עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ssib,

היי לכולם. עקב ריבוי בעיות עלי להתקין מחדש את ה- XP. כרגע על המערכת מותקן לי UTORRENT ומטבע הדברים אני באמצע הורדות (אשר מתבצעות ונשמרות בדיסק אחר מזה שעליו מותקן ויותקן ה- XP) בו. כאשר אתקין מחדש את ה- XP ובהנחה שלא תהנה בעיות אני מעוניינת גם להתקין מחדש את ה- UTORRENT (משום מה ה- 1.85 לא הותקנה אצלי טוב) אבל מצד שני הייתי רוצה אם ניתן להמשיך את ההורדות ולא להזדקק לטעינת כל הטורנטים מחדש באופן ידני (שמרתי אותם). האם הדבר אפשרי ואם כן אשמח אם תסבירו לי כיצד. תודה מראש לכל העוזרים ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by liav12,

יש לי בעיה עם הפורטים, בנוסף לכך שהאימיול עובד לאט כל פעם שאני מעלה אותו הוא אומר את המשפטים הבאים ביומן השרת: 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5662 (TCP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול אין לי מושג איך לפתור את זה, הקטע הוא שאני גם לא משתמש בפיירוואל במחשב הנ"ל, כך שאין לי פתרון לכך, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. מצורפים בזאת שישה קבצי dmp מקובצים בzip. אם מישהו מכם יכול בבקשה לנתח לי אותם ולהגיד לי מה הבעיה של המחשב שלי שהוא עושה כל הזמן את המסכים הכחולים............. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  4. היי אנשים אני צריך תוכנה פשוטה שיכולה לקחת את מה שצילמתי במצלמה רגילה (לצילום עם אופציה לוידיאו ) ולעביר את זה ל DVD כך שברגע שאני מכניס אותו לDVD יהיה אפשרות לצפות בזה. תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. עד כה השתמשתי ב-MESSENGER גרסת בטה 9 והכל עבד מצוין, השתמשתי בתוכנת פוליגמי (MSN Polygamy) על מנת להפעיל 2 חשבונות מסנג'ר בו-זמנית. היום קיבלתי עדכון אוטומטי מהשרת של מיקרוסופט אודות המסנג'ר החדש (Version 2009 Build 14.0.5027.908) ולצערי אינני יכול / מוצא POLYGAMY ע"מ להפעיל את המסנג'ר החדש בו-זמנית פעמיים. (יש לציין כי ברשותי 2 חשבונות מסנג'ר שתמיד הכרחיים לפעול בו-זמנית מבחינתי). לצערי הסרתי את הגרסא החדשה של המסנג'ר וחיפשתי בכל רחבי הרשת PATCH להפעיל את המסנג'ר פעמיים ולא מצאתי דבר. אני בטוח שאולי מישהו פה יוכל לתת לי את העזרה שכל-כך נחוצה לי, תודה מראש. סופ"ש מצוין.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 02:05:10 האלן חברים יקרים.לאחר עוד קצת חפירה בגוגל מצאתי פתרון לבעיה,…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. Started by chmmr,

איחוד M2V ו- WAV ל VOB איזה תוכנה עושה את זה ?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by moshen1169,

שלום יש לי תוכנה איחוי למחשב .עכשיו יש לי דיסק קשיח של 320 ג'יגה וכשהתקנתי את הדיסק הקשיח היה לי מקום כולל פנוי בדיסק 298 ג'יגה 1.מה המחשב לוקח הרבה מקום מבלי שהשתמשתי בכלום מהדיסק הקשיח מ320 ירד ל298? 2.וכמה מקום פנוי צריך לפנות מהדיסק הקשיח כדי שהאיחוי יהיה הכי אפקטיבי והאם לחשב את פינוי המקום מה 320 או מה 298 הנוחכי?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by djgoose,

שלום לכולם. אני מחפש כבר זמן רב תוכנה (עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לי לגבות ספרייה גדולה במיוחד בסביבות ה-50 ג'יגה. משהו בסיגנון iso אבל רק לנפחים יותר הרבה יותר גדולים. לא מצאתי עד כה משהו שעונה להגדרה ואני ממש לא רוצה להשתמש ב-zip או 7z. האם קיימת תוכנה כזו או שהדרישות שלי גבוהות מידי.... ??? תודה רבה ושבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by duk4u,

יש גרסה שנקראת - Enterprise למה הכוונה...אני מדבר על 2007 ...אהה ויש גם את ה - Ultimate אשמח אם מישהו יסביר את ההבדל...

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  10. איך אני מעיף את זה: [attachment deleted by admin]

11. Started by US,

קניתי היום צורב DVD של חברת NEC דגם 2510A. הייתי רוצה לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לעשות Сopy , ליצור דיסקים , ועוד .. (דיסקים של 4.7 גיגה). תודה, אלון שטיינברג.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by NaNdoS,

אחרי התקנת IE7 הטקסט במחשב הפך למתושתש. נראה מן אפקט החלקה (smooth) שרק עושה כאב ראש מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. Started by Dvich,

רצוי חינמיות. תודה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  14. יש לי בעיה של תקיעות וקפיצות בלתי נסבלות בסאונד שיוצא מהכרטיס קול (לא משנה מאיזה תוכנה\פורמט צליל) כאשר Azureus פתוח ומעלה קבצים. לא מצליח להבין למה Azureus (ורק התוכנה הזאת) גורמת לתקלה הזאת! והנא חלק מהדברים שכבר ניסיתי זה לא הדרייבר - השתמשתי בדרייברים של Youp-Pax והם לא עשו כל בעיה מיוחדת לפני כן אך בכל זאת מחקתי אותם לגמרי (השתמשתי גם בתוכנה "Driver Cleaner Pro" כדי להסיר) וכרגע אני משתמש בדרייברים שמגיעים עם חלונות - לא עוזר. אין כל קשר לעומס על המעבד - הבאתי לנגן עדיפות Realtime וזה לא עוזר בגרוש. זה לא הנגן - ניסיתי את WMP, BSPlayer, Winamp בכולם אותו בעיה. זה לא codec - התקלה מתרחשת בעת נגינת כל פורמט לא משנה איזה WAV/OGG/MP3 וגם בסרטים. ניסיתי למחוק לגמרי את Azu…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by Daver,

שלום לכולם, מאז שעברתי לווינדוס 7, כל פעם שאני מקבל הודעה בצ'אט של הפייסבוק הוא מוריד לי קובץ בשם pop. אני משתמש בדפדפן כרום. בXP זה אף פעם לא קרה לי הבעיה בתחילה כשהתקנתי ווינדוס 7 יש לזה פתרון?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה שהיא בעצם כמו אולפן ביתי להקלטות. מי שיעזור לי ישא ברכה....

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. Started by malcolmx9,

בטעות נמחקו לי...

18. אם אני קונה את הפלאש 8 פרו לכמה יוזרים אני יכול להתקין אותו? או שזה רק למחשב אחד?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום לכולם !! אני צריך שתעזרו לי אני קניתי כרטיס מסך hd 4850 ואני רוצה לבדוק טמפרטורה אם תוכלו להביא תוכנה שאומרת מה הטמפרטורה של הכרטיס אבל תוכנה תובה שאומרת אמת אם תוכלו להביא לי תוכנה אני אשמח תודה לכולם !! :)

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. Started by ali_baba,

שלום.ברשותי מחשב חדש והתקנתי עליו את נרו אקספרס 7 . אני רוצה לצרוב דיסק,ואני מחפש את אופציית הורדת מהירות הצריבה יכול להיות שלא קיים ?? חיפשתי בכל התוכנה ולא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  21. http://lifehacker.com/software/skype/go-hires-with-skype-video-calls-235443.php

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by xTz,

יש לי שני דיסקים את הראשון חלקתי לשני מחיצות, השני נשאר שלם יצא שאחרי התקנה של ויסטה על מחיצה C, האותיות של המחיצות של הדיסק הראשון היו C,E והדיסק השני השלם D יש אפשרות להחליף בין D ו-E בלי ששום דבר יפגע? תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by gal,

היי, רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף איש קשר בלי שיופיע ברשימה של אנשי הקשר.ואיך מדברים איתו כאשר כן רוצים לתקשר איתו.אני יודע שהשאלה אולי מוזרה אבל איזה חבר שאל אותי ואין לי מושג האם יש אופציה כזו בתודה גל

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by omri_ro,

אני משתמש בבילון לתרגום ע"י CTRL+קליק ימני ואז מופיע לי גם הCONTEXT MUNU בפיירפוקס. האם ניתן להגדיר שלא יראה את התפריט כשהCTRL לחוץ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  25. תגידו, קרה לכם פעם שכשסגרתם את האינטרנט פתאום מלאא חלונות נפתחו לכם בלי לעצור? זה קורה לי מלא בזמן האחרון (יכול להיות שזה רק ב-HWZONE?). אני לא יודע אם זה וירוס או SPYWARE, אני מריץ עכשיו סריקות (NOD32 ו AD-AWARE), אבל בכל מקרה מישהו נתקל בזה פעם? או שזאת בעיה באתר? אחרי זה גם לפעמים המחשב שלי נתקע ולמשל עכשיו עזבתי את המחשב אחרי שסגרתי את האינטרנט, וכשחזרתי אליו היו מלא חלונות פתוחים ואפילו ה-TASK MANAGER ושום דבר במחשב לא פעל (נראה לי נגמר לו הזיכרון). אחרי זה סגרתי את האקספלורר, וכשפתחתי אותו ראיתי שהוא טוען ב-100% את המעבד והוא לא מציג את הדברים, וכל המחשב נתקע. פתרונות?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים