עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by scratch,

הצילוווווו, לפני כמה ימים ניסיתי להוריד תוכנת בשם msn emoticons plus אבל ביטלתי את ההתקנה, וכנראה שלא לגמרי, עכשיו כל הזמן קופצת לי הודעה מעצבנת שכתוב בה שהגרסא הניסיונית נגרמה ומבקשת להרשם או להכניס מספר סיריאל שאין לי, וכל פעם שאני סוגר זה קופץ מחדש ואני לא יכול להפטר מזה!! שמתי לב שיש לי שני קבצים ב task mannager שקשורים לזה : msnapps.exe msnappm.exe אי אפשר לסיים את התוכניות האלה כי הן ישר מופיעות מחדש ניסיתי לחפש אותן ב msconfig אבל הן לא שם ואין אפשרות Uninstall לתוכנה בשומקום ואני לא מוצא קבצים שלה בלל חוץ ממה שבטאסק מנג'ר. אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה זה מטריד מאוד, אם המסנג'ר שלי פתוח ואני סוגר הודעה שקפצה זה גם סוגר לי את המסנג'ר. וניסיתי למחוק את המסנג'ר …

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  2. Started by Dante_9,

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  3. עכשיו יש לי את התוכנה אני רואה טמפרטורות זה הולך כ temp1: 27c temp2: 49c temp3: -48c HD0: 33c מישהו מבין מה שיך למה שיגיד לי אחים שלי ושיסביר לי גם מה אפשר לעשות בתוכנה הזאתי ?!?!?! אם זה רק מה שאני יכול לעשות תודה לכולם ביי אחים שלי תעזרו ! .. !!..!!..!!..!!..!!

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by adirze,

אני צריך תוכנה לאי.מייל בסגנון Outlook , אני רוצה שיהיו כמה דברים שלפי מה שאני יודע אין ב-outlook, בעיקרון אני מחפש תוכנה מגניבה בסגנון incredimail , אני רוצה כשאני נכנס לאי.מייל ויש אי.מייל חדש אני אוכל להגדיר צליל שזה יעשה (אין ב-incredimail ), שתבדוק אוטומטית אי.מייל כל כמה זמן, שתוכל לסנן ספאם . משהו נוח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  5. שלום חברים. בעיה מוזרה ללא ספק. קשה לתאר בכמה מילים בודדות, החלטתי לכתוב כנושאים. מהרגע שאיתרתי ועד נסיון פיתרון התקלה. נראה שלא ניתן יהיה לפתור את התקלה, מישום שאת כל הפיתרונות האפשריים כבר ניסיתי. הבעיה: נניח ויש עמוד ובו תמונת GIF או JPG וכד', היא מעטה את העמוד, ז"א, גלילת העמוד רצה לאורך כל המסך באופן מהיר, וכמופיע תמונה בעמוד, העמוד זז בצורה איטית וכבדה יותר. דוגמא: http://spikal.net/test/ - בדוגמא כאן, ניתן לראות אנמציה פשוטה, שמוצגת כפי שהיא אצל כולם, אך אצלי, לעומתכם, מוצגת בצורה איטית מאוד וכבדה. מע.ה: לינוקס/חלונות, כ.מסך: Geforce 6600GT עם טמפ' של 45 בערך בשעת מנוחה. מעבד AMD 3000 ווינצ'סטר. טמפרטורה נעה בן 35 ל38, במצבים קרטיים יותר, גולשת למקסימום 40+. זיכרונ…

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  6. שלום שלום, אז ככה יש בידי קובץ התקנה עם סיומת EXE להתקנת תוכנה מסויימת. עכשיו הבעיה היא שמפתחי התוכנה הגדירו מיקום התקנה אוטומטית כלומר אין אפשרות בחירה של מיקום התקנה כאשר ברירת מחדל שהם עשו זה דיסק C [תאמת דבר כזה אני רואה פעם ראשונה]... אז הבעיה היא שאיני מעוניין להתקין את אותה תוכנה בדיסק C וברצוני לבחור את מיקום ההתקנה בעצמי כלומר בדיסק אחר ולא C שהם הגדירו אוטומטית. [מי שעדיין לא הבין אז כאשר אני פותח את הקובץ מופעלת תוכנת התקנה כפי שכולכם מכירים [sETUP רגיל], בעמוד הראשון יש את הרישיון ואז אחרי שלוחצים NEXT תהליך ההתקנה מתחיל אוטומטית בלי שאני אבחר את הדיסק שבו אני רוצה להתקין]! מה שאני רוצה לעשות עכשיו זה לבצע עריכה לאותו קובץ התקנה עם ברירת מחדל מעצבנת לעיל ו"…

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. הבעיה היא שיש יותר מידי בהירות וגם לא רואים טוב אבל אחרי שפירמטתי את המחשב הכל היה טוב ואז התקנתי Windows Media Player ואז פיתאום לא רואים בכלל טוב אפילו התקנתי מקודדים ולא עזר מה זה רק בגלל Windows Media Player זה עושה לי ככה אני לא עוד פעם היפרמט את המחשב בגלל זה בבקשה מישהו אני כבר נואש ניסיתי הרבה דברים והבהירות לא קשורה למסך שלי ועוד דבר במצב בטוח רואים טוב לא יודע למה אם מישהו יודע בבקשה הנה כמה תמונות שצילמתי איך רואים: תודה מראש

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by kobine,

עשיתי ריסט למחשב ושפתחתי את הפיירפוקס הוא חזר למצב כאילו זאת פעם ראשונה שמפעילים אותו (נמחקו המועדפים והדף בית נהיה firefox start ) אני צריך לטעון את הפרופיל שלי כדי שהמועדפים יחזרו השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  9. ובכן... ברצוני להעביר למחשב כמה דיסקים שברשותי למחשב, באמצעות Nero. מכיוון שאני נוב מוחלט, רציתי לדעת איך לעשות את הריפ בדרך הטובה ביותר. - אשתמש ב- Lame MP3... - בקטגוריית ה- Channel Mode, מה לבחור - Stereo, Joint Stereo או Mono? - ב- Encoding Quality אני מגדיר לאיכות הכי גבוהה, זה בסדר? - בקטגוריית ה- Expert, יש משהו שאני צריך לשים לב אליו? Padding, Original/Private/Copywright Bit, Write CRC... BITRATE: - מה זה Bitrate בכלל? - מה לבחור, Constant Bitrate או Variable Bitrate? ומהם ההבדלים? - במקרה של Constant, יש מ- 32 עד 320 Kbit. מה הכי כדאי? - ובמקרה של Variable, יש מ- 0 עד 9. מה לבחור? המון תודות מראש.

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  10. אם מישהו השתמש/משתמש בתוכנה ויש לו המלצה או ביקורת קטלנית - אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. הגדרות של הבטחה ו COOKIES ו SSL תקינות 100% אבל משומה הוא התחיל לעשות בעיות עכשיו כשאני נכנס לבנק הפועלים אז באימות משתמש כשאני לוחץ על הכפתור כנס לחשבון הוא פשוט לא עושה כלום. ניסיתי להוריד את האישורים (CERTIFICATES) אבל זה לא עזר אז הורדתי הכל ויבאתי אותם ממחשב אחר שכן עובד שם ובכל זאת לא עוזר. בסוף התיאשתי והתקנתי FIREFOX 1.06 עברית והכל עבד מצויין שם עד לרגע שהייתי צריך להכנס לעוד אתר מאובטח של קרן התשלמות ושם בכלל הופיע תופעה מוזרה ב FIREFOX האתר נפתח וויזאלית מצויין אבל כל כפתור או תמונה שאמורה להיות קישור סתם תמונה או שתם כפתור ואפילו האייקון של העכבר לא משתנה לאייקון של קישור. וב IE6 האתר גם עולה וויזואלית טוב והאייקון משתנה ל "יד" כשעוברים עם העכבר על הקישורים אב…

12. Started by kobibo,

מחפש תוכנה פשוטה ( לא פוטושופ ) שבעזרת אוכל לאחד שתי תמונות שונות ביחד (אחת ליד השנייה) כתמונה אחת. נסיתי עם הצייר של מיקרוסופט והעסק נעשה מתסכל. אודה לעזרה.

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. צריך תוכנה שמראה תתמפרטורות של הכרטיס מסך? תודה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  14. Started by pyro_man,

הורדתי תמונה מהאינטרנט שהייתה ברזולוציה של 72 והכנתי לאמא שלי פלייר.. עכשיו ששלחנו את זה לבית דפוס הייתה איזו אחת שאמרה לי שהרזולוציה של התמונה קטנה מדי והתמונה יוצאת מפוקסלת וצריך רזולוציה של 300 לפחות.. יש לי כמה שאלות.. א.מזאת אומרת רזולוציה והאם איפשר לשנות אותה איך שהוא בלי לפגוע באיכות התמונה... ב.למה התמונה יוצאת מפוקסלת בכלל אם במחשב היא נראת בסדר.. ודרך אגב הגדלתי את הרזולוציה ל300 ויצא לי מעיין מפלצת ענקית ומפוקסלת.. שכבלל לא אהבתי אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח וזה הפלייר: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. השאלה בכותרת, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני משתמש בגירסת ניסיון של NOD32 ומאוד מרוצה ממנו כאנטי וירוס. כקורא של המגזין PCPLUS (או כיום כבר SMBPLUS) קיבלתי את NOD32 2.50.25 עם עדכונים לשלושה חודשים. השאלה שלי היא האם הוא באמת טוב גם כ firewall? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm Free. האם NOD32 מספק הגנה מספיק טובה בכדי להחליף את ZoneAlarm כ firewall? כי שימוש רק בNOD32 יכול לפנות לי מעט משבבי מערכת. תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  17. Started by הצפלון האגדי,

המובי מייקר עשה לי בעיות(כל מיני בעיות שפשוט לא היה אפשר לתקן ) אז התקנתי אותו מחדש (היה לי 2.1) אז עכשיו זה Movie Maker 1 אז חסרים המון פיצ'רים... אז רציתי לעדכן אותו ל2.0 , ראיתי שאפשר לעדכן אותו ל2.1 אם מתקינים SP2(לא תודה , באמת לא תודה) אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי שבDownload.com אפשר להוריד את 2.0 , הורדתי , התקנתי וכלום >< זה נשאר גירסא 1! עיזרו לי בבקשה

18. Started by sickfilth,

שלום לא ידעתי איפה לישאול את זה אז אני שואל כאן. צילמתי סרט שהכנתי שהעברתי אותו למחשב הוא היה באיכות מצוינת אבל אחרי שערכתי אותו האיכות ירדה והסרט מתושתש עכשיו. אני יכול איך שהוא להמיר את הסרט לאיכות טובה יותר והוא יחזור לאיכות ההתחלתית? בבקשה תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  19. שלום , עד לפני יומיים הכל היה בסדר ויכלתי לקבל קבצים באייסיקיו ( 5 ) אבל בדיוק שחבר רצה לשלוח לי תמונות ( חשובות יש לציין ) האייסיקיו חדל לקבל קבצים הICQ למשך כמה זמן יכל לקבל , אך כעת הוא לא מסוגל בכלל ... * יש לי רשת ביתית כבר כחצי שנה .. * ניסיתי גם להתקין איסיקיו 2003B ולהגדיר שיש לי פיירוול וזה לא הולך.. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  20. Started by ilan_fix,

בעיה בעיה בשעות האחרונות ICQ לא מתחבר לי... צריך לציין שאני משתמש במירנדה ולא בתוכנה המקורית, אבל לא נראה לי שזה משנה.... נותן לי הודעה שהמספר או הסיסמה לא נכונים ולא מחבר אותי.. נסיתי לברר מה הסיסמה שלי (שאותה אני כמובן זוכר, אבל בכל זאת) דרך האתר והם אמורים לשלוח לי מייל שכבר איזה שעה... עוד מישהו נתקל בבעיה? יודע מה זה ולמה זה?

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  21. שמתי לב שאם אני מקבל אימייל נגוע עם וירוס אז הנוד מוסיף לכותרת [virus virus-name] אז רציתי לשאול אם אפשר פשוט שהוא ימחק את ההודעה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by IAF.ofek,

אהלן,התלבטתי בין הפורום הזה לבין עיצוב,אבל בגלל שאני צריך תוכנה אז שאלתי פה,עם זה לא מתאים פה אנא להעביר. ולעניין, אני צריך תוכנה שאפשר לעשות איתה באנרים \ פרסומות (לדוגמא למוצרים מסויימים כמו אלה שבאתר הזה) ,אשמח מאוד מאוד עם תעזרו לי בנושא. אני מעדיף שהתוכנה תיהיה חינמית,אבל גם עם זה בתשלום אז לא תיהיה בעיה עם התוכנה באמת מצויינת. תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. התקנתי את Mozilla Thunderbird 1.06. הגדרתי חשבון Gmail אחד, אבל לא מצאתי שדה שבו ניתן לכתוב את ה-Password של החשבון. שאלה נוספת: אני רוצה שכל קבצי הדואר של Thunderbird יישמרו בתיקייה "D:\My Settings\My Email Files\Thunderbird". מה צריך להגדיר? האם התיקיות והקבצים של כל חשבון דואר נשמרים תחת תיקייה שונה ("Accont 1", "Account 2")? מה ההבדל בין Local directory בהגדרות של Server Settings ל-Local directory בהגדרות של Local Folders? מה זה Local Folders?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אז ככה, אני צריך לעצב את הספר מחזור, ורציתי לדעת מה התוכנה הכי טובה שבה אפשר לעשות זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. התקנתי את התוכנה, וקצת מפריע לי שכאשר אני משחזר את החלון שלה אחרי שהיא הייתה ממוזערת, לוקח לחלונות הפנימיים כמה רגעים להופיע... זה לא היה ככה עם CS הראשון...עוד מישהו חווה את זה? יש לי אינטל 1.8

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים