עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! לא מצאתי פורום אופיס אז החלטתי לכתוב כאן את השאלה שלי. יש לי מחשב נייח ומחשב נייד ואני מעוניין להפעיל Outlook עם כתובת דואר אלקטרוני שקיבלתי מה ISP בשניהם. הבעיה היא שברגע שהודעה מגיע לאחד מהמחשבים, היא לא תגיע למחשב השני. כיצד ניתן למנוע מצב זה ולבצע סנכרון כך ששתי התיבות יכילו את אותו דואר נכנס (יותר נכון: לגרום לכך שהודעות שהגיעו למחשב אחד יגיעו גם למחשב השני בעת פתיחת האוטלוק בו). תודה!

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום יש לי טבלה בACCESS שאני רוצה שתוצג לי בלוח שנה שבOUTLOOK. עכשיו הצלחתי לבצע את זה בעזרת יבוא קבצים שקיים בשבOUTLOOK. הבעיה שלי זה שאם אני מעדכן כACCESS זה לא מתעדכן לי בלוח שנה ואז אני צריך לייבא שוב(שגורם להוספת מופעים גם אם הם קיימים כבר). השאלה שלי יש אפשרות למנוע את זה שפשוט הלוח שנה יבצע סנכרון בין הטבלה שבACCESS לבין מה שקיים כבר? תודה מראש עריכה: מצאתי אך למנוע את זה שהיו לי מופעים חוזרים עכשיו יש אפשרות לעשות שהייבוא יתבצע אוטומטית ולא בצורה ידנית?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  3. הג'ימייל שלי מסונכרן עם האאוטלוק (אופיס 365). בשל ריבוי הודעות דוא"ל, פתחתי תיבת ג'ימייל נוספת, סינכרנתי גם אותה עם ג'ימייל והעברתי מהתיבה הראשית באאוטלוק לתיבה המשנית הזו (כ - 40,000 הודעות). הסנכרון הוא מסוג IMAP. אבל משום מה, באאוטלוק יש לי 40,000 הודעות, בעוד בתיבת ג'ימייל באינטרנט הסתנכרנו רק כ - 15,000. כל פעם שאני עושה רענון לתיבת הג'ימייל, הוא מעלה לי 2-3 הודעות חדשות, אבל אני צריך שיסתנכרנו עוד כ - 25000 הודעות וזה לא קורה ברגיל. מה הפתרון?

4. יש לי מחשב נייד, שאני עובד בלוח השנה של האווטלוק שלו בזמן האחרון מישהו מכיר דרך , בה אפשר לסנכרן את נתוני לוח השנה של האווטלוק, כך שתמיד יהיו זהים בנייד ובנייח (דרך אינטרנט או רשת ביתית) בלחיצת כפתור ? תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by gal10_private,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה או אפשרות שבה אוכל לסנכרן אין הoutlook calendar לבן היומן בחשבון הgoogle שלי. לפני כשנה מצאתי תוכנה שעושה את זה אך לצערי היא נעלמה לי כאשר החלפתי מחשב. תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by danezeq,

פעם היה את XMARKS אבל הפסיקו לעדכן אותו והוא לא תומך בדפדפנים חדשים. ניסיתי את EVERSYNC אבל הוא מבוגבג ומוריד כל הזמן את המועדפים למחשב, גם כאלה שבחרתי למחוק. כמה זה פשוט, אין שום תוכנה שעושה את זה היום?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yinnond,

שלום לכולם, הורדתי סרט לצפייה. נסיתי הפעיל אותו באמצעות Mv2player וגם quick time player. ובעיה... קובץ הסאונד + הכתוביות בעברית מקדים את התמונה ב15 שניות בערך. מי הגאון שיודע לפתור אסון כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מצלם את עצמי מנגן ושר, יחד עם פלייבק ברקע. על הפלייבק יש לי סדרה של צפצופים בתחילת וסיום השוט- כדי שיהיה לי קל לסנכרן את זה עם קטע האודיו המקורי- ולא זה שהמצלמה קולטת. אני מחפש סנכרון מושלם- או כמה שיותר קרוב לזה ואני מוצא את עצמי בבעייה. לפי מה שהצלחתי לראות ולהבין- אני יכול להזיז ולחתוך את הקליפים, רק בכפולות של פריים. אני בעצם רוצה לסנכרן את הקליק של הוידאו, לקליק של השיר הגמור- וכאן הבעיה. לפעמים הרזולוציה הזו של לחתוך את הוידאו (ובעצם את האודיו שלו) בכפולות של פריים פשוט לא נותן דיוק מספיק. לפעמים אני צריך להוריד רק "חצי פריים" מהתחלה. אני רגיל מעולם האודיו שאני יכול להיכנס ממש פנימה לרמת אלפיות השנייה MS, או אפילו יותר מזה. בינתיים פתחתי פרויקט חדש- ב60FPS כך שה…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי קיפאס על המחשב וקובץ הDB נמצא בתוך תקייה הגוגל דרייב ומסונכרן לענן. יש לי באייפון מיני קיפאס אני יכול לפתוח את הDB שם. הקטע הוא ככה: אם אני מוסיף ערך חדש במחשב ושומר את הDB, השינויים מסונכרנים לענן ואז אני צריך להכנס לגוגל דרייב באייפון ולפתוח את הDB עם המיני קיפאס ושם אני גם רואה את השינוי שעשיתי במחשב. אבל אם אני מוסיף ערך חדש לDB דרך האייפון, אין לי אופציה לשמור את הDB חזרה לענן כדי שאני יוכל לראות את השינוי גם במחשב... מה אני מפספס?? מודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. ברצוני לסנכרן בין המועדפים של שני המחשבים. העניין הוא שאני לא רוצה לסנכרן את כל המועדפים אלא רק תקייה אחת בתוך המועדפים. יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש!

11. Started by amisha,

היי , אני מעוניין בתוכנה או תוכנות (אם צריך כמה ואני מעריך שצריך כמה ..) שיבצעו את המשימה הבאה : כול פעם שאני מדליק את הנייד ,והוא מתחבר לרשת הביתית (!) אז יבוצע סנכרון של קבצים בכמה תיקיות מסויימות אל מול המחשב הנייח . עכשיו חשבתי לעשות את זה דרך FTP שיפתח במחשב הנייח ואז להגדיר את התיקייה כתקייה משותפת אבל אז זה לא נשמע לי כ"כ מוצלח . האם יש תוכנה שתבצע אז כול זה עבורי ? שבת שלום !

12. חייב משהו שיעבור לי את הססמא בקובץ ראר *.RAR שהורדתי

• 12 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by Dubek,

שלום. לא מזמן התקנתי Firefox במחשב שלי. אני מאוד אוהב את הדפדפן הזה, אבל יש לי בעיה איתו. הבעיה היא שהוא לא שומר את הססמאות ושמות משתמש באתרים שדורשים Login (כמו האתר הזה למשל). איך פותרים את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  14. לילה טוב לכולם, שמתי לב שכל פעם שעבדכם הנאמן עושה אתחול, הססמאות הן ל-HWzone, הן ל-Gmail, והן לכל אתר אחר שאני גולש בו מתאפסות והוא שוכח מי אני ומה ססמתי. הקשר היחיד שאני רואה בין השניים הוא שאני גולש לשניהם מ-FF... מישהו?

• 23 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by 10 eliko,

שלום יש לי בעיה עם המחשב מעלה סירטון לבעיה בנוסף אני מוריד קבצים כדומא Malwarebytes' Anti-Malware/HijackThis-הקבצים לא נפתחים לי מופעי לי רק שעון החול והקובץ לא נפתח. בדיקת דיסק קשיח לא נמצא שגיאות mhdd הרצתי בדיקה זכרונות כ-20 סיבבובים אין שגיאות נא לשים לב על הסימו המהבב בצד שמאל ועל פרק הזמן עד שהמחשב עולה=בmconfig הורדתי את כל מה שעולה לפעמים המחשב נתקע על המסך ברוך הבא http://www.youtube.com/watch?v=Rx7PkLNXGJg xp pro sp3 זיכרון 2x256 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by bykeking,

אני מקבל כמויות מטורפות של ספאם ... רובם עוברים על החוק ולא מאפשרים הסרה מהרשימה שלהם. עד לא מזמן הייתי עם נורטון שכולל ספאם פילטר מצויין. אחרי שעברתי לקספרסקי, כבר אין לי פילטר וזה משגע אותי. אז ככה, אני מחפש פילטר חינמי וטוב שיעבוד עם אווטלוק אקספרס. יש המלצות? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  17. יש לי ספיי מזה חודש, וכל תוכנה שניסיתי (כן כל תוכנה שהייתה בסטיקי גם) לא מורידה אותו פשוט.. הספיי מקפיץ לי חלונות והודעות אזהרה משורת המשימות כל כמה שניות. פתחתי תארד אחד כבר בנושא, אף אחד לא עזר , אז אני נאלץ לפנות אליכם שוב בנוגע לעזרה.. מה עושים ? תודה

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by bariko,

שלום רב, צירפתי כאן את תוצאות הסריקה של ספייבוט שהתבצעה היום. מאחר שאני משתמש חדש בתוכנה, אשמח לקבל הכוונה לגבי התוצאות הללו. איזה מבין הבעיות שהתגלו ניתן להתעלם, ואיזה מהם צריך (ואפילו חייב) לאפשר לתוכנה לתקן? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by satlan1,

נראה לי שיש לי וירוס או ספייוואר במחשב. הורדתי אתמול משהו וכמה שעות אחרי זה התחילו לקפוץ לי הודעות מכירה וכל מיני שטויות... צרפתי לפה קובץ של התהליכים שפועלים במחשב.. יש שם תהליך שקוראים לו WIN392D.TMP.EXE אני חושב שזה חדש שם... אז סגרתי אותו מהתליכים ובינתיים(כבר שעתיים בערך) לא קופצות לי פרסומות. אבל הבעייה שאין לי מושג איך למחוק את זה :-X סרקתי עם NOD32 וADAWARE ועוד תוכנה אחת ואף אחת מהן לא מצאה את זה. והרצתי גם חיפוש על הקובץ הזה והוא לא נמצא. מה אפשר לעשות כדי למחוק אותו? הנה סריקה של HIJACKTHIS Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:10:09, on 23/06/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  20. אין לי מושג איך זה נכנס אליי.. אבל אלה ספייווארים שממש ,אבל ממש לא רוצים לרדת בשום דרך! ניסיתי עם 4 תוכנות נגד ספייווארים,ניסיתי לחפש את הקבצים ידנית,הפעלתי את המחשב במצב בטוח,חיפשתי ברג'יסטרי ערכים, פשוט הכל! אין ,ולא הולך החרא לא רוצה לרדת..אין לי מושג מה לעשות אנשים זה כזה אני במחשב,כעבור כמה דק' קופצים חלונות של פירסומות,וכל מיני שטויות. זה גם התקין לי טול באר של משהו..ניסתי להעיף אותו,לא הלך צירפתי 2 תמונות... והשניה: הראשונה,זה אחד החלונות שקופצים..כמובן שאני לוחץ X .. ואח''כ שאני לוחץ X מופיע לי החלון השני וכמובן שאני לוחץ NO.. אבל אחריי כמה דק',שוב חוזר אני לא יודע מה לעשות אנשים....בבקשה במנהל המשימות,בתהליכים..יש שם תהליך מוזר,כל שניה שאני מו…

• 14 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by ^Z^,

שלום. כל עשר דקות בערך, לרוב אחרי לחיצה ימנית על העכבר נפתח לי חלון שדורש ממני להתקין reg cleaner: איך ניתן להפטר מן המזיק? תודה, Zzzz

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  22. חברה! תמיד עולה לי ההודעה הבאה בצורות שונות מאותה תוכנה או מה שזה לא יהיה...(Mesenger Service) עשיתי כבר בדיקות מקיפות עם ספייבוט ואד אוור ואני לא מצליח למצוא את הבעיה!!!! איך אני נפטר מזה לעזאזל? המחשב חדש לגמרי!!!! הוא אחרי פירמוט טוטלי!

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  23. היום עדכנתי את Messenger Plus 3 ובטעות לחצתי להתקין את "תוכנת החסות" עכשיו ,מייד הגיע איזה טולבר מעצבן (ולא כל כך פשוט) שנותן לי לחפש מוסיקה.. משחקים.. וגם תכנים לא ראויים. כל שניה קופצים לי אלפי פרסומות והעמודים משתנים למשהו אחר.. עשיתי מהר הסרה לתוכנת החסות ולמסן' פלוס 3 וזה לא עזר. הלכתי,סרקתי ספיילרים (עם Ad-aware),זה מצא 31,חיסל אותם . עשיתי ריסט והטולבר עדיין נשאר. הוא יצר לי המון תיקיות ב "מעודפים" וכשאני בא לעשות מקש ימני ולמחוק,זה לא נותן.. רק על דברים אחרים ברשימה. הלכתי לתיקית מועדפים שבקבצי Windows,ושם התיקיות מוסתרות.. מה לעשות? זה יוצר לי המון קיצורי דרך על שולחן עבודה.. ובקיצור הורס לי את המחשב..

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. היי אנשים, יש לנו בארגון כ 200 תחנות עבודה עם אופיס 2007 ואני צריך לעשות ספירת מלאי של הרישיון.... השאלה היא אם משהו מכיר או יודע על דרך לבצע את הספירה דרך הרשת או כלי שרץ ברשת (חוץ מכמובן SCCM) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by דובי770,

שלום אני רוצה לדעת על כמה פריימים אני משחק.. יש איזה תוכנה שסופרת אותם ברקע? תודה מראש. דובי.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.