עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מאיפה להוריד ביטורנט בעברית אוו ענגלית אבל אדיף עברית דחוף!!!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by yinnond,

שלום לכולם, הורדתי סרט לצפייה. נסיתי הפעיל אותו באמצעות Mv2player וגם quick time player. ובעיה... קובץ הסאונד + הכתוביות בעברית מקדים את התמונה ב15 שניות בערך. מי הגאון שיודע לפתור אסון כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by האיש הירוק,

אני רוצה תוכנה שיתוף קבצים טובה אבל {לא אימיול לא קזה} בעברית ובלי כונן ווירטאלי דחוף ????

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  4. שלום חיפשתי ברחבי האינטרנט KAZAA LITE ולא מצאתי ואז החלטתי (כמו אדיוט ) להוריד מהאתר שלהם את הגירסא האחרונה שפיזרה לי כמויות ענקיות של ספאם ותוכנות זבל במחשב הצלחתי למחוק את רובם אבל משום מה הKAZAA מסרבת להימחק וזו ההודעה: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  5. הוא פשוט חוזר לברירת מחדל שלו, הוא מחזיר לי את הסקין (theme) המקורי שלו ומשנה לי את כל ההגדרות בחזרה כמו ברירת מחדל, בבקשה עזרה. ???

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם ראיתי בדיוק סקרין סייברס ביס והם הציגו שם תוכנה שע"י כמה צילומים של חדר או צילום חוץ ניתן לאחד את התמונות ולעשות תמונה פנורמית הם הציגו שם תוכנה ממש מגניבה מישהו יודע איך קוראים לה או תוכנה תואמת אחרת?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by Tal14,

שלום לכולם, יש לי מחשב לא כ"כ טוב בפרטים הבאים: 800 mhz p3 256 ram geforce mx 100\200 הדרישות הנ"ל אמורות להריץ פיקס את football manager 2005 אך הם לא מריצות אותו.. המשחק כל הזמן יוצא בלי דו"ח שגיאות כי ביטלתי אותו אבל זה דו"ח שגיאות.. זה קורה גם באקספלורר מה אפשר לעשות? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  8. באינטרנט אקספלורר כשאני לוחץ על לינק לקובץ הפסיק להופיע לי החלון ששואל אם לפתוח או לשמור את הקובץ ובמקום נפתח ישר חלון ששואל איפה לשמור את הקובץ מה צריך לעשות בשביל שזה יחזור לשאול אותי אם לפתוח או לשמור?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  9. יש לי מחשב שגולש ישירות לאינטרנט, ומחשב אחר שגולש דרכו בצורה אלחוטית... עכשיו, אני מחפש תוכנה או דרך כלשהי שאני אוכל ליראות מה עושה המחשב השני יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  10. יש לי מסמך שצילמתי עם מצלמה דיגיטלית ואני רוצה לשנות חלק מהטקסט אבל אני לא רוצה שירגישו ששינתי משהו אני צריך שזה יהיה אותו פונט ואותו גודל. רציתי לדעת אם קיימת אשרות כזאת ואם כן איך אני עושה אותה? זה ממש דחוף צריך להיות מוכן עד היום בלילה...

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by KorteZ-,

אתמול קניתי מצלמה רגילה ככה קוראים לה GPT I-Cam 140 או GPT I-Com 140 הO והA ממש דומים איך שכתבו אל הקופסא רציתי להתקין אותה היום ולא הצלחתי הנה תמונה אפשר לעשות משהו בבקשה :-[ אין לי את הדיסק של הוינדוס ככה כתוב שם שאני צריך להכניס את הדיסק אבל אין לי אפשר לעשות משהו בבקשה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. Started by Raul,

בתמונה הנ"ל סמנתי קבצים שנתקעו לי על הדסקטופ ואין באפשרותי למחוק אותם. כשאני מנסה למחוק את הקובץ, אני מקבל את השגיאה הבאה ניסיתי שיחזור מערכת, וגם ב"מצב בטוח" אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות אנשים? זה די דחוף... *מתן, הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אל תתעצבן

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by eladbu,

מישהנו מוכן להסיר לי אחת ולתמיד איך אני משתמש ב RSS אשמח אם תוכלו להסביר בשלבים אני משתמש במקסטון! אני בטוח שזה יעזור גם לעוד הרבה אנשים שלא הצליחו להבין את היתרונות של העניין! בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. לאחותי הקטנה בת ה9 יש מחשב בחדר שאני ארגנתי לה יחד עם חיבור לאינטרנט מהיר. היא משתמשת במסנג'ר לשיחות עם חברות שלה מהכיתה. אני חייב תוכנה או משהו שפשוט יחסום קבלת קבצים במסנג'ר, מכיוון שאני ממש לא סומך על חברות שלה מכיתה ד' שישלחו לה כל מיני זבל. בנוסף אני רוצה לחסום אתרים מסויימים ואתרי פורנו רק כדי להיות רגוע שלא בטעות תראה תוכן שהיא לא צריכה לראות, וגם לחסום צ'טים... איך אני עושה את זה, זה דיי דחוף, הילדה עדיין בת 9 לעזאזאל, אבל עדיין אני לא יכול לחסום ממנה את האפשרות להתכתב עם חברות שלה, לכל הכיתה שלה יש מסנג'ר.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by skywalker13,

מה תפקידו של windoctor? הוא שימושי בכלל? מה תפקידו של go back?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by Rיה,

יש לי 6600 gt של gigabyte pci-express צריך דרייבר הכי טוב שיש בשבילו ומהר אין לי דרייבר.......תודה.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  17. כמו שאמרתי בכותרת. עוד כמה דברים שאני רוצה להוסיף: *אני מעוניין בנגן קליל ופשוט לשימוש (בסגנון Real Player) *אני מעוניין בנגן שקורא את רוב הפורמטים בוידאו ובצליל (אם לא את כולם). *אני מעוניין בנגן שאינו נקרא WMP10. תודה לעוזרים, עמית

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by Black_eagle,

שלום יש לי סרט מסווים בכמה חלקים שהוא בפורמט VOB איך אני צורב אותו על דיסק DVD? תודה

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by ahuvit,

הורדתי ראיון לצפייה דרך האימיול והוא נראה בהתחלה כקובץ אימג' ולאחר שניסיתי לפתוח אותו (באמצעות הדיימון טולס) הוא נהפך לקובץ COM. איך ניתן לפתוח אותו??? בתודה מראש....

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  20. *אני כותב את ההודעה בשם חבר שלי שדיי הסתבך מעבר ליכולתי לעזור לו.* שלום לכולם! רציתי לשאול בנוגע לתוכנות המבצעות חילוק וגיבוש כוננים. ידוע לי על PARTITION MAGIC, ביצעתי בה פעולה זו, ולבסוף התגלה שכונן שלא היה צריך להימחק נעלם וגם הכונן שאמור להתגבש עם הכונן השני נעלם גם הוא וגודל האחסון בכונן לא השתנה - משמה נעלמו לי כוננים ויחד איתם החומרים. שמעתי שניתן לעשות UNDELETE ב- PARTITION MAGIC אך התוכנה כרגע אינה פועלת לי מופיעה לי השגיאה הבאה: Init failed: Error 11117 אם למישהו פיתרון כדי שהתוכנה תעבוד? והאם ישנה תוכנה חלופית ל- PARTITION MAGIC? תודה רבה למשיבים ולעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  21. מחפש כזאת. אהבתי תגרפיקה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by eladbu,

כשאני מנסה להכנס לגוגל CO.IL אני מקבל את בדף באנגלית ולא בעיברית למרות שבהעדפות סימנתי עיברית יש למישהו פיתרון?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by dids22,

איך צורבים קובץ iso עם נרו גרסה 6.6.0.8 תודהה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה בפונטים במקסטון ובאקפלורר אני רואה עיברית מצוין אבל כל הפונטים השתנו לי למשהו אחר!מוזרים כאלה איך אני מחזיר את הפונטים למצב הקודם? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים