תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בתוכנה, שהחיפוש של ה- utorrent לא מגיב בשום אתר למרות שפעם הוא עבד כמו שצריך. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
האם בתוכנה הזאת אפשר לסרוק מסמך ולהוציא משם את התוכן לטקסט ? (לשלוף מתמונה את הטקסט הכוונה) אם כן... איך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 תוכנות (xilinx 9.1i ו-modelsim SE 6.4), עד עכשיו הם עבדו כבר כמה פעמים, אבל נכון לעכשיו תמיד שאני לוחץ על קובץ ההפעלה שלהן אני רואה במנהל משימות שהן דווקא מופיעות לאיזה שניה ברשימה ואז נעלמות (נסגרות כזה מעצמן ולא עולות) כל תוכנה כשהיא היתה עולה, היא קודם היתה מעלה חלון כניסה כזה של התוכנה ואז את התוכנה עצמה. באחת התוכנות מצאתי קובץ הפעלה אחר של התוכנה עצמה וזה מעלה אותה איכשהו (לא דרך הקובץ המקורי) אבל לתוכנה השניה לא מצאתי. למה זה פתאום קורה? ואיך אפשר לסדר את זה שיעלה מהקובץ הראשי הרגיל? (זה קרה לי כבר בעבר לא יודע מאיזה סיבה אחרי התקנה זה הסתדר והתוכנות שוב עלו, אבל זה התקנות ארוכות מאוד מאוד ואין לי ראש שוב להתקין) תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
האם ישנה בעיה כולשהי של הדרייוורים 28.32 לג'יפורס עם התוכנה לתיקון קצב הריענון? הבעיה אצלי, שאחרי שהתקנתי את הדרייוורים, שמתי לב שהמסך קצת מהבהב במשחקים. ניסיתי להתקין את התיקון מחדש אבל באמצע ההתקנה נאמר שאי אפשר לזהות את הכרטיס מסך למרות שהוא כן מזהה אותו, ואז צריך לבטל את המשך ההתקנה. הנחתי שזה אולי קשור לדרייוור. מישהו עוד ניתקל בזה?
-
-
הגיע לרשותי סרט BR לא על דיסק. מכיוון שאף פעם לא התעסקתי עם נגני BR במחשב, לא יצא לי לראות את מבנה הספריות הסטנדרטי, אבל נראה לי שזה הדיסק המלא. איך אני יכול לנגן דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לניהול קבצי מדיה מוזיקה וסרטים בסגנון עץ.כוונתי היא שאם אני רוצה סרט מדיסק מסויים אני אפתח את התוכנה אקליד את שם הסרט והתוכנה תפנה אותי לדיסק הנכון.כל זאת אחרי שאני אבנה מסד נתונים קטן מראש.לדוגמא נשר הברזל 2 -- סרטי פעולה --- דיסק מספר 3 תיקיה מספר 2 הרעיון שלי לעבוד כמו האקספלורר של חלונות בצורת תתי תיקיות (עץ !!) חשבתי לבנות תיקיות בתוך תיקיות עם קבצי וורד ועם השמות אבל אני בטוח שיש תוכנה עם מה שאני צריך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לכתוב מסמך בWORD וכל פעם שמזערתי אותו והגדלתי אותו על כל המסך הוא מבצע כמו ריענון של Desktop, זה קורה גם כשיש מסמך דיי גדול ומדפדפים עם הגלגלת הוא גם מבצע ריענון כזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה??
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת של silver line icam 830 אני מחפש נואשות דריבר למצלמה ואני לא מוצא לחברה אין גם אתר להורדות דריברים אם יש למישהו את המצלמה ויכול לשלוח לי את הדריבר או לשלוח לי קישור אני מאד יודה כיוון שאיני נמצא תמיד בפורום אני יודה לכם אם תוכלו לשלוח לי לאי מייל שלי shimon800@walla.co.il בתודה מראש שמעון
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
התוכנה הנ"ל היא תוסף לדפדפנים. כתוצאה מהתקנת התוכנה נוצרה בעייה בכתיבה בעברית, במקום לקבל את האות המבוקשת, מתקבלת אות אחרת או אפילו ריבוע ג'יבריש. זה קרה לי באקספלורר ובפיירפוקס, ונפתר ברגע שנטרלתי את התוסף. כמובן מדובר בWINDOWS 7. לא מצאתי אזכור לתופעה ברשת
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני מעוניין להקליט את כל מה שמתרחש לי במסך בתצורה של סרט לצירכי הדרכה תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אפשר לתת לי בבקשה את כל סוגי הקודקים עלמנת שאוכל לצפות בכל הסרטים ב כ ל הפורמטים שיש?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בדפדפן שאני נכנס אליו המרחק התצוגה מרוחק, וקטן.... עכשיו תמיד שאני מקריב את התצוגה בעזרת לחיצה על מקש CTRL ועל מקש + , הבעיה היא שאני צריך לעשות את זה ידנית כל פעם בכל אתר אחר שאני גולש אליו, גם כאשר אני מוחק קבצי קוקיז המרחק התצוגה חוזר לרגיל (לקטן) ... זה פשוט מאיק ומעצבן.... יש דרך בהגדרות של הדפדפן להגדיר את המרחק שמתאים לי אישית מבלי שהוא ישתנה בכל פעם, ושהוא יהיה מוגדר לכל האתרים מבלי להגדיל את התצוגה ידנית בכל אתר ואתר ?? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
היייי רציתי לדעת אם אפשר לעשות ברשת שנגיד הווינאמפ המחשב שלי פועל אז את מה שאני שומע פה ישמעו על המחשב של אח שלי.....? צריך סוג כול שהוא של STREAMING אבל יותר מזה אני לא יודע
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי ... עד לפני מספר ימים אני הורדתי עם התוכנה של MEGAUPLOAD אבל היא כנראה לא מתפקדת משהו כי הרבה פעמים היא מציגה לי קצבים לא ריאלים . אשמח לקבל המלצה לתוכנה טובהיותר ...
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוספות כמו שעון מעורר ותוספת shat doun... מישהו יכול לתת קישור?
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
יש לי avant browser...ברגע שאני מקיש על אות מסויימת בשורת כתובת הוא משלים לי כתובת נגיד אני כותב n הוא משלים ana.co.il זה קורה גם עם האקספלורר הרגיל...איך מעיפים את זה??? תודה=]
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אני מכין סרטון וראיתי סרטון שמשלב כל מיני אפקטים יפים שמתאימים לי אבל אין לי מושג מה השם של התוכנה.. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולזהות את שם התוכנה שהכינו איתה את הסרטון, תודה מראש! ד"א רציתי לדעת אם אפשר לעשות את האפקטים האלה עם movie maker?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני הכנתי עבודה וצריך לעצב את התמונת שער של שחיין בשחיית פרפר.. הקטע הוא שזה מרובע ופשוט ורציתי להכניס משהו קטן ומיוחד לזה ושהתמונה תשתלב עם הלבן כאילו זה צבע ואז לאט לאט זה מבהיר עד שהופך ללבן. מישהו יכול שנייה לעשות לי את הטובה הזאת? מי שיכול בבקשה שיכנס אלי לאיסיקיו או שישאיר את שלו.. אני מחובר אבל באינביזבל כי מציקים לי
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
פתאום סתם בה לי להתחיל לעצב כל מיני חתימות ואנימציות אבל הבעיה שכל התוכנות שראיתי עד היום עולות כסף אם מישהוא יכול להביא לי אתר שיש בו איזה תוכנה מסוימת תודה רבה מראש : ;D 8)
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
בכותרת &^^ האם יש תוכנה שיכולה להביא הערכת מצב על "בריאות" ההארדיסק שיכולה להראות אם יש בעיות, ולהציג את הבעיות? חוץ מ HDD LIFE PRO תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
יש לי ID גבוה במיול אבל בבדיקת פורטים שביצעתי (ע"י הלחצן המובנה במיול) התוצאה היתה כזו: Starting TCP connection test... TCP test successful. Now testing UDP... Sending UDP packet... Waiting for result... UDP test failed * יש לי פירוול של ZONE ALARM PRO *פתחתי ידנית את הפורטים 5773 ו- 5783 כמו שמצויין בקובץ עזרה של LIONאך עדיין אותה תוצאה מתקבלת בבדיקה. *ההורדות מתחילות ומיד נפסקות. *העלאת קבצים ממני למשתמשים אחרים מתאפשרת. *ID גבוה. *מוד המיול שלי הוא: WarezFaw2.2 . קישור לתמונת מסך של הפעולות שביצעתי ע"פ ההוראות ב-LION : http://img112.imageshack.us/img112/6479/16ke.jpg http://img225.imageshack.us/img225/2025/31qq.jpg קישור למסך MY INFO מתוך תפריט סרברים: http://img109.…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-