לרזולוציה של המסך המובנה. קצת נתונים טכניים: יש לו כרטיס מסך מסוג: VIA/S3G UniChrome Pro IGP, והתקנתי לדעתי את הדרייברים האחרונים. יש תוכנה שנקראית S3TrayPlus Utility שלא מצליחה יותר מ"מאפייני המערכת". הוא לא מצליח לזהות את סוג המסך החיצוני, ולא זיהה את הדרייברים בדיסק של המסך. הפתרון היחיד שאני חושב שאולי יעבוד זה לשכנע אותו שבכלל אין לו מסך מובנה. השאלה איך אפ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה ולא רוצה את זה במחשב שלי!!!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את התבנית של האתר הזה: http://www.freewebsitetemplates.com/preview/charitytrust/ לינק להורדה http://www.freewebsitetemplates.com/download.php?template=charitytrust זה מגיע עמוד HTML ותיקית תמונות, וקובץ PSD לשינויים. משום שזה אנגלי ואי אפשר להעביר הכל משמאל לימין כדי לעברת את זה, שיניתי הכל דרך הPSD. יש אפשרות לשמור את זה שוב בתור עמוד HTML ותיקית תמונות?, אבל שלא הכל יהיו תמונות (שהוא עושה קובץ HTML ותיקית תמונות, אבל הכל מחולק לתמונות), אלא כמו האתר דוגמא. כי אחרי הכל אני מניח שהם עיצבו בפוטושופ ואז שמרו לפורמט אתר לא? תודה!
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה בפוטשופ אם יש לי תמונה , ועליה כתוב טקסט, איך מעיף את הטקסט בלי לפגוע ברקע מאחורה? איך אני מוציא את הטקסט, והתמונה תישאר שלמה בלי ריבועים כאלו מאחורה :]] תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
השיפור במהירות ממש מורגש, ממש משתווה לכרום מהבחינה הזו. להורדה: http://www.mozilla.com/
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש סרטים שכאשר אני טוען את הכתוביות שלהם אז התוכנה מראה כאילו היא מעלה את הסרט אבל הסרט לא מתנגן... :s05:
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל סרט מסויים אני מקבל את הןדעת השגיאה הנ"ל ויש סאונד בלבד בלי תמונה.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש תוכנה שיודעת לשלוח מייל לכמות גדולה של מיילים (המיילים נמצאים בתוך קובץ אקסל) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לדעת כמה דברים על התוכנה מירנדה. התקנתי את התוכנה ואני לא יודע למה הכתב שמה הוא ג'יבריש ולא בעברית כמו באייסיקיו? ועוד שאלה חשובה לשם זאתי התקנתי אותה. איך יודעים מי מסתכל לי באווי. זה יהיה גם טוב אם תתנו לי קישור למדריך לעזרה בקשר לתוכנה הזאתי תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, לצערי נכנסתי בשוגג ללינק אסור באינטרנט וירד אל המחשב שלי תוכנה שמייד התקינה את עצמה ווירוסים למחשב. מדובר להבנתי בוירוס mail ru שהשתלט לי על הכרום וכל 3 דקות מקפיץ עמוד אינטרנט שלא ביקשתי, גם כאשר הכרום סגור וכמובן גם אוסף עלי מידע. הסרתי כל זכר לוירוס במחשב, אך הוא כל פעם מתקין עצמו מחדש מייד כתוסף לכרום כאשר אני מתקין את הכרום שלי מחדש (עוד לפני שאני מתחבר לחשבון גוגל שלי). אשמח לעזרה כיצד ניתן להסיר וירוס זה?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש מושג מתי זה אמור לצאת? כי באתר של MACROMEDIA יש כבר הרבה פרטים , אבל אי אפשר עוד להוריד TRIAL. תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לאחר סריקה עם הנורטון אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להכנס לכתובת מסויימת ולסרוק אותה, 1) למה שייכת הכתובת (איזה דברים שמורים בכתובת הזו) 2)האם הדבר הזה נגרם כתוצאה מוירוס או שאני יכול לשנות את הגישה לאיזור מהמחשב יש לי XP פרו באנגלית p4 אני מצרף קובץ כדי להמחיש
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, ובכן, בדיוק כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין בתוכנה שלוקחת קובץ AVI וקובץ כתוביות (SRT או SUB) והופכת אותו ל-DVD שניתן לנגן בכל נגן DVD אגב, זאת אינה חייבת להיות תוכנה חינמית, אני פשוט מעוניין בשם של תוכנה שעושה את מה שביקשתי (חיפושים העלו אחרי מספר תוכנות שממירות ל-DVD או משלבות כתוביות לסרט AVI, אבל לא תוכנה שעושה את שניהם בבת אחת) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כשאני מכניס לו סרט לגזירה באיכות של 720P הוא מתעקש להוציא לי אותו ב640X480... איך אני שומר על הרזולוציה המקורית?
-
- 10 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בנורטון אנטי וירוס 2011. תוכנה זו כבר מלווה אותי שנים ארוכות, כאשר בכל שנה אני רוכש את הגרסה החדשה. היום התקבלה אצלי התראה, שאינני מצליח להבינה. שוחחתי אם נציגת התמיכה של סימנטק, ולפי דבריה, כנראה מדובר בפרטים על קובץ שהורדתי. ובמידה ואפעיל אותו, הוא יצרוך כמות זיכרון רבה.. אבל המוזר הוא שזה פעם ראשונה שאני נתקל בהודעה מסוג זה. אשמח אם מישהו יכול להסביר טוב יותר, מה המשמעות של הודעה זו. URL=http://img248.imageshack.us/i/larges.png/] תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-