תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אשמח לקישור להורדה של WINDOWS LIVE 2009 בעברית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, האפשרות להרחבת שולחן העבודה ל-2 מסכים שמגיעה מובנת בWIN 7 די מוגבלת באופציות שלה: אני רוצה שמסך ספיציפי יהיה בצד ימין ומסך ספיציפי יהיה בצד שמאל (בת'כלס מדובר על המסך של המחשב שלי ובצד השני טלוויזיה בסלון שמחוברת בכבל HDMI דרך הקיר...). הכרטיס מסך שלי - 5770 של HIS מכיל חיבור HDMI, DP ו2 חיבורי DVI. את המסך הראשי שלי, סמסונג 2350P חיברתי בDVI ואת הטושיבה שבסלון חיברתי בHDMI כאשר המסך הראשי מוגדר כ"מסך 2" והTV שבסלון כ"מסך 1". כתוצאה מכך, כשאני עושה הרחבה של שולחן העבודה (עובר למצב Extend) אז השולחן העבודה "עובר" לסלון והמסך המורחב, הריק, זה המסך הראשי שלי. אני מעוניין בהפך כדי שאני אוכל להציג סרטים בסלון למשפחה ותוך כדי לעבוד על המחשב. ניסיתי למצוא בגוגל כל מיני או…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב אז ככה שידרתי להכי מתקדמת והיא פשוט כבדה וגם אני ממש לא מתחבר לקטע הזה שהוא מציע לך את הHEALTH של הטורנט , אני רוצה לדעת כמה פירים וסידים עכשיו אני עם 2.2.1 . הבעיה היא שעכשיו הוא לא מציג לי את הזמן שנותר לסיום ההורדה איזה גרסה אתם משתמשים? לפני ששדרגתי הייתה לי גירסה פרפקט אני פשוט לא זוכר...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כונן עם ווינדווס7 אבל אני לא יכול לשמוע בו כלום. העברתי את קובץ ההתקנה של NVIDIA, אבל ההתקנה נכשלה והבנתי שזה בגלל שהקובץ שהעברתי היה מותאם ל-XP ולכן אין התאמה. נכנסתי לאתר ורציתי להוריד אבל לא ידעתי מה לבחור ב- Product Series. אודה אם תעזרו לי לבחור את מה שמתאים לי. שאלה נוספת: האם זה הדרייבר היחיד שצריך להתקין במ"ה חדשה? האם יש גם דרייבר של הלוח אם או שמה שדיברתי כאן זה בעצם הדרייבר של לוח האם?
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שבת שלום אני מחפש תוכנה לצריבת ISO על דיסק נרו עושה לי בעיות תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה לשנות את גודל החלון של דוס בוקס, לפי מה שראיתי ניתן לשנות את הרזולוציה (window resolution) בקובץ ה-options אבל זה מגדיל את החלון וגם את הפונט ואני מעוניין להגדיל רק את החלון בשביל שאני יוכל לראות יותר מידע. כאשר אני פותח דוס בוקס נפתחים 2 חלונות, באחד מהם (החלון הלא שימושי שמשמש רק להצגת הערות וכד') יש אפשרות לגשת למאפייני החלון (קליק ימני על מסגרת החלון) וכאשר אני מנסה לשנות אז מופיעה לי הודעה: unable to modify the shortcut: . Check to make sure it has not been deleted or renamed בחלון שאני משתמש בו אין אפשרות כזאת. windows 7 ultimate x64 מה ניתן לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות מוזרות ב-FF: 1. משום מה ה-TMP גורם לשורת הכתובות לא לעבוד, כלוחצים אנטר פשוט לא קורה כלום. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את ה-TMP וזה לא עוזר, ולא מצאתי שום דבר בהגדרות שהשתנה ממה שהיה קודם ועלול לגרום לכזה דבר. 2. בעיה שהתחילה לפני יומיים - כל פעם שאני נכנס לסרטון ביוטיוב הדפדפן נתקע. יש לציין שזה קורה גם כשאני פותח את ה-FF בסייפמוד. עד לפני יומיים היוטיוב עבד כרגיל, ולא זכור לי ששיניתי משהו (זה קרה לפני שעידכנתי ל-9.0.1 וזה עדיין קורה אחרי העדכון). רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני משתמש ב Aurora בגירסתו האחרונה, ויש לי הרבה מועדפים (סימניות) וזה מציק כל פעם ללחוץ על החץ הקטן ולחפש סימניה רצויה. איך אני מרחיב את הסרגל הזה לשתי שורות או יותר? ניסיתי "התאמה אישית". לא הצלחתי להוסיף שורה. תודה. ;D
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכום, אוירה הקפיצה לי עכשו הודעה על טרויין בשם TR/gendal.2.11454 חיפשתי בגוגל איך להעיף את זה, אבל הגנדל הספציפי הזה לא נמצא... אני צריך עזרה במחיקת הדבר הזה והמלצה לתוכנה שמשפצת רגיסטרי (WIN XP SP3) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן ואני רוצה להשתמש במסך שלו אני מחפש תוכנה כמו מקסיויסטה רק חינמית
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אם זה לא הפורום המתאים אני מתנצל,בבקשה העבירו את זה למקום המתאים היי . אני מנסה בימים אלו להתחיל להבין בנושא הקידוד,ממה שהבנתי עד עכשיו התוכנה virtualdub היא המומלצת. עד עכשיו הדבקתי את התרגום דיי בפשטות והקובץ שהתקבל הוא בערך כ90% מגודל הקובץ המקורי, איך אני יכול לסדר את זה? האם יש אפשרות להצמיד כתוביות מבלי לאבד איכות? אני מחפש מדריך\הסבר כללי למישהו מתחיל על עניין הקידוד,קודקים וכל מה שמסביב אם מישהו מכיר משהו בסגנון אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
האנטי וירוס נוד גילה את הוירוס הנ"ל אך לא הצליח להסירו, גם לאחר הרצה במצב בטוח. הוא גילה עוד שני וירוסים נופסים שכן הצליח להסיר. מישהו יודע איך אפשר להסיר את הוירוס?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום: כאשר אני פותח את פיירפוקס 9.0.1 זמן קצר לאחר סגירתו אני מקבל את המסך הבא: ראו תמונה מצורפת. לאחר שאני סוגר את המסך הזה, התהליך של פיירפוקס נשאר תקוע בזיכרון, ואני צריך לסגור אותו ידנית. אני יכול להמשיך להשתמש בפיירפוקס גם ללא סגירת התהליך, אולם הוא יישאר עד שאני אסגור אותו ידנית או אפעיל מחדש את המחשב. מה הסיבה לבעייה? עריכה: התופעה הזאת התחילה אצלי מהגרסה הראשונה של פיירפוקס שיצאה בעת שמוזילה החלה לשחרר במהירות גרסאות חדשות, ואינני זוכר את מספרה (גרסה 4(?)). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט מחשב עם Office 2003. העניין הוא שאני רוצה לגבות את המקרואים. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מה אתם חושבים כדאי לקנות איך המחיר? http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=150
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
ישנם אתרים שבהם אין לי בעיה למצוא את כתובת ה-mms אבל ישנם אתרים שמחביאים את כתובת ה-mms - האם יש תוכנה שיודעת למצוא את הכתובת הזו?
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, על-מנת לתחזק את המחשב ולשמור עליו, אני משתמש בתוכנות הבאות: אנטי-וירוס Avira Free (גרסא חינמית) Advanced System Care (קנוי וחוקי) IObit Malware Fighter (קנוי, גם כן) Ad-Aware (גירסה חינמית - בעיקר חופר, ולא מוצא כלום) CCleaner (גירסא חינמית) SmartDefrag Spybot S&D בעיני, ניתן לוותר על כמה מהתוכנות, כגון CCleaner ו-Ad-Aware. השאר, כך נראה לי, עושות את העבודה יופי. או שמא אני טועה? בכל מקרה, השאלה היא: מהו סט התוכנות האופטימלי לתחזוקה שוטפת ויעילה של המחשב (ברמת התוכנה)? אני לומד בקורס טכנאי-מחשבים, לכן זה מהדברים הבסיסיים והחשובים שעלי לדעת, כך נדמה לי. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה בגדרת POP וכל זה? איך מוסיפים שאני יוכל לפתוח מייל ולראות עם יש דואר במסנג'ר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 2011 ,לאחר שדרוג מגרסה קודמת, שכבר לא התאימה לחלונות 7 אמש יצרתי גיבוי (אימאג') חדש, אך משום מה זה לא מופיע ברשימת MY BACKUPS, לעומת כל הגיבויים הקודמים שכן מופיעים. היעד לגיבוי הינו אותו היעד ששימש אותי כל הזמן- דיסק קשיח חיצוני. (יש להדגיש: הגיבוי קיים על הדיסק, רק שהתוכנה פשוט "מתעלמת" ממנו) השאלה- מדוע זה קורה, ואיך גורמים לכך שהגיבוי החדש בכל זאת יופיע ברשימת MY BACKUPS תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי פונטים שקניתי מזמן בשנת 2002 והיתקנתי בחלונות XP פרו.התקנה פונטים עברה בהצלחה.פתחתי תוכנה Adobe Illustrator CS5.1ובדקתי אם קיים פונטים. אבל לא רואה פונטים שהתקנתי אותם.איך מגדירים בתוכנה Adobe Illustrator CS5.1 שיזהה לי פונטים חדשים?תעזרו לי בבקשה יש לי פונטים יפים מאוד. אני צריך לעשות עיצוב פונטים הזה.בתודה מראשמיקיחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://yes.walla.co.il/?w=2/7829/1875367 כיצד אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמצלמת את המסך לסרטים שתוכל לקלוט 1920x1200. והכי חשוב שתהיה בחינם!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סורי עם זה לא קשור לפה שלום, אני מחפש רקע של מטריקס עם האותיות והמספרים הירוקים שזזים האנימציה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה. כשאני בוחר advance לצריבה וכו' זה לא עושה כלום. במצב רגיל (לא advance ) זה עובד בסדר. עזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אם לא ברורה הכותרת יש אתר שאני בונה ואת הכותרת הראשית אני רוצה לחלק לכמה לינקים שונים. יש תוכנה שמחלקת תמונה לכמה תמונות, או שמאפשרת לחלק תמונה לכמה לינקים שונים? תודה למי שיוכל להסביר את הנושא קצת עמית
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-