עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by netanelj,

אני צריך את התוכנה ratiomaker שמזייפת רטיו על הורדה HTTP תודה לעוזרים

2. Started by avi9899,

[move]תודה[/move]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. יש לי תקלה במחשב אני חושב שיש לי בעיה בregistry זה לפחות אחת האופציות אני צריך תוכנה שבודקת את הregistry ומתקנת את התקלות שהיא מוצעת תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. אני צריך שתוכנה שתתן לי מידע על ההתהליכים במחשב... כך שאני אדע אם אני אוכל למחוק את אותו תהליך והאם הוא חיוני או לא חיוני לתפקוד נורמלי של המערכת... פשוט נמצאים לי במחשב 37 תהליכים מרגע התחלת המחשב וזה נראה לי הרבה... אני צריך גם שהתוכנה תדע למחוק לאלתר את התהליך כדי שהוא לא יחזור פעם נוספת. תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by maverick,

פרויקט "מוזילה ישראל" הכריז על חבילת שפה חדשה, שמתרגמת את שפת הממשק של הדפדפן החופשי לעברית וניתנת להורדה מאתר האינטרנט של הפרויקט. לכתבה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  6. היי, כשאני מפעיל סרט וידאו דרך המדיה פלייר איכות הצבעים שמתקבלת יותר טובה מבתוכנות אחרות (מדיה סנטר, VLC), בתוכנות האחרות התמונה יותר בהירה, למשל (הכי בולט) השחור לא שחור אמיתי לעומת MP. העניין הוא שבמדייה פלייר אין לי אפשרות לשנות ASPECT RATIO ל- 16:10, לעומת VLC, וגם שמתי לב שה-MP משפר קצת את האיכות. אגב, ניסיתי הרבה סרטים כולל סרטון מה- Sample Videos של ה-WINDOWS. אה ואני על WIN7 ULTIMATE 64BIT, ומסך SAMSUNG T240. אז למה זה ככה?? והאם יש דרך לשנות aspect ratio ב-MP12?? ??? תודה. תמונות להמחשה:

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by eli_ha5,

שלום חברים. ההרד דיסק שלי הפך לוירטואלי אחרי מתקפת וירוסים.(אם אני לוחץ מאפיינים על C או D אני רואה שיש שטח תפוס ).זה אומר שנעלמו כל האייקונים משולחן העבודה נמחקו כל התפריט של התחל וכל מה שיש בכל התכניות.האווסט שלי גילה 3 קבצים שמחקתי אותם,סרקתי את המחשב ע"י BITDIFENDER ב ONLINE לא נמצאו וירוסים וגם נורטון לא מצא וירוס,כמו כן ביצעתי סריקה ע"י Malwarebytes התוכנה מצאה מזיקים והסירה אותם.נכון לעכשיו אין וירוסים במחשב אבל אני לא יכול להכנס לתקיות ולא יכול לראות קבצים .ב SAFEMODE אני כן רואה את הקבצים.איך אני גורם למחשב להחזיר הכל לקדמותו? ועוד דבר אין גם אפשרות לעשות שיחזור מערכת כי כל התאריכים לשחזור נעלמו .מדובר על ווינדוס XP תודה מראש

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by tal,

היי כולם יש לי מספר איסיקו כבר המון שנים...רק 6 ספרות..#196367 מסתבר שהשבוע מישהו פיצח את הקוד והשתלט לי על החשבון הוא החליף סיסמא, שינה את כל הנתונים..פשוט הרס לי הכל ניסיתי לשחזר את הקוד ע"י שליחת הקוד לאימייל, אבל האתר הדפוק שלהם לא מזהה את האימייל שלי מה בכל זאת אפשר לעשות ? תודה (ואל תתנו לי עצות כגון: תקנה מספר חדש בEBAY )

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by the kooks,

שלום. אני משתמש בתוכנה של Ad-Aware SE Personal נגד רוגלות כבר כמעט שנה ועוד לא ניתקלתי בבעיה כזאת כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה כל המחשב פשוט ניתקע מחקתי והתקנתי מחדש אך למרות כל מאמצי לא הצלחתי להכנס לתוכנה עשיתי סריקה עוד תוכנות נגד רוגלות נוספת ולא מצאתי בעיות לא שגרתיות של כמות של רוגלות וכדומה המחשב שלי פועל די מהר ולכן אני לא מבין מודע הוא לא מצליח לטעון את התוכנה אני רוצה להמשיך לעשות סריקות עם תוכנה זאת אם למישהו יש פיתרון אני אודה לו מאוד תודה מראש. ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by desert,

נראה לי שאני עושה משהו לא בסדר למרות שאני עושה הכל בדיוק לפי המדריך של K-a-M-u-Z-u's KVCD2 Guide כי השארתי את זה 8 שעות והוא היה רק ב 25 אחוז כשאומר שנותר עוד 23 שעות , ועוד זה איכות לא הכי גבוהה אלא HIGH ויש HIGHEST , ולי יש P4 2800 עם 512 RAM אז אני לא רואה סיבה למה זה כל כך איטי , צירפתי תמונה . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. יש לי אותו על דיסק, ואני יכול לראות אותו ב DVD כ VCD אבל אני רוצה להעתיק אותו למחשב, קודם כל כנראה שהדיסק פגום מכיוון שהוא לא נותן לי את האפשרות הזאת, שני כל ניסיתי לעשות IMAGE של הדיסק ל HD ואז לפתוח אותו וזה עבד, אבל כשאני צופה בסרט מהמחשב אני רואה הרוב ירוק עם המון המון שיבושים שאי אפשר לצפות בקליפ. אני ניסתי גם להמיר אותו אבל בגלל שהוא פורמט DAT זה לא נותן לי. יש הצעות בקשה?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  12. יש לי WInXp. דרך שורת המשימות, סימנתי V, בתפריט סרגלי כלים, לצד הפקודה "סרגל שפה". מסיבה מסויימת, אעפ"י שמסומן V, ה- ICON של HE אן En (אשר מופיעים ליד השעון) - לא מוצגים. איך פותרים זאת?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. ברגע שאני נכנס לאתר של hwzone ה CPU עולה ל100% זה גם אצלכם ? לדעתי יש שם יותר מידי פרסומות ו FLASH והמחשב פשוט מתייאש יש לי מעבד amd 2500+ ו 512 זיכרון וזה לא קורה באתרים אחרים (אפילו וואלה...)

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by The Dom,

איך אני גורם לITUNES לקודד קבצים ל OGG? גוגל לא עזר ממש

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by J.allmighty,

לא משנה באיזה אתר אני נכנס ה BACK לא פעיל משהוא מבין מה קורה כאן ? לדוגמא: תמונה... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה חדשה של לוגיטק ואני מחפש תוכנה שיודה להקליט ווידאו אבל מקומפרס כלומר אני מצלם את הבית בערך 12 שעות ביום ולא רוצה שהקובץ יעלה על 500 600 מגה ביום מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by מהיר^ועצבני,

יש לי כרטיס מסך riva tnt 32mb ויש באתר התקנות של דרייברים ואני לא יודע איזה אני צריך להוריד .אם מישהו יכול לתת לי לינק תודה..

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. מישהו יודע אם אפשרי לצרוב לתקליטור DVD גם קובצי דיוידי (VIDEO_TS) וגם AVI ושנגן דיוידי יוכל לנגן את שניהם? בנרו זה לא אפשרי כי צריבת DVD מוחקת את כל מה שקיים בתקליטור ונועלת אותו (Finalize).

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by HaimTS,

שלום, מכירים תוכנה שבודקת את הזמינות של הקישורים במועדפים ומציגה תוצאות? תודה, HaimTS

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. SoylentRed.net - Projects > makelink התוכנה הזאת נותנת אפשרות של יצירת קישור של HTML, טקסט ושל פורומים בדפדפן הפיירפוקס מה שעושים זה מתקינים את התוכנה על הפיירפוקס וכאשר מגיעים לדף אותו רוצים לקשר פשוט לוחצים חיצה ימינית->צור לינק->פורום כאשר תגיעו לחלון כתיבת ההודעה עשות הדבקה והלינק יגיע כבר מסודר יחד עם השם שלו כפי שנלקח מהאתר(כדוגמת מה שעשיתי למעלה)

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. מכירים תוכנה שתוכל לעזור לי לבדוק שגיאות ולתקן? האפשרות של ווינדווס XP אומרת לי שזה לא מצליח לעשות בדיקה. תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by slim_shady,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 4:19:03 PM, on 1/31/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe D:\fire\smc.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\gsicon.exe C:\Program Files\GlobespanVirata\Adsl\dslagent.exe C:\WINDOWS\System32\Smtray.exe C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by BloodFist,

שלום, יש לי את המדפסת lexmark x6170 ולא מצאתי דרייברים לויסטה, על הדיסק שקיבלתי עם המדפסת רשום x6100 אז בעיקרון לא משנה למה אתם מוצאים או 6100 או 6170 תביאו לי העיקר שיהיה ויסטה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by gforce,

לא הצלחתי למצוא בעיברית אלא רק באנגלית תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  25. מחפש תוכנה קלת שימוש לבניית\הקלטת פקודת מאקרו בסביבת ווינדוס.... תודה [br]פורסם בתאריך: 07 מאי 2007, 15:49:26 מישהו?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.