עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by matan770,

שלום... ההורדות שלי מראפשיארד איטיות בצהרייים-ערב. פחות מ-40KB לרוב,במקרה הטוב זה 40KB,במקרה הרע זה 15KB... ורק בבוקר הם ממש מהירות. פעם זה היה לי מהיר גם בצהריים-ערב.. למה רק לי זה ככה? ולמה שאני מוריד מאתר אחר מחו"ל אז זה יורד לי ממש מהר תמיד? אני חייב עזרה,אוליי משהו לי בסדר... וזה כבר הרבה זמן פעם ככה,פעם ככה... זה תמיד היה לי אבל תמיד זה קורה בשעות שונות... זה סיפור ארוך... אני כבר בדקתי וירוסים וכל השטויות האלה... אני כבר מכיר את הבעייה הזאת אבל זה נהייה ממש מוזר כאילו למה בבוקר ככה ובערב ככה.? זה לא רק מראפשיארד,זה מהרבה אתרים,אבל בו אני הכי משתמש. הנה קישור למי שרוצה לבדוק את המהירות אצלו: http://rapidshare.com/files/62037572/WWE.Smackdown.10.12.07.SDTV.XviD.VNM.p…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  2. חג שמח לכולם! בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM RESTORE והתקנתי שוב, גם דרך המשתמש שלי שהוא אדמיניסטרטור, וגם אדמיניסטרטור ישנה הבעיה. אשמח אם יודע מה …

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. היי, כשאני מפעיל סרט וידאו דרך המדיה פלייר איכות הצבעים שמתקבלת יותר טובה מבתוכנות אחרות (מדיה סנטר, VLC), בתוכנות האחרות התמונה יותר בהירה, למשל (הכי בולט) השחור לא שחור אמיתי לעומת MP. העניין הוא שבמדייה פלייר אין לי אפשרות לשנות ASPECT RATIO ל- 16:10, לעומת VLC, וגם שמתי לב שה-MP משפר קצת את האיכות. אגב, ניסיתי הרבה סרטים כולל סרטון מה- Sample Videos של ה-WINDOWS. אה ואני על WIN7 ULTIMATE 64BIT, ומסך SAMSUNG T240. אז למה זה ככה?? והאם יש דרך לשנות aspect ratio ב-MP12?? ??? תודה. תמונות להמחשה:

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. אממ חבר שלי קנה מצלמת רשת של סילבר ליין מדגם בsilver line i-cam 130 pc camera usb ואח שלו לקח את הקופסא של המצלמה עם הדריבר לחו"ל והאח יחזור רק עוד כמה חודשים האם למישהו יש את הדריבר או יכול בבקשה להביא לי? זה ממש ממש חשוב! תודה רבה לכל מי שינסה לעזור

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by dids22,

תראו מאז ומתמיד היתה לי בעיה באקספלורר כל פעם שאני נכנס אליו או שאני רושם לו כתובת להיכנס הוא רושם לי "הגדרות האבטה הנוכחיות אינן מתירות הפעלת פקדי activex בדף זה. כתוצאה מכך יתכן שהדף לא יוצג כראוי" זה כבר ממש מעצבן ולא הצלחתי לסדר אותו הלכתי להגדרות שם ועשיתי ברירת מחדל ועדין לא עוזר יש למשהו פתרון??? תוודה!!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  6. יש לי מסך 24 אינץ',הבעיה רשומה בכותרת,זה מן ממרכז לי את הדף באמצע. אפשר לטפל בזה או שהבעיה כאן היא הwide screen?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. Started by SEangel,

יש לי סרט עם 2 STREAMים של אודיו. איזה תוכנה/תוכנות אני צריך כדי להשאיר את הוידאו עם סטרים אחד? (להפריד את הקול מהתמונה, להפריד את שני הסטרימים (אחד מהשני), ולחבר את התמונה עם אחד הסטרימים או תוכנה שעושה את כל זה בעצמה)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by eyals,

שלום כאשר אני מדפיס בצורה דו-צדדית ידנית מתווסף לו דף הסבר להדפסה, חץ גדול המסביר לי כיצד להכניס חזרה את הדפים למדפסת לשם הדפסה על הצד השני. אני רוצה לבטל את הדף הזה (אחרי שנה בערך אתה כבר מבין את העניין), ואני לא מוצא שום הגדרה כזו בדרייבר. המדפסת הינה Lexmark E232 מותקנת על Windows Vista. לדעתי דף זה מגיע מתוך ה-Windows שכן זה אותו דף בדיוק גם בהדפסה דרך הדרייבר של מיקרוסופט וגם דרך הדרייבר של לקסמארק. מישהו יודע איפה אפשר לבטל את הדף הזה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by tal,

היי כולם יש לי מספר איסיקו כבר המון שנים...רק 6 ספרות..#196367 מסתבר שהשבוע מישהו פיצח את הקוד והשתלט לי על החשבון הוא החליף סיסמא, שינה את כל הנתונים..פשוט הרס לי הכל ניסיתי לשחזר את הקוד ע"י שליחת הקוד לאימייל, אבל האתר הדפוק שלהם לא מזהה את האימייל שלי מה בכל זאת אפשר לעשות ? תודה (ואל תתנו לי עצות כגון: תקנה מספר חדש בEBAY )

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by omri_ro,

אני כרגע עובד מתוך מחשב ווירטואלי שהתקנתי לצורך בדיקת FF3 וכל מיני שטויות נוספות שאני עושה עליו. שאלתי היא אם יש איזושהיא דרך לעבור בין המחשבים ע"י מקש קיצור, אני לא מתכוון לALT+ENTER שעובר בין המצבים מסך מלא/חלון אלא שזה יתפקד כמו KVM.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by davidz85,

היי, יש לי בעייה שפתאום הופיעה בIE7. הרי בדרך כלל שלוחצים קליק אחד שמאלי בעכבר על לינק של הורדה של משהו, זה מציע לעשות SAVE AS, אצלי פתאום האופציה הזאת נעלמה, וכשאני לוחץ על לינק זה ישר שומר את הקובץ לספרייה זמנית ואני לא רוצה שזה יהיה ככה, אני מעוניין לחזור למצב הרגיל. ניסיתי לעשות שיחזור הגדרות של האקספלורר, למחוק קבצים זמניים הכל הכל גם דברים שלא קשורים ממש - וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון להציע? (אגב, בבקשה בלי הצעות לעבור לפיירפוקס או דפדפנים אחרים . תודה.

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by djdodo,

שלום לכולם כבר כמה זמן יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור והיא ממש הורגת אותי יש לי Kaspersky Internet Security 7.0 וכמה פעמים ביום מופיעה לי הודעה (כמו בתמונה) ולאחר ההודעה חיבור האינטרנט שלי מתנתק, ואז אני צריך ללכת לחייגן להתחבר לאינטרנט מחדש איך לפתור את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by N N C,

אני משתמש במוזילה כבר כמה חודשים וסידרתי את הפונטים בעברית לפי איזה אתר שהביאו פה פעם, כעת משום מה הבעיה חזרה על עצמה למרות שההגדרות נשמרו איך שהם היו לפי האתר אינטרנט...

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה חדשה של לוגיטק ואני מחפש תוכנה שיודה להקליט ווידאו אבל מקומפרס כלומר אני מצלם את הבית בערך 12 שעות ביום ולא רוצה שהקובץ יעלה על 500 600 מגה ביום מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by bubugu,

שלום, יש לי מחשב חדש ואני רוצה להוריד חבילת קודקים אחת שכוללת את כל הקודקים שקיימים (אם יש כזה דבר...) ערכת הקודקים מהאתר של DIVX תענה לי על בקשתי? תודה

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by miki891,

כשאני מתחבר ICQ ויש הודעות שהשאירו לי.ופתאום ניסגר לי תוכנה ICQ וזורק לי הודעה שגיאה של מיקרוסופט וליבחור "תישלח" או "אל תישלח" בחרתי "אל תישלח" וניסגר לי מיד ICQ שלי. מה יכולה להיות בעיה? נסיתי להוריד גירסה חדשה באתר ICQ .ושוב עדיין אותה בעייה. נסיתי תוכנה שניקרא PowerTools 2009 והיסרתי ICQ ואח"כ נקיתי בעזרת תוכנה PowerTools 2009. והיתקנתי מחדש ועדיין יש אותה בעייה. אני לא יודע מה מקור הבעיה... פרטים שלי: גירסה : 1042 ICQ 6.5 עברית חלונות XP SP3 - אנגלית. איך פותרים את הבעיה הזאת? אגב:כשאני לא מקבל הודעות מכתבים צהובים קטנים שהשאירו לי בזמן שלא הייתי מחובר.ICQ שלי כן עובד ולא ניסגר. רק שקורה בעיה תקלה שמיתחבר ICQ ורואה יש לי הודעות מכתבים צהובים ופתאום ניסגר לי ICQ ונותן…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by shukiarc,

רציתי לברר אם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה מעבירה בתודה מראש שוקי

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  18. שלום לכם אני משתמש באנטי וירוס אוירה גרסגא חינמית הבעיה החלב לפני כמה ימים שהוא פשוט מסרב לעדכן היום הורדתי קובץ עידכונים מוכן מהאינטרנט שאמור להתעדכן ללא קשר לרשת וגם פה הוא אומר שגיאה קצת פרטים מחשב WINDOWS XP SP3 תוכנות אבטחה נוספות מותקנות Malwarebytes' Anti-Malware .Spybot .COMODO Firewall. זה נראה ליכל הפרטים הרלווינטים אני יצרגם את הדוח לאחר ה"עידכונים"

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. מכירים תוכנה שתוכל לעזור לי לבדוק שגיאות ולתקן? האפשרות של ווינדווס XP אומרת לי שזה לא מצליח לעשות בדיקה. תודה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by za-david,

חברים בטעות עשיתי פורמט למחיצה לא נכונה מישהו יודע אם יש איזה תוכנה שאני יוכל לשחזר את מה שהיה לי על אותה מחיצה? אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בלי תוכנה גם טוב?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by ofer1928,

האם יש למישהו תוכנה שממירה קבצי FLV לקבצי avi?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. Started by waizman,

ZoneAlarm כל הזמן סוגר לי את האימיול (מתנתק משרתים), Sygate כל כמה זמן מפסיקה לעבוד, Norton כבדה ומסובכת מדי. צריך המלצה לאחת פשוטה כמו 2 הראשונות אבל טובה שתחסום לי את כל מה שאני רוצה. תודה

23. Started by Astrix.hommega,

יש איזשהי תוכנה\דרך להפוך מספר קבצים כמו קובצי התקנה של משחק לקובץ אחד מסוג בין? בעצם מה שאני מבקש פה זה איך לעשות את הפעולה ההפוכה מחילוץ קבצי בין..כמו שמכווצים בוינראר אני צריך לכווץ קבצים לקובץ בין שיהיה אפשר לפתוח בכונן וירטואלי. תודה.

24. Started by Armageddon1,

Sound Recorder משהו חינמי כזה לא כבד .... תודה!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים