תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification. הגודל של הקובץ הוא 2.5GB
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
תודה מראש לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שיכולה להמיר קבצים מסוג 3gp לקבצים מסוג avi או mpeg מישהו מכיר כזאת תוכנה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי נייד של ACER 5684 עם T5600 1.83 CORE 2 DUO 2MB CACHE ו2G DDR2. וכרטיס מסך חזק. אבא שלי טס לארה"ב ואני קונה VISTA ULTIMATE. עכשיו השאלה היא האם ללכת על ה X86? הוא יכול להפיק משהו מהמפרט שלי? או שהמפרט שלי טוב רק ל 32BIT? אני ממש לחוץ על זה אז אני אשמח לשמוע כל דבר חוץ מעזוב את הויסטה... תודה מראש, עפר
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נגן Sansa M240 1GIGA (הפשוט והנפוץ) עכשיו ראיתי באתר הרישמי שיצא עדכון Firmware לגירסא 4.107------> http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1326 בפירוט: אולי אפילו יהיה לי עברית, שסאנדיסק כבר התחילה לאמץ בנגנים אחרים. הבעיה שאני לא מצליח לעדכן...משום העדכון מראה לי על גירסא ישנה יותר עוד מישהו נתקל בבעיה? מישהו הצליח לעדכן??!?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום .. אני צריך מדריך ל הוספת כתוביות לסרט XVID ..
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפצל את הארד דיסק לשני פרטישניים האם הפיצול כאשר הארד דיסק יחסית מלא יפגע בביצועים בעתיד ? האם כדאי לאחות את הדיסק לפני הפיצול ? או האם לא רצוי במצב כזה בכלל לפצל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
בבקשה המלצה על חבילת אבטחה טובה שכוללת אני וירוס פירול ועוד בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
שמעתי שיש את התוכנה של SYMANTEC גוסט (GHOST). איך היא? איזה גרסא מומלצת? אפשר מדריך קטן איך עובד כל הגוסט בעצם. ואם יש המלצה על תוכנה אחרת, אז אשמח גם לשמוע. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
ראיתי אצל דוד שלי שיש לו ויסטה שיש תוכנה שאפשר לדבר באנגלית וזה כותב את זה לתוך מה שרוצים. מישהו יודע אם קיים תוכנה דומה לxp?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
חשבתי אולי לעשות קובץ DAA או אולי UHA או RAR? יש משהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי על המחשב HD SATA 2 של 250 GB. . . גיביתי את ה-HD השן שלי (כי לקחו לי אותו), סך כל הגיבוי הוא 57GB . . . ואני שומר אותו בכונן D (ה-Windows מותקן בכונן C). רציתי עכשיו לעשות איזה איחוי קטן לכונן D (ששטחו 116 GB) וראיתי שהרוב שם זה . . . אדום. עשיתי איחוי פעם אחרי פעם אבל האדום עדיין נשאר. מה מומלץ לעשות ? יש תוכנת איחוי חיצונית שתוכל לעשות עם זה משהו משמעותי ? זה ישפיע על המהירות של ה-HD שלי ? אם אני יצור כונן חדש וישחזר את כל הגיבוי לשם האיחוי יראה תוצאה טובה יותר (איחוי של הכונן החדש כאילו). - אין אפשרות למחוק אותו כי אני משתמש בכל מה שנמצא עלי. . . תודה. . .
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש למישהו טיפים? אולי תוכנה אחרת שעושה את העבודה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כבר הרבה זמן ומרוצה ממה, מוריד לי על 30-70 ככה וזה סיפק אותי. לאחר מכן גיליתי שכמות IN-BOUND CONNECTIONS שלי על 30 וכמו כן הOUT-BOUND גם כן. החלטתי לשחק קצת עם ההגדרות ויצא שההגדרות ששמתי הם 300\1500 (300 לIN ו1500לOUT) לפתע בהורדות פופולריות מספר המקורות קפץ ל1000 (בכל אופן ככה הוא כותב לי בPEERS, וכמות הSSEED גם גדלה בהתאם). אבל עדיין משום מה יש לי הגבלה במקורות (מצורפת תמונה). בחלון של המקורות אין 1000 ומשהו מקרות אלה סך הכול 100+ (לא עובר את ה200). השאלה שלי היא: איך אני יכול לבטל את ההגבלה הזאות? אני חייב לציין שהמהרות גדלה בעיקבות זה עכשיו היא כמעט תמיד מתייצבת על 100 לאחר שעה בערך.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום אני יודע שיש פקודה שרושמים בראן שמשנה תIP במחשב אחד ללא ראוטר או רשת... תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי מחיצות במחשב C עם XP וD עם ויסטה עכשיו D יש לי גיבויים שאני מעלה את המחשב יש לי בחירה איז וינוודס להעלות. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה ואני לא מצליח לא נותן בכלל .. ואני לא רוצה לפרמט את D יש לי שם פול קבצים .. מה ושים במצב כזה למישהו יש פתרון או תוכנה הכל חוץ מתוכנה unlocker בתודה מראש לעזורים !
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
אהלן , פיירפוקס עבד אצלי מצויין עד העדכון האחרון , מאז שעידכנתי את התוכנה ישנם כמה בעיות. 1. במעבר בין טאבים , הכותרת ושורת הכתובת לא משתנות , דבר שיכול מאוד להעיק לעיתים. http://img85.imageshack.us/img85/4610/123jh9.jpg 2. אתרים מסויימים נתקעים לי (ולא נתקעו לפני כן). לדוגמא www.d-spot.co.il יש לציין שניסיתי גם להסיר את הדפדפן ואח"כ להתקין את הEXE שהיה שמור לי על המחשב - פיירפוקס גרסת 2.0 אבל משום מה הוא חוזר להיות בגרסת 2.0.3 ללא רשותי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת על HD נוסף,אבל אני רוצה לעשות את זה בזמן שאני עם הווינדאוס שלי. אפשר להתקין באמצעות הVMware מערכת הפעלה באמת..? ז"א שבאמת הוא יתקין קבצים על הHD?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
התקנתי במחשב Premier Pro והתוכנה לא מזהה כרטיס דגימה Pinnacle 500 pci שמותקן שבמחשב. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
האם גם בצורב זה בדומה לצורבי הNEC\OPTIARC\SONY יש עידכוני קושחה או דברים דומים שמשפרים את איכות\מהירות הצריבה?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
באיזו תוכנה אפשר לפתיוח קובץ עם סיומת VCF? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, קודם כל עם זה לא שייך לפה תעבירו את זה לאן שזה שייך בבקשה. אכשיו יש לי סרט dvd שקוראים לו 300 מישקלו 4.0 גיגה ואכשיו אני לא יודע עם יש לו כתוביות. ובמידה שאין לו כתוביות אז איפה לסים זה התמונה של הקבצים http://img139.imageshack.us/img139/4756/moviefn0.jpg בתודה שמואל
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
התוכנה הזאת לוקחת לי 90 אחוז מהמעבד לדקות ארוכות מידי פעם...ואני משתגע.. מה התוכנה עושה? ואם אני יוצא ממנה דרך מנהל המשימות זה יכול לפגוע במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-