עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LOL,

חיפשתי בעזרה ובפקודות ולא מצאתי פקודה שיכולה לחבר שעות לדוגמה אם אני רושם בכמה משבצות 4:50 3:30 התוצאה של שתי אלה תיתן לי 8:20 אשמח אם מישהו ידע ויוכל לעזור לי בזה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולכם, אני משתמש כבר כמה זמן בפרוטוקול ביטרונט. לאחרונה אני רואה שהמהירות נתקעת על50 קילו בייט בממוצע. יש לי חיבור של 1.5 בבזק בינלאומי. באתרים רגילים אני מוריד על 180 ככה. יכול להיות שהספק מגביל? אם כן, יש איזשהו פיתרון?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yamanman26,

שלום, אני כרגע עובד על מחשב של חבר שמתלונן על "העגלה" כדבריו... memory - 1g cpu 2.7ghz לדעתי בשביל מחשב ביתי ולא לגיימרים מספיק בהחלט... ניקתי כל מני מזיקים במחשב ... ונראה שמשתפר אבל, שמתי לב שהמאוורר של המעבד קצת איטי אז הורדתי את את speedfun שמראה מתחי 3v 5v תקינים אך במקום 12v היא מראה 3.4v יכול להיות שיש משהו שמעמיס ומפיל את המתח או שלהחליף ספק וזהו ?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  4. אחותי רוצה ללמוד פוטושופ, יש איזה ספר מומלץ או אתר טוב בעברית בשבילה?? היא מתחילה אז לא משהו מתקדם מידי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by berko,

שלום, אני חדש בנושא גרפיקה ממוחשבת ואני רוצה להתחיל ללמוד פוטושופ. נראה לי שהצורה הכי טובה ללמוד היא לקנות ספר (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה..) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הספר האידיאלי ללימוד (גרסאות CS ו או CS2) רועי

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by redersh,

מחפש ספר ללימוד פלאש איכותי וטוב בעיברית וכן גם מקום לקנות אותו או להזמין (איזור ת"א) תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by Reze,

מישהו יכול ללת לי שם של ספר טוב שמלמד איך להשתמש בphotoshop cs2 אני צריך שהספר יהיה בעברית ..... תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by Radeon38,

שלום האם יש הבדל מהותי בין גרסאות 2004 ל 2009 מצאתי חברה באינטרנט שמוכנה למכור לי ספר לימוד על התוכנה אבל יש לה רק של גרסת 2004. שווה לרכוש ספר של גרסה ישנה יותר??.ההבדלים מהותיים כל כך??? אני מאד רוצה ללמוד את התוכנה ולא מצאתי שום ספר על הגרסא העכשווית.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  9. Started by מיכה,

שלום לכולם. נתון, מחשב עם H.D המחולק לשלוש מחיצות: E , D, C, תוכנת הפעלה XP PRO, הותקנה ושמורה במחיצה C. מחיצה C התמלאה והייתי צריך להגדיל את הנפח של ספריה C, על חשבון מחיצה E. החלטתי להשתמש בתוכנה חיצונית המוכרת בשם: PARTITION MAGIC 8. במהלך תהליך הגדלת נפח ספריה C על חשבון מחיצה E ( ביצעתי פעולת RESIZE A PARTITION ), המחשב נתקע ונאלצתי לכבות ולהדליק את המחשב. לאחר ההדלקה, כשהמחשב עלה, התברר לי, שנפח מחיצה C לא השתנתה ולא גדל, ואילו, ומחיצה E שהייתה NTFS הפכה להיות PqRP. כשאני נכנס דרך האייקון: " המחשב שלי ", אני לא רואה את מחיצה E. כשאני נכנס דרך: מחשב שלי > ניהול > ניהול דיסקים היא מופיעה בתור PqRP. אבל ב - PARTITION MAGIC, ניתן לראות את המחיצה. היא לא מופיעה כ…

10. Started by eladbu,

אני מעוניין לדעת איפה מאוכסנות כל ההודעות שיורדות לי לאוטלוק? לאיזו ספריה?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by KoM,

איפה אני יכול להוריד דמואים כאלה, שבעצם מפיקים את המיטב מהכרטיס, דומה מאד ל-3dmark2001 אבל לא חובה שזה יהיה בנצ'מארק... 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by POD,

מה נשמע? על הכונן שיש לי עליו את ה-XP יש לי גם 80k סקטורים פגומים. חשבתי לנסות את ה- Hard Drive Mechanic או את ה- Hard Drive Scandisk Pro . מישהו מכיר את התוכנות האלה? או תוכנות אחרות שיכולות לעזור? אני יודע ש- low level format יכול לעזור, אבל אני רוצה לפתור את זה בלי פירמוט. מה ההמלצות שלכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by UltraWaveMUSA,

בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר. הינה הסיפור שלי : לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר! עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות ל…

14. Started by white,

בוקר! אני מודה שזו תקלה מוזרה. לפעמים הסקייפ גורם לריסט ברגע שאני עונה לשיחה נכנסת ולפעמים אחרי 5 דקות . אשתי בחו"ל אז זה ממש ממש ממש מטריד . כמובן שהתקנתי חלונות (XP PRO ) מחדש . התקלה נמשכת. אין לי אפילו כיוון מה לבדוק (בעיקר בגלל שזו התקלה היחידה שיש למחשב). אשמח לרעיונות. תודה רבה :-)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום רב: יש בעייה בסקייפ שבמחשב של אבא שלי: היא דורשת ממני כל הזמן שם משתמש וסיסמה בעת ההפעלה, ולא מאפשרת לי לשמור אותם. איך נפתרים מזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by the red dragon,

יש אפשרות להוריד את הגירסא היותר ישנה של סקייפ? הורדתי את החדשה ולא אוהב אותה יש שם כול מיני אפשרויות שהורידו איך אני יכוך ךהשיג את הישן? והאם אני בכלל יכול להתקין את הישן יותר?

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  17. Started by gregos1990,

היום ניסיתי להתחבר לסקייפ ולא הצלחתי, הסיסמה והשם משתמש נכונים אבל ההתחברות עצמה לא מתבצעת, אותו דבר גם במחשב וגם הסמארטפון, בוודאות שהסיסמה נכונה והשם משתמש אותו שם משתמש, עכשיו לחברה שלי יש גם סקייפ והיא גם לא מצליחה להתחבר מאותה סיבה, האם יש לסקייפ איזה שהיא בעיה? או שזה בעיה אצלי בכל הבית? בבקשה תעזרו לי תודה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by eladbu,

סקייפ משגעת אותי כל שניה עולה לי החלון של נורטון ומזהיר אותי על התוכנה!איך אני מבטל את זה???????

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by eliil1,

אני מפעיל סקייפ, מתקשר למישהו וזה עושה לי שני סאונדים של צלצול (הצליל הזה שיש כשאתה מתקשר למישהו..) , וכשהוא עונה, הסאונד השני ממשיך ,כאילו הוא מתקשר פעמיים , והצד השני לא יכול לשמוע אותי. אחרי הוא נתקע,קורס. ואז אני לא מצליח להתחבר שנית.... ניסיתי לעדכן DIRECTX , לכבות נוד32 ופיירוול, לא עזר =\ אני חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי פתרון ,אני כבר מיואש לגמרי :'(

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by matizami,

לאחרונה, יותר מדי פעמים שסקייפ נכנס למצב לא זמין (כאשר לא נוגעים במחשב כמה דקות), כאשר אני מזיז את העכבר, הסקייפ לא חוזר למצב אונליין. כל מה שאני יכול לעשות זה להזיז את העכבר עד שאני אלחץ על משהו ואז המחשב יתקע. רק ריסט ע"י הכפתור במחשב מגיב. מחקתי את הסקייפ, התקנתי גירסא הכי חדשה. עדיין כלום לא עוזר. זה התחיל רק לאחרונה, ויש לי את הסקייפ כבר הרבה זמן.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום רב להלן לינק המסביר על מבצע של סקייפ להתקשר ללא הגבלה מהמחשב לכל טלפון נייח לישראל http://skypeshop.co.il/skype_out.php?id=74 השאלה הנשאלת היא האם ידוע לכם על דיל דומה שאפשר להתקשר גם ללא הגבלה לטלפונים ניידים בישראל(לא מעניין אותי חו"ל) אם לא סקייפ האם שמעתם על אלטרנטיבה אחרת??? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  22. Started by night-fire,

שלום, רציתי להתקין סקין ויסטה על האקס פי וראיתי המלצות על התוכנה WindowBlinds אז התקנתי והורדתי מדביאן ארט סקין,הבעיה היא שהוא לא מושלם ולא ממש תומך בעברית . יש למישהו הורדה לסקין יותר טוב או תוכנה אחרת? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. Started by parAzoid,

אני צריך שתתנו לי את השם של הסקין או לינק אליו. הנה תמונה שלו: http://img216.imageshack.us/img216/4936/untitleddo1.jpg תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. Started by איסתרא בלגינא,

עד אתמול חשבתי ש- ColumnsUI הוא הדבר הטוב ביותר מאז הלחם הפרוס ו- K-jofol. אבל אתמול, הודות לדלישס, גיליתי את נפלאותיו של PanelUI ובמיוחד של הסקין FofR, ואחרי כמה התקנות של רכיבים ופונטים, קצת עריכה של קבצים ושינויי כמה הגדרות, ה- foobar שלי נראה כך: נחמד, נכון? ויש לסקין הזה המון אפשרויות שלא רואים כאן. נסו ותהנו.

25. Started by psycho killer,

איך אני יכול להשיג סקינים לICQ 5 ?? או איזה תוכנה שמכינה סקינים לICQ 5 ??

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.