תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
http://www.tovilevis.com לא 100% גמור אבל יש מה לראות
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כעשרת אלפים תמונות מבולגנות עם שמות שונים, ההייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שתוכל לקחת את אותם עשרת אלפים תמונות שנמצאות בתוך תיקיה אחת ועוד עשרות תיקיות(באותה תיקיה) , ותוכל ליצור תייקייה ייחודית לכל גלריה עפ"י תאריך השינוי שנעשה בה? כלומר תאריך שינוי - הכוונה לתאריך שבו בעצם התמונות הורדו , ולודגמה 20 תמונות שהשתנו בתאריך 31/12/10 בשעה 14:53, ייכנסו לתיקייה יחודית משלה יחד עם כל התמונות. וכן הלאה עם 60 תמונות אחרות שהשתנו ב1/1/2001 בשעה 18:12 ייכנסו לתיקיה נפרדת. *חשוב שהיא תדע ליצור את התיקיות לפי השעה שבא השתנה פעם אחרונה הקובץ, ולא רק את התאריך, משום שיש המון תמונות שהשתנו ונוצרו באותו יום, אבל לא מדובר באותם גלריות
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://img503.imageshack.us/img503/6496/fhduo3.png אין אפשרות לשנות את העוצמה זה נעול, שאני מקליט את עצמי בווינדוס זה שומעים די חלק אבל במשחקים למשל בCS יש הרבה רעש גם כשאני מחבר אוזניות. התקנתי את הדרייברים של הלוח (DS3) אבל זה לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שאני נכנס לדפדפן יש לי דבר מעצבן כזה שדף הבית תמיד מפנה אותי לתוך אתר חיפוש מעצבן כזה... זה לא עף בשום אופן,שיניתי את דף הבית. הרצתי spy bot וגם regsupreme העפתי history וגם עשיתי disk cleanup וגם אם אני זוכר נכון מחקתי את העוגיות וזה עדיין לא עוזר! יש למישהו רעיון??? אני בטוח שלרובכם זה קרה מתישהו! (כי לי זה כבר קרה)
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מה הבדל בין Kasparsky Internet Security ל kaspersky anti virus
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרום במהלך פתיחת טאבים חדשים נניח אני עכשיו בטאב A ופותח בו לינק בטאב חדש B, אנ עובר לטאב B אחרי שזה סיים להיטען ומה שאני רואה בו זה את הדף של טאב A. על מנת לפתור את זה אני חוזר לטאב A וכאשר אני חוזר שוב לטאב B הוא מציג תקין את מה שפתחתי. הסרתי את כרום והתקנתי מחדש, עידכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך אך אין שינוי. חיפשתי פתרון בגוגל אך ראיתי אנשים עם בעיה דומה אך לא מצאתי פתרון לבעיה אני משתמש בויסטה 64 ביט, צריך לציין שבאקפלורר ובפיירפוקס אין בעיה אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עמוד הבית אשמח לביקורות.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הדפדפן שבכל מיני אתרים שאני נכנס אז יש למעלה הודעה אם אני רוצה להירשם למערכת ההתראות של האתר. אני לוחץ "לא תודה" והכל סבבה. שאני סוגר את הדפדפן ונכנס שוב לאתר - שוב אותה הודעה, וזה כבר מעצבן!!! איך לעזאזל אני נפטר מהדבר הזה? לא רוצה ללחוץ כן כדי להיפטר מההודעה הזאת למעלה ואז לסבול מהודעות קופצות מדיי פעם. ואני מצרף תמונה להמחשה מאתר אחר. תודה רבה (!!!!) לעוזרים ניסיתי לחפש מענה בגוגל ואתרים בחו"ל אבל לא ממש הצלחתי כנראה בחיפושים שלי אני מגדיר לא נכון את ההודעות המציקות ההן.
-
- 7 תגובות
- 13.3k צפיות
- 2 followers
-
-
זה מה שזה מראה לי כשאנ מנסה להיכנס לצ'אט של תפוז.. זה לא טוען אף פעם ולא מציג כלום.. מה אני עושה בשביל לסדר את זה? צריך להתקין משהו..? ד"א זה אותו דבר גם בצ'אט של נענע.. ושם יש הסבר למה שעושים אם יש את הX הזה וזה לא נטען אבל ניסיתי הכל וזה לא עוזר \:
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
אז ככה, הרבה תוכנות אחרי uninstall משאירות שאריות במחשב. לאחר מכן שמתקינים אותן מחדש(אפילו אחרי מספר חודשים) הן זוכרות נתונים מההתקנה הקודמת. עכשיו אני רוצה שתוכנות שאני מתקין מחדש יהיו כמו אחרי פורמט, להתחיל ממצב "נקי". אז איפה מאוחסנות השאריות האלה? ברג'יסטרי? אם כן אז זה בטוח לנקות כניסות ב registry של תוכנות שעברו uninstall? זה לא עלול לגרום לבעיות בווינדווס (XP) ? ואם לא איך אני נפטר מהשאריות האלה?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
גיליתי שהבעיה היא לא בדפדפן (ניסיתי ב IE ופיירפוקס) אלא משהו במחשב שלי. כל פעם שאני BROWSE מ"התמונות שלי" הדפדפן קורס, וכשאני נכנס לתיקייה הזאת רגיל - היא לא קורסת ואני יכול להסתכל על קבצים..... איך אני מוצא את הבעיה שם?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אחרי כמה ריסטים לא רצוניים שקשורים כנראה לבעיית חשמל בבית, הופיעה לי הודעה ב-Startup על איחזור ה-Registery. הרבה זה לא אמר לי, אבל מאז כל פעם שאני מנסה להפעיל את ה-Windows Media Player הוא נתקע על 100% CPU ואני צריך לסגור אותו דרך ה-Windows Task Manager, בנוסף, כל אתר שיש בו סרטון מובנה (דוגמת הידיעה על 5 שנים לאתר, ynet ו-Youtube) תוקע את האקספלורר על 100% CPU, כנראה שוב בגלל הנגן הזה. מחקתי את WMP10 אבל זה לא עזר...יש לכם עצה, מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה במס' מחשבים כולל האישי שלי. כאשר גולשים עם מס' TAB'ים דרך אינטרנט אקספלורר, בשלב מסוים לא נפתחים טאבים נוספים וכל העסק "נתקע". אי אפשר לפתוח שום EXE אי אפשר לפתוח TASK MANAGER לא נפתח אף תפריט של כפתור ימני כאמור, התנהגות מוזרה. לאחר סגירת האינטרנט אקספלורר, ניתן לפתוח את הTASK MANAGER ולסגור את הPROCESS שנשאר פתוח משום מה. ואז המחשב חוזר לעבוד כרגיל. סרקתי את המחשב על ימין ועל שמאל - לא מצאתי כלום. מישהו מכיר/נתקל ? תודה, תומר.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה הגירסא הכי חדשה של נוד32 ? תעזרו בבקשה ???
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
נגיד שיש emails שלקוחות מילאו פרטים - בטופסי משוב / או טפסים אחרים ושלחו אותם במייל אני מחפש תוכנה שתבצע data mining כך שאני יוכל לרכז הכל באקסל או ב וורד כמאגר מידע האם אתם מכירים תוכנה כזו? טובה?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של כרטיס מסך nvidia 9800 gt ושעשיתי ריסטרט אחרי ההתקנה המסך נהיה גדול ושבאתי לשנות את ה COLOR QUALITI ל 32BIT המקסימום שאני יכול זה 16BIT. יש לך מושג אולי מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי קאזה שהייתה מורידה לי במהירויות מטורפות (לא יגיד איזה כי אז יבקשו הוחכות ואין לי), בכל מקרה עכשיו היא לא מתחברת (תמיד הייתי עם פיירוול של סיגייט) הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא החלפת מערכת הקבצים מfat32 לntfs, אבל לא נראה לי שזה הגיוני, אה וגם ניסיתי עוד כמה סוגים של קאזה ואף אחת לא מתחברת, אני לא רוצה לשים את הגרסא ++ כי היא לא מורידה אצלי מהר. בכל מקרה כל מי שיש לו איזה רעיון זה יעזור בטירוף.
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אז ככה שאני מגדיל דף...(עם CTRL+ +, שנאמר זום אין).. ואז אני סוגר את הדפדפן ופותח אותו הוא חוזר לי לגודל 100%....בניגוד לפירפוקס ששומר את ההעדפה שלך לכל דף ודף... יש משהו בנידון או שאני עושה אחורה פנה לדפדפן של גוגל???
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיקח סנפשוטס מכל פעילות בגוגל כרום. אני כרגע עם Refog, אבל היא לוקחת סנפשוט רק כשפותחים חלון/טאב חדש. איזה תוכנות יודעות לעשות את העבודה? יש משהו חינמי שפועל טוב? גם הצעות לתוכנות בתשלום באות בחשבון... מה שמצאתי בינתיים: http://www.any-employee-monitor.com תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אם אפשר גם לצרף לינק להורדה אני מאד אודה. נ.ב. ההתקנה היא של ווינדוס חדש אז אם צריך עוד סוג של קודקים בנוסף בבקשה תוסיפו גם אותו
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש בן חצי שנה שמהתחלה הוא עושה לי בעיות של מהירות המחשב שלי משמש אותי לעבוות גראפיות ולכן חשבוב לי לעבוד במקביל עם כמה תוכענות כמו PHOTOSHOP ACDSEE ADOBE READER FREEHAND כמובן שהאינטרנט שלי והאאוטלוק שלי תמיד פתוחים המפרט שלי הוא : לוח אם אינטל GA-P35 DS3L 2 ג"ב זיכרון מעברד אינטל P DUAL CORE כרטיס מסך - GIGABYTE GEFORCE 9600 GT 512 המחשב מורכב במארז מאוד מאוורר של GIGABYTE -CASIS האמת שהוא מכיל הרבה DEVICE - 4 כוננים קשיחים + 4 צורבי די-וי-די + קורא כרטיסי זיכרון יש לי גם ספק 450 W של ENERMAX ולמרות המפרט הוא לא זז מספיק מהר לוקח תו הרבה זמן לבצע פעולות בפוטושופ ולפעמים אני צריך לרסטט את המחשב כדי לנקות את הזיכרון - אשמח לדעת מה עושים ואיך מגלים אם יש בעי…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זמן רב קניתי ב DVD את הסרט של הדלתות בחו"ל ממיטב כספי העניין הוא שאין לסרט תרגום כמובן בעיברית חבר שלח לי את התרגום שיצא לסרט בעיברית ופשוט ניסיתי להדביק את הכתוביות מה שלא צלח אז פשוט גיביתי את הסרט על המחשב בתור קובץ AVI ואיזה פלא התרגום עולה בסנכרון מעולה הבעיה שלי היא שהקובץ של התרגום הינו 2 חלקים כיצד אני מאחד את הקובף ליחידה אחת? עכשיו תגידו לי בטח תוריד את ווב סאב וכאלה העניין הוא שאני צריך הדרכה כיצד לעשות זאת בתודה מראש אני מקווה שהנושא אינו נכנס לקטגוריית הווארז
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אם מישהו יודע ויכל לעזור לי זה יהיה אחלה! כשאני מוריד קובץ וידאו נפתח חלון שאומר "דרוש רשיון"(באנגלית) תודה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום משום מה בזמן האחרון הפונט באקספלורר שלי נהיה ממש מזערי... בעיקר בפורומים למיניהם זה ממש מטריד מישהו יכול לעזור ? חן
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-