תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש להשתיק קטע בין 5 שניות בוידאו קליפ שהסרטתי
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה במחשב החדש שלי וקיבלתי ציון של כמעט 15000. 1 איך הציון ומה זה אומר? 2 האם כדאי לי להוריד 2003 או שזה אותו הדבר.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה, פתאום אין לי קול באנטרנט.. הדבר היחיד שעשיתי עם המחשב בזמן האחרון זה חיברתי אליו מסך חדש. אין קול באטרים כמו יוטיוב, ואפילו בהופ שאחותי משחקת. יש למישהוא רעיון למה זה?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הורדתי כמה קבצים מאייטיונס ועכשי ואני רוצה לנגן אותם אבל שאני רוצה לפתוח תתוכנה לנגן את הקבצים האלה זה לא עובד... אני מקליק על האייקון ל אייטיונס וזה ישר פותח לי את ההודעת שגיאה הזאת של וינדוס שאפשר לדווח ללא יודע מה... ניסיתי להתקין מחדש וזה עדיין עושה את זה איך אני מסדר את זה? אני לא יכול לשמוע שירים עכשיו...(הם לא עובדים נבגנים אחרים-זה קובץ של אייטיונס)
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הי שלום לא מזמן התקנתי WINDOWS מבוסס MEDIA CENTER על המחשב עכשיו כל פעם שאני נכנס לתיקיות הסרטים שלי זה קורס ("ביצע פעולה לא חוקית..... " ) ונסגר הישום רציתי להסיר ולהתקין מחשד רק את ה MEDIA CENTER אבל לא מצאתי את זה ב "הוספה והסרה של תוכנות" אם יש לכם רעיון או כל עצה שהיא ......... תודה אורי עריכה : ניזכרתי שהבעיה החלה רק כאשר הגדרתי תיקיה אם התיקיה ריקה אז זה ניכנס ובל אם יש שם סרט אחד לפחות אז זה קורס ..
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי אני משתמש בREDIRIS והיא תומכת בעיברית.אבל שאני מכניס את הקובץ לWORD (אופיס 2003) הוא לא מזהה את כל המסמך. אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני עדיין אם ה-9 איפה אני יכול להשיג תגרסה החדשה? יש אותה באינטרנט או שאני יקבל אותה עם משחק שתומך בו?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני ניסתי להפעיל סרט והתוכנה שאיתה השתמשתי כדי לעלות אותו כתבה לי שאני צריך אחד מהפילטרים האלה: ffdshow.ax (ffdshow MPGEG-4 Video Decoder) xvid.ax (XviD MPEG-4 Video Decoder) איך אני משיג אותם??
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני לא מבין מה קרה,היום בצהריים הכל עבד כמו שצריך ועכשיו כשהדלקתי הוא פשוט לא מתחבר(ראה תמונות). ??? החלפתי את הפורטים שהיו לפורטים:6008 ו6984,אבל לא היה שום שינוי. לפי התמונות ניתן לראות שהKAD דווקא היה מחובר אבל הוא היה במצב של :FIREWALLED,שמתי לב שהמצב הזה תמיד יורד כאשר מתחברים לשרת. ליתר ביטחון(למרות שזה לא קשור) החלפתי את קובץ ה SERVER.MET בהכי מעודכן. עריכה-עכשיו הורדתי את הפירוול(של וינדוס),והבעיה ממשיכה. עריכה2-אוקיי,מסיבה כלשהי הוא התחבר(או היה כתוב שהוא התבר),וכך זה היה זמן מה,אבל כשעשיתי ריסטרט ועוד הפעם הדלקתי את התוכנה,הוא ממשיך בלא להתחבר לשרתים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אם היא מופיעה ב HIRENS זה אפילו עוד יותר טוב... תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כשאני נכנס להכין דיסק אמ פי 3 אז אני גורר את השיר לתוכנה וזה מה שהוא מוציא לי: הצורב תקין אני מצליח לצרוב בפורמטים אחרים וכאלה..
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי רשת פשוטה עם קבל מוצלב שתי כרטיסי רשת מחוברים מחשב למחשב אני רוצה להעביר קבצים בין המחשבים בדרך פשוטה ונוח סרטים וכדומה...ואני לא ידוע איך אני יעשה א תזה עשיתי בהתחלה באיסיקו אבל זה לא נוחחחח !
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מערכת הפעלה WINDOWS XP PROFESIONAL SERVES PACK 2 אני מעוניין לחבר את המחשב לפלאפון באמצעות כבל DLR-3P ניגשתי לאתר של נוקיה וניסיתי להוריד את הדריברים האלה http://nokia-asia.com/nokia/0,8764,60920,00.html אך לאחר סיום ההתקנה הוא שולח לי הודעה NOT FUNCTIONAL ולא מגדיר לי את COM1 כמו שצריך להיות. אשמח לקבל תשובות בהקדם האפשרי . תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם התקנה של XP PRO עברית,וזה ממש מעצבן להשתמש ככה (רגיל לאנגלית..) יש איזשהי דרך להפוך את הממשק לאנגלית? (נגיד במקום התחל שיהיה Start ?) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מישהוא עבד פעם אם התוכנה? ראיתי את התוכנה באינטרנט אבל לא הבנתי לגמרי מה היא עושה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בסדר,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון,אבל בכל מקרה.... יש לי מדפסת משולבת של HP PSC 1110. ומשום מה אין לי דרייבר(אין לי מושג לאן הוא אבד). אני ניסיתי להשיג את הדרייבר מהאתר שלהם אבל כל פעם ההורדה מתפגרת(בעייה עם האתר). האם למישהוא יש מושג מאיזה מקור אלטרנתיבי אני יכול להשיג את הדרייבר?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר קובץ וידיאו עם כתוביות בתוכנה הזאת, ופתאום הוא לא מציג לי שום כתוביות. לפני כמה ימים הוא המיר לי בלי בעיות, עכשיו בשני קבצי וידיאו שונים הוא פשוט לא מציג כתוביות. שמתי לב גם שהוא לא מפעיל על מקודד (FFSHODOW או VBSUB), אני לא יודע איך זה היה לפני זה, פשוט שמתי לב שאין שום סמל ליד השעון כמו שמנגנים את הקובץ. התקנתי מחדש קודקים וזה עדיין לא עוזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי חברה, נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש כמה התקנים שלא מותקנים כראוי: http://www.UpFile4u.Net/Files/5y1t1m.JPG חיפשתי דרייברים אליהם אך ללא הצלחה. אשמח אם תעזרו לי במציאת הדרייברים
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני בטוח שהנושא כבר נשאל ואפילו פעם ידעתי איך אבל שוכחים... אני מתכנן להמיר קבצי AVI לפורמט DVD (לא VCD או SVCD) ואני לא רוצה שזה יהיה לי בתור "גוש" אחד אלא שאני יעביר בין פרק לפרק לפי מה שזכור לי הייתה אופציה כזאת עם tmpgenc אבל אני לא מוצא אותה כרגע תודה עריכה: אוקיי נזכרתי זה היה בifoedit
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, צילמתי תמונות במצלמה הדיגיטלית ושמתי אותם בתיקייה במחשב, לאותה התיקייה הכנסתי תמונות נוספות עם שם זהה ואז נשאלה השאלה האם להחליף את הקיימות, בטעות לחצתי "כן" והתמונות הוחלפו. אין לי גיבוי לתמונות שהוחלפו ורציתי לשאול האם ניתן לשחזר אותן? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-
אחרי שהתקנתי את האנטי וירוס החדש כדי לנסות אותו והסרתי את ה SYSTEMWORKS ועשיתי ריסט למחשב כשאני פותח את האינרנט אקפלורר אני מקבל הודעת שגיאה כמו בתמונה. יש לכם מושג מה לעשות? :'( עריכה: וההודעה כל הזמן קיימת,כאילו אי אפשר לגלוש, מאשרים וזה חוזר מאשרים וזה חוזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, חבר שלי לא מצליח להתחבר לאייסיקיו 4.1 (וגם ל-4.0). הם לא עובדים אצלו. זוהי הודעת השגיאה שהוא מקבל: failed to connect. please try again later. info number:0404 if the problem persists please click here יש לציין כי גירסת ה-2003PRO עובדת אצלו יפה. אבל הגירסא החדשה לא עובדת! אני חושב שזה בגלל שיש לו פיירוול של נורטון... אנ מכיר עוד מחשב שהאייסי החדש לא עבד בו בגלל הנורטון... ואצלי האייסי החדש עובד כי יש לי פיירוול אחר. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
או הגדרה לכל קונטקט האם להציג את התמונה שלי או לא. מישהו מכיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב, אני לא מצליח לראות עליו סרטי DVD. בתחילה זה לא ממש הפריע לי, אבל מכיוון שיש לי עבודה קטנה לסיים בUlead Visual Studio, וגם בו אני לא מצליח לראות מה אני עושה, החלטתי לפנות לעזרה. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, אני יותר מסתם אודה לו. תודה רבה! אגב, המפרט בצד ימין, ועדכנתי דרייברים לכרטיס מסך.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-