עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Rhx,

שלום רציתי להוריד דפדפן חדש.. לא שיש לי בעיה עם האקספלורר הוא אחלה אבל פשוט אני רוצה משהו יותר נוח עם טאבים ושלא עושה בעיות...(אם אפשר גם לינק ישיר) ואם אפשר גם המלצה לאנטי וירוס זה יהיה נחמד

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by urinka,

הי שלום לא מזמן התקנתי WINDOWS מבוסס MEDIA CENTER על המחשב עכשיו כל פעם שאני נכנס לתיקיות הסרטים שלי זה קורס ("ביצע פעולה לא חוקית..... " ) ונסגר הישום רציתי להסיר ולהתקין מחשד רק את ה MEDIA CENTER אבל לא מצאתי את זה ב "הוספה והסרה של תוכנות" אם יש לכם רעיון או כל עצה שהיא ......... תודה אורי עריכה : ניזכרתי שהבעיה החלה רק כאשר הגדרתי תיקיה אם התיקיה ריקה אז זה ניכנס ובל אם יש שם סרט אחד לפחות אז זה קורס ..

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  3. חברה! תמיד עולה לי ההודעה הבאה בצורות שונות מאותה תוכנה או מה שזה לא יהיה...(Mesenger Service) עשיתי כבר בדיקות מקיפות עם ספייבוט ואד אוור ואני לא מצליח למצוא את הבעיה!!!! איך אני נפטר מזה לעזאזל? המחשב חדש לגמרי!!!! הוא אחרי פירמוט טוטלי!

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by pyro_man,

נגיד יש לי תמונה עם רזולוציה נמוכה נגיד 100 מה זה יתן לי אם אני יסרוק אותה ברזולוציה של 300? זה יעלה את הרזולוציה..? כי אמרו פה פעם שהייתה בעיה עם הרזולוציה והם סרקו בסורק הכל מחדש על 300 בשביל לסדר את זה..זה בכלל אפשרי ? איך זה ישלים את המידע שחסר?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by domuzy,

קיבלתי מסמך מצורף בOUTLOOK 2003, עיבדתי אותו ושיניתי, שמרתי בSAVE ולא בSAVE AS ועכשיו אני לא מוצא אותו! הוא לא בRECENT והוא לא במסמכים האחרונים שבוורד ואני משתגע כי עבדתי עליו המון! מישהו יודע איפה אני כן מוצא אותו? (לא מצאתי ב"חיפוש" כי האפשרויות למילות מפתח היו רבות מדי- עימכם הסליחה)

• 9 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by jambo7,

לשמיעת קבצי mp3 במחשב + אקולייזר [ לא מצליח להוריד את winamp ]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by RayZ,

יש לי בעיה עם פוטושופ 9 CS2. נגמר לי ה 30 יום. בקיצור,אני מקיש סיריאל (סיריאל נכון,וזה בדוק!) והוא מאמת את הסיריאל,ובאמצע הוא מציג לי שגיאה שתוכלו לראות בתמונה מתחת. שום סיריאל אחר לא מצליח להגיע למד הירוק שמאמת את הסיריאל,רק הסריאל הזה. מה לא עשיתי? שחזור מערכת,הפיכת התאריך,שום דבר לא עזר. התמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, אתמול אני בא לפתוח את ה-MSCONFIG, אבל הוא פשוט לא מוכן לעלות, כמובן START-RUN0MSCONFIG, לא עובד ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את הכל. סרקתי לטרואיינים, סרקתי לוירוסים עם NOD32, חיפשתי ומצאתי שהקובץ נמצא ואכן קיים בספרייה של ווינדוס, עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שיכול להיות שזה וירוס אבל בדקתי לוירוסים כמו שאמרתי כבר וגם בדקתי תוכניות דומות אחרות והן פועלות לדוגמא REGEDIT ו-TASK MANAGER, לא יודע מה עוד אפשר לעשות אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע... בתודה, דודי.

9. Started by PJ,

אהלן , רק הרכבתי את המחשב החדש , וכל מה שרציתי זה מחשב נטול תוכנות\מרגלים שדופקים לי את המערכת , וכבר עכשיו , כל פעם שאני מכבה את המחשב , CCAPP.EXE לא נסגרת ואני צריך לחכות או לסגור אותה ידנית בשביל שהמחשב יוכל להכבות. מה זה בדיוק CCAPP ? האם אני צריך את הישום הזה רץ לי ברקע? אם לא , איך נפטרים ממנו? ויש לי עוד שאלה , התקנתי נורטון אינטרנט סקיורוטי. וכל פעם שאני מוריד תוכנה מהאינטרנט הוא שואל אותי האם לאפשר לתוכנה לפעול כי יש סבירות בינונית שהיא נגועה בוירוסים. מה עלי לעשות? הרי ברור שאני לא אמנע מכל תוכנה לרוץ לי על המחשב , אבל איך אני אמור לדעת אם התוכנה נקייה או לא? הרי הנורטון כותב לי על כל תוכנה שיש סיכון. ומה אני אמור לעשות כשאר אני מוריד דברים מBit torrent? משם אני…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by icebreak,

אם שמתם לב שיש לכם הרבה COOKIES ב FIREFOX/MOZILLA מאתרים שבכלל אף פעם לא ביקרתם בהם, זה כנראה בגלל אופציה חדשה שנוספה ל GOOGLE לאחרונה, שכאשר אתם מחפשים משהו, הוא מתחיל ישר בלי שביקשתם להוריד את ה 10 עמודים הראשונים בתוצאות (כביכול בשביל לתת לכם אפשרות גלישה מהירה יותר), בפועל, אתם מקבלים גם הרבה COOKIES ושטויות.... אני ביטלתי את האופציה הזו כך: מעצבן קצת... עכשיו אני מבין מאיפה כל ה COOKIES האלו... http://www.google.com/intl/en/help/features.html#prefetch http://www.mozilla.org/projects/netlib/Link_Prefetching_FAQ.html

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  11. לכל בעלי תוכנת האנטי ספיוור של מיקרוסופר או גיינט בעבר התוכנה הזאת פשוט תוקעת את המחשב!!!!! לאחר בדיקה שלי על 3 מחשבים נדהמתי לגלות שהיא פשוט מאיטה את המחשב לא ממש בהתחלה אלה לאחר כמה ימים של עבודה הייתי בטוח שזה רק אצלי אבל הסרה של התוכנה הקפיצה לי חזרה את המהירות של המחשב נסו להסיר אותה ותראו הבדלים משמעותיים!

12. Started by Kitt0s,

ב-Winamp יש את האפשרות של Jump to File (J) שזה פילטר כזה שאתה רושם שם של שיר או משהו וזה מוצא לך אותו ברשימת ההשמעה. הבעיה היא שכשרושמים בעברית הוא לא מוצא כלום (מראה הכל..) אז שאלתי היא האם אפשר לעשות משהו שזה יעבוד גם בעברית?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by KoM,

אני מאד הייתי רוצה אתר\ תוכנה שיש בהה אייקונים שונים של מערכות הפעלה שונות, מוינדוס 3.11 עד לאקס פי, כולל מערכות הפעלה למק, וכו... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by kawaii,

קיים?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  15. Started by !elad!,

הורדתי סרט מהאימיול וצפיתי בו בתוכנה MV2Player עכשיו הסרט עבד חלק בהתחלה בלי בעיות ואז התחיל להיות יותר איתי כאילו הקול לא היה במקום וזה נהיה לי עכשיו לתמיד מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by karpad,

שלום רציתי לשאול אם אני יכול להקטין מחיצות בעזרת התוכנה הזאת לדוגמה: יש לי הרדיסק אחד 60 גיגה© ועד הרדיסק של 80 גיגה(D) להורדות, גיבויים וכל מיני שטויות אז אני רוצה למחוק כמה גיגה מהמחיצה של כונן D ולפרמט אותה בתור מחיצת לינוקס. דבר כזה אפשרי או שאני יצטרך למחוק את כל המחיצה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by overload,

http://www.x-panded.com/pixeldam/pixelmoon.html פשוט מדהים! והנה עבודה קשורה לנושא http://www.deviantart.com/view/21271446/ פיקסל פיקסל הם מציירים את זה מטורף...אבל מדהים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by the kooks,

שלום רב. אני משתמש בWINDOWS XP PRO וכפי שאתם יודעים בWIN יש תמיד רגולות ויורסים לא משנה מה עושים,אני משתמש בSPYBOOT ו ADAWER SE רציתי לדעת אם ישנם עוד תוכנות שמורידות רוגלות, כי בזמן האחרון אני עושה סריקות רבות ושתי התוכנה לא מוצאת כמעט כלום ובכול זאת המחשב שלי פועל לאט מעוד,(יש לי אנטי ויורס AVAST מעודכן כך שאני לא חושב שזה ויורס) תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by Jinjis Han,

תרגום שמסונכרן לגרסת XVID / DIVX לא יעבוד עם גרסת ה DVDR?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by shai265,

שאני מתקין את 3DMark05 הוא רושם לי שגיאה: מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by tania131,

היי אני תמיד הכנתי חתימות, ועכשיו קצת נמאס, אז התחלתי להכין WALLPAPER כי לזה לפחות יש שימוש לשים בשולחן העבודה וכו' אז זה ה WALLPAPER הראשון שלי , איך? http://img93.imageshack.us/img93/4812/eminemwallpaper1il.jpg

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Holography,

היי, ברשותי תוכנת VoIP שמבצעת שיחות לטלפונים\פלאפונים בכל רחבי העולם, רציתי להקליט כמה מן השיחות שאני מבצע, אך לא הצלחתי לעשות זאת, ניסיתי עם ה-Sound recorder המובנה ב-Windows אך היא אינה "יודעת" להקליט את מה שאני שומע (או שכן, אבל לא מצאתי את האפשרות לכך?) כך או כך, כיצד ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. Started by kampana123,

יש לי תוכנה שמבצעת תהליך ארוך מאוד שלוקח מספר ימים ותופס את רוב כח המעבד, כך שאם אני צריך את המחשב לצרכים אחרים, אני חייב לבטל את כל התהליך (אין בתהליך אפשרות ול "Pause/Resume" לצערי). האם ניתן (אולי בעזרת תוכנה) להקפיא חלון/תוכנה כלשהי כפי ש"מצב שינה" של XP עושה, אבל רק לחלון ספציפי?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

אוקיי, היה לי קובץ AVI שהימרתי בהצלחה לDVD.. ואז צרבתי עם נרו.. כמו שצריך... הכנסתי לDVD (ישן, משו כמו 5 שנים) והוא קרא אותו... כאילו התחיל לנגן את הסרט, והראה שזה קובץ DVD, אבל אחרי 2 שניות זה נתקע, וזה ממשיך רק אם לוחצים pause ואז play (וזה מנגן שוב ל2 שניות).. אז הכנסתי את הדיסק לכונן DVD במחשב... וההתחלה היתה קטועה.. טיפטיפה ואז הכל הסתדר ורואים כרגיל... אז מה הקטע? הבעיה בDVD לא? מישהו נתקל? מכיר\? כל תשובה תתקבל בברכה, תודה

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  25. Started by overload,

יש למישהו אתר עם איזה מאגר גדול של מברשות טובות לתוכנה? (CS1) מצאתי כמה אבל לא ממש מוצלחים. ומישהו יכל להסביר לי לאיזה תיקייה אני אמור להכניס את הקבצים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים