תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא ראיתי ביבוא של OUTLOOK כל התיחסות ל-OUTLOOK_EXPRESS תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://filehippo.com/download_dotnet_framework_3/
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתר אני רואה ג'יבריש או שאני מוריד מסמך טקסט מהאינטרנט הכל בג'יבריש יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קראו בבקשה את המפרט שלי ושימו לב לקובץ המצורף. בתודה מראש (= [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זה אפשראי לנווט קול של תוכנה מוסימת ליציאה אחת וקול מתוכנה אחרת ליציאה אחרת?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי סריקה בתוכנה registry booster 2 ומצאתי קובץ אחד של registry שהוא לא תקין. לחצתי REPAIR בתוכנה, עשיתי ריסט ולאחר מכן בסריקה חוזרת הוא עדיין מוצא לי את אותו הקובץ שוב ושוב. אני יודע שיש פקודה או משהו שאיתה אפשר לתקן regsitry, אם משהו יודע איך אני אודה לו מאוד. תמונה מצורפת למטה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי אני צריך דרייברים לדגם הזה של המחשב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היייי רציתי לדעת אם אפשר לעשות ברשת שנגיד הווינאמפ המחשב שלי פועל אז את מה שאני שומע פה ישמעו על המחשב של אח שלי.....? צריך סוג כול שהוא של STREAMING אבל יותר מזה אני לא יודע
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש קיבלתי איתו כרטיס מסך ריידון X300 , כרטיס טלווזיה , מעבד פנטיום 4 דואל קור 2.6 לייבה כפולה , זיכרון 1 ג'יגה עכשיו יש לי בעיה התנקתי את המערכת הפעלה XP ויש בעיה , אני מנסה להתקין אאת הכרטיס קול הוא לא מתקין הוא נעצר על ההתחלה ההתקנה שלו אני מנסה להתקיין דיירקס לא הולך גם נעצר על ההתחלה , והבעיה הכי גדולה אני מנסה להתקין את הכרטיס טלווזיה וזה גם נעצר על ההתחלה ולפעמים גם אני רוצה להכנס לאיזה תוכנה או משהו , הוא נטען התוכנה יענו נטען ואז לא נכנס לתוכנה , זה בעיה גם גדולה .. מי שמכיר את הבעיות האלו ויכול לעזור , תודה .
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
תגידו, קרה לכם פעם שכשסגרתם את האינטרנט פתאום מלאא חלונות נפתחו לכם בלי לעצור? זה קורה לי מלא בזמן האחרון (יכול להיות שזה רק ב-HWZONE?). אני לא יודע אם זה וירוס או SPYWARE, אני מריץ עכשיו סריקות (NOD32 ו AD-AWARE), אבל בכל מקרה מישהו נתקל בזה פעם? או שזאת בעיה באתר? אחרי זה גם לפעמים המחשב שלי נתקע ולמשל עכשיו עזבתי את המחשב אחרי שסגרתי את האינטרנט, וכשחזרתי אליו היו מלא חלונות פתוחים ואפילו ה-TASK MANAGER ושום דבר במחשב לא פעל (נראה לי נגמר לו הזיכרון). אחרי זה סגרתי את האקספלורר, וכשפתחתי אותו ראיתי שהוא טוען ב-100% את המעבד והוא לא מציג את הדברים, וכל המחשב נתקע. פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום חבר'ה למי שעורך קליפ של תמונות מאירועים שונים בתוכנה הנ"ל נתקל בטח בעניין הוספת האפקטים השונים, וכאן שאלותיי,,,,1. האם ניתן להוסיף אפקטים למעבר בין התמונותבאופן מיקרי ובלחיצה אחת לכל התמונות? 2. האם גם ניתן להגדיר זמן קבוע להופעת התמונות בלחיצה אחת גם כן? 3.אולי מישהו מכיר איזה שהוא מדריך בעברית לתוכנה המצויינת הנ"ל.? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות הסרתי הכל וזה עדיין ככה בהגדרות הכל טוב
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מישהו כאן יודע איך אפשר לכווץ קובץ וידאו של 20 דקות ל30MB ולשמור על איכות גבוהה? אני ניסיתי ולא הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה שממירה DVD לFLV או SWF אני אשמח אם יוכל לעזור לי. כמו כן יש לי תוכנה שממירה מ-AVI לפורמטים האלה. אבל הבעיה שהתוכנת המרה שלי מDVD ל-AVI מורידה את הרמה בטירוף אז גם תוכנה שממירה DVD ל-AVI תוכל לעזור לי מאוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי לוג של hijackthis , לפי איך שאני בדקתי אותו, אין לי כלום. בדקו לי אותו ואולי כן יש לי מזיקים: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:31:37, on 01/04/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: F:\WINDOWS\System32\smss.exe F:\WINDOWS\system32\winlogon.exe F:\WINDOWS\system32\services.exe F:\WINDOWS\system32\lsass.exe F:\WINDOWS\system32\svchost.exe F:\WINDOWS\System32\svchost.exe F:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe F:\WINDOWS\Explorer.EXE F:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe F:\Program Files\PestPatrol\PPControl.exe F:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPMemCheck.exe F:\PROGRA~1\PESTPA~1\CookiePatrol.exe F:\Pro…
-
שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. רציתי גם לדעת אם ניתן לשים רקעים בתוכנה ?? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
בדפדפן Maxthon יש אפשרות "להתחזות" לדפדפן אחר. לאילו מטרות משמשת אפשרות זו ? פרטים על הדפדפן : http://www.maxthon.com/index.htm
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
^^ הוא כל הזמן קורס לי כשאני נכנס ל YNET עם "פתח בטאב חדש" מי יודע מה אפשר לעשות ניסיתי לרדד בגרסה של הדפדפן וגם לעלות אבל ללא שינוי :s05:
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות לתוכנה (חינמית / מסחרית) שמאפשרת גיבוי ושחזור מחיצות / כוננים באמצעות כתיבה לצורב DVD. באתר של סימנטק נאמר שהגרסה החדשה של Ghost תומכת בפונקציה כזו, אבל אין שם הורדה של גרסת נסיון... אז, האם מישהו מכיר עוד תוכנות שעושות את זה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איך עושים זאת ? , עקב החלפת ווינדוס לXP תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום חברה אני קצת מודאג לגבי החום של המעבד שלי בגלל שבטעות הורדתי תמשחה טרמית כמו איזה אידיוט ( ) אז אני מאוד מאוד מאוד אודה למי שיביא לי לינק להורדה של תוכנת טמפ' של מארז מעבד וכו'. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
ראיתי שיש 3 גירסאות: 1 Enterprise 2 Personal 3 Network מה ההבדלים בניהם?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום לכולם זו השנה השנייה כבר עם קספרסקי ואף פעם לא עשה בעיות איטיות נוראית בדיפדוף וקצב הורדה תקין על 1000 קילו פיירפוקס, אקספלורר 7, אופרה איטיות נוראית פינג לאתרים אירופאים עם 150-200 ולאמריקאים 250-300 שורת המחץ: מנטרל את קספרסקי אנטי וירוס והגלישה טסה לא מופעל פיירוול במחשב ואין ראוטר למישהו יש רעיונות מה לשפר בהגדרות התוכנה או עדכונים?? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
השאלה הכותרת. אם מישהו מכיר את היכולות שלו אשמח לשמוע . תודה לכולם. http://www.pandasoftware.com/
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-