תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם ה winamp 5 משגע אותי הוא תוקע תמחשב הוא מאט אותו וככה קיצר לא סובל אותו שלא נזכיר כמה פעמים הוא מרסק לי תמחשב כולל עכשיו קיצר אני צריך ת winamp הישן והטוב נראה לי שזה הגרסה 2.8 משהו בבקשה אם אפשר לינק ב winmap.com אין לינק וגם ב downloads תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש בשני הדפדפנים האלה (הראשון רק לכמה אתרים) וה-auto complet בהם פשוט משגע אותי, נורא מציק! חיפשתי באפשרויות דרך לבטל אותו אבל לא מצאתי. אתם יכולים להגיד לי איפה אני יכול לבטל את התכונה הזאת בשניהם?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: נכון יש את החלון של הוינאמפ אז שם יש את הגרף שמייצג את הבאסים וגם את השורה שאומרת מה שם השיר (והיא זזה במקרה ששם השיר ארוך מאורך השורה). עכשיו לשניהם למי שלא יודע אפשר לקבוע אם הם יזוזו מהר או לאט. Ctrl + P -> Morden Skin-> General שם בחלון יש Timers Resolution. תמיד שהייתי עושה שם As Fast As Possible הייתי מקבל 15MS. עכשיו זה מגיע ל70MS גם ורואים ששני התפריטים האלה מאוד איטיים, למרות שהמחשב מהיר. מישהו שהתקין 5.1 יכול להגיד לי אם הבעיה היא גם אצלו? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום יש לי SYSTEM MECHANIC עשיתי סריקה וראיתי שיש לי המון קבצים כפולים (סה"כ בערך 1GB תופס לי) , הייתי רוצה לדעת איך אני יודע מה אפשר להסיר ומה לא תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תוכנה ייעודית (חינמית אם אפשר) שתאפשר הוצאת המנגינה ללא השירה משיר X. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
-
אני לא יודע איך זה קרה... אני לא יודע למה.... יצא לי להפעיל משחק כלשהו ופתאום אני שומע שיש לקולות הד מעצבן כזה.... אני יוצא מהמשחק, מרסט תמחשב, פותח סרט ואני עדיין שומע את ההד המעצבן הזה... מישהו יודע איך לבטל את זה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים בתמונה אין לי את האפשרות להחזיר את הסרגל כלים איך שהוא היה קודם וזה מאוד מעצבן אותי מאוד אני מבקש עזרה דחןף לפני שאני ישבור את המחשב הזה :pissed: :pissed:
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מהי הגרסא האחרונה של Freehand ואיפה אני יכול למצוא מדריכים בשבילה (עדיף בעיברית אבל אני יסתדר גם אם אנגלית) אגב מישהו יכול להעלות לכאן עבודות שהוא עשה בFreehand? תודה
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
שלום, הייתי רוצה לעקוב אחר הפעילות הכספית שלי, לרשום מהיכן כסף בא ולאן כסף הולך. אני סה"כ משתמש ביתי, כסף בא וכסף הולך..... לא איזה חברה, לכן אני מחפש משהו קטן ונוח, לא כמו התוכנה של מייקרוסופט... שזה לחברות. תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב חברים! יש לי בעיה משהו השתלט לי על המחשב וכול פעם שאני מחובר לאינטרנט קופץ לי חלון שאומר שיש לי בעיה במחשב ושאני צריך להכנס לאתר מסוים להוריד תוכנה לתיקון הבעיה! אני כמעט בטוח שזו איזו תוכנת ריגול ועשיתי HijackThis וזו התוצאה: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:05:27, on 02/09/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\WINNT\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Progr…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל יישמוי JAVA SCRIPT מה עושים? באתר www.subs.co.il אני לא יכול לעשות חיפוש באתר www.elzam.net לא יכול להיכנס לגלריות תמונות :\ איך אני פותר תבעיה עם איזה תוכנה ?! זה לאחר פירמוט והתקנת XP מחדש SP1 PRO
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש "בנרות"!!! תוכנה להדפסה על מדבקות (דפים יעודיים) אני לא מעוניין להשתמש ב- WORD או כל אמצעי אופיס או מאקרומדייה אני בטוח שיש תוכנות קטנות (רצוי חופשיות) ייעודייות לכך. אשמח לקבל תגובה Avish.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך מ כתוביות רגילות ל כתוביות של DVD איזה תוכנה אני צריך
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
בפורום הזה אפשר לפרסם חתימות שאני מכין? כמו למשל זה ושמשתמשים יגידו איך החתימה ומה לשפר ויביאו לי ביקורות כדי שהחתימה תהיה יותר טובה
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! מישהו מכיר אולי תוכנה שמקליטה את כל מה שמתרחש על גבי שולחן העבודה כלומר אני אזוז עם העכר והיא תקליט את כל פעולותיי. זה נועד על מנת ליצור מדריך מפורט לאחת התוכנות שאני עובד איתן. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ממ אני צריך תוכנה שחותכת קטעים מקבצי מידי ועורכת אותם, יש דבר כזה? דבר נוסף האם אפשר להוריד את תוכנת עריכת המוזיקה סאונדפורג' בחינם או שהיא עולה כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פלאפון דור שלישי ושטויות של LG עכשיו אני מעביר סרטים מהפלא למחשב ואני לא יכול לראות אותם זה לא עובד באף תוכנה זה כתוב שזה בפורמט 3GP אין אני יכול לסדר שזה יעבוד בוינדוס מדיה פלייר?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE מדגם 6600GT עכשיו השאלה היא מאיפה עדיף להוריד את דרייבר מNVIDIA.COM או מהאתר של GIGABYTE ?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
תגידו רק אצלי ccc 5.8 עגלה רצינית או שזה פשוט עולה ככה לוקח לי ים זמן להעלות את זה! יש איזה פתרון? (יש לי מחשב פצצה כך שזה לא בעיה של זכרון וכו!)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איזו תוכנה מסוימת שמותקנת במחשב, ואני רוצה למצוא את ה- Registry keys שלה. ניסיתי למצוא אותם דרך Regedit, הלכתי ל- hkey_local_machine-------->software, והשם של התוכנה או החברה לא היה שם. יש דרך לדעת איפה התוכנה מחביאה את ה- Registry keys שלה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה...אני בקרוב כנראה אקים אתר סחר אלקטרוני ואני צריך באנר ראשי לאתר. רציתי לדעת א.אם אפשר ליצור באנר זז עם פוטו שופ או רק עם פלש ? איך עושים ? ואם זה קשה ? ב.אני צריך להדפיס חולצות לעסק שלי עם הלוגו שלי אמרו לי שעושים את זה עם פוטו שופ השאלה אם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום hw מה קורה אנשים? אני מחפש תוכנה פשוטה לעשיית חתימות בשביל פורומים וכאלה. אני מעדיף להתנזר מהphotoshop וכל התוכנות האלה (מהסיבה הפשוטה שאני לא מתעסק איתם ואין לי כוח לשבור את הראש איך עושים שם דברים כאלה). אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה לעשיית חתימות שכאלה בבקשה תשלחו לי את השם ו... אני כבר יידע מאיפה "לקנות" אותה תודה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-