עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by neo690,

אוקיי אז דאגתי שכל השירים שלי מופיעים בגלריה שמה ומאז הגישה מאוד נוחה רק מה זה Album Artist ? השם של האלבום שבו מצוי השיר או שם הזמר שהשיר מצוי באלבומו?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by DJO,

איך אני עושה את זה? אני רוצה שהפח זבל יהיה הכי למטה אחריו ה DRAFTS ואחרי האינבוקס ה סייטס+אקטיבטק ... ניסיתי להזיז זה לא נותן .. לא זוכר איך עשיתי את זה ב ME

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by bugosdckh,

צילמתי כמה תמונות עם פלאש אבל בגלל טעות מכנית הפלאש לא היה כלפי האנשים ולכן יצא לי חלק מהתמונ בהיר מידי וחלק יותר שחור, האם יש אפשרות לאזן את הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. Started by Rhx,

באתי להכניס דיסק להתקין משחק , הכל עבד הגיע להתקנה בהתקנה הוא עשה שגיאה שהוא לא מוצא איזה קובץ ( דיסק מקורי אגב ) ניסיתי לצאת נתקע המחשב עשיתי ריסט ניסיתי להעלות את הדיסק עוד פעם שמתי הכנסתי לסידירום אין תגובה,בדקתי עוד 2 דיסקים גם אין תגובה.. מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  5. Started by efimen,

אבקש לדעת היכן אוכל לקבל מידע (מקיף ככל האפשר), גבי סיומות שונות של קבצים באיזה תוכנה ניתן לפתןח כל סוג של סיומת. כוותי בעיקר לסיומות שפחות מוכרות כגון : PAS , BLB

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by PCguy,

הורדתי משחק באימיול והוא בסיומת MDS וחלק ב MDF איך ניתן לפתוח אותו?? באיזו תוכנה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. Started by yuraxp,

עם איזו תוכנה פותחים כזה קובץ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by rino,

הורדתי קובץ עם סיומת DAA . מישהו יודע מה הסיומת הזו ועם איזו תוכנה פותחים אותה?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  9. Started by EMXMAN,

שלום הורדתי תוכנה מסויימת שהסיומת שלה זה DAA ואין לי מושג איך צורבים את זה NERO לא מקבל את הסיומת הזאת זה מן קובץ שצריך לצרוב אותו איכשהו ניסיתי לעלות ב DEAMON TOOLS לא פותח אותו ניסיתי לפתוח ב WINRAR לא עובד גם למישהו יש מושג איך פותחים או איך צורבים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shaithebest,

עזרה דחופה בבקשה: לא מצליח לפתוח את כל התוכניות במחשב אפילו לעשות שחזור מערכת לכל התוכניות נעשה סיומת LNK ונפתח חלון של הורדות. לא יודע מה זה אומר. בבקשה בבקשה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by skuki1,

שלום! יש לי איזה שהוא קובץ שהורדתי שכולל בתוכו שלושה סוגי קבצים: VOB, BUP, IFO. הקובץ VOB שוקל ג'יגה וחצי, והאחרים כמה Kימ. עם איזו תוכנה אפשר לצרוב\לפתוח קבצים אלו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mccartney,

היי! הורדתי עם emule קובץ עם סיומת RAR. אחרי שהוא ירד ניסיתי לפתוח אותו, אבל לא הצלחתי. אח"כ שמתי לב שב-COMMENTS לגביו ב-EMULE בלשונית GENERAL רשום ב-TYPE: MPEG Audio (Verified) - Invalid file extension: RAR לכן ניסיתי לשנות לשנות את הסוג של הקובץ ל-MP3 - אבל גם אז הוא לא רץ. למישהו יש מושג מה הטיפס הנכון? או תוכנה שתוכל להגיד לי? תודה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by asmy999,

מישהו יודע מה אלו קבצי TWG ו PLT ואיזו תכנה פותחת אותם , והאם קיימת גרסת חינם (לצפייה או שינוי ) לקבצים הללו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by berner,

חבריה שלום וולא אחלתי אותה בגדול הלך לי הHD ללא יכולת שחזור , ואבדו לי כל התוכנות שימושיות שהיולי אשמח לקלב הצעות לתוכנות עזר שימושיות לצרכי היום יום וגם לצרכים שימושיות אחרות תוכנת אחזקת מחשב וניקוי ואיחוי ניהול קבצים פתיחת קבצים עריכת כתוביות וסרטים מוזיקה וסרטים לצפיה והשמעה ומי יודע מה עוד אפשרי ונדרש אשמח לקבל המלצות כולל שמות להורה וגם לינקים בשביל זה יש חברים אז תודה לסיוע :lamer:

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. היי! מדוע איני יכול להוריד את הגרסה הנסיונית של תוכנת Acronis Universal Restore?מישהו לומר לי כיצד להוריד? הנה קישור: http://www.acronis.com/enterprise/products/ATIESWin/universal-restore.html תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by K0sTa,

שלום יש לי וירוס מעצבן שגורם להקפצת חלונות ומאמץ את המעבד עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי את זה ניסיתי לעשות את מה שכתוב שם אבל ברגע שאני מגיע למצב של SAFE MODE אז המחשב עושה לעצמו ריסט ועולה במצב נורמאלי ... אשמח לפיתרון

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי! אבקש את עזרתכם במציאת דרייבר לכרטיס קול O/B שנמצא על לוח אם דגם ASUS P5V800 MX הענין הוא שנכנסתי לאתר של ASUS ןהורדתי את הדרייבר אך משום מה זה לא הדרייבר הנכון. (בחרתי GLOBAL) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  18. היי! אבקש את עזרתכם במציאת כל הדרייברים למחשב נייד מסוג dell 600 m inspiron אני חושב שזה on-bord המון תודה!

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  19. היי! סייעו לי במציאת דרייברים עדכניים ללוח אם MSI דגם :RC410M2 הלוח O/B תודה!

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. שלום רב, אני מנסה לשחזר שיחות עיסקיות שביצעתי בוואטסאפ. העניין הוא שאלו שיחות מלפני שנתיים שאינן מופיעות בשחזור שלי. האם מישהו כאן מכיר, יודע האם אפשר ואיך אפשר לשחזר נתונים שלא נשמרו בגיבוי. לצורך העניין אני גם עם פלאפון חדש לכן לא יהיה עליו שאריות דאטא לשחזור קלאסי. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום! סייעו לי בבקשה מציאת דרייבר לסורק :SIMPLEX PP66M למערכת XP תודה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by Dimness,

קצת באיחור, אבל עדיף מאוחר מאשר אף-פעם. סיימנטק שחררה את מוצרי 2005 שלה שכוללים את: - נורטון אנטי-וירוס - נורטון אינטרנט סקיוריטי - מורטון אנטי ספאם - נורטון סיסטם וורקס - נורטון גוסט

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חברים שלי שלחו לי טורנט של איזה קטע מהמשפחה שלהם, בגלל שזה הועבר ישר מהמצלמה, זה שקל 4.17 ג'יגה. אני ישתמשתי בביטקומט, כי לפי מה שהם אומרים, זה התוכנה הכי מהירה. אמול בלילה הייתי ממש-ממש קרוב לסיים את זה, והיום, כשקמתי בבוקר, אני רואה את זה על 1.1%! ניווטתי לתיקייה של זה, וראיתי שזהכל התחיל להוריד מחדש. יש צרך לשחזר את הקבצים? איך אני אדאג שזה לא יקרה יותר?

24. שלום לכולם! במחשב שלי (XP) ישנה תופעה מוזרה ביותר שהתחילה בשלב כלשהו. כאשר אני פותח את סייר Windows (זה שמשמש לניהול הקבצים במחשב, שמופעל ע"י "המחשב שלי". לא Internet Explorer), אני מצליח לעבוד איתו בין 20 שניות לשלוש דקות, כי אחריהן הוא פשוט נתקע וקופא, לא מסיים את הפעולה שהתבצעה וגם לא מעדכן את הגרפיקה שלו במעבר בין חלונות... אי אפשר לסגור אותו. כדי להמשיך לעבוד אני צריך לפתוח חלון סייר חדש ולעבוד איתו עוד כמה דקות, וכך הלאה... )-: לאחר חקירה ראיתי שמה שפותר את הבעיה הוא פשוט: להתנתק מהרשת! ברגע שאני מנתק את כבל הרשת (או מכבה את הראוטר, או מתנתק תוכנתית. כל פעולה שגורמת למחשב להרגיש ש"כבל רשת מנותק") - הסייר חוזר לעצמו ואני יכול להמשיך לעבוד כמה זמן שאני רוצה. ברגע שאני…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by elgard,

למישהו יש תוכנה שהיא עמו הסייר של וינדוס (בסיגנון שלו אבל לא הוא)?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.