עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מכירים תוכנה שתוכל לעזור לי לבדוק שגיאות ולתקן? האפשרות של ווינדווס XP אומרת לי שזה לא מצליח לעשות בדיקה. תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by BloodFist,

שלום, יש לי את המדפסת lexmark x6170 ולא מצאתי דרייברים לויסטה, על הדיסק שקיבלתי עם המדפסת רשום x6100 אז בעיקרון לא משנה למה אתם מוצאים או 6100 או 6170 תביאו לי העיקר שיהיה ויסטה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by gforce,

לא הצלחתי למצוא בעיברית אלא רק באנגלית תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by Astrix.hommega,

יש איזשהי תוכנה\דרך להפוך מספר קבצים כמו קובצי התקנה של משחק לקובץ אחד מסוג בין? בעצם מה שאני מבקש פה זה איך לעשות את הפעולה ההפוכה מחילוץ קבצי בין..כמו שמכווצים בוינראר אני צריך לכווץ קבצים לקובץ בין שיהיה אפשר לפתוח בכונן וירטואלי. תודה.

5. Started by tulz,

שאני מנסה לעדכן זה כותב לי את ההודעה הבאה: http://img392.imageshack.us/img392/747/17yg.jpg מישהו יכול להגיד לי למה זה כותב כך והאם יש פתרון לבעיה? תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  6. מחפש תוכנה קלת שימוש לבניית\הקלטת פקודת מאקרו בסביבת ווינדוס.... תודה [br]פורסם בתאריך: 07 מאי 2007, 15:49:26 מישהו?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by asafbar,

שלום אני צריך עזרה בכתיבת מאקרו באקסל למחיקת שורה שמכילה ערך מסוים השורה עצמה חוזרת מספר פעמים באותו מסמך. אם מישהו יודע להדריך אותו לעשות את זה אני אשמח אסף

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. נכון יש חברה אחת שהמציאה סוג של צ'יפ שישב בתוך מחשב נייד ויעביר לזכרון הפנימי של המחשב כמה קבצי מערכת של WINDOWS וככה המחשב לא יצטרך לטעון את הקבצים דרך ה HD אלא דרך הזכרון הפנימי שזה בהרבה יותר מהיר וככה המחשב יפעל יותר מהר ויעלה יותר מהר! אז השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת שיכולה לעשות את זה? שתוכל לטעון קבצים לזכרון של המחשב ובכך המחשב יהיה יותר מהיר? תודה רבה לכלכם!!!

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. האם וירוס יכול לפגוע בחלקים שונים במחשב? לדוגמא הביוס והלוח אם?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by RDS,

טוב אז כמו כל אחד רציתי לדעת אם אני ממצא מהמחשב שלי את המיטב.... מפרט: AMD 3800 Dual Core GigaByte M55S-S3 TwinMose 1G 667 Sapphire X1950 PRO זה בערך... התוצאה שלי הייתה 4573 זה טוב? איך אפשר לקבל ביצועים טובים יותר מהמערכת שלי? תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by laufgas,

לא מזמן הציעו לי את התוכנה Pocket DivX Encoder כדי לקודד לפורמט Divx סרטים לנגני Mp4. כעת אני זקוק לתוכנה פשוטה שבה אני יכול לקודד סרטים שאני מקליט מנגן ה-Mp4 שלי למחשב ל-Divx. למשל: הקלטתי על גבי הנגן שלי תוכנית של חצי שעה והיא שוקלת 450 מגה. אני רוצה להוריד אותה למחשב ולקודד אותה ל-Divx. באיזה תוכנה אניע יכול להשתמש? רצוי שתהיה עם ממשק פשוט. אני לא צריך תוכנה מפוצצת. תודה, שי.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  12. UAService7 מה זה הדבר הזה פתאום אני רואה את זה במנהל המשימות זה לא היה איך ואיזה תוכנות אפשר להעיף ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

האם יש מהירות צריבה מסויימת שבה אני צריך לצרוב את ה VCD שלי?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  14. אנשים, מה אפשר לעשות אולי אתם יודעים איפה אני יוכל למצוא תוכנה כזאת. בעיקרון יש לי 3100, ואני יכול להפעיל רק קבצי 4 פולי. תודהה..

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by ruff stuff,

שלום יש לי את המקודדים cccp התקנתי אותם לפני 5 חודשים רציתי לדעת האם מידי פעם יוצאים עידכונים למקודדים ומשפרים את האיכות שלהם. תודה.

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  16. חברים אני מחפש את התוכנה האולטימטיבית להפיחת DVD ל קובץ AVI ? תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by most,

בוקר טוב אנשים בשעה טוה קניתי צורב יוידי פיליפס 1628 אבל..... בכל תוכנה שאני מנסה אני לא מצליח לעשות rip לדיסקי מוזיקה (גם מקוריים), אין בעיה להשמיע. רק ב cdex אבל עם errors שאותם אח"כ שומעים יופי לפני זה היה לי צורב רגיל של פיליפס ולא היו בעיות מה דעתכם??

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by edeNF,

האם אפשר לעשות שהוא יזכור את המיקום שהייתי בקובץ לאחר שסגרתי אותו? למשל אם אני יוצא כשהסרט ב 40:55 אז הוא יפתח לי את הקובץ ויעביר לזמן שבו הפסקתי. אני יודע שיש את זה ב bsplayer, אבל MPC יותר נוח לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by Evil_Mind,

האם ישנה תוכנה פשוטה לסידור וקיטלוג תמונות והפיכתם למצגת נוחה לצפייה בטלוויזיה\מחשב? המטרה היא לסרוק תמונות נבחרות מאלבומי התמונות ה"מוחשיות" שלי ולצרוב את הכל על דיסק(ים) כמו כן, מה הרזולוציה והאיכות המומלצים לסריקת תמונות ? תודה!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. Started by POD,

מה נשמע? על הכונן שיש לי עליו את ה-XP יש לי גם 80k סקטורים פגומים. חשבתי לנסות את ה- Hard Drive Mechanic או את ה- Hard Drive Scandisk Pro . מישהו מכיר את התוכנות האלה? או תוכנות אחרות שיכולות לעזור? אני יודע ש- low level format יכול לעזור, אבל אני רוצה לפתור את זה בלי פירמוט. מה ההמלצות שלכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by TrancEnergY,

משום מה העברית שלי הפוכה בדפדפן החדש "ספארי" האם אפשר לתקן את זה ?? תודה.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by sgt_flippy,

איך פותרים את הבעיה הזאת? http://img99.imageshack.us/my.php?image=89999999999zn2.jpg

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  23. היי, יש לי NERO 7 וצורב ASUS 1814BLT ורציתי לצרוב דיסקים של מוסיקה. אבל כאשני מנסה לנגן את הדיסקים על חלק מהמערכות בבית/ברכב יש קפיצות בטראקים הראשונים לאחר מכן זה מסתדר. אז חשבתי אולי זה קשור באיכות הצריבה, אז איך אני משפר את איכות הצריבה בNERO 7? או שיש אולי תוכנת צריבה אחרת שעליה הייתם ממליצים יותר? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by shaithebest,

שלום לכולם יש לי בנייד את הווינדוס VISTA HOME PREMIUM מה שקורה זה שיש לי המון סרטים בפורמט AVI שהווינדוס מדיה פלייר לא מזהה אותם אלא רק משמיע את הקול של הסרט בלי תצוגה לעומת זאת יש לי סרטים אחרים באותו פורמט שהווינדוס מדיה פלייר מעלה בקלות הבנתי שצריך להוריד מקודדים למדיה פלייר מהאינטרנט אבל אין לי מושג איך עושים את זה זתומרת.....כדי שהווינדוס מדיה פלייר יזהה לי את כל הסרטים מה צריך לעשות? או שיותר טוב לראות סרטים עם ה VLC או עם ה MEDIA CODEC בנוסף הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות שהתוכנות DVIX שהורדתי מזיקות ומורידות זמנית מהאיכות של הצבע אשמח לפיתרון בעניין הקולנוע בלפ טופ

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי בעייה מעצבנת עם הWindiows Media Player. כל הסרטנים שיש לדוגמא באתר וואלה או באתר של ביפ וכו' , סרטונים כאלו של "CASTUP", או שידורי MMS, לא מתנגנים. (ובמחשבים אחרים הם פועלים) הוא מבצע את כל השלבים (טוען, מעלה מדיה) ומגיע למצב "מוכן" ושם פשוט נתקע. גם אם עושים פליי זה חוזר על השלבים ונתקע שוב על ''מוכן''. אני כבר לא יודע מה לעשות, האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציל אותי? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.