תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי אותו על דיסק, ואני יכול לראות אותו ב DVD כ VCD אבל אני רוצה להעתיק אותו למחשב, קודם כל כנראה שהדיסק פגום מכיוון שהוא לא נותן לי את האפשרות הזאת, שני כל ניסיתי לעשות IMAGE של הדיסק ל HD ואז לפתוח אותו וזה עבד, אבל כשאני צופה בסרט מהמחשב אני רואה הרוב ירוק עם המון המון שיבושים שאי אפשר לצפות בקליפ. אני ניסתי גם להמיר אותו אבל בגלל שהוא פורמט DAT זה לא נותן לי. יש הצעות בקשה?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, מה שקורה זה שבערך כל 10-15 שניות הוידאו(בלבד, האודיו ממשיך) לבערך שניה ואז ממשיך. די מציק כאמור. הדבר קורה בכל האתרים הפופלרים(בדקתי ב youtube/college humor רק עכשיו, אבל זה קורה לא רק בהם). זה קורה בכל שלושת הדפדפנים שלי. אין לי עומס מיוחד על המערכת(כשזה קורה). דרייברים מעודכנים. אין לי בעיה עם הצגת סרטים לא בסטרימינג(XVID/MKV הכל). מדוע זה קורה? תוזה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני מתקין את תוכנת dvd 2scvd והמקודדים שלה האם זה לא יוצר התנגשות אם המקודדים של המדיה פלייר ? או כל סוג אחר של מקודדים. תודה .
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמורידה אתרים פשוטים (15-20 דפים) אני צריך לגבות את האתר של החברה שאני עובד בה.... ומאחר לאף אחד כאן אין מושג איך בכלל העלו את האתר נראה לי שזו האופציה הכי מהירה כרגע
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתעניינת ללמוד עיצוב גרפי ועיצוב אתרי אינטרנט אבל תעודה. האם מישהו יכול להמליץ לי על מקום ששם אני יוכל לרכוש את כל הכלים לעצב וגם ללמוד את התוכנות? -הרבה ממליצים על מנטור אבל מישהי שלמדה שם אמרה לי שהכל שם על קצה המזלג בחצי שנה אי אפשר ללמוד 4 תוכנות. האם מישהו למד שם ויכול לעזור לי? -מכללת סלע רוצים המון כסף האם זה מצדיק את זה? אני כבר מבולבלת תעזרו לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום כולם ממליצים לצרוב סרט DVD לנגןDVD בעזרת nerovision express אז עדכנתי ויש לי את זה אני נכנס ואין לי לעשות דיסק DVD ויש לי צורב DVD יש לי Make cd ו make sllide show ועוד שני אפשרויות לא חשובות מה אני עושה? אני רוצה להצמיד תרגום להכין תפריט וכו'
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי כל פעם ששלחתי לחבר דף אינטרנט הכל היה בסדר אבל לאחרונה במקום שיפתח האוטלוק אקספרס נפתח ה - מיקרוסופט אופיס האוטלוק ואין לי מושג איך עובדים איתו (בגלל שזה בכלל לא שולח לי מיילים משום מה). אז בקיצור, איך אני מחזיר את האופציה הקודמת שיפתח לי את האוטלוק אקספרס? בתודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קיבלתי מי חבר כרטיס טלויזיה שהוא לא יודע איפה הדריבר שלו יש עלו מדבקה שכתוב ככה m205 pro
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אם נכנסים למאפיינים של קובץ כלשהו נתן לראות את תאריך הגישה האחרון שלו... האם יש אפשרות או תוכנה כלשהי המראה את כל התארכים שבה היה גישה לקובץ מסוים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה הפיירפוקס גירסה 1 התקנתי את הadblock המתאים ובהתחלה הוא עבד טוב ועכשיו הוא חוסם לי הכול!!! פשוט הכול ! כדי לראות את הכפתור בפורום של ההוספת הודעה חדשה כדי לכתוב את זה הייתי צריך לנטרל אותו!!!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
תוכנה שהמחשב הראשי יכול לראות כמה זמן גלשו מחשבים אחרים ברשת.... תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
התקנתי לtoolbar רדיו ישראל ושאני מחפש משהו אני מקבל עדיפות בעברית? יש קשר בינהם? שאני מחפש בגוגל או ביוטיוב זה נותן עדיפות בעיברית ואני מעדיף שיתן באנגלית יש קשר בין רדיו ישראל למה שקרה לי ?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ערב טוב אני חייב את עזרתכם ! יש לי קובץ סקריפט ב PHP ו CONTACT FORM בפלאש אני מתכוון לצור קשר ! אז עשיתי בדיקה קטנה העלית את זה ל lycos.co.uk פתחתי שם חשבון והכל שם עובד מעולה ויפה ושולח אי מיילים לאן שכתבתי שישלח אבל יש 2 בעיות ! אחת מהן זה כשהאי מייל מגיע לי הוא לא כותב ממי הגיע הדואר הוא רק מראה חשבון של אי מייל שכאילו פתחתי בלייקוס שבא בחינם עם החשבון ! ולא מראה את האי מייל שאני כתבתי למשל ! רק פעם אחת זה הראה לי ואחרי זה .זה התחיל להשתגע ופשוט מראה לי אי מייל של לייקוס בעיה שנייה יש לי שרת נוסף ששם כל האתר שלי נמצא והכל ושם אין לי SMTP לפי מה שכתוב בגלל שזה חינמי עכשיו אני עשיתי 1+1 אמרתי את הכל האתר אני יעלה לשרת השני ואת הצור קשר אני יעלה ל LYCOS ובטוח זה יעבוד פעם…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אתמול כשניסיתי לחפש שם של בן אדם (צייר) האימיול מצא משום מה קובץ עם כ16 אלף יוזרים (לפי מה שכתוב) עם השם שחיפשתי בדיוק ואחריו "ShareAccelerator.exe" ואני יודע שזה סוג של... הפרעה ולא קובץ אמיתי כי גם בכמה שמות אחרים שחיפשתי פתאום הופיע (פעם ראשונה בחיים שלי) הקובץ הזה, גם שיניתי את האות האחרונה של השם לאות אקראית לחלוטין וזה שוב מצא את הקובץ עם מה שכתבתי ואחריו אותה המילה והסיומת כמו כן הגבלתי את החיפוש לקבצים שגודלם הוא יותר מ3 מגה כשהקובץ הזה הוא בן 2.משהו ועדיין זה מצא אותו אם אני מחפש רק סוג אחד של קבצים לדוגמא רק קבצי וידאו אז האימיול לא מוצא את זה, ניסיתי גם להגדיר לאימיול בחיפוש לא לחפש את המילא "exe" כלומר לכתוב את מה שאני מחפש ואז NOT exe ובהתחלה זה הצליח וא…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי שני קבצי pdf שבכל אחד מהם עמוד אחד אני מחפש דרך ליצור משניהם קובץ אחד עם עמוד אחד כאשר שניהם יופיעו אחד על השני (והלבן יהיה שקוף) יש לי abode acrobat 7.0 pro מישהו יודע איך לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן יש מערכות קולנוע היום וגם טלויזיות שיש להם כניסת USB שניתן להכניס שירים וסרטים ע"י הכנסת DISK ON KEY. אני מחפש תוכנה, שיכולה לקחת תיקיה במחשב או אפילו את כל המחשב ומדמה אותו כמו התקן FLASH (כמו DISK ON KEY), כשהמטרה היא לחבר את המחשב בחיבור USB זכר לזכר למערת קולנוע או לטלויזיה וכך שהוא יזהה את המחשב כאילו הוא DISK ON KEY. אשמח אם מישהו יפנה אותי לתוכנה כזו? או אם איןת אז יציע לחילופין ]יתרון אחר. תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב, אז AOL הוציאה לא מזמן את האנטי וירוס "שלה", שהוא בעצם Kaspersky Anti-Virus קצת מוגבל וחסר פיטצ'רים ליד הגרסה הרגילה, אבל ניתן לקבלו בחינם עם רשיון לשנה. בשביל להתחיל להנות מהשירות, יש להכנס לאתר הזה ולהרשם (מותנה רק בנתינת כתובת אימייל, שום דבר אחר מלבד הכתובת). יש אנשים שזה יתאים להם יותר (אנשים שאין להם תקציב לגרסה המלאה, או אנשים שלא מוכנים להשקיע כסף), ויש אנשים שפחות (חוסר פיטצ'רים (ראו ביקורות בהמשך), חוסר אפשרויות ועוד כמה דברים מזעריים). מצאתי ביקורת ארוכה וטובה ב-Download.com של בנאדם שמציג את היתרונות והחסרונות בצורה טובה: http://www.download.com/AOL-Active-Virus-Shield/3640-2239_4-10568703.html?tag=tab_ur אני מאמין שיש עוד כמה ביקורות טובות ומפורטות (…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כשאני מוסיף כתובת , הכתובת משום מה לא נשמרת אוטומטית בשורה. אני צריך לעשות חיפוש\להוסיף למועדפים. למה זה לא נשמר לי ואני אח"כ יכול בקליק אחד פשוט להכנס לכתובת שאני רוצה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אנשים, מה אפשר לעשות אולי אתם יודעים איפה אני יוכל למצוא תוכנה כזאת. בעיקרון יש לי 3100, ואני יכול להפעיל רק קבצי 4 פולי. תודהה..
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שתהפוך לי תמונה רגילה לתמונת תווים אבל בצבע של התמונה ולא שחור לבן כמו פה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי את גרסא 1.2 ותהיתי את איך משתמשים בה? ממש אין לי מושג מה קורה שם... תודה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה פשוטה לסידור וקיטלוג תמונות והפיכתם למצגת נוחה לצפייה בטלוויזיה\מחשב? המטרה היא לסרוק תמונות נבחרות מאלבומי התמונות ה"מוחשיות" שלי ולצרוב את הכל על דיסק(ים) כמו כן, מה הרזולוציה והאיכות המומלצים לסריקת תמונות ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם Thunderbird mail הוא מוצר מוצלח באותה מידה כמו ה-FireFox browser והאם אתם ממליצים להוריד ולהתקין אותו? או שאולי יש תוכנות דואר טובות יותר?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-