עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן משהו מוזר קורה, אני מתקין את התוכנה הנ"ל ואת חברותיה הדומות והאינטרנט מפסיק לעבוד, אני מחובר בחיבור ישיר ורץ עך חלונות ויסטה אשמח לשמוע מה יכול להיות הסיבה והאם זה קשור לתוכנות הנ"ל או שזו איזשהי מקריות תודה

2. אני עכשיו הולך להתקין לידידה שלי XP PRO. היא רק גולשת באינטרנט, משתמשת ב-ICQ, MSN, ומשחקת קצת במשחקים. איזה תוכנות אני צריך להתקין לה. את אלה אני כבר יודע: WINRAR ICQ MSN DRIVERS FOR v.CARD/SOUND CARD etc.... JAVA NERO BURNING ROOM SP2 FOR xp pro KASPERSKY & SYGATE ANTI-VIRUS & FIREWALL DIALER FOR NETVISION CABLE INTERNET מה עוד אני צריך להתקין לה במחשב? תוכנות ממש בסיסיות, כדי שהיא תוכל להריץ את המחשב הצורה נורמלית ובלי בעיות.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הנה הרשימה שלי נכון לעכשיו: FIREFOX 1.0.4 FIRETUNE v1.0.3 CCLEANER 1.19.108 AVI MPEG RM WMV Joiner v4.81 Ad-Aware SE Personal Edition 1.05 DAEMON Tools 3.47 xp-AntiSpy 3.94-1 SpeedFan 4.24 CPU-Z 1.28 EVEREST Home Edition v2.00 ACROBAT READER 7 win md5 sum Sygate Personal Firewall Pro NOD32 GSpot v2.21 OFFICE XP Azureus Release [2.3.0.2 peerguardian 2 זקוק להמלצות על: UNINSTALLER טוב תוכנת איחוי טובה (מתלבט בין כמה ) מנקה REG כל דבר אחר

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by ruff stuff,

utorrent היא תעבוד עם האנטי וירוס של נוד 32 גירסא 3 האם לא תהיה בעייה של חסימת פורטים? האם תיפתר בעיית ה nat שקיימת ? מה הפורטים שעליי לפתוח שעובדים עם התוכנה הזאת? תודה מראש .

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by steve_morse,

שלום רב אני מחפש מתקן שגיאות כתיב לדפדפן אקספלורר 9. יש תוסף דומה לפיירפוקס השאלה אם יש תוסף חיצוני שמתקן לי שגיאות כתיב בעת כתיבה? הן בעברית והן באנגלית? תודה רבה, תום.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  6. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

Winamp 2.79 is out! Improvements : upgraded unzip/decompress support to zlib 1.1.4, for big security fix improved multiple instance detection code/opening many files from explorer issues winamp agent tooltip improvement updates to MIDI support, disk writing support, WAV file support (PP) fix to id3v2+unicode support (rOn)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי במחשב סרט בלו ריי מלא. ז"א עם כל התפריטים והתוספות שיש (ווידאו ולא ריפ). זה כמובן שוקל 50GB. כל העסק הזה נמצא בתוך תקייה אחת שבתוכה יש עוד כמה תקיות שבניהן BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST ועוד כמה קבצים ותיקיות. אני מנגן אותו עם תוכנה שיודעת לנגן סרטי BR מתקייה (ולא מדיסק) בשם TotalMedia Theatre 5, ניתן לבחור שם כתוביות מיתוך מה שיש בבלו ריי רק שאין שם עברית. איך אני מוסף תרגום בעברית? אני צריך לזרוק אותו אולי לתקייה מתאימה? באיזה קובץ התרגומים שם, אני לא מוצא אותם?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  8. Started by Electric Boom,

הנגן הוא E280 תיאורתית אפשר לסנכרן אותו מול WMP10 או להעביר קבצים כרגיל, אבל שום דבר לא עוזר כשאני מנסה להעביר כרגיל על כל טראק הוא טוען שיש פרט אחד או יותר שמעבר ליכולות הממשק להציג אותו ובסופו של דבר לא רואים את שם השיר בכלל כשאני מנסה להעביר דרך WMP10 הטמטום חוגג, ככה למשל יש לי עשרה אמנים דוגמת:guns N' Roses,Guns and Roses, guns n roses... אז ניסיתי לעבוד עליו קצת ידנית, אם נגיד טראק היה [שם אמן] - [מספר טראק] - [שם טראק] וכו', השארתי רק את שם הטראק, ועדיין אותה הבעייה. כמו כן בתיקייה של אמן מסויים העברתי את כל הטראקים כך שבID3 שלהם יופיע ~אותו~ שם אומן, ז'אנר, בטלתי שמות אלבומים וכו'. שום דבר לא עוזר. אותן שטויות עוד פעם ועוד פעם. מישהו יכול להמליץ על תכנה שע…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. Started by XMB,

אהלן, אני מנסה למחוק את תקיית ה WINDOWS יחד עם התקיות הנלוות של PROGRAM FILES וכדומה של וינדוס 7. עקב החלפה של לוח אם נאלצתי להתקין וינדוס 7 בכונן אחר ולגבות את כל האינפורמציה לכונן השני (לא הייתה לי אפשרות לחבר את ה HD למחשב אחר זמין), לכן העברתי את המידע לכונן הרלוונטי ואז פירמטתי את המחיצה הרלוונטית והתקנתי עליה שוב וינדוס. כרגע אני עם וינדוס בכונן C לדוגמה, ויש לי עוד וינדוס בכונן D שאיני מעוניין בו אך יש לי שם המון מידע בכונן לכן לא יכול לפרמט את הכונן הזה, התקייה אני לא יכול למחוק הוינדוס אומר שאין הרשאות לכך למרות שאני ADMIN במערכת הזו (וינדוס 7), יש לציין שאין לי בחירה בין המערכות ב BOOT. ניסיתי תוכנות בסיגנון של UNLOCKER - אינה פועלת עם מערכות X64 ועוד תוכנה שאנ…

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by tandury,

מישהו מכיר תוכנה חלופית למתרגם אתרים.....חוץשתיהיה תוכנה ללא תשלום

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by Croopy,

ל"ת

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  12. אחים, אני צריך דחוף תוכנה להורדת אתר שלם... :bash: נא עיזרו לי (ההנאה מובטחת) :blah: :anim-jjd:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by OutRaGe,

שלום ידידה ביקשה ממני להתקין לה אנטי-וירוס והאמת שאצלי כבר הרבה זמן לא מותקן אחד בעבר השתמשתי בקספרסקי והיה נוח אבל לא יודע היא דיי מתקשה עם מחשבים כך שלמרות ששניהם מעולים תמליצו איזה מהם יותר נוח עם ממשק ותפעול טובים ופשוטים וסתם ככה שאלה, אם להתעלם מהנוחות, תכלס עבודה ויעילות - מה עדיף ? תודה מראש, לירן.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי נדבקתי בווירוס wa6 שהוא רשום ב- VBscript. הווירוס שיכפל את עצמו לכל הכוננים הניידים שלי (דיסק און קיי,איי פוד ועוד) כמו כן הוא חוסם לי את הגישה לכונן. אני לא יכול להיכנס לכונן C למשל בלי ללחוץ על "פתח". האנטי ווירוס לא מזהה את הקובץ בתור ווירוס, הוא "נקי". עוד תוכנות כמו אד אוור וספי בוט הביאו את אותה התוצאה. אם אני מוחק אותו אז הוא רושם לי "קובץ wa6 לא נימצא" ואחרי זה הוא משכפל את עצמו שוב. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  15. יש לי כבר שנה את NOD32 ואני ממש מרוצה,בימים האחרונים הוא התחיל לצפצף ולהקפיץ שגיאות שהוא לא יכול להוריד עדכונים כי המשתמש לא בסדר. הנחתי שנגמר לי הרישיון,יש דרך לחדש את הרשיון במחיר מוזל(יחסית למוצר חדש)?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  16. שלום לכולם .. נגמרה לי תקופת הניסיון של השלושים יום ואני לא יכול להפעיל את התוכנה יותר... על מנת להמשיך להשתמש בה יש לי שתי אפשרויות או לקנות או שיש לי אפשרות לעשות Relicense כשאני לוחץ על האפשרות של ה Relicense הוא מבקש ממני קובץ שאמור להיות אצלי במחשב, קובץ גיבוי של הרישיון תוכנה שלי... בקיצור מה אני עושה במקרה כזה .. יש לי אפשרות למצוא קובץ כזה או מה? והאם יש לי אפשרויות אחרות?

17. 22/03/07: All your tokens are belong to us! posted by: Christian Lindstrøm permalink So, now all tokens have expired for this round. If you have just invited friends, don't worry, their invitations will still be valid. We are moving into next phase in which we will have a nifty invitation feature in the client, so you can shoot off invitations while enjoying full screen TV happiness. And as for all you who have been waiting for more tokens, your patience will be rewarded ) ההזמנות יהיו מתוך התוכנה עכשיו - נחכה לשדרוג חבל ובסוף לא קיבלתי אפילו הזמנה אחת מצד שני הם התחייבו שכל מי שנרשם לביטא עד הסגירה לפני יומיים יקבל הזמנה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. האמת אני קיבלתי מחבר את הקוד לתוכנה אבל התוכנה כבר קבעה לי במחשב שהזמן שהוקצב לי נגמר ושאי אפשר להכניס קוד. אני צריך לעשות משהו שימחוק כל זכר לתוכנה הזו במחשב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by guyyug,

אני משתמש בDIVX 2 בדרך כלל אבל היום ניסיתי לנגן קובץ התוכנה מתחילה מגדילה את המסך לגודל הקובץ אבל נתקעת התוכנה ניגנה קובץ אחר ואת הקובץ המדובר אפשר לראות באיכות מחורבנת במידיה פלייר מה הבעיה או לחילופין נגן מוצלח יותר?!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by LoopXXX,

חיפשתי קצת ברשת ולא מצאתי, משום מה רוב הלינקים הם למכשירים ולא לתוכנות. והתוכנות הן כולן בתשלום. האם יש נגן כזה חינמי או אפילו בתשלום אבל לא יקר? (50 דולר? )

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by EDDIE9,

שלום רב. הורדתי את הנגן bsplayer,עבד בסדר יום אחד ולפתע הפסיק לעבוד. כרגע הוא לא מצליח לטעון ולנגן שום סרט,גם סרטים שהוא כן הצליח לנגן אתמול. לא מקבל שום הודעת שגיאה,פשוט כשאני בוחר בקובץ ורושם פתיחה באמצעות bsplayer,הבר הכחול של הנגן נפתח אבל קובץ הסרט לא עולה. בנגנים אחרים אין שום בעיה בשום קובץ של סרט. התקנתי בהתקנה הראשונית את כל הקודקים שהוצעו לי. ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין שוב אך זה לא עוזר. אודה לכל עזרה.

22. Started by eladbu,

האם קיים נגן אשר יכול לנגן קבצי DTS אין ברשותי DVD במחשב אך יש לי קובץ DTS אני מחובר בכבל קוקסיאל למגבר תומך DTS

23. נגן DVD יכול להקרין סרט שנצרב על CD ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by nat64x,

תנו שם לנגן אם סייקינג טוב וחלק (לא קופצני) ואם אפשרות להקפיץ 5 שניות קדימה/אחורה באמצעות המקלדת. פרייוור.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  25. שלום לכולם, אני דיי גרוע בפוטושופ, אבל החלטתי לפרסם בכול זאת, אני דיי חדש בעניין של תלת מימדי בפוטושופ, אז אשמח להערות, אני יודע שזה לא הכי טוב... אבל זה מהראש אחרי הכול... (בלי מדריך...): קישור ישיר (כי אם אני לא טועה Imageshack מקטינים לפי המסך): http://img48.imageshack.us/img48/6500/mp4playerwv5.jpg וזה עבודה ממש ממש ישנה שלי ב-Flash מכיתה ז' והחלטתי לפרסם אותה פה אם כבר היא עלתה לי: http://members.lycos.co.uk/shynet/flash/computerart.html בעיקרון זה המחשב הישן שלי בפלאש, אז הייתי דיי בהתחלה של פלאש ולא ממש התקדמתי עד היום , אבל אשמח לקבל דעות והערות בקשר לעבודה הראשונה השנייה פחות כי זה משהו שהייתי דיי קטן ועכשיו שאני חושב על זה יש הרבה עוד מה לשנות מאז..…

• 7 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.