עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by maverick,

פרויקט "מוזילה ישראל" הכריז על חבילת שפה חדשה, שמתרגמת את שפת הממשק של הדפדפן החופשי לעברית וניתנת להורדה מאתר האינטרנט של הפרויקט. לכתבה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by mega1234,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד פלאג אינים לפוטושופ שעושים RENDERING לאש ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by niv0us,

אני מחפש תוכנות אשר יעזרו לי לעבוד עם מערכת רמקולים 5.1 5400 של קריאטיב אם זה משנה איכשהו. התוכנות שאני מחפש הן תוכנה אשר תאפשר לי לשמוע בכל הרמקולים בכל זמן שארצה ולא רק כאשר אני אצפה בדי וי די אשר תומך ב5.1. שנית אני מחפש תוכנה אשר תגדיר את מיקום הרמקולים ביחס אלי ולפי זה תשנה את רמת הווליום. תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. NחW9 ת!כנה 2W!דקת אם ק**מ*ם Xצל* הDLL-אים הנח!צ*ם אם יש דבר כזה בכלל

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. שלום לכולם, לא מזמן יצרתי במחשב החדש שלי קובץ GHOST במחשב שלי קיים WINDOWS XP, כשרציתי להעלות את קובץ הGHOST במחשב אחר שנמצא אצלי כל התוכן שיש בקובץ הועתק אלא שהWINDOWS לא עלה. אני יודע שהבעיה הזאת קיימת בXP. ממה שהבנתי בזמן יצירת קובץ הGHOST הקובץ קורא את בקר הIDE ויכול בחזרה להיפתח רק אליו ולא למחשב אחר, שוב פעם זה בXP במערכות ההפעלה הקודמות הם עולים עם הGHOST על מחשב אחר ומזהים את הדרייברים שלו. האם יש פתרון לדבר שאני עם קובץ GHOST אוכל להתקין בכמה מחשבים? מדובר על XP אופיס אנטי וירוס וכד' תודה מראש לכל מי שיכול לעזור!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. רשום לי Norton Internet Security has blocked access to this restricted site. -------------------------------------------------------------------------------- Site: http://www.durex.com/ Blocked categories: Sex Education/Advanced If you think this web site is incorrectly categorized, visit the Symantec Internet Security Center to report it.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by idofr,

אז ככה הפיירפוקס גירסה 1 התקנתי את הadblock המתאים ובהתחלה הוא עבד טוב ועכשיו הוא חוסם לי הכול!!! פשוט הכול ! כדי לראות את הכפתור בפורום של ההוספת הודעה חדשה כדי לכתוב את זה הייתי צריך לנטרל אותו!!!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by idan1836,

אני מחפש תוכנה שתהפוך לי תמונה רגילה לתמונת תווים אבל בצבע של התמונה ולא שחור לבן כמו פה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. הודעה זו נמחקה ע"י dddd01 סיבה: לא ידעתי שאסור סליחה...בבקשה תמחקו הודעה זו

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. סיימיתי לערוך את הסרט כשבאתי לצרוב אותו ולחצתי על התחל הוא הריץ את הקובץ ונתקע באמצע לפני שהוא התחיל לצרוב אני לא יודעת מה לעשות , ערכתי סרט של 45 דקות במשך 3 חודשים ליום הולדת של אחי , בגודל של 30 MB ונתקעתי נא עזרו לי בבבקשהההההההההההההההההההההה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. אותו מחשב נבדק באותה שעה. איזה מהאנטי וירוסים יותר אמין?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  12. היה לי וירוס GADCOM.EXE שלא הצלחתי להיפטר ממנו. עכשיו יש לי בעיה חדשה- וירוס השתלט על - SVCHOST.EXE - במנהל משימות יש לי 6-7 כאלה. כשסודרים אחד מהם מופיע לי חלון שמכבה את ה XP תוך 60 שניות (כמו הבלאסטר). יש קספרסקי , יש Malwarebytes' Anti-Malware - כלום לא מזהה ולא מליח להוריד. לא ניתן לגלוש, נסגרים חלונות והמחשב זז כמו פנטיום 1 ישן. שמתי לב שהמערכת עריכה הראשית שלי גם נדבקה בוירוס הזה (העברה של שיר בדיסק און קי) ועכשיו יש בעיות בעבודה ובפרנסה. לא ניתן לפרמט את המערכת משיקולים כלכליים ומקצועיים- איך נפתרים מזה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by Arikation,

תוך כדי התקנת דרייבר מצלמה (325 USB PC CAMERA). מתחיל התהליך ולקראת סיום אני מקבל שגיאה שלא היה ניתן להתקין את הדרייבר והשגיאה היא: אין די מקום אחסון. עכשיו זה לא קשור ל RAM כי יש מספיק.. וגם לא ל מיקום פיזי בדיסק הקשיח.. בכונן של מערכת ההפעלה יש כ 90 GB פנויים.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. שלום כאשר אני מפעיל סרטים מסוימים (לא HD) על הBsplayer ו Media classic הסרט עובד בפריימים איטיים זאת אומרת כאילו הילוך איטי אך רק בכמה סרטים מסויימים . כאשר אני מפעיל את הסרט בתוכנה של NERO , SHOWTIME הסרט עובד חלק אין לי את הבעיה הנ"ל בסרטי HD מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by TPack,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם בעייה הקשורה לכונן/צורב הDVD . כמו שאני רואה הכונן מזוהה באופן מלא ומדוייק ע"י מערכת ההפעלה (Win 7) מזהה ומפעיל דיסקים מסויימים וכו'. אך ישנה בעיה מסויימת שבעת נסיון לצרוב דיסקים בעזרת נרו, התוכנה אינה מזהה כונן כלשהו לצריבה ובעיה נוספת היא שגם בהכנסת מספר דיסקים שונים ומקוריים של משחקים כמו Assassin's Creed ,וישנים יותר, לאחר קליטת הדיסק אני מקבל הודעה "יש להכניס את הדיסק הנכון לכונן וללחוץ אישור " (בתרגום חופשי). זאת כאמור למרות שהדיסק מקורי בוודאות ונקנה בבאג מחשבים. (כידוע, בד"כ הודעה המתקבלת בעת נסיון להפעיל משחק מ P2P ללא קראק) כמו כן כשנכנסים למנהל ההתקנים לבדוק מה מצבו של הכונן, הוא מזוהה במדוייק אך ניתנת רק האפשרות הראשונה "Driver Detail…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. אז ככה.. כול עשר איזה עשר דקות ב "עוצמת שמיעה" הקובץ Wave מתנמך ל 0 תמונה : ועשיתי ריסט למחשב וכלום. וזה משגע כול פעם ללכת ולהגביר מחדש..

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by barlevi321,

שלום לכם. יש לי emule וכל הזמן שולחים לי הודעות לאימיול יש שם איקון של הודעות. רציתי לדעת איך אני מבטל את ההודעות האלו, שאני לא אקבל בכלל? בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by EyalRDT,

משום מה כל פעם שיהיה רשום משהו באנגלית או עם מספרים הפונטים האלו יהפכו לבולטים. הנה דוגמא. למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by omri123,

מישהו יודע במקרה עם אילו תוכנות עובדים בתוכניות ריאליטי (כוכב נולד, האח הגדול וכו') כשחצי מדינה שולחת SMS איפה זה נקלט? עם איזו תוכנה?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. מישהו יכול בבקשה להביא לי את כל הדרייברים אל לוח האם Asus P5B SE אם אפשר? אני רוצה לפרמט את המחשב אבל נשבר לי הדיסק עם כל הדרייברים שלו ( המקורי ) אני יכול בבקשה הורדה של כל ההתקנות שהיו עליו? בבקשה כמה שיותר מהר המחשב לא זז לי

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. Started by roiej6,

שלום יש לי מחשב נייד של HP ואני מעוניין לצרוב תמונה על דיסק דרך הלייזר שיש לי בכונן . אך אני לא מוצא תוכנה מתאימה מישהו יודע אך או עם מה אני צורב?? תודה

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by naoriko,

יש לי שאלה לגביי המחשבים הניידים החדשים שהם עד 10 אינץ' אין להם כונן דיסקים אז איך אפשר להתקין עלייהם מערכת הפעלה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. שלום לכולם! עוד כמה ימים יש לסבא שלי יום הולדת ואני עושה לו מצגת יפה!! עושים לו מסיבת הפתעה רציתי לעשות אנימצייה קאילו נגיד בצבע כחול זוהר כזה מ 1 עד 70 רצה מהר מהר וב 70 זה עוצר ועושה זיקוק כזה האם אין לכם אפשרות לעשות לי עד 70 לפחות ככה: 10,20,30,40,50.... עד 70 לפחות ככה בבקשה זה באמת דחוף!!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים