עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מחפש תוכנה לשידור של וידיאו מכרטיס הטלויזיה שלי ברשת הביתית. פעם הייתה לי איזו תוכנה שרצה במחשב שבו הכרטיס נמצא וכל לקוח יכל לראות את הוידיאו דרך דפדפן האינטרנט. זו הייתה תוכנה בעלת רישיון חופשי כמובן. אינני זוכר את שמה. אשמח אם מישהו יכל לסייע. תודה!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין להסיר משחק ישן שהתקנתי בכונן D, ולא ב C:\Program Files\... הנתיב הרגיל.. בגלל זה מן הסתם אין לי ת'אפשרות להסיר אותה מ: Add or Remove Programs אז מה אני יכול לעשות??? *אין לה UNINSTALL, ןלא UNWISE, ןאין לי ת'דיסק התקנה, והמשחק פשוט מותקן בספרייה בD. האם Advanced Uninstaller PRO יכול לעזור לי?? (ניסיתי את EASY CLEANER (שאמורה גם לעשות UNINSTALL-ים)והיא לא עזרה- היא הראתה מה שADD/REMOVE PROG הראה ) או שהברירה האחרונה שלי זה סתם למחוק או לעבור ידנית על קובץ הTXT UNINSTALL שאומר מה יש להסיר, ומאיפה- ולעשות את זה תודה מראש על העזרה, יואל (נ.ב.- EASY CLEANER (הורדתי מפה: http://personal.inet.fi/business/toniarts…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by eladbu,

אני מנסה כבר איזה שעה להתקין את BOOTSKIN ניסית שתי גרסאות 1.03 ו 1.05 והוא מציג לי את השגיאה הבאה! במה מדובר ניסיתי מכמה אתרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by *NightMare,

לאיזה סרוור כדאי להתחבר? לסרוור שיש בו הכי אנשים ? לסרוור שיש בו קצת?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by karpad,

שלום יש לי בעיה Azureus כל פעם שאני מפעיל את התוכנה היא מקפיצה הודעה שיש שגיאה בפורט או משהו כזה ניסיתי להפעיל את האשף הגדרות עוד פעם וכל פעם כשבאשף יש את האפשרות לבדוק את הפורט זה כותב שיש שגיאה בחומת האש תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בקיצור יש לי את הלוח הזה ואני לא מצליח להוריד דריבר מתאים לכרטיס רשת שעליו , מהאתר של אביט כל הזמן נתקעת ההורדה והיא זוחלת שם, יש להם סרברים איומים. אז אם מישהו יודע מאיפה להוריד ומה להוריד בדיוק שיגיד לי פה . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by koby058,

איך עושים פלאש לאתר אינטרנט?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום שוב פורום תוכנה, אתם זוכרים שהמלצתם לי על הNero start smart, שאמרתי לכם שאני משתמש בסטודיו 9? יופי, כי הנרו כבר אצלי והחלטתי להמשיך עם התוכנה הנ"ל. רקע (+-) הכנתי בתוכנה סטודיו 9 קליפ לכבוד אבי, שמתי כל מיני צילומים שלו מילדותו שלא היה אודיו בצילום, רק תמונה, שילבתי מוסיקה מהמחשב שלי וערכתי סרט. אחר כך שאתה מסיים לערוך את הסרט לפני שמירתו, התוכנה שואלת אותך לאיזה פורט לקודד, יש פורט AVI, יש MPEG ויש עוד פורמטים. בחרתי בMPEG, זה קודד (מ2GB זה ירד ל120MB) ושמרתי. אחר כך שמתי דיסק DVD בכונן (3540A אם אתם מתעקשים), הפעלתי את הנרו, ולא הצלחתי לצרוב את זה בתור DVD. הסתכלתי והבנתי מה הבעיה, הנרו לא יודע אוטומתית לקחת את הMPEG ולהפוך אותו לDVD. הכוונה לסדר אותו בתקיות כמו סר…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  9. שלום הורדתי סידרה ואת הכתוביות שלה ועכשיו אני רוצה להכין dvd עם אפשרות לבחור כל פרק בנפרד. איך עושים את זה ?

10. אהלן כולם! אני מחפש תוכנה שמראה לי בזמן אמת את הטמפרטורה של המחשב שלי או של חלקי המחשב למי שיש או מכיר תוכנה כזאת אבל שהיא טובה ואמינה ומראה את הטמפרטורה הנכונה של הרכיבים בבקשה שיישלח לי שם שלה או לינק? תודה מראש!! =) * אני חדש בפורומים כאן מותר לבקש לינקים לתוכנות? (אם כן אז אפשר עדיף לתוכנת אימיול)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן כטולם! שמעו יש לי נרו 6.6.0.16 אבל אני לא יכול לצרוב איתו דיסק של שירים על דיסק של דיוידי - אני יגיד לכם מה הבעיה שלי יש כמה דיסקים שנאי אוהב אבל הם קצרים - הם נגמרים תוך חצי שעה אז רציתי לאחד את כולם לדיסק מוזיקה אחד של דיוידי, אבל הנרו לא נותן לי- הוא נותן לי לצרוב דיסקים של מוזיקה של דיוידי רק מפורמטים ספציפיים של מוזיקה כגון MP3 וכו' ולא שירים מדיסקים שבאים בפורמט CDA* עכשיו בקשר להמרה נאי לא בטוח כי אני חושב שהמערכת שלי לא קוראת MP3 יכול להיות?? צריך עזרה!! זה חשוב!= תודה =)

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by adilevy20,

שלום לכולם איזה דרייברים הכי כדאי לי להתקין ל GF 6600 256MB? יש את אלה של NGO ואת של אומגה וכמובן את הרגילים איזה מאלה הכי טובים והכי מאיצים ? האם זה פוגע באיכות התמונה? והאם זה יכול לפגוע בכרטיס עצמו? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by borg,

יש לי ב-Bookmarks Toolbar Folder קישור ל-Gmail. http://gmail.google.com הבעיה שלי היא שהאייקון של הקישור הוא G (כמו האייקון של Google), במקום אייקון של מעטפה אדומה (שזה האייקון של Gmail). איך מסדרים את זה?

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  14. Started by idan1836,

אני לא יכול להחליף את דף הבית, הוא תמיד חוזר אוטומטית לABOUT BLANK ואין כלום.. מישהו יודע מה עושים ? אני רוצה להגיד רק, שהיה לי ספיי במחשב, אבל הכל הכל ירד ואין יותר אז שום ספיי לא קשור כנראה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by nadav1379,

אני נכנסתי לאתר http://security.symantec.com/sscv6/default.asp?productid=symhome&langid=ie&venid=sym לבדוק וירוסים ויש לי 8 וירוסים W32.zotob.a trojan.tooso.l ויש עוד כמה ואני לא יודע איך למחוק אותם אני לוחץ על אחד מהם מזה רושם לי הרבה דברים ויש לי ללחוץ על "worm" "also known as" "infection lenght" systems affected" ואני לא יודע על מה ללחוץ על מה שאני לוחץ זה רושם לי דברים איך אני מוריד את הוירוסים?

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by tomerco,

מחפש שמות של תוכנות טובות ל D.j להכנת צלילים ושאר ירקות.. תודה מראש..

17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני עושה שלא יהיה את הדבר הזה שמסומן בעיגול זה מציק רצח, נגיד אני משחק מישחק ONLINE פיתאום זה מופיע לי באמצע ומציק לי או כמו שאתם רואים זה מפריע לי בסודוקו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  18. התקנתי במחשב שלי את Firefox 1.0.6 (כרגע אני משתמש ב-Maxthon). Firefox מאוד מינימליסטי מבחינתי, ואני צריך שתעזרו לי למצוא לו Extensions שיהפכו אותו לדפדפן מעוצב ונוח לגלישה כפי שאני רגיל מההתנסות שלי עם Maxthon. להלן רשימת דרישות מהדפדפן (סימנתי בירוק דברים שמצאתי, בכתום דברים שמצאתי אבל לא הצלחתי להתקין, ובאדום דברים שלא מצאתי): 1. מראה מקצועי - Outlook 2003 Blue (לא מושלם, אבל סביר). הייתי מעדיף שהכיתוב היה מתחת לאייקונים ולא לצידם. 2. חוסם פרסומות - Adblock Plus (משום מה, ה-Adblock הרגיל לא עובד אצלי). 3. חוסם סקריפטים זדוניים - NoScript. הגנה נוספת ל-Adblock (כמו לעשות סקס עם קומדום וגלולה, מה שבטוח בטוח). 4. המרת Bookmarks של פיירפוקס ל-Favorites של אינטרנט אקספלורר …

• 34 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. Started by LazyBoy,

אפשר בבקשה לקבל המלצות לתוכנה כזו? (באנגלית, אני יודע שאין בעיברית ) אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לרשום דברים במסמכי טקסט (notepad( ולא רק במסמכי אופיס. אני מכיר (מפעם) כמה תוכנות כאלה והן לא משהו, לכן אני צריך המלצות. תודה, lazyboy

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  20. שלום...יש לי בעיה חדשה שצצה במחשב לאחרונה מפרט המחשב: AMD ATHLON 3000+ 64BIT ASUS K8V SE DELUXE KINGSTON 512MB DDR RAM MAXTOR 80GB 7200RPM PNY GEFORCE 6800NU WINDOWS XP,SERVICE PACK2 [NORTON ANTIVIRUS 2005+NORTON INTERNET PROTECTION+NORTON GHOST] לפני כמה ימים המחשב התחיל להגיב באופן משונה...חשדתי שמדובר בוירוס,ולכן הרצתי כמה וכמה תוכנות לבדיקה. במהלך הסריקה של SPYBOT-SEARCH&DESTROY הוא זיהה שני קובצי ספייוואר בשם: "system security disable" ו"antivirus security overide" בלי הרבה השקעת מחשבה-מחקתי את שני הקבצים האלה... מאוחר יותר הפעלתי את המחשב מחדש... וכשהפעלתי אותו,הווינדוס פתח עבורי את ההודעה הבאה: "there is no antivirus software installed on your co…

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by Rhx,

שלום,רציתי להשתמש בתוכנה אווטלוק עם האימייל שלי בהוטמייל,עכשיו יש שרת נכנס הוא כבר מזהה אותו אוטמטי של הוטמייל אבל אני צריך לרשום את השרת היוצא ואני לא יודע מהו,מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? יש מדריך או משהו?... תודה. מצטער על הנאביות מעולם לא השתמשתי בזה

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by bh1811,

אתם חייבים לעזר לי אני כבר נואש!!! אז ככה: לפני שבוע בערך נחת לי במחשב קובץ קוקי מהאתר: imrworldwide.com למרות שמעולם לא הייתי בו! אני סרקתי את המרגל בכל התוכנות האפשריות ורק התוכנה ad-aware מצאה אותו. כשאני מנסה למחוק אותו תוך חצי דקה הוא חוזר שוב. גיליתי גם שהקובץ קוקי "עוקב" אחריי ורואה את האתרים בהם אני גולש. אז אני רוצה לדעת מה ניתן לעשות כדי להוציא את הקוקי הזה מהמחשב? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by דנינו,

אני משתמש באימיול גירסה 5.3 החדש הוא עבד מצוין עד שקיבלתי הודעה להיכנס לאתר הזה http://www.lionetwork.net/emulepage/LowID_Mesh.htm ומאז האימיול איטי מאוד מאוד ומוריד בקושי על 5 שהייתי מוריד תמיד על 120-130 הבעיה שאני לא יודע ממש אנגלית ואני לא מבין איזה דברים הוא מבקש ממני לעשות..בבקשה כנסו ללינק שהבאתי ונסו לעזור בתודה מראש דנינו.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Natan_Rozen,

היי שלום הורדתי סרט, בסיום ההורדה הסתבר לי שמדובר בסרט שמדובב לתורכית , עכשיו העניין הוא שאני לא תורכי, אני לא יודע תורכית. :-[ אצתי רצתי והורדתי את הפסקול המקורי של הסרט באנגלית, אני מעוניין לראות את הסרט ללא קידוד מחדש עם הפסקול שהורדתי. האם אפשר לייבא סאונד ולראות אותו עם הסרט שהורדתי ? (בתוכנה MV2PLAYER כמובן) ואם אי אפשר בתוכנה MV2PLAYER, יש תוכנה אחרת שיכולה לייבא סאונד? ??? תודה רבה לעוזרים. 8)

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by IDAN AMRAM,

אני לא יודע איך התוכנה הזאת הגיע למחשב שלי כי מעולם לא התקנתי אותה... אבל אני לא מוצא איך להסיר אותה... יש הצעות? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים