תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
באקספלורר יש לי שני סרגלים שאני רוצה להסיר multi media toolbar נמצא ב program files בתיקיה שנקראת מולטי_מדיה radio g toolbar שנמצאת ב program files בתיקיה שנקראת radio g שניהם לא נמצאים ב"הסר תוכניות" איך מסירים אותם? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחורנה אני נתקל בבעיה בכניסה לאתר של EBAY ניסתי להחליף את האקספלורר סמתי את מקסטון לא עזר. הוינודס הוא XP SP2 עם כול העידכונים. בדקתי ספיוורס. בדקתי ויורסים המחשב נקי. מחקתי קוקיס או כול דבר שקשור לזה היסטוריה כמובן.. ואין לא עובד לפעמים האתר עולה ממש לאט בלי תמונות כמעט כולו מבולגן ולפעמים לא עולה בכלל. מה לעשות אני כבר מיואש??
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני משתמש בZONE ALARM 5.1 ואפשר להגיד שאני מרוצה מהעבודה שלו כי לחסום 10000 האקרים בשבוע זה לא פשוט רק הבעיה היא שהאינטרנט נהיה איטי והוא נתקע יותר פעמים כשZONE ALARM מופעלת מה אני יכול לעשות כדי שהאינטרנט יעבוד יותר מהיר ולא יהיו תקיעות? ועוד דבר הוא חוסם ספיוור מה שהspybot לא מוצא לי למשל כשאני רוצה למחוק ספייור זה לא מוחק לי את זה וזה מופיע כל הפעלה מחדש של המחשב מה אני יכול לעשות? להפעיל במצב בטוח ולמחוק?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן חברה, מקווה שלמי שהיה היום בגרות בספרות הלך לו טוב... יש בעיה קטנה. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת אחד לשני, הרשת היא רשת שאני יצרץי עם כאבל רשת(נראה לי מוצלב). אני נמצא במחשב המשני ככה שאם הראשי לא דלוק אין לי אינטרנט. אז הבעיה היא כזאת: בזמן האחרון כל פעם שאני נכנס לכונן F במחשב הראשי מהמחשב המשני זה עושה במחשב המשני מסך כחול ואז ריסטארט. מישהו אמר לי להעלות לפה מינידאמפ כדי שתוכלו לנתח מה הבעיה. אז רק תגידו לי איפה נמצאים המינידאמפ כדי שתוכלו לעזור לי תודה, גדי!
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כדיי לקבל כל מה שהוא נותן תודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי הקלטתי קטע עם הכרטיס טלוזיה שלי עכשיו הבעיה היא שהקול והתמונה לא באותו פריים(אתה שומע אותו מדבר אבל השפתיים שלו לא נעות יש הדל בן הקול שלו לסרט הוא שניה וחצי משהו כזה) ואי אפשר לראות ככה שום דבר יש דרך לפתור את זה? תודה ומצטער אם זה בפרום הלא נכון.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי חברה, נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש כמה התקנים שלא מותקנים כראוי: http://www.UpFile4u.Net/Files/5y1t1m.JPG חיפשתי דרייברים אליהם אך ללא הצלחה. אשמח אם תעזרו לי במציאת הדרייברים
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בכל פעם שאני משתמש בתוכנות: Winamp,Jet Audio (ואני בטוח שיש עוד) אני שומע תקיעות וקולות מוזרים, הבעיה הזאת לא מתרחשת כאשר אני משתמש ב- Windows Media Player
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום! כשאני נכנס למחשב מופיע לי הדבר הבא: http://www.yop.co.il/my.php?id=bny985pxjx.jpg אני לא יודע איזה אנטיוירוס אני צריך או משהו אחר כדי להוריד את זה.. מקווה שתעזרו לי!
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש אתר דרכו אני רואה הרצאות אקדמאיות שמשודרות בסטרימינג ולא מצאתי דרך לשמור ישר את הקובץ. אשמח אם תמליצו על תוכנה שתדע ישר לשמור את הוידיאו בתור קובץ או שתעשה לזה ריפ.... מהיא התוכנה הכי טובה לזה ואשמח אם תפנו לקישור להורדה מיידיית כי אני דיי צריך את זה היום. כמו כן , יש לי בעייה עם כמה קבצי מפ3 שאני מנגן אותם בלי בעייה במחשב אבל בנגן סנסה של סאן דיסק E200 שלי לא רצים ולא מופיעים אפילו ברשימה, אני חושב שזה בגלל שהקובץ MP3 לא יציב - הכוונה, כשאני מנגן אותו במחשב רואים שהביטרייט שלו האיכות של KB/SEC קופצת כל הזמן... זאת אומרת הריפ כנראה לא נעשה טוב.... אז איך אני מתקן " את הקבצי MP3 האלו שכן ירוצו טוב על הנגן שלי ? אודה לכם על המלצה על תוכנה פשוטה וטובה בתודה מראש HIG…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
כבר חודש אני סובל את ואני לא מצליח לפתור את הבעיה! כל פעם שאני כותב בICQ \ זה הופך את זה לסמיילי!!! וזה לא יפה!! הסמיילים האלה מה זה גיינסים! אני לא סובל אותם! שמישהו יעזור לי להפטר מהם
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
איך אפשר להפעיל תתוכנה ???? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי.. המחשב לא מזהה את הכרטיס קול (מסוג s.b Audigy) חסרים לי הדרייברים הבאים multimedia audio controller pci input device עכשיו הדיסק המקורי של לוח האם וגם זה של הכרטיס קול הלכו לאיבוד חיפשי את הדרייברים הנ"ל בכל האתרים רשמיים ללא הצלחה לוח אם via pt880 neo series-socket 478 אשמח לקבל כל עזרה בתודה רותם
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
נראה לי שזה מתאים לכאן בכל מקרה הקלטתי דרך ה- Video IN לקובץ MPEG בקידוד MPEG2 ויצא לי 4 ג'יגה אני רוצה לקודד ל- Xvid ויש לי תוכנת Vegas מה אתם אומרים לקודד איתה ואיזה הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי(שכלל קושי בהתקנת מערכת הפעלה ב HTPC עקב דיסק תקול), לאחר שהוחלף הקשיח התקנתי ויסטה, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של ג'יגבייט ללוח(קובץ אחד שכולל SATA וסאונד ועוד משהו, וקובץ נפרד ל LAN. כאשר אני מתקין את הדרייברים של כ.הרשת , אני מקבל הודעת שגיאה לא ברורה (Filefind error), וכרטיס הרשת נשאר מזוהה אך עם סימן קריאה. פרטים נוספים- הלוח הוא GA-MA785GMT-UD2H. לפי הבנתי הוא AM3, אך ב CPU-Z הוא מופיע כ AM2+(אני יוצא מנקודת הנחה שה CPU-Z פשוט טועה). כמובן שבדקתי שאני מוריד את הדרייברים לדגם הנכון(ולמערכת ההפעה הנכונה- ויסטה32). מה אני יכול לעשות/מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח עמודים מסוימים באקספלורר אני לא רואה את התמונות שבהם, אלא רואה X במקום התמונה. זה נראה לי כתוצאה מהתקנה לקויה של תוסף מסוים, אבל אני לא מצליח לתקן את זה. בפירפוקס למשל אני רואה את התמונות טוב. אני אשמח אם תגידו לי מה אני צריך להתקין כדי שאני אוכל לראות את התמונות טוב גם באקספלורר. עמוד לדוגמא: http://www.orange.co.il/obox/Default.aspx התמונות במרכז העמוד.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמראה לי מי שמי שבאינוויזיבל אם הוא באמת מחובר (באייסיקיו) ומאיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
-
כאשר אני פותח את הfirefox אז מופיעה לי ההודעה הבאה http://img106.echo.cx/my.php?image=148915061497149214891491150814.png ניסיתי למחוק אותו ולהתקין מחדש איך עדיין הבעיה לא נפתרה גם יש לי בעיה בחלק העליון של הדפדפן בשורת החיפוש (גוגל ויקפדיה) נעלמו לי הסימנים של גוגל וויקפדיה ושאר מנועי החיפוש ונשאר לי רק סמל של זכוכית מגדלת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני נכנס לדף הבדיקה של הג'אווה והג'אווה לא פועלת ? http://java.com/en/download/testjava.jsp הדפדפן רושם לי ש"אתר זה דורש הרחבה שאינה זמינה" ובדקתי בהרחבות כל ההרחבות זמינות מה עושים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
טוב בקיצור אני מחפש תוכנה או פלאגין לווינדוס שאני לא יודע אם יש אבל זה דיי פשוט כל פעם שאני מעתיק או מעביר קבצים ויש את החלון העתקה הרגיל אני רוצה חלון העתקה קצת יותר מתקדם שיהיה בו כתוב את המהירות העתקה, את הסטטוס של ההעתקה באחוזים ואם אפשר בכלל שגם אם זה יפסיק אז אפשר יהיה לעשות ריסום לקובץ זה בכלל יהיה טוב. בקיצור כמו בהורדה מ- FTP בעיקרון אני רוצה את זה להעתקות מהרשת המקומית שלי, שהם יותר איטיות וגם קורים מקרים שזה מפסיק באמצע.. לדעתי אם יש כזאת תוכנה שעושה את זה טוב עוד הרבה אנשים ישמחו לדעת.. תודה, מקווה שמישהו הבין אותי ומכיר דבר כזה אם יש בכלל..
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה ואיחוד ופיצול קליפים סרטונים סרטים וכו' ותוכנה אם יש כזאת מקצועים שאני יוכל לאחד ולפצל סרטים שהם נגיד AC3 וכו' אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה שמות
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הגרסה החדשה של הutorrent 1.8 אך כעת אני רואה שאם אני בודק אם הפורט מנותב כראוי אז הוא מראה לי שלא.. יש לי את הלינקסיס wrt54gl ועד עכשיו היה צריך בהגדרות של הutorrent לא לאפשר את הupnp porting אני רואה שבחדשה יש אופצייה של NAT-PMP PORTING האם אני אמור להשאיר אותה או לכבות גם אותה?? ניסיתי את השניהם דרך אגב אך עדיין לא עזר
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעלה את מחשב אני מקבל את ההודעה (מצורף קובץ) שגיאה על OVERCLK. רציתי לדעת מה זה אומר? מה עושים כדי לפתור את הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-