תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ניסיתי להתקין את תוכנת "פוטושופ 7" בעברית, וקיבלתי את הודעת השגיאה המצורפת. יש דרך לגרום לתוכנה לעבוד בכל זאת? מצורפים גם קבצי ההתקנה. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שמחפשת שם או חלק משם בתוך תיקייה ועד לרמת קובץ למשל יש לי קובץ מסוג DAT ובתוכו ישנו רשומות של מספרים לדוגמה 123456 ואני מריץ חיפוש על כל המחשב על מספר 123456 אני רוצה שהתוכנה תמצא לי את הקובץ שבו מופיע המספר הזה (קובץ DAT),בדקתי את זה עם קבצי WORD וזה עובד על ידי החיפוש הסטנדרטי של מערכת ההפעלה אבל לא על קבצי DAT אשמח להצעות..
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
התוכנה, StlyeXP! התקנתי אותה והסרתי אותה והסרתי את האיקונים שהתקנתי ומאז כל הקבצי מוזיקה (mp3, wav וכו') וגם קבצי (txt) מסומנים אצלי כקבצים מערכת. הם פועלים אך האיקון מרגיז מאוד. איך אני מסדר את זה ומחזיר את המצב לקדמותו? מסקנה : לא מומלץ להתקין StyleXP!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חבר הביא את המחשב שלו לפה בגלל שהוא לא זז ועושה לו ים בעיות (אני מספר בקיצור) התקנתי את התוכנה Webroot Spy Sweeper.v4.0.4.458 והיא מצאה לו : 98.659 קבצים! חחחחח אני עדיין לא מאמין איזה שוק! שלא נדבר גם על מאות ואני חוזר שנית מאות הוירוסים שהסרתי לו..... איזה דפאר... אלהים....
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כשאני צורב CD רגיל אני בוחר בX24 אבל כשאני מתחיל לצרוב הצריבה מתבצעת בX48, זה התחיל רק השבוע. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן בעיה , הוינדוס כבה ומופיע לי מסך כחול (קוראים לזה אני חושב BSOD?) בקיצור, הבעיה שמופיעה שם מדברת על הקובץ של ה Http.sys.. עשיתי מספר שינויים במחשב בזמן האחרון, התקנתי אנטי וירוס ופיירוול של קספרסקי.. התקנתי Registry Mechanic והתקנתי Diskeeper.. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי גרם לבעייה זה בדיסקיפר שביקשו שם לשנות את ה MFT למשהו יותר גבוה, ביקשו 124 מגה ושיניתי ל500.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מבחש נייד. אני מנסה לחלק את הכונן שלי ל 2 מחיצות, ולהפוך אותם ל FAT32... אני משתמש בדיסקטים שיוצרים בהתקנה של ה Paratition Magic... וכל פעם כשאני בא לבצע את השינויים, המחשב קורס... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי את האקספלורר 8 גרסאת בטה עכשיו יש שם קטע של autocomplete וגם history שנותנים הצעות לכתובות ברגע שמתחילים לרשום כתובת כלשהי... השאלה אם מחקתי הסטוריית גלישה וזעדין מופיעים לי אתרים שם, איך מוחקים את זה או מבטלים את האפשרות הזו, שלא יציע לי ...
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי האם כדאי שיעלה ב startup כשווינדוס עולה? פשוט לוקח קצת זמן עד שזה עולה. תודה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
בעבר כשלא הייתי במחשב שלי אז הייתי נכנס לאתר של איסיקיו ודרך שם שולח הודעה עם המספר והסיסמה שלי, עכשיו אני לא מוצא את הדף שמאפשר לשלוח SMS דרך אתר אינטרנט, מישהו יודע אולי מה הכתובת של האתר? היא אמורה להיות באתר הרשמי של ICQ אבל היא פשוט נעלמה לי. אני מקווה שהבנתם אותי : תודה !
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזה שהוא Plug-in לנגן Sonique שיאפשר תמיכה בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב היום למשהו שלא ראיתי בעבר במסנג'ר שלי. כששולחים לי לינק, אני לוחץ עליו והוא נפתח בבראוזר שכבר פתוח ולא בחלון חדש. היום התקנתי את תוכנת מסנג'ר פלוס ואני מאמין שיש לה קשר לזה כי הייתי שם לב אם זה היה קורה לפני כן, אני רגיל לכך שנפתח חלון חדש בכל פעם, גם אם לחצתי מאה פעמים על אותו הלינק. האם מישהו יודע איך לגרום לכל הלינקים במסנג'ר להפתח בחלון חדש? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית להתקין ב USB לאפס סיסמה לווינדוס ששכחתי
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, פתחתי אפליקציה מסוימת תחת חלונות 2000. האפליקציה עבדה נהדר על מספר מחשבים. לאחרונה, במחשבים חדשים היא אינה עובדת. החשד הינו שהבעייה הינה במהירות של המחשבים החדשים. האם מישהו יודע איך להאיט אפליקציה תחת חלונות?תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הורדתי סרט של 700 MB והאימיול סיים רק 450 MB עכשיו איך אני יכול להפוך את הקובץ לקובץ שלא יהיה בעיה לנגן אותו?? איך אני יכול להוריד חלקים מסרט??
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך תץוכנה שתקבץ לי שירים בשביל להכניס לפלאפון........ בבקשה זה דחוף...!!! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ערב טוב, לוותי מצלמת וידאו מחברה. המצלמה הקליטה על דיסקים קטנים ויצרה תפריט די.וי.די לפני מספר הפעמים שלחצתי על הקלטה. האם קיימת תוכנה שהופכת לי את כל הדיסק לקליפים קטנים כפי שהם בתפריט הדי.וי.די? כבר הורדתי לא מעט תוכנות וכולן לא עבדו טוב. גם לא הצלחתי להגדיר שהוידיאו יהיה ב 16/9, וגם הסרט נתקע אחרי עשר-עשרים שניות ובטח שלא הצלחתי להפוך את זה לקבצים כפי שזה מופיע בתפריט. תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים אופיס 2003 והתחילו להופיע לי הודעות שגיאה כמו זו(1), כשאני לוחץ על yes אז מופיע ההודעה הבאה(2). מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באקספלורר 7 עם וינדוס ויסטה ושמתי לב שגם אצלי וגם אצל חבר שלי כל הזמן הדפדפן בשלב כלשהו נתקע וצריך לעשות סיום משימה ולסגור את האקספלורר ולהפעילו מחדש... האם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כשאני שולח פקס מהמחשב , זה לוקח לי כאילו זמן שיחה רגילה, נכון? ואגב אני משתמש בתוכנה שיש באקספי , על איזו תוכנה תמליצו לי על שליחת פקסים?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
ברגע שאני נכנס לאתר של hwzone ה CPU עולה ל100% זה גם אצלכם ? לדעתי יש שם יותר מידי פרסומות ו FLASH והמחשב פשוט מתייאש יש לי מעבד amd 2500+ ו 512 זיכרון וזה לא קורה באתרים אחרים (אפילו וואלה...)
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , אז תצביעו. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050605131302.html Currently there are not many details available about Apples decision to start using Intels chips, furthermore, the reasons for the move are also not clear. The main question now concerns future strategy of Apple Computer, as re-made Mac OS X operating system for x86-based Mac computers may also launch on PCs made by other makers. Moreover, Apples machines may also run Microsoft operating systems.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.google.com/analytics/ נראה פשוט מדהים (וחינם), נשים באתר שלי ונראה איזה דברים זה נותן. http://www.google.com/analytics/feature_overlay.html ^^^
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
או ל TRUE IMAGE יש משהו טוב?? גילוי נאות: שאלתי את זה בפוסט הזה נושא: איך Norton Ghost 12.0 החדש? יותר טוב מגירסת 8 שאמרו שהיא הכי טובה שיש אתמול אך הוא נדחק אחורה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-