תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי בן קצת יותר מ3, עבד מצויין עד הוירוס, מאז אפילו אחרי פירמוט הוא עובד לאט ביותר, כל חלון באקספלורר נפתח אחרי 20 שניות לפחות, מלא תקלות ותקיעות. למישהו יש פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני התקנתי לאחרונה את התוכנה everst בשביל לבדוק ביצועי מחשב. אבל הבעייה שאני לא יודע איפה אני בודק בתוכנה ביצועי מחשב? מישהו יכול להגיד לי איפה זה בידיוק נמצא. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
-
-
שלום. כשאני בא ליצור טקסט חדש, לא משנה איזה גודל (נניח 60PT), הכתב מופיע בגודל מאוד מאוד מאוד קטן (שבקושי אפשר לראות) אפילו מתחת לגודל המינימלי שאפשר להגדיל בטולבר של הטקסט. מה לעשות? מהי הבעיה? PhotoshopCS Tryout. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם משהו אני מתחבר לאיזשהו פאב ftp מסוים והוא אומר לי את ההודעה הזאות WinSock 2.0 Connecting to ***** Connected to *******Port 314 220 Serv-U FTP Server v3.0 for WinSock ready... USER pnw 331 User name okay, need password. PASS (hidden) 530 Not logged in. Connection failed Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1 מה זה אומר כי אתמול הצלחתי להתחבר לפאב הזה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מישו יכול למצוא לי ת'תוכנה הזו על HTTP ?? אני מדגיש ת'תוכנה המלאה, לא הטריאל.... ENHACED זוהי תוכנה שעושה אפקטי הנפשה לXP AND 2000
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
היי רציתי להוסיף שורה בקובץ CFG של מישחק קריסיס ,פתחתי עם תוכנת הכתבן , ברגע שאני רוצה לשמור, זה כותב שלא ניתן לשמור. מה עושים? רוני
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת . וגם (אפשר תוכנה נפרדת) שהתוכנה תאפשר לחלק אותו לכיבולת של דיסק צריבה רגיל. תודה מראש, slim_shady.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בפורטים מתחת ל 1024 לתוכנות P2P? האם ניתן להשתמש בפורט 80 לתוכנות P2P או שצפויות איזה שהן בעיות?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות לגלות קבצים כפולים אשר יש לי במחשב? לדוגמה שמרתי את אותם התמונות של הילדים בשתי כוננים שונים, ואני רוצה להעביר לתקיה אחת. האם יש תוכנה שתדי לומר לי איזה קובץ זהה ואיזה לא? תודה מראש גיל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש תוכנה איכותית להמרה בין קבצי 3GP ל-AVI. עדיף משהו חינמי כמובן. למישהו יש המלצות? מצאתי כל מיני תוכנות בגרסת דמו, שמגבילות את זמן הסרט.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
התקנתי היום לקרוב משפחה מחשב - ונתקלתי בבעיה מוזרה - ה MESSENGER בשיחות לא מעביר קול - וידאו ממצלמה עובר אבל קול לא עובר . מחשב חדש, מצלמה של QUANTUM עם מיקרופון בחיבור USB - הוידאו עבר, לא ה SOUND - כאשר ב XP המיקרופון כן עובד ומקליט בסדר - ב MESSENGER יש WIZARD ל AUDIO / VIDEO - אפילו שם כשמדברים יש מין פס כזה שמזהה קול במיקרופון והוא מראה שהכל בסדר - כשמדברים - הפס זז - אבל שוב בשיחה הקול לא עובר ! בדקתי גם עם מיקרופון רגיל - שמחובר ל MICROPHONE JACK בכרטיס קול ושוב - אותה תופעה ! מה זה יכול להיות ?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי 3 ימים של חיפושים באינטרנט אני התייאשתי, אני מחפש תוכנה פשוטה שבה אפשר לעשות מצגת שתכלול סרטוני וידאו ואפקטים של מילים. בדקתי המון תוכנות אבל מצאתי שכולן ממש מסובכות. האם יש תוכנה שיש בה מגוון אפקטים מטונים שאני אוכל להשתמש בהם בקלות בלי יותר מדי ידע בתוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה ומטרידה. אני במחשב WIN7 עם FF19. היום בבוקר שקמתי ראיתי שבפיירפוקס פתוחים לי הרבה טאבים של כל מיני כתובות מוזרות, בכל כתובת נפתח לי דף לבן. סגרתי הכל, הרצתי בדיקה מלאה עם Microsoft Security Essentials ועם Malwarebytes שלא גילו דבר. בצהריים עזבתי את המחשב לשעה, שוב חזרתי, ושוב אותו עניין. אלו הטאבים שהיו פתוחים - https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/test-favela.html?524156744 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/test-favela.html?524156744 https://fbcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/test-favela.html?524156744 https://photos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/test-favela.html?524156744 https://fbcdn-profile-a.akama…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם לאחרונה עברתי לאינטרנט זהב ו HOT למהירות 2.5 ועשיתי את הטלפון של זהב ומאז ה XFIRE לא מתחבר לי יותר בדקתי אולי הוא חסום בפייר וואל אבל לא!!.. הוא מגודר כמו שצריך מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? תודה שמעון
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
משום מה, כל התפריטים של הכלים -- ה"תת כלים" שלהם, לא נפתחים. אבל אם אני משתמש בקיצור של אותו כלי, למשל U מחליף לי בין הכלים של הצורות.. ריבוע/אקליפס וכו'.. אז זה פועל.. אבל לא לכל הכלים יש קיצורים כאלו, אני חייב לפתור את הבעיה הלא ברורה הזאת.. יש כאן 2 תמונות לדוגמא רק כדי לוודא שהבנתם אותי.. הראשונה היא מ fireworks, אפשר לראות שכל החצים הקטנטנים שמסמלים על תת תפריט, אפורים במקום שחורים, בתמונה שלאחריה, נתתי דוגמא מ photoshop שם הכל תקין, וכל זה צריך להראות.. וכך זה צריך להיראות, בלחצן ימני / דאבל.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתהיה שם אפשרות ל איחוי הדיסק,מציאת קבצים דומים,תיקונים,מחיקת קבצים מיותרים כאלה דברים.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
בעיקר עם ICQ LITE אני לא יכול לכתוב בערבית לאנשים שמתמשים באיסיקיו לייט אני יודע ששאלו כבר על הבעיה הזאת פה בפורום ואז לא היה לה ממש פתרון, אבל נכון לעכשיו, כבר מצאו לזה איזה פתרון??)
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני פותח סרטונים עם סיומת wmp ע"י המדיה פלייר קלאסיק שאני משתמש בו, הצבעים לא נכונים(ורוד,כחול,ירוק) במקום הצבעים הטבעיים. עם ה-wmp של חלונות הם נראים בסדר. נדמה לי שפעם זה קרה לי ושיניתי אחת ההגדרות בפלייר וזה עזר. איני זוכר מה זה היה, כל מה שניסיתי כעת לא עזר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
כמו שראיתם בכותרת , אני מחפש תוכנה כמו Kazaa Lite שהייתה נקייה מspyware ופשוטה . הייתי משתמש בה ,אבל הגרסא שיש לי לא הצליחה להתחבר ( גם אחרי אישור בפירוול וגם לאחר ניטרולו ) ולא הצלחתי למצוא גרסא נוספת ברשת . על התוכנה להיות פשוטה - לא מסורבלת . תודה לעוזרים . ( אנא לא להמליץ על ביטורנט ואימיול ) .
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
(בהנחה שיש לתוכנה הזו בכלל חומת אש, כי אני ממש לא יודע. יש לי הרגשה שכן, כי לעיתים החמור מופיע לי עם סרט על העיניים, ויש לי לפעמים מזהה נמוך
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי לעצב פלאייר למסיבה בפוטושופ, אני לא יודע מה המידות של פלאייר כזה.. ואיך לכוון את הרזולוציה והסוג צבעים להדפסה.. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה סרטים שאני רוצה לכוץ אותם עד כמה שאפשר ולא ע"י כיווץ לקובץ ZIP RAR וכו' אפילו לפגוע באיכות הסרט קצת אבל לכווץ אותו לגודל שאני רוצה תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-