עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי קובץ של סרט DVD מלא על המחשב (DVDR - 4.5 GB). הורדתי תרגום עברי לסרט, ורציתי לדעת איך אני צורב את הסרט עם התרגום? הכוונה היא שתהיה לי אפשרות לבחור תרגום עברי מהתפריט. בעזרת איזו תוכנה עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  2. Started by black colt,

מישהו אולי יודע מה זה אומר שרשום ליד הקובץ REPLICA ראיתי כמה קבצים שיש הערה כזאתי בצד תודה עידן

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by BURTON,

עכשיו הם הוציאו את ה-1.0.7, ולי כבר יש 1.5בטא כדאי לשדרג או שזה יהיה ללכת כמה צעדים אחורה(כי מדובר ב"גקו" ישן יותר) ומה, עכשיו נצטרך לחכות איזה מיליון גירסאות עד שהם יגיעו ל-1.5??

4. יש מלא גירסאות לנרו, nero: Ultra Edition Premium Essentials ואני לא יודע מה ההבדל בינהם ואיזה מהם טובה יותר, מישו יודע??

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by ISmile4U,

אני מחפש תוכנה לניהול שעות עבודה של עובד, כלומר שאני אוכל לנהל בה את שעות עבודה שלי כלומר ביום X התחלתי לעבוד בשעה Y וסיימתי בשעה Z וככה בכל יום ושהיא תאפשר לי להפיק דו"ח חודשי הכולל ימים תאריכים וסה"כ שעות עבודה בכל יום וסה"כ בכל התקופה שהדו"ח מתייחס אליה. אודה לעזרה בנידון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכם שוב, אני מחפש כבר הרבה זמן כל מיני תוכנות לצרכים שונים, אשמח לעזרה מכם. 1. הבקשה הראשונה שלי היא מקודד וידיאו, אני צריך תוכנה לא מסובכת שאני מכניס לה קובץ וידיאו בפורמט מסויים, דרכה אני אוכל לבחור לאיזה פורמט אני רוצה לקודד. לדוגמא לקחת קובץ MPEG להפוך את הקובץ לDVD (DVD הרי מסודר במין תקיות כאלה), אבל אני צריך שהתוכנה הזאת תוכל לקודד לי גם קליפים וסירטונים לפורמט MP4 בגלל שבקרוב אני קונה IRIVER U10 ואני רוצה לשים שם קליפים מפורמט אחר, גם הפוקט פיסי של אבא שלי יודע לקרוא רק את הפורמט הזה. בקיצור אני יסכם את זה במקודד וידיאו שיכול לקודד לDVD ושלל פורמטים. 2. עכשיו פה יש לי שאלה שאני חושב שתוכנה מסויימת תפתור לי אותה. יש לי במחשב מסמכים סודיים, עכשיו אני רוצה גישה …

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by IDAN AMRAM,

איפה נמצאת האפשרות להמשיך לצרוב על דיסק שכבר נצרב? כאילו להוסיף עליו עוד קובץ... אני יודע איפה האפשרות הזאת הnero 5 הישן אבל אני לא מוצא אותה בנרו 6 או 7 אם מישהו יודע בקשה להגיב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by POD,

שלום לכם, אני מנסה זה זמן מה ללכוד וידאו מ-URL-ים וללא הצלחה. ניסיתי בעבר את ה-HIDOWNLOAD ועכשיו אני מנסה עם WM RECOEDER. נראה כאילו הן מנסות להוריד אבל הן לא. עכשיו, למשל, ה-WM RECORDER נשאר על Receiving HTTP... בשורת ה-URL, אחרי שלחצתי RECORD . אודה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by אוקיי,

'k well, if you can, look for ways of fixing problems towards the following various bsod's (blue screens of death) irql not less than equal , page area faults, bad pool error, pfn input error, and sometimes mention of win32k.sys (which is related to graphics display drivers) from what i've discovered so far it's usually to do with faulty ram, or bad drivers....i've changed neither in the past year so i'm damned if i know what the problem is זה חבר שלי שגר באנגליה. אלה הבעיות שלו.. עכשיו בנוסף הלוח אם שלו עבד כבר הרבה זמן על 73 מעלות !! הוא שם עליו מאוורר ענק, יענו מאלה שמאווררים בני אדם וזה הוריד את זה ב 15 מעלות. יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לחומרה? הוא לא …

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  10. Started by uzana2004,

שלום לכולם... יש לי את INTERNET SECURITY ואת NAV05 ונשבר לי מהם(אני רוצה לעבור לNOD) השאלה שלי היא איך לבצע הסרה מלאה של התוכנה ללא השארת שאריות מיותרות?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  11. שלום, אחרי שימוש ממושך מאוד-מאוד באותו אימיול, רשימת חיפוש הקבצים שלי כבר מתחילה להציק לי מבחינת אורכה... האם אתם יודעים על דרך בה אני אוכל לנקות אותה או למחוק אותה לגמרי? בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אני מחפש שמות של תוכנות לחיתוך קבצי ווידאו מכל הסוגים, אבל שהאיכות אחרי החיתוך לא תרד אפילו בקצת בינתיים אמרו לי רק על Virtual Dub, אז אם אפשר שמות אחרים בבקשה תודה!!!

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  13. באמת אין ספייווארס יותר? היא שווה בדיקה?

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  14. Started by X_Dror,

יש לי מחשב (לא שלי) עם מחיצת Windows ו- Linux (והוא משתמש בשניהם), ואני צריך בלי לפרמט להעביר קצת מקום מהמחיצה של לינוקס (משהו כמו ג'יגה אולי יותר) אל המחיצה של Windows. האם אפשר לעשות את זה עם Partition Magic? אם לא, זה אפשרי בכלל? תודה!

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  15. הכל בכותרת

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. אורח Si-Nom

זה לכול ה FAN BOYS של פיירפוקס... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3144743,00.html

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by mafisto00,

הסיפיו יוסג' לא כל כך יציב אצלי. ברגע שעל המחשב רצות שתי תוכנות, שהן: mIRC Team Speak 2 הסיפיו יוסג' קופץ בלי הפסקה בין 2 ל 20. נראה לי קצת מוזר. בכל מקרה שאני מפעיל את המשחק Unreal Tournament 99 בנוסף ל Teamspeak and the mirc הסיפיו יוסג' קופץ ל 100 קבוע ולא זז, נשאר שם על 100. הורג אותי המצב, זה מגיע למצב שהמחשב נתקע לי בשלב מסויים של המשחק. עכשיו אני בודק מידי יומיים את המחשב ב SpyBot and Adaware. את שניהם אני מקפיד לעדכן, כמו כן גם את הוינדוס. אין הרבה תוכנות שפועלות ברקע עם המחשב, זה מה שגורם לזה להיות יותר ויותר מוזר. וירוס? אני בספק, נזהר מאוד. באגים? משתדל לנקות כמה שיותר עם התוכנות SpyBot and Adaware. זו החומרה שלי. (CPU) 1-Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz, 2746MHz…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by Shasoosh,

ניסיתי להתקין את GoogleDesktop וקיבלתי את המסך הזה: יש למישהו קצה חוט?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by Pentium D,

כידוע Kaspersky ו-NOD32 הם תוכנות האנטיוירוס המובילות כיום. אני משתמש ב-NOD32 והנני מרוצה. רק ברצוני לדעת לאיזה מן השתיים יש מאגר ווירוסים גדול יותר? ואיזה טוב יותר מבחינת איתור ווירוסים? (מי מתקדם יותר בתחום הסריקה? ומי בתחום הגנה בזמן אמת?) ואם כבר גם ברצוני לשאול איזה FireWall מומלץ לי להוריד. כרגע מותקן במחשבי Mcafee FireWall 7.0, האם כדאי לי להשאירו או האם קיים בשוק אחד מתקדם/טוב יותר?

20. איך אפשר לענות לשיחות טלפון של בזק דרך המחשב או להתקשר מהמחשב???

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  21. Started by rk666,

ללינק של NEOWIN לאתר של OPERA יפה רק חבל שהתמיכה שלו בעברית קצת לקויה.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  22. יש לי מצלמת אינטרנט של GENIUS WEBCAM EXPRESS V2, אבל הבעיה היא שאיבדתי את תוכנת ההפעלה שבאה איתה. הדרייברים שהורדתי מהאתר לא כוללים תוכנת הפעלה, ובנתיים אני יכול להפעיל את המצלמה רק כשאני במסנג'ר בשיחה עם מישהו! ניסיתי להוריד כמה תוכנות אבל אף אחת לא זיהתה את המצלמה (המצלמה עובדת, כנראה התוכנות לא הכי טובות). אז אם אפשר בבקשה לינק להורדת תוכנה שמסוגלת לפעול על המצלמת אינטרנט שציינתי? תודה .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by liorgadidi,

שלום.! אני עובד במחשב שלי עם התוכנות אימיול וקאזה. עכשיו אחרי פירמוט אני מתקין את התוכנות וככה: באימיול-זה כותב לי על low id ובקאזה-לא מתחבר בכלל. מה אני יכול לעשות במקרים האלה?? אני צריך לפתור את הבעיה מהר. תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  24. Started by zaroor,

שלום יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מתקין תוכנת וירוס פנדה טיטניום 2005 היא משנה את שורת המשימות לסגנון WIN XP (הצבעוני) ולאחר מכן אם אני משנה חזרה לקלאסי של WIN (הרגיל) הוא נשמר ואם מכבים ומדליקים את המחשב מספר פעמים ..אבל שאני מכבה את המחשב בלילה עד למחרת ואז שאני מדליק שוב משתנה לWIN XP (הצבעוני) כאשר אני מסיר את תוכנת הוירוס זה לא קורה דיברתי עם התמיכה שלהם הם לא יודעים מה הפתרון ואמרו לי לשאול את microsoft דברתי איתם והם אמרו שזה לא הבעייה של ה- WIN רק של התוכנה....מה לעשות??... אגב במחשב השני זה לא קורה

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  25. היי, אני רוצה ליצור דיסק (לא דיסקט) שבעזרתו אוכל לאתחל את המחשב ולבצע סריקה של וירוסים. הורדתי בזמנו אימג' של CD כזה מאימיול (אין לי מושג מי יצר אותו) עם כל מיני תוכנות עזר אבל הבעיה היתה שהדיסק לא קרא את ההארד דיסק שלי, לא יודע אם בגלל שהוא NTFS או בגלל שהוא SATA. יש ברשותי Norton 2005. תודה, אופיר.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים