תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מעצבנת CPU-Z(מצורפת תמונה). חסרים לי כמה נתונים אחרי שאני לוחץ אישור. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג HP PAVILION דגם 2129. שדרגתי לויסטה ULTIMATE . לאחר ההתקנה אין לי סאונד. במנהל ההתקנים הכ.קול מותקן היטב ולא מראה שיש בעיה. העדכון האוטומאטי של הויסטה מראה שהדרייבר שברשותי הוא הכי עדכני. למרות זאת הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אולם כאשר הוא ניסה להתקין התוצאה הייתה FAILURE ללא הסבר מדוע. באתר של HP רשום שהתמיכה היא בגרסאות הבייתית והעסקית,יכול להיות שדרייבר שתומך בגרסאות הללו לא יתמוך בגרסאת ULTIMATE ? יש למשהו פתרון בשבילי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מדריך טוב שיכול לעזור לי ללמוד מאפס תוכנות כמו Photoshop או Flash? אני יודע שישנם הדרכות באמצעות חוברות או ספרים, וישנם הדרכות באמצעות סרטים או משהו כזה. בכל מקרה אשמח לכל עזרה בנושא. (כולל לינקים...).
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי חבר'ס יש לי מחשב אכסון שאליו אני מוריד את כל הקבצים באופן תמידי דרך הרשת, הם בכלל לא נשמרים במחשב הראשי. אני מעוניין בתוכנה שתרוץ עצמאית במחשב האכסון פעם ביום ותבצע מספר פעולות: תבצע בדיקת PAR לכל הקבצים. תבצע extract לכל קבצי ה-RAR שקיימים בספריה מסויימת לספריה אחרת, אולי גם שתמחוק את הקבצים לאחר מכן. *הקבצים יתחלפו מדי יום כמובן.. אני רוצה שזה ירוץ אוטומטית כי אחרת אני צריך או להשתלט על המחשב מרחוק דרך הרשת (שזה לא ממש נוח), או לבצע את זה במחשב הראשי דרך הרשת ואז הפעולות מתבצעות באיטיות מעצבנת. מה אני צריך לחפש בכלל כדי למצוא תוכנה כזו? תוכנות Macro? או אולי מישהו כבר מכיר משהו ייעודי בסגנון? אשמח לכל עזרה או המלצות בנושא!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את סטים וCSS בכונן C ומסתבר שאין מספיק מקום לעוד משחקים. אני זוכר שראיתי בSUPPORT באתר שלהם- אבל אני לא מוצא את זה יותר
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה... נכנסתי לאיי סי קיו ואז האיי סי קיו שאל אם אני רוצה לעדכן אותו לגירסה החדשה... לחצתי אישור ואז זה עידכן אחרי זה ניסיתי להתחבר וזה לא הולך.. נראה לי שבטעות שיניתי משהו בsetup אבל אני לא יודע מה שינייתי :s05: אוקצור מי שיודע מה לעשות שיגיד לי....
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שפותחים הרבה יישומים בלי לסגור תוך גלישה באינטרנט במצב הזה מה יותר חשוב מעבד חזק או נפח זכרון גדול?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי VD וכשאני מנסה לפתוח קובץ וידאו שצילמתי בפלאפון (פורמט MPG, קודק S263) הוא אומר לי שהקובץ פגום או לא נתמך. התקנתי ffdshow שאמור לתמוך וזה לא עובד. מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
למישהו יש אולי רעיון מה עשוי לגרום לפיירפוקס שלי לעלות ממש ממש לאט? לאקספלורר לוקח בערך 6 שניות לעלות ולפיירפוקס זה לוקח דקה, אולי יותר... יש לי 27 גיגה פנויים, כך שלא נראה לי שזה עומס בדיסק קשיח ויש לי גיגה זיכרון מהיר, כך שגם שם לא נראה לי שהאשם. אגב, דף הבית זה YNET, וקראתי איפשהוא שהאתר הזה עשוי לגרום לאיטיות.. יכול להיות שעד כדי כך?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא שיש לי כוונות לעבור מ-Windows למערכת אחרת בזמן הקרוב, אבל השאלה בכל זאת מעניינת אותי. בקיצור, אצלי זו FastStone. אם התוכנה הזו לא עובדת טיפ-טופ תחת WINE אז אין מה לדבר. גם PaintShop Pro נכנסת לאותה קטגוריה (אני לא סובל את ה-GIMP). תוכנה נוספת שהעדרה יכול להפריע לי היא התוכנה שמשמשת אותי לגישה לחשבון הבנק שלי, Internet Explorer. באופן מפתיע (או שלא) דווקא על מיקרוסופט אופיס אין לי בעייה לוותר.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר מדריכים להכנת סוגי מסגרות בפוטושופ , שירשום אותם כאן/יתן לינקים אליהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר לקבל החלטה לגבי כרטיס מסך חדש למחשב שלו . i7-960 עם 12 גיגה, עד עכשיו היה gtx470 . ראשית מדובר בחובב עריכה ואחד הקשיים הינו שהוא גם למעשה עדין חובבן וחסר חלק מהידע ( המשלים מבחינתי ) לגבי התוכנות עצמן העבודה הינה בתוכנות premier pro, after effects & Photoshop . הגרסה בה הוא יעבוד הינה כפי הנראה CC ואם לא אז cs6 . עיקר ההתלבטות נובע מהעובדה שכרטיס AMD משומשים נמכרים כעת בחצי מחיר בערך . נק' המוצא שלי הינה הקיבעון הקיים ( ההיסטורי? ) שלעבודות אלו כדאי לקחת כרטיס תומך CUDA השאלה שלי הינה האם עוד קיים צורך בכרטיס תומך cuda בדור ה CC מאחר ועד כמה שהצלחתי להבין , למעט עבודה עם 'פילטר' ray trace , הכל או כמעט כל מה שנעזר ב cuda יכול להעזר גם…
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעיוות תמונות כמו SuperGoo עם אתם מכירים אתם יכולים לתת לי שמות?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שפעם השתמשתי בה, באמצעותה אפשר לקחת שתי תמונות זהות (שני צילומים שונים אבל זהים) ולשלב ביניהן - כלומר לקחת לדוגמה פנים של מישהו מתמונה א' ולהעביר לתמונה ב'. יש לי הרבה עבודה עם התוכנה הזאת, אז אשמח מאוד אם תביאו לי את שמה או מקור הורדה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדי פעם ה Firefox שלי חוטף את החררא ומתחיל פתאום לתפוס יותר ויותר RAM עד שכל ה Windows שלי תקוע ואני חייב לסגור את ה Firefox מה Task Manager כדי שאני אוכל לעשות משהו.. מישהו יודע מה יכול להיות הגורם?
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום מחקתי כמה קבצים בטעות ע"י Shift+delete ניסיתי להשתמש בתוכנת שחזור אחת ללא הצלחה האם אפשרי להחזיר את הקבצים שנמחקו?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מהכותרת הבנתם בטח איזה תוכנות עושות את הבעיה, אני מנסה להתקין Norton PersonalFirewall גם 2002 וגם 2003 ויש בעיה, באמצע ההתקנה הוא מעלים את החלון ולא רואים אותו יותר, אחרי שעושים ריסט למחשב לאחר ההתקנה התוכנה לא מגינה אוטומטית על המחשב ואי אפשר לשנות את זה {ניסיתי}, והיא יוצאת הרבה פעמים שאני בתוך התוכנה מעצמה, בקיצר יש בלאגן, יש לי Microsoft Windows 2000Pro + Windows 2000 Service Pack 3, אותו דבר קורה לי גם עם ה-ZoneAlarmPro, ממש מעצבן, אני לא יכול להתקין שום תוכנת הגנה. אז מהר זה דחוף, תעזרו לי כל מי שיודע. תודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור את כל התמונות המוצגות באתר או בקבוצת דפים לפי אינדקס רץ. לדוגמה, בפורום - אני מעוניין לשמור את כל התמונות בדיון מסויים לפי ריצה על כל העמודים בדיון (שינוי של אינדקס רץ בשורת הכתובת) מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור בעניין?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! אני העברתי סרט וידיאו מהמצלמת וידיאו למחשב בעזרת תוכנת פינאקל במחשב הסרט עובד יפה אך כאשר אני צורב אותו ומשדר אותו בדיוידי התמונה קופצת כאילו נזרקו פריימים בדרך מה אני יכול לעשות אודה לכם על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האינטרנט שלי עבד יופי וברגע שהתקנתי Flash Player 9 פתאום האתרים אמרו לי שחסר לי פקד x ולפני שהתקנתי הכל עבד יופי למה זה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש איזו בעיה לחבר שלי במסן ולא עולה לי פתרון יעיל לבעיה יש איש קשר אחד במסן שלו שכל פעם שהוא מתכתב איתו המסן נתקע לו ויוצא...וזה קורה רק עם האיש קשר הזה. זאת אומרת 80% מהפעמים שהוא מנסה להתכתב איתו זה עושה לו בעיות ויוצא מהמסן ושאר ה20 הוא מצליח להתכתב. הוא התקין ת'מסן מחדש והכל..בדק וירוסים (שלא נראה לי אם זה קשור בכלל..) אשמח לשמוע על פיתרון יעיל. -תודה, נחום.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן התחלתי להתקל בבעיות של מחסור זיכרון קשה. יש ברשותי WIN7, אנטיוירוס NOD32 מעודכן. כמו שניתן לראות בסקרין המצורף הגורם למחסור לא ניראה. על המחשב יש רק יוזר אחד. סריקה מקיפה עם האנטיווירוס העלתה חרס [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי .....למה חברות הסלולר בעצם מאפשרות שליחה מהאי סי קיו של SMS ??? זה לא הפסד של מליונים בשנה בשבילהם ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שתשמור את הההיסטוריה של האינטרנט לדפדפן אקספלורר / מוזילה . וגם אם ימחקו את ההיסטוריה זה יישמר באיזה מקום . תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-