תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכם, הבעיה היא, כצויין בקצרה בכותרת הנ"ל היא כדיקלמן: בגירסאות החדשות יותר של האייסיקיו, כול פעם כשמתקבל Event מסויים(הודעות וכו'), נפתח עוד אייקון בSystem Tray. הבעיה היא שכול פעם שזה קורה, כול השורת משימות שלי נתקעת וכך גם האייסיקיו למספר שניות. אני בטוח שהבעיה היא במצב הנ"ל משום שאם כבר מהבהבת הודעה, ומתקבלת הודעה נוספת, שום דבר לא נתקע. יש לציין שזה קרה לפני ואחרי פורמט, מערכת הפעלה Windows2000pro עם SP3. גירסת הICQ והBuild הם 2002a 3728. לפי מה שזכור לי, זה קרה גם בבילידים קודמים של 2002a. עכשיו לשאלתי, האם אפשר לעשות שאופן הצגת ההודעה יהיה בסגנון Old school, שהאייקון של ההודעה יחליף את הפרח הזה של הICQ ולא יפתח אייקון חדש, אם לא, אז האם יש פאץ' מסויים אשר מת…
-
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! לפני די הרבה זמן ראיתי בtechtv שהראו תכנה שיש בה גם icq וגם messanger משולב... מישהו יודע באיזה תכנה מדובר? האם היא טובה\תקינה? והיכן אפשר להוריד אותה במידה והיא בחינם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כמו שאמרתי... הכל טוב ויפה חוץ מזה שיש כפתור נוסף של האייסיקיו בטקס-בר (כאילו האייסיקיו זה חלון של אקספלורר) איך לעזאזל נפתרים מזה??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר אבל אף אחד מהרשימה ש*הייתה* לי לא מופיע. :AR15: לא עשיתי שום פעולת מחיקה או משהו דומה במחשב. הרי מגרסת 2003 (או משהו כזה) רשימת ה- contact list נמצאת על השרת שלהם, ולא במחשב. ככה אפשר היה להתחבר גם ממחשב מרוחק (ע"י go.icq.com) ולראות את רשימת החברים. היו לי יותר מ-100 איש ברשימה :-\ WTF !? מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מישהו רק לשליחת SMS שיהיה לי קבוע באי סי קיו איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
בטעות לחצתי DECLINE במקום ACCEPT בהודעה ממישהו שלא היה ברשימת האי סי קיו שלי ....... משתמש חשוב שנתתי לו את המספר שלי וכביכול זה הוא אפשר לעשות משהו ? זה רושם איפה שהו בתוכנה את כל ה "DECLINES" שאיי פעם לחצתי ? או באתר אי סי קיו ? בתוכנה חיפשתי תחת "SYSTEM NOTICE" אבל כתוב שם רק אישורי בקשות ומי שהוסיף אותך לרשימה שלו . יש דרך ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בגרסא הזו האם יש דרך להסיר את מגבלת ה 20...30...אותיות ל SMS אחד ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
בת דודה שלי החליטה להתנחל לי על המחשב ולהשתמש בצ'אטים של נענע ולדבר בICQ2GO... עכשיו האם ICQ2GO מביא וירוסים?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי יש לי כאן ICQ5 שיש בו שיחה חשובה שאני רוצה להעביר למחשב נוסף עם ICQ5.. לא אכפת לי שיעשה overwrite להיסטורי של אותו משתמש, אם צריך ,פשוט כי במחשב השני במילא לא קיים כלום למשתמש הזה.. אבל שלא יפגע לי בהיסטורי של שאר האנשים ברשימה.. זה אפשרי? אולי בעזרת תוכנת צד-שלישי כלשהיא ? שימו לב שאני צריך גם לעשות export לקובץ חיצוני בפורמט נורמלי (לא בפורמט הטקסט שאפשר לשמור מתוך ה-ICQ, הרי "you have send a message!" זה לא משהו שאפשר להמיר בחזרה..), וגם אח"כ לעשות לקובץ הזה import במחשב השני.. קראתי איפשהו שהוא שומר את זה בפורמט XML.. אין לי בעיה להתעלל קצת בקבצים שבהם הוא שומר את זה ולעשות קצת copy&paste.. יש למישהו מושג? תודה..
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
זאת בעיה דיי רצינית שאני מקווה שמישהו כאן יודע. יש לי מספר ICQ שיום בהיר אחד החליט שהססמא שלי לא נכונה. כל פעם שאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל שגיאת ססמא למרות שאני בטוח שהססמא שלי נכונה. ניסיתי בכל זאת להפעיל את התוכנה שמראה את הססמאות של מספרי האי סי קיו שנמצאים במחשב והפלא ופלא במחשבים אחרים היא עובדת ואצלי היא לא מצליחה להראות את הססמא. באתר של ICQ2GO גם איאפשר להכנס עם הססמא שזה אומר שזה שונה אצלם בשרת ולא בעיה אצלי במחשב. אין לי כתובת דואר במספר אי סי קיו הזה ככה שאני לא יכול להשתמש בשחזור הססמא באתר שלהם. השאלה שלי האם אני יכול לפחות לגלות את מספרי הICQ של האנשים שברשימה שלי מהקבצים של התוכנה שנמצאים במחשב שלי? אני יודע שרשימת אנשי הקשר נשמרת בשרתים של הICQ אבל ההסט…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
אני רוצה למחוק אבל אני לא מוצא את האופציה. מחיקה של האייסיקיו והתקנה מחדש לא פותרת. למישהו יש מושג\דרך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
ועוד איזה 100 מגה בRAM.. זה קרה פתאום ולא שיניתי כלום לפני זה.... יש למישהו הסבר? (גם פתרון יעזור )
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עכשיו גם כאן אין עברית רק התקנה מחדש פותרת את זה... אבל כל פעם שאני מכבה אותו, הוא איכשהו "מאבד" את היכולת להציג עברית... אני לא מתכוון להתקין מחדש את ICQ כל פעם שאני רוצה להתחבר, אז יש דרך לפתור את זה? ד"א ההודעה הקודמת, שהICQ לא עולה, זה אצל חבר... הוא ביקש שאני ישאל כאן במקומו... אין לו משתמש כאן...
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האי מיול שלי כל הזמן נמצא בID נמוך.. אני לא יודע מה לעשות.. ניסיתי את כל מה שהתוכנה מציעה בעזרה אבל זה לא עוזר.. אני מחובר למודם כבלים במהירות 1.5 דרך כרטיס רשת נוסף (המחשב שלי הוא ה"אורח") ואני חושב שכאן אולי הבעיה.. אבל אני לא יודע איך לפתור אותה.. (יש לי xp דרך אגב) (הסמל של החמור הקטן בשורת תוכנות למטה כל הזמן עם כיסוי עייניים.. מוזר) מה עושים תעזרו לי בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ותמליצו לי על תוכנה שעושה זאת . תודה ח'ברס
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הת'רד הזה, התקנתי גרסת נסיון של IDM אך כשאני מכניס קישור מרפידשייר,הוא מוריד לי קישור html במקום את הקובץ האמיתי! אגב, בלחיצה על הקישור החדש אני מקבל דף מוזר שבתחתיתו מופיע הקישור המקורי ושאלה אם אני רוצה להוריד אותו....בשביל זה אני לא צריך מנהל הורדות..... אני משתמש גם ב elephant,ושם אין לי בעייה כזאת-אותו קישור שלא עבד ב IDM עובד מצוין עם הפיל.אין לי חשבון פרימיום אז כשאין "שעות שמחות" מריך לחכות קצת ולהקליד את הקפצ'ה,אבל הקובץ שיורד הוא,כאמור,קובץ ה RAR שצריך היה לרדת ולא קישור כמו ב IDM. צירפתי תמונות כדי להמחיש את העניין.את הפרטים המזהים השחרתי כי אני לא סגור אם הקישורים האלו חוקיים או לא. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום IDM מאז שאני זוכר אותו אצלי עשה בעיות ואני שונא אותו בגלל זה. כל סרטון של נגן שהוא לא קשור לאתר יוטיוב הוא מנסה להוריד לי אותו ולא נותן לסרטון להתנגן. וגם אם אני יוריד הסרטון לא יתנגן. מנהל הורדות + מאיץ זה משהו חובה בשבילי כי יש לי 15 מגה ,והורדה בלי IDM יורדת במקום 6-8 דקות יורדת איזה כמעט 30 דקות. ואפילו יכול להיות יותר זמן.
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
כשאני מוריד עם IDM מ RS ההורדה ניתקעת כל כמה שניות כלומר, מוריד ניתקע מוריד ניתקע וכו'... יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם אפשר בתוכנת idm אפשר לעשות שירדו קבצים לא במקביל אלא אחד אחרי השני . שיסתים קובץ ירד השני אחריו ולא במקביל
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
IE 6 פתאום נדפק לי לא מראה פלאש ועוד כל דברים כמו המבזקים באתר ynet וכדומה... כנראה כל מה שקשור ל activex control באתר youtube כשאני מנסה להפעיל סרטון כותה לי Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. ניסיתי לשחק בהגדרות ראיתי שמופעל activex controls כמו כן ביטלתי פיירוול ואנטיוירוס סגרתי כל process שאפשר אבל כלום לא עוזר.... זה קרה לי אחרי שהתקנתי כל מיני דברים היום תוכנות אנטיוירוס ו spyware ניסיתי כמה דברים...
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני נוגע בIE... אבל אם כבר מעדכנים את הווינדוס פעם בשלוש שנים, אז כבר מעדכנים הכל אז הגעתי לעדכון האחרון, IE7. אני לא משתמש בIE אבל לפעמים נכנס אליו כשFF וIETAB לא עוזרים. כדאי לעדכן? יש לו יתרונות מול IE6 (הפשוט והקל )? לא מדבר על טאבים ושטויות כאלה, אלא יתרונות ממשיים. (מהירות, קלות שימוש...) מצד אחד, לא בא לי לעדכן את הIE הישן. אבל מצד שני, אני לא רוצה שההודעות שיש עדכונים ישגעו אותי כל חמש דקות...
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם הופיעה לי בעיה ב-IE6 בשעתיים האחרונות, חלק מהאתרים שאני נכנס אליהם מוצגים כעמוד ריק אך אם אני מסתכל ב source code שלהם אני רואה שאכן קיים הקוד, הוא פשוט לא מצליח להציג אותו. הבעיה הזאת כבר היתה לי בעבר ונעלמה אחרי מספר ימים. היא כל פעם באה וחוזרת לבד, למישהו יש רעיון כיצד אפשר לתקן את הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
ה IE7 שלי לא מראה פלאשים (swf) ... אין לי מושג למה... אני צריך להתקין משהו בנוסף? אם כן , אני אשמח לקבל לינק
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-