עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by HeaT-SinK,

2. אני מחפש תוכנה שמבצעת גיבויים אוטומאטיים לקבצים ותקיות בזמנים קבועים מראש. אני רוצה שהתוכנה לא תרוץ ברקע ותעשה גיבויים בזמן אמת, אלא שתרוץ במשימות מתוזמנות בזמן קבוע שאני אקבע (לדוגמה: כל יום בחצות), ותסנכרן קבצים מתקיות שהכנסתי לרשימת הניטור שלה למחיצות וספריות שנקבעו לגיבוי. ברשימת הניטור ניתן יהיה להכניס קבצים בודדים, תקיות בודדות, תקיות עם כל התת-תקיות, ומחיצות שלמות. בזמן ההפעלה התוכנה תעתיק ליעד שהוגדר כגיבוי קבצים ותקיות חדשים, וקבצים ותקיות ששונו. בנוסף לכך, התוכנה תסמן רשימה של קבצים ותקיות שקיימים בגיבוי ונמחקו מהמקור, ותשאל אותי האם אני מעוניין למחוק אותם (או שתשאיר אותם ברשימה ותאפשר לי למחוק אותם מאוחר יותר באופן ידני מהרשימה, באופן פרטני או מחיקה של הרשימה כ…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by Xardas,

אני נכנס לאמיול בודק אם הפורטים פתוחים... בסדר הם פתוחים אחרי כמה זמן אני שוב בודק, הם סגורים!! ובפיירוול והכל הם פתוחים 100 פעם וככה זה כל הזמן וזה מוריד לי אבל לאטטטט תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by yuval48,

1. יש באמת הבדל גדול בין 9 ל 10? 2.אם אין לי ווינדוס מקורי אני לא יכול להתקין DX10?(יש לי ויסטה) תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by intel suck,

היי קיבלתי פרוייקט מבית הספר לבנות אתר ב-HTML ASP וכו' האתר אמור להיות קשור לחיל השיריון אני אמור לבנות עיצוב לוגו+תפריט אבל אין לי ממש מושג איך לעשות את זה בפוטושופ אני אשמח למדריך ואם מישהו יכין לי עיצוב אני אודה לו מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by ZorD,

שלום. ברצוני ליצרוב דיסק Audio עם שירים בפורמט שמתאים למערכת סטראו (מיועד לרכב), צורת הצריבה תיהיה מדיסק לדיסק, כלומר יש לי את הדיסק עצמו עם כל השירים ואני רואה ליצור עותק שלו (שאת זה אני עושה בNERO דרך Music > Audio and CD אבל מה שאני רוצה לשנות בשירים הוא הזמן בין שיר לשיר, הזמן הוא אפסי ואני רוצה לתת לפחות 2-3 שניות בין שיר לשיר. שאלתי היא איך אני עושה זאת שאני צורב מדיסק לדיסק? (דרך תוכנת הNERO אם אפשר?) Thanks

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

הוא מודיע לי שאני מקבל אימייל...אבל איך אני קורא אותו??..איפה הוא בכלל נמצא...מצורפת תמונה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by weinman,

אני מנסה לצרוב Mixed Mode CD הכולל קבצי אאודיו וקבצי דטא. בסיום הצריבה מתגלה שרק קבצי הדטא נצרבו. ע"פ סרגל הנפח למטה, לא נראה שקיימת בעייה כי כל נפח הדיסק מלא. ניסיתי גם ב-CD EXTRA ללא שינוי הייתכן שיש הגדרות חיוניות לביצוע המשימה? האם קיימת שיטה אחרת לביצוע המשימה? שבת שלום

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. לכולנו מותקנת במחשב תכנת הצייר של מיקרוסופט (MS Paint) . מדריך זה מראה מספר טריקים שימושיים ולא ידועים עבור תכנה זו. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_25.html

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by moris,

שלום! כאשר אני מקטין גודל תמונה,יש מצב לראות אותה בגודל שהוקטן על -ידי? פשוט,הקטנתי תמונה לגודל תמונת פספורט ,אני רואה אותה גדולה יותר מהמימדים שהגדרתי. המון תודה!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. מה קורה חברה היום פשוט בטעות מחקתי כמו טמבל איזה ספריה שיש בא מלא דברים שהורדתי במשך 4 חודש שהיו בא סרטים תוכנות ועוד אז מה שאני מבקש ממכם חברה זה המלצה על תוכנות שבאמת ישחזרו לי את הקבצים כי השתמשתי אם כמה והם שיחזרו את הקבצים אבל הם נדפקו לי לא היה אפשר לראות את הסרט או לא היה אפשר להפעיל את הקובץ rar זה פשוט נדפק חברה אני ממש נואש פה וזקוק לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  12. Started by KrustyTheKlown,

1. תוכנה שתכבה את המחשב בצורה מסודרת עם טיימר או בשעה מסויימת 2. תוכנה שמסירה תוכנות לא דרך ההסרה של הווינדוס אלא בעצמה עדיף שהיו חינמיות תודה

13. אווקיי אממ אני צריך המלצה לאנטיוירוס ופיירוול עכשיו עשיתי חיפוש ומצאתי הרבה תגובות על Kasperasky ואכן החלטתי להשתמש אבל .. ראיתי שהרבה דיברו על sygate בתור פיירוול ולפי מה שראיתי symantec קנו את החברה או משהו.. עכשיו מצאתי מקום שאני יכול להשיג את הגירסא הינמית של התוכנה.. האם ישתלם להוריד אותה בכך שישכול להיות כי לא אקבל עידכונים יור וכל' ?? ואם יש לכם עוד המלצות אשמח לקבל בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  14. שלום..יש לי דיסק קשיח של 40 GB במחשב של אבא שלי..בטעות התקנתי לו את הXP על מחיצה של 6GB (איכשהו זה קרה ולא שמתי לב במהלך ההתקנה) בקיצור יש בכונן D בערך 30GB 20 מתוכנם פנויים...ויש עוד 5GB שסתם יושבים ולא בשום מחיצה (רואים בניהול מחשב) יש דרך להגדיל את הנפח של כונן C? בדרך כולשהי? שמעתי על התוכנה.: פרטישן מג'יק..או משהו כזה...יש אפשרות להוריד אותה בצורה חינמית או משהו? אפשר לעשות בלי התוכנה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  15. http://filehippo.com/download_dotnet_framework_3/

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by עמיר שחר,

שלום רב.. יש לי שני שאלות אני עובד עם EXCEL של אופיס 2003 בעיברית. אבל המצפרים נמצאים בצד שמאול של המסך כמו בגירסה האנגלית. השאלה מה יש לעשות על מנת להעביר את הEXCEL למצב רגיל. שאלה שניה....... יש לי שני מחשבים ברשת ואני עובד עם OUTLOOK EXPRESS 6 של XP. אני רוצה להעביר את כל התכתובות מאייל שלי כולל ספר כתובות, והגדרות אישיות שלי ממחשב למחשב אי אני מבצעה את זה? בתודה מראש עמיר שחר

17. Started by Yaron-Cohen,

לפני שעדכנתי את הפיירפוקס מתי שפתחתי את הסימניות מימין....יכלתי ללחוץ על הגלגלת ואז הוא היה מקפיץ לי את הסימניה יש לתוך לשונית גלישה חדשה....עכשיו הוא לא עושה את זה....זה בעיה רק אצלי???

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  18. שלום לכולם חג שמח קודם כל אני מחפש דריבר טוב למשחקים בעיקר כמו counter-strike שיעבוד לי חלק וטוב אם למישהוא יש אז בבקשה כרטיס מסך fx5900xt12mb(MSI כרגע משתמש בה 77.77 של nivdia

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. אני סורק עם הXP מאנאג'ר, והוא מביא לי מלא דברים, איך אני יודע מה חשוב ומה לא? האם יש סמל כלשהוא או משהו בדומה?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. ברצוני לבצע גיבוי לכל התוספים שיש לי בFF ולשחזר אותם אחרי פירמוט.. האם אפשרי ? כיצד ?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  21. ומאלץ אותי להקיש את כתובת הלייב אימייל שלי והסיסמה שלי ידנית. זאת על אף שאני מבקש ממנו לזכור פרטים ולהתחבר אוטומטית בעת ההפעלה. זה לא קרה כאשר התקנתי לראשונה את המסנג'ר. למה זה קורה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by maphisto,

שלום לכולם לא מזמן קיבלנו בעבודה שדרוג ל OFFICE2003 PRO ומאז אני לא מצליח להגדיר שתמונות שמצורפות למייל לפתחו באופן מיידי בגוף המייל ( מיילים נכנסים בלבד ) הם מגיעים ככבצים וצריך לפתוח אותם ידינית אני בטוח שזה משהו מפגר שאני לא מוצא עזרתכם תודה

23. Started by solo53,

שלום מחפש תוכנת הקלטה וידאו ואדיו כמו מכשיר וידאו ההקלטה תהיה אנלוגית לכרטיס אנלוגי חיבור קומפוזיט וקול משהו עם טיימר

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by The Dom,

המממ לפני בערך כחצי שנה-שנה חבר הזמין לי מחשב (בתקופה שיצא 7800GT) ואני לא מבין כלום במחשבים ואני רוצה לבדוק מה המפרט שלי. אני יודע שיש תוכנות באתר והורדתי אותם, אבל אני רוצה לעשות מפרט מסודר ואין לי מושג מה בא קודם . (מעבד, לוח אם ) בבקשה תעזרו לי! תודה מראש (אהה יש לי RIGHTMARK MEMORY ANALYZER וCPU-Z)

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by atila3,

שלום רב! אני העברתי סרט וידיאו מהמצלמת וידיאו למחשב בעזרת תוכנת פינאקל במחשב הסרט עובד יפה אך כאשר אני צורב אותו ומשדר אותו בדיוידי התמונה קופצת כאילו נזרקו פריימים בדרך מה אני יכול לעשות אודה לכם על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים