תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מחפש תוכנה שאוכל לקחת מצגת רגילה שנעשתה בpowerpoint ולהפיכתה לסרט DIVX על מנת לנגן בדיוידי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
היי... הינה הלוג שלי... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 04:11:35, on 26/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Progr…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הנה הוא: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 04:01:25, on 08/26/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Nod32\nod32krn.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\services.exe C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Documents and Settings\…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ולכן זה יוצר לי בעיות. מה לעשות? התוכנה TDS3 לא עולה לי התוכנה NOD32 כותבת לי הודעה מוזרה: NOD32 module serves to trigger scanning לא יודע מה לעשות? איך לשחזר? מה שעובד לי ב-NOD זה רק סריקה של AMON (מה זה בכלל??) והוא מוצא לי עשרות אלפים של קבצים נגועים. (אין באפשרותי לעשות שיחזור מערכת) יש גם 2 קבצים ב-SYSTEM32 שנגועים ואי אפשר למחו, והתוכנה NOD32 חוזרת עליהם בלופ אין סופי: reginv.dll fservic.exe
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
תישמעו שמתי 640 MB זיכרון וירטואלי זה מספיק? אה ומה זה Initial Size וה Maximum Size מה אני שם בכול אחד?[שמתי בשתיהם 640].
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור את כל מה שאני רואה במצלמה של חבר איך ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
חבר'ה שמעו צילמתי במצלמה דיגיטלית ועכשיו העברתי למחשב ואני רוצה ליצרוב אני רוצה תוכנה שישמעו ברקע שיר בזמן שהתמונות עוברות :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
היום פירמטתי את המחשב שלי ואחרי זה התקנתי את הפיירפוקס ומאז אני פשוט לא מצליח להפעיל אותו. ניסיתי להסיר, להתקין מחדש, ניסיתי את מצב בטוח. וכלום. פשוט לא עובד. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כי זה שירות שניתם כמעט בכל פוטו צילום
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום אני כל הזמן רואה את החתימות ולא מבין אין לעשות פעם עשו לי חתימה אבל מחקתי אותה בטעות ואני לא יודע אין להכין האם יש מדריך שעומר איך להכין אותם ואיזה תוכנה צריך אבל לא משהו מסובך משהו קל בשביל לעשות חתימה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמעו אני לא בטוח אם הגדרתי טוב תזיכרון וירטואלי. אז מי שמבין ויודע תעזרו לי להגדיר את זה בצורה נכונה. ויש לי 256 זיכרון! תמונה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה בעדכון ביוס כי אני לא ממש עשיתי את זה לפניי ואני לא יודע איך לעדכן ממש אני עושה עדכון ביוס כי שיש לי לוח DFI NF4 ULTRA-D והוא קצת בעייתי עם זכרונות עם שבבים של TCCD (לפי מה שנעה מחשבים אמרו לי).. אז הם אמרו לי לעשות עדכון ביוס וזה יסתדר אז הם נתנו לי מדריך והם נתנו לי את הקובץ לעדכון ועכשיו נשארה לי הבעיה איך אני עושה את זה כי הם לא יכולים לעשות את זה איתי בטלפון ולא ממש באלי לשלוח את המחשב לחיפה (אני גר ברחובות) הבנתי מהמדריך שיש שתי אופציות לעדכן, אחת- דרך דוס שממש לא הבנתי איך עושים את זה וזה יותר "מסוכן" והשניה- דרך תוכנה או משהו שמעדכנת אוטומטי את הביוס ואז השאלה איך הוא מוצא את הקובץ שיש לי לעדכון שזה גם לא ממש הבנתי וזה פחות "מסוכן" מהראשו…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
כאילו שתמיד יעבוד....ויהיה ממוזער לסמל ליד השעון??
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מצורפת תמונה של הקבצים... ושאני מוחק אותם...הוא חוזר לי כאילו שאני משתמש בדפדפן פעם ראשונה.... זה נראה לי בגלל שהוא נתקע פעם אחת ואמר לי לבחור משתמש ובחרתי משתמש שלא הגדרתי טוב... מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר החדש ביותר לעכבר, אבל התאכזבתי אחרי שהתקנתי אותו. הכל בסדר איתו, אבל הבעיה היא שאני לא יכול לקבוע את הכפתורים בצדדים בהתאמה למקשים שאני רוצה. ב- mx-500 הייתי יכול לעשות למשל מקש כל שהוא ב- home או למשל f8, ואז במשחק לכוון שהכפתור הזה (גם בעכבר) יחליף לי לנשק מסויים, אבל לצערי אי אפשר. מישהו אולי מכיר דרייבר לעכבר הזה שיש לו את האפשרות הזאת?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לשדר את מה שמצלמת המצלמת רשת שלי לפלאפון . עכשיו נגיד ואני רוצה לשדר המקום את צילומי ה-web-cam סרט וידאו (נגיד בקובץ avi/mpg) אז אני צריך תוכנה שתעשה התקן וירטואלי של מצלמת רשת כדי שהתוכנה שמשדרת לפלאפון תחשוב שהיא זיהתה מצלמת רשת ושהתונה תשדר את הקובץ וידאו.ואל תתנו לי בבקשה פיתרונות כמו לצלם את המסך... ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז ככה.. התקנתי את התוכנה הכל טוב ויפה.. הוספתי אייקונים והכל... עכשיו בסרגל של ההתחל למטה יש את הסרגל הפעלה מהירה.. ששם יש את האייקון ששולח אותך לשולחן ההעבודה "Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launc" בכל פעם שאני לוחץ עליו התבנית של האייקונים נהרסת.. הם זזים לצד שני ואז שאני לוחץ שוב על הכפתור הכל חוזר אבל מבולגן טיפה.. האם יש דרך לפתרון הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני עובד תחת סביבת ווינדוס והדרך שהמחשב משתמש ב PF אינה יעילה. יש לי 768MB בזכרון הפיזי וכאשר נמצא בשימוש 350MB בPF וקרוב ל300MB בזכרון הפיזי לדעתי נראה שהמחשב היה צריך להפנות את רוב המידע לזכרון הפיזי ולא לזכרון הוירטואלי בגלל ההאטה שנגרמת עקב כך. האם יש תוכנה מסויימת שתבצע ניהול יותר חכם של הזכרון???? אני לא מעוניין להקטין את הPF . יש לציין שאני עובד במחשב אחר תחת סביבת לינוקס-אבונטו ושם הניהול של הזכרון הפיזי מול הזכרון הוירטואלי מתבצעת בחוכמה ורוב רובו של המידע נשלח לזכרון הפיזי בעוד שהזכרון הוירטואלי משמש רק למקרים חריגים שבהם מלאי הזכרון הפיזי עומד להסתיים. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס דנדש צהחברה היום קיבלתי הדגם שלו הוא P5WD2 PREMIUM ואני התקנתי אותו היום ומשום מה אין לי קול אני לא שומע כלום ובלוח בקרה נכנסתי לצלילים והתקני שמע ורשום לי שם שאין לי התקן מותקן של שמע והתקנתי את הדרייבר מהדיסק ניסיתי כמה פעמים וגם הורדתי מהאתר שלהם את הדרייבר הכי מעודכן של האודיו ועדיין אני לא שומע כלום בבקשה אם למישהו יש את הלוח והיתה לו אותה בעיה או אם מישהו יודע שיגיד לי מה לעשות השתגעתי ככבר תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן אחד (צורב רגיל) ואני רוצה לצרוב דיסק כאשר החומר שאותו אני רוצה לצרוב נמצא על דיסק אחר. (אני צריך להעתיק את החומר למחשב ומשם לצרוב שוב) 1. האם אפשר ואיך לעשות זאת בתוכנת NERO? 2. חשבתי שצריך לעשות לדיסק IMAGE אז רציתי להתקין ALCOHOL 120% אך יש לי בעיה בהתקנה:מופיע לי internal error 25001. 25057 (0x61E1) , 2(0x2. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? 3. האם יש תוכנות אחרות שמאפשרות לעשות IMAGE מדיסקים? תודה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תראו בZone Alarm שלי יש Anti SpyWare, הרצתי את זה.. ומאז שאני מנסה לעשות Start >> Control panel / לעשות על קיצור דרך מאפיינים ואז find target זה פשוט לא מוצא את התיקיה! מה עושים? ניסיתי לעשות system restore וזה פשוט נכשל משום מה.. מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
ניסתי להעביר טסקט מתוכנה מסויימת ושהעברת לכתבן או לוורד זה העביר את הטקסט בג'בריש ולא בעברית כמו שזה צריך להיות.... מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 200 ג'יגה, הוא לאט לאט מתמלא ומאבד כל "צלם אנוש" , ואני כבר לא כל כך מוצא דברים. שמעתי על תוכנת החיפוש של google, ה- google desktop search... אך לפי מה שקראתי, היא די "פולשנית" ובעלת התנהגות spyware לשמה, אם היא פועלת כל הזמן, ועושה סריקות בעת שהמחשב במנוחה, זה די מטריד. רציתי לדעת מאנשים שמשתמשים בה, אם יש אופציה לעשות סריקה רק פעם בשבוע, משהו כזה, וששאר הזמן, התוכנה לא תפעל בזכרון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-