תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל פעם זה מוחק לי סיסמאות באתרים http://img529.imageshack.us/img529/7118/ccleanerqu7.jpg
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כשאני צורב CD רגיל אני בוחר בX24 אבל כשאני מתחיל לצרוב הצריבה מתבצעת בX48, זה התחיל רק השבוע. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה קלה לפיצול סרט הוידאו מהאודיאו - לא מסובכת ולא עם פונקציות... יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי וחיפשתי בפורום. אז אם מישהו יודע על תוכנה כזאת אני מודה לו מראש.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום .. אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליצור איתה דיסק bootable עם כמה תוכנות שימושיות בשבילי ... הדיסק צריך לעבוד כבר מהדוס והקבצים שאני יצור מהם את הדיסק הם קבצי iso .. בבקשה אם למישהו יש שם של תוכנה ואולי גם את המדריך לזה אני אודה לכם מאוד...
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה עם 3DMARK05, ורציתי לבדוק באתר היצרן www.FUTUREMARK.com תוצאות של אנשים אחרים אבל משום מה בתוצאות של ההשוואה אני אף פעם לא מוצא שום דבר! אולי לא חיפשתי נכון או שיש אצלהם בעיה?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי לוח אם אסוס מקסימוס פורמולה עם ערכת שבבים איקס 38 אומנם יש לי תדיסק של הדרייברים אבל רציתי להוריד דרייבר מעודכן ופשוט לא מצאתי בשום מקום רק קובת אחד של 2 מגה.. חיפשתי באתר של אסוס ואינטל ולא מצאתי כלום תוכלו לעזור תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחבר לעוד תחומים חוץ מצילום ואני רוצה ללמוד מידול בתלת - מימד אין לי שום כשרון בציור . הורדתי את התוכנה Blender ובימים הקרובים אני אשב על המדריך הזה: http://en.wikibooks.org/wiki/Blender_3D:_Noob_to_Pro#Beginner_Tutorials אשמח לקבל טיפים ועצות . ואשמח לקבל עוד מדריכים ואתרים בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב להורדת דריברים של מודמים כרטיסי TV כרטיסי רשת מישהו מכיר
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני צריך תץוכנה שתקבץ לי שירים בשביל להכניס לפלאפון........ בבקשה זה דחוף...!!! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני בחבילה של 2.5M, עובד דרך ראוטר. הפורט של הטורנט (utorrent) פתוח והכל מוגדר בסדר. ובכל זאת, מהירות ההורדה מתייצבת על משהו מגוחך של 10kb (כמובן שישנם הרבה מאד אנשים על אותה הורדה) הורדה של קבצים מישראל מתבצעת על מקסימום, לפי קצב החבילה. דבר נוסף מעניין - ישנם מדי פעם קפיצות מטורפות של הטורנט הן בהעלאה והן בהורדה, שנמשכות שניות בודדות.. מישהו נתקל, שמע, מכיר או יודע מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שתרשום לי את כל הפעולות שנעשות במחשב, שירשום כל תוכנה שהופעלה, ואת השעה והיום וכו' יש כזה דבר??
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
התוכנה עובדת בצורה מאוד פשוטה והיא מאפשרת לכם לראות מה לוקח מקום בכונן וכמה אחוזים,אותו הדבר ניתן לעשות לתיקיות ולפ סיומות קבצים. מאוד שימושית,היא מאפשרת לך לדעת מה למחוק כדי לפנות מקום בכנון. ועוד פלוס גדול - אין צורך להתקין אותה. http://www.webattack.com/get/disktective.html שימושית להפליא.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני עם בבילון 6 R20 ופיירפוקס 3.0.1 האם בעיית התירגום בזמן גלישה עם פיירפוקס נפתרה, ואם כן לאיזו גירסה של בבילון אני צריך לשדרג?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך אנטי וירוס free חוץ מAVG יש עוד משהו??
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את תוכנת הסורק והורדתי את הדרייבר מהאתר של זירוקס וההתקנה מתחילה אבל בסיום לא מתקבל icon של תוכנת הסריקה אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד נועם
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
חבר שלי הוריד אותה מהאינטרנט הוא שאל אותי אם אני מכיר אותה מכיוון שאין לי מושג, כי לא שמעתי עליה רציתי לדעת את דעתכם בבקשה. תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 19.12.2007 בשעה 17:42:57 מישהו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני מנסה להדפיס משהו וכשהוא מדפיס לי אז יוצאים לי כל מיני ריבועים כאלה,באופיס אני רואה רגיל כתב בעברית אבל בהדפסה יוצאה חירבושים כאלה יש לי אופיס 2003 אני חושב שזה בגלל עידכון שעדכנתי לפני כמה ימים של OFFICE SMART TAG משה וכזה יש לציין שאני מסמן את כל הטקסט ועושה CLEAR FORMAT אז ההדפסה יוצאת בסדר מישהו יודע איך לתקן את זה??
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שאני מנסה לפתוח קובץ במייל הוא לא נותן לי,רק את האופציה "שמור" למישהו מוכר ?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
:-*
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
רציתי לברר אם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה מעבירה בתודה מראש שוקי
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כמצוין לעיל, בתפריט הadd ones אני מקבל רק theme אחד. אני חושב שזה הסטנדרטי של השוא"ש. זה למרות שהשוא"ש אצלי פועל עם theme אחר, והעידכונים דוקא מראים themes אחרים. יש הסבר למישהו?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, קודם כל למה הוא קובע לי שהשפה בלוח בקרה תיהיה בעברית? אני רוצה שהיא תיהיה באנגלית ואין לי דרך לבחור זאת. בעיה היותר עיקרית כאן היא שאין לי שום אפשרויות מוצגות, אני אדגים לך בתמונות. אתם רואים? אין לי שום דבר להתעסק איתו, וזה מטריף אותי. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
:שלום, אני מחפש את התוכנה Smart Driver ( =גיבוי הדרייברים של המערכת ) אבל אני לא מוצא אותה :'( כבר הרבה זמן אני מחפש אותה, בכל מקום אפשרי ( Kazaa, eMule, Overnet אתרים ברשת ועוד ... ) אבל אין תוצאות לחיפוש, אני לא מוצא אותה בשום מקום. התוכנה נראת כך : אם מישהו מכם מכיר את התוכנה / יודע מהיכן להוריד אותה / יש לו אותה בעצמו, בבקשה צור איתי קשר פה ( דרך הת'רד כאן או הודעה פרטית ). תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים ! ;D The Wizard
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצריבת סרט AVI לפורמט VCD !! תמונה מצורפת
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-