עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladpro,

שלום לכם יש לי בעיה עם הWINDOWS MEDIA PLAYER הוא לא מנגן לי סרטי HD שאני צילמתי במצלמתי אלא הוא מראה במקום זאת ריבועים וצבעים ירוקים וכחולים וכל מיני טשטושים. נגן VLC דווקא מריץ אותם סרטים במדויק, אבל אינני מעדיף אותו הוא פשוט מאוד. ראיתי בחנות צילום שנגן שאותו נגן הווינדוס פלייר דווקא כן ניגן את אותם סרטים בדיוק - ככה אני רוצה. אני מבקש את עזרתכם כדי שאוכל לנגן HD על WINDOS MEDIA PLAYERומבלי להתקין תוכנות מיותרות שיכבידו המחשב והזיכרון. ??? תודה אלעד

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by exercise,

יש את הדריברים המיוחדים של nvidia שאמורים לעזור לפיענוח HD. רציתי לדעת האם הם תומכים בפיענוח HD גם עם כרטיסים מסידרה 6 ואם כן, אילו פורמטים של HD?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מנסה לנגן 720P ו1080P על הנייד (מפרט בצד) ומשום מה כאשר מחובר מסך שני הסרטים קורסים/נתקעים ולפעמים תוקעים את המחשב/מתמלאים ריבועים והצבע מתעוות ואז אחת התופעות הקודמות מופיעה, ניסיתי עד כה עם VLC ו MPC-HC, יש למישהו רעיונות?

4. חברים שלי צילמו סרטון בפלאפון אבל במחשב הוא לא עובד בשום תוכנה. ניסינו תוכנה שנקראת MP4PLAYER, הוא הוריד קודק באופן אוטומטי אבל רואים רק סרטון ובלי קול. אם הקובץ היה קטן יותר הייתי שם אותו כאן, אבל אולי יש איזה קודקים מומלצים שיכולים לעזור?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  5. קניתי את ה- DVD של משינה, הייתי רוצה להריץ אותו על המחשב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, בגדול, פשוט נמאס לי כל פעם שאני צופה ב YouTube לסמן לו לנגן לי את הסרט ב 720p. הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם - כמה זה כבר מסובך לכתוב איזה ADD-ON לדפדפן או משהו בסגנון שפשוט כאשר הוא מזהה בשורת הכתובת כתובת מ YouTube , הוא אוטומטית מוסיף בסוף את האותיות fmt=22& לקישור. זהו. פשוט, קל ונוח. עכשיו, איך עושים את זה ?!! :-[

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  7. קבצי TS הם קבצי וידיאו הנוצרים כתוצאה מהקלטה באמצעות ממיר 5 הערוצים החינמי (DVB-T ) ראו קישור דומה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459258.msg3922559 מתברר שגם מי ששם צלחת לווין ומנסה להקליט שידורים באמצעות מקלט לוויני (DVB-S ) ניתקל באותה בעיה. ניסיון להקליט שידורים על-ידי הכנסת DISK ON KEY לחריץ ה-USB והפעלת פונקצית ההקלטה ,מביאה ליצירת וידיאו עם סיומת TS על גבי כרטיס הזיכרון. עד כה לא מצאתי שום דרך לנגן אותם באמצעות הכנסת ה-DOK למחשב האישי, תוך שימוש בתוכנות כמו VLC ,שבדרך כלל מצליחה להריץ את כל קבצי הוידיאו שישנם. האם יתכן שזה סוג של הגנה , על מנת למנוע העלאת תכני שידור לרשת?

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. שלום, הורדתי מ-E-Donkey קבצי מוסיקה בסיומת APE שמצורף להם קובץ CUE, ניסיתי לנגן את ה-APE ב-WinAMP, ניסיתי ב-WMPlayer ובעוד נגנים, אך ללא הצלחה. ניסיתי לפתוח את הקובץ בעזרת תוכנות כיווץ שונות - ללא הצלחה. קובץ ה-CUE מפנה בכלל לקובץ WAV כך שאין לי מה לעשות איתו. אני מאוד רוצה לדעת באיזו תוכנה ניתן לנגן את קובץ ה-APE או להמיר אותו לפורמט אחר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lharpaz,

שלום, יש לי כמה סרטונים בפורמט rm חיפשתי, וראיתי שזה איזה פורמט ושאפשר להוריד RealPlayer בשביל לצפות בסרטים האלה. השאלות שלי: 1. האם יש איזה-שהוא קודק שאפשר להוריד ולהתקין רק אותו בשביל לצפות בסרטים? אני מעדיף לא להעמיס את המחשב בתוכנות מיותרות, וכמובן שהכי טוב להמשיך להשתמש בנגן שאוהבים... 2. אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית כלשהי שתוכל להמיר את הפורמט של הסרטים מ-rm למשהו סטנדרטי אחר, כדי שאוכל לצפות בסרטים בנגן DVD שקורא divx 3. אם כבר המרות של פורמטים - אז אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית שיכולה להמיר פורמטים של סרטים (גם בשביל להמיר לפורמטים שנתמכים ע"י תוכנות ספציפיות, וגם לשם דחיסה איכותית של קבצים גדולים). תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by redead,

לא יודע מה קרה ואני לא מצליח למצוא את האפשרות של לבטל את זה אבל הBSPLAYER שלי מנגן סרט ואז בסוף מתחיל אותו מהתחלה.. איך אני מבטל את האופציה הזאת? תודה..

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by Dan Fain,

אהלן, יש לי חדר כושר בשדרות וכרגע אנחנו מנגנים מוזיקה דרך יוטיוב. המתאמנים כל הזמן מתעסקים עם המחשב בזמן שאין אף אחד בקבלה ומחליפים את המוסיקה. בקרוב אני עובר למתחם חדש. בחדר כושר החדש תליתי מערכת קולנוע של 7 רמקולים, ואני מחבר אליו מחשב שיהיה נעול בתוך מחסן כך שאף אחד לא יוכל להתעסק איתו. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לנגן מוסיקה ברציפות (יש לי כ 120 GB מוסיקה) ללא הפסקה. יש משהו כזה שיאפשר לי לנגן ברציפות בלי תקלות? אני רוצה להתקין על המחשב מערכת הפעלה מבוססת LINUX. תודה

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  12. Started by captaincaveman,

הגיע לרשותי סרט BR לא על דיסק. מכיוון שאף פעם לא התעסקתי עם נגני BR במחשב, לא יצא לי לראות את מבנה הספריות הסטנדרטי, אבל נראה לי שזה הדיסק המלא. איך אני יכול לנגן דבר כזה?

13. שידורי אינטרנט A וידאו ynet A Loading ... שידורי הוידיאו של ynet פועלים באופן מיטבי על: דפדפני Microsoft Internet Explorer או FIREFOX מגרסה 1.5 המותקן עם activeX plug-in ונגן מדיה מסוג Microsoft Windows Media Player המערכת זיהתה במחשב זה דפדפן אחר. ניתן לצפות בסרט זה באמצעות לחיצה על play. השתק קול מסך מלא 00:00 שלום לכולם זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה לפתוח וידאו האקפלורר 7 על הויסטה יש לי את כל הקודקים הנחוצים כולל FLASH זה גם לא עובד במקסטון מה יכולה להיות הבעיה???

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם! הורדתי מהאינטרנט וידאו חינמי ב HD חיברתי את מסך ה LCD 37 שלי בסלון עם כבל RBG רגיל למסך.ניסיתי לנגן את הקובץ בנגנים הסטנדרטים מדיה פלייר פוואר דיוידי ביאס פלייר וכו שום נגן לא מסוגל לנגן את הקובץ בטענת קובץ לא נתמך. היחיד שמסוגל הוא הנגן של נרו שאומר שהרזולוציה לא מתאימה אבח הוא מנגן בכל זאת מה אתם ממליצים?אולי נגן מיוחד שמסוגל לנגן HD או אולי קודק תומך או להעלות רזולוציה? והאם כבל RGB בכלל מסוגל לעמוד בדרישות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי קובץ כזה ואני לא מצליח להפעיל אותו... לא ב-MEDIA PLAYER ולא ב-POWER DVD.... מישהו מכיר תוכנה או משהו שכן מסוגלת? או אולי קודק? תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. Started by tzolerguy,

שלום רציתי לדעת האם יש תוכנה טובה לניגון של קבצי 2160P יש לי מחשב חזק אבל קבצי דוגמא שהורדתי מנגנים בצורה מאוד מקרטעת. מפרט I7-920 12GB RAM 5870 האם זו בעיה של מפרט לדעתכם? עד ניסיתי VLC , MEDIA PLAYER, QUICK TIME אף אחת לא עמדה בעבודה...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. היום נתקלתי בתוכנה "Set Affinity". התוכנה מאפשרת לקבוע על איזו ליבה ירוץ כל process בצורה אוטומטית (שנקבעה ע"י המשתמש כמובן) בנוסף היא מאפשרת לשנות כל קובץ EXE בעצמו ע"מ לקבל תוצאה דומה, אך ללא צורך בהפעלת התוכנה... ניתן אף להתקין service שיעשה את מה שעושה התוכנה, ללא צורך בהרצתה. אז יש לנו 3 אפשרויות בתוכנה אחת, למטרה אחת. מכובד, אבל הסיבה שאני פותח תראד זה היא - האם יש עוד תוכנות כאלו? מעדיף לבחון את כל האפשרויות לפני שאני מתקבע על תוכנת פרופילים מסויימת... אוף, יש לי כבר תוכנת פרופילים לכרטיס מסך \ כרטיס קול ועכשיו גם למעבד : קישור להורדה v1.82: (הוספתי בעצמי את האפשרות להתקין את ה-hook גם על חלונות 64bit, לפי הנאמר בפורומים וזה עובד) http://www.filehosting.cc/…

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by aaalon,

יש לי המון שירים בmp3 מסודרים בתקיות לפי זמרים ועוד כמה פרמטרים איזה תוכנה יכולה לארגן לי אותם ברשימות להשמעה בצורה מתוחכמת יותר מווינאמפ? אולי יש פאצ לווינאמפ או תוספת...???

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  19. Started by viper_sb,

אני מחפש תוכנה FTP מקצועית כדי לנהל אתר הFTP שלי תודה.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  20. Started by vid170,

אני מחשפ תוכנה שמטפלת בחילוק למחיצות ואם לא דרך WIN אז גם בפירמוט של דיסק קשיח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני עובד תחת סביבת ווינדוס והדרך שהמחשב משתמש ב PF אינה יעילה. יש לי 768MB בזכרון הפיזי וכאשר נמצא בשימוש 350MB בPF וקרוב ל300MB בזכרון הפיזי לדעתי נראה שהמחשב היה צריך להפנות את רוב המידע לזכרון הפיזי ולא לזכרון הוירטואלי בגלל ההאטה שנגרמת עקב כך. האם יש תוכנה מסויימת שתבצע ניהול יותר חכם של הזכרון???? אני לא מעוניין להקטין את הPF . יש לציין שאני עובד במחשב אחר תחת סביבת לינוקס-אבונטו ושם הניהול של הזכרון הפיזי מול הזכרון הוירטואלי מתבצעת בחוכמה ורוב רובו של המידע נשלח לזכרון הפיזי בעוד שהזכרון הוירטואלי משמש רק למקרים חריגים שבהם מלאי הזכרון הפיזי עומד להסתיים. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by idofr,

הייייייייייייי ממצב?! חג שמייח לכולם אז ככה סבא שלי מחפש תוכנה לניהול כספים וחשבונות בייתיים צריך משו פשוט וידידותי למשתמש ו..............זהו אז המלצות בבקשה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. הגדרתי ב-Excel כמה דברים קטנים, שמחשבים הוצאה יומית של באסטה קטנה. כאשר היא לוקחת את הכמות היומית, מכפילה בעלות המוצר, ומסכמת את עלות ההוצאות לאותו יום. -הקובץ הועלה על מנת לספק המחשה- מה שאני מעוניין לעשות, זה בעצם ליצור כל יום טבלה יומית, שתסכם את הוצאות היום - ובסוף החודש יהיה תא שבו תצויין סה"כ ההוצאה הדרושה. ידוע לי שאפשר לקשר בין דפי עבודה שונים בקובץ Excel יחיד, אבל זה נראה לי די מסורבל לעשות קובץ אחד, שבו 30 דפים, כאשר כל דף מתאר יום. - יש פיתרון יותר נוח ? אולי תוכנה כלשהי שלא שמעתי עליה ? - יש לכם הצעות איך ליעל את התיכנון הזה ? - ושאלה אחרוה, אם אני מעוניין שהתאריך ירוץ אוטומית, כמו לוח שנה, איך אפשר לעשות את זה ? רעיונות, הצעות, פיתרונות, טיפים וכל דבר אחר, ית…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. Started by DavidBD,

אהלן, רציתי לשאול, האם ישנה תוכנה חינמית לניהול המחיצות בVISTA X64? הכוונה, יש לי C וD אני רוצה להעביר מD לC מקום ללא פירמוט (אותו הHD). תודה לעוזרים דוד

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by dima.tunik,

תגידו חבר'ה יש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשב והיא תדמה לי ניהול רשת גדולה? וגם התקלות ותקלות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.