תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך לעצב מארז ואני רוצה תוכנה פשוטה וקלה לעיצוב אם אפשר אז גם לבנות את המארז ב3D (חוץ מפוטושופ)
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
כלומר, כשאני מכניס דיסק אודיו הוא נותן לי את השם\אמן\שנה\שמות השירים...איך? איפה המידע הזה נשמר?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייברים למדפסת/מכונת צילום/פקס מדגם Arficio fx10 של חברת RICOH לWIN98. לא מצאתי באתר הרשמי, ואני מקווה מאוד שבכלל קיימים דרייברים כאלה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הנה לינק מעניין שמכיל כמה דברים שלא ראיתי גם מקודם, והעיקר, יש תמונות בשבילכם, אז מספיק לשאול איך למה וכמה... לא ניסיתי עדיין: http://s90782290.onlinehome.us/?page_id=117 אשמח אם תכתבו אם ניסתם והאם זה שיפר משהו..
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כפי שצוין בכותרת אני צריך עזרה בפיענוח הלוג המצורף המחשב הוא לא שלי הוא של אחותי ואני לא ממש מתמצא בתוכנה היא טוענת על איטיות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני חווה בעיות דיי קשות עם האינטרנט. הבעיה היא פשוטה מאוד, אתרים לא עולים. לדוגמא, אם אני נכנס ל-HWzone ואז נגיד ל-ESPGuitars.com אז אני לא מצליח להתחבר לאתר השני (ESP..). זה קורה פחות כשאני מנסה להתחבר לאתרים ישראליים, אבל גם להם זה קורה לפעמים (Ynet). ניסיתי גם עם IE6 וגם עם FF, ב-2 המקרים הבעיה קיימת. סרקתי את המחשב עם Adaware, SpybotS&D, Microsoft AntiSpyware ושום דבר לא פותר את הבעיה. אני מחובר ישירות לראוטר (עוד 2 מחשבים מחוברים אליו בצורה אלחוטית) והחיבור הוא 1.5mbit של 012. למישהו יש רעיון מה קורה פה? תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
איך אני משנה את תיקיית ברירת מחדל c:\program files לתיקייה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
האינטרנט שלי פועל לאט מאוד (750 KB/S), למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את זה? תודה רבה, רועי עריכה: אם כבר אז כבר, כשאני מזיז את העכבר שלי המחשב עושה קולות מוזרים
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מישהו כאן מקיר תוכנה שעושה רוורס לסרט כלומר מריצה אותו אחורה?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
התקנתי את הדרייבר עצמו, אבל כשהמחשב הגיע היתה גם תוכנה כזו.. לא בדיוק תוכנה אלא ההגדרות של הכרטיס קול... Creative בתיקייה GO או משהו כזה והייתי יכול לשנות כל מני הגדרות אפקטים וכדומה. כעת אני לא מוצא את ההתקנה של זה בדיסק ואין לי את זה ומאוד חשוב לי שיהיה את זה איך אני משיג את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
אני צריך אפשרות לשנות את האיכת לש השיר ולחתוך..לא יותר מזה
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני נוסע עיוד מעט לארה"ב והייתה לי פעם תוכנה כזאת אבל מחקתי אותה כנראה ואני מחפש שוב ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי אם הור מכיר?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
:kopfpatsch: בעיה מוזרה! בדפדפן הרגיל של אקספלורר אני לא מצליח לכתוב בעברית... כלאמר, בשורת הכתובת או סרגל החיפוש - כן כותב עברית, אבל בתוך חלון חיפוש או צ'אט -לא מצליח לכתוב עברית וזה מופיע כג'יבריש... מה לדעתכם הבעייה? האים זהו וירוס עברית בישומי סקריפט או html? איך בתכנות האופיס יש לי עברית אבל באקספלורר אני לא יכל לכתוב עברית? גם אם אני עושה קופי/פייסט של משפט עברית מאופיס לאקספלורר זה יוצא ג'בריש. אנא עיזרו לי תודה רבה נ.ב. כדי לפרסם פה את השאלה, הייתי צריך לגלוש דרך מחשב אחר...
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני יודע שכמות הקבצים שבכונן הקשיח משפיעה על מהירות הסריקה, אבל רציתי לדעת איזה גורמים עוד יכולים להשפיע (לטובה)? אם אני אוסיף זיכרון ל-512MB שיש לי זה ייקצר בהרבה את זמן הסריקה?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תכנה שמדמה כונן דיסקטים. כמו הדאמון טולס לדיסקים רק שתדמה כונן דיסקטים. יש כזה דבר בכלל?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת אם מישהו שם לב לבעיה שנוצרת כאשר מתקינים את הגרסא החדשה 77.72 ל כל סוגי ה GEFORCE למיניהם... הבעיה היא בניגון קובץ DIVX הצבעים נמרחים לגמרי... פשוט איאפשר לראות את הסרט חזרתי אחורה לגרסא 71 הכל עובד יופי! עוד מישהו ניתקל בזה? אולי יש CODEC חדש שמתקן את זה? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי רשת של כמה מחשבים בבית, אני מחפש דרך שבה אני אוכל לנטר את הטמפרטורות של כל מחשב שמחובר לרשת (כמו SPEEDFAN רק ששולח את הנתונים למחשב אחר ברשת במקום להציגו על המסך). מישהו שמע על דרך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שבלונות לקעקועים זמניים תודה למי שיש מאדר להורדה של תמונות כאלה או משהו תודה תודה תדוה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום PC P4 + מצלמת אינטרנט ו-ADSL רוצה לקבל לעבודה תמונות של הביית, אולי אפילו 2 מצלמות בדואר אלאק או כל שיטה אחרת תודה, יהודה
-
איך אני עושה שיהיה לי כזה פייד? הכוונה שהשיר לא נגמר וכבר יש את ההתחלה של השיר אחריו.. אני זוכר שפעם הם הוסיפו את האפשרות הזאת.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אבל אני לא רוצה פירוואל חינמי אני רוצה את הכי טוב ואני מוכן לשלם תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-