תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תוכנה שתוכל לחבר את קטעי וידאו שלי, להוסיף מוזיקת רקע , ולהוסיף אפקטים, עדיף אפקטים משל התוכנה!
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מפרמט אבל רוצה לשמור את כל המיילים (שהתקבלו, שנשלחו). ניסיתי לחפש אופציית ייצוא אבל לא מצאתי שמירה לקובץ אלא רק ייצוא לתוכנה אחרת (לדוגמא אווטלוק של אופיס). ניסיתי לחפש גם את התיקיה של המיילים אבל גם אותה לא מצאתי :-( אשמח לעזרה בזמן הקרוב (כמו שאמרתי אני מתכנן לפרמט). עריכה: אם מישהו יגיע לתארד הזה באחד הימים בעזרת החיפוש (מה שבטח לא יקרה פה בפורום...) הקבצים שמורים תחת: Documents and Settings שם המשתמש שלכם Local Settings Application Data Identities תיקיה מוזרה Microsoft Outlook Express תודה לפבל הרוסי שעובד בזיגזג ולמד עברית באולפן.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם יש משהו שהוא חלק מהתוכנה? אם כן, איך נכנסים? ואם לא, יש תוכנה מומלצת לזה?, עדיפות לחינמית.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מה הגירסא הכי חדשה של נוד32 ? תעזרו בבקשה ???
-
- 11 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית... האינטרנט והשיתוף מדפסות עובד מצוין אבל שיתוף קבצים לא... הנורטון אינטרנט סקיוריטי חוסם את זה ורק עם אני מבטל אות ואני יכול להעביר קבצים... מישהו יודע איפה בהגדרות אני אומר לו לאשר את הרשת?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז הנה לכם פלאג-אין שהמנורות במקלדת זופצות כמו בVU METER... ממש ממש יפה! http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=108744&download=yes&url=http%3A%2F%2Fdownload.nullsoft.com%2Fcustomize%2Fcomponent%2F2002%2F5%2F26%2FP%2FKeybVis_alpha.exe
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
היי יש לי את הגרסא האחרוהנ של מסנג'ר. בחלון שיחות שלי עם אנשים הוא מראה שיש לי מצלמה למרות שאין לי. האמת זה לא משנה לי (כי מילא לאף אחד מהחברים שאני מדבר איתם יש מצלמה), אבל עדיין... מישהו נתקל בזה? אם כן, איך מעיפים את זה?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המחשב מותקן דיי לא מזמן אז זה לא חירבושים של שטויות שמותקנות שנים על מחשב.. שהמחשב עולה הוא עובד חלק והכל שאני מתחבר לאינטרנט, באותה שניה שהוא כותב שהוא מחובר מתחילות הצרות פתאום הוא מתחיל לעבוד כמו לא יודע מה.. הדיסק לא תוכן או משהו סתם עובד כבר רצח.. גם האחוזי CPU לא עולים על 10%.. יש לי בתהליכים קובץ בשם wuauclt מישהו יודע מה זה? וגם ב msconfig היה לי שם משהו מוזר בלשונית של האתחול פריט אתחול - ויש וי בלי כלום כתוב לידו... כאילו משהו עובד ברקע אבל בלי תיאור בלי כלום ביטלתי את זה והמחשב עובד קצת יותר טוב.. יש גם לוג של HIJACKTHIS לא יודע אם יעזור אבל הנה: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 22:40:44, on 24/09/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT…
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מהדיסק של ASUS דרייורים להכל חוץ מהקול. אני מתקין את הדרייורים של הקול המערכת מבקשת איתחול, לאחר מכן הוא מזהיר אותי שהדרייורים לא עברו בקרה של מיקרוסופט אני מאשר, אך הדרייורים בכל זאת לא עובדים. יש לי מארז של thermaltake מדגם swing, רשום בחוברת שאם הפנל לא תומך HD צריך לשנות איזה הגדרה בביוס האם זה ממשהו ממשי שבגללו אני לא מצליח להתקין את כרטיס הקול? הצעות יתקבלו בברכה תודה, HaimTS ****************** עריכה: נ.ב הורדתי מהאתר של אסוס 100 מגה בשביל סך הכל דרייור וגם זה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
היי לכולם , עובדת לי ברקע התכנה הזו, אני לא מכיר אותה ולא מצליח להפתר ממנה מישהו יודע עליה משהו ? שוב השם הוא wsaeclt והיא מופיעה תמיד באפליקציות של ווינדוס תודה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקבוע מקומות הורדה קבועים לסוגי קבצים מסויימים ב - firefox ? לדוגמא אם אני רוצה שתמיד כל קובץ שאני מוריד מסוג jpg הוא ישים ב - my pictures וכל קובץ doc לדוגמא, ב - my documents... יש אפשרות כזו ?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שמאפשרת לגזור קטעים מסרטי MPG ו AVI, לערוך ולחבר?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
מחפש תוכנת ניטור ללוח DFI של טמפרטורה ומתחים בסגנון MBM. רצוי שהתוכנה (אבל לא חייב) תשב ב TASKBAR כמו MBM. הצעות בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני כבר פוללללל זמן מנסה למצוא דרייברים ללפטופ שלי ואני תאמת לא ממש מצליח עם מישהו יכול לעזור לי אז היה מה שCPU-Z מראה לי (אגב המחשב של SHARP) אגב אני מחפש דרייברים שלך קול זה מה שCPU-Z נותן לי אליו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מסמך וורד 2003 שבתוכו יש גם עמודים שמוגדרים לאורך וגם עמודים שמוגדרים לרוחב. הבעיה היא שכאשר אני כורך את המסמך שאני מוציא אני רוצה שכל המיספורים יופיעו בחלק התחתון של העמוד כלומר שבעמודים שמוגדרים לרוחב המספור יהיה בצד שמאל או ימין של מה שכתוב ולא למעלה או למטה האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קניתי DVD מקליט. עכשיו, אני מקליט כל יום והרבה. ולצורך זה אני צריך תוכנה שתקודד לי באופן קבוע, באותם הגדרות כל הזמן, אך איני יודע באיזו להשתמש. תקשיבו אני רוצה להקליט סדרות טלויזיה של כ-20-25 דקות ושהמשקל שלהן יהיה 700 מגה או קצת פחות. אני רוצה את זה בשביל שהאיכות וידאו והאיכות סאונד יהיו (כמעט) מושלמות. אז מי שמבין בקידוד אופטימלי בשביל הנתונים שכתבתי שישאיר הודעה, חשוב גם שיגיד באיזו תוכנה צריך להגדיר את זה. תודה ענקית מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אז אני מעוניין לדעת באם יש לי וירוס של SPYWARE,מה לעשות כדי להמשיך לגלוש בשאר אתרי האינטרנט בצורה הכי נעימה שאפשר? במידה וצריך תוכנת אנטי SPYWARE בכלליות איפה מוכרים את האנטי SPYWARE הכי טוב במדינת ישראל? לא נוח לי כל פעם להגדיר מחדש את הBIOS ולפרמט את מערכת ההפעלה של המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני משחק שח ב-MSN - http://zone.msn.co.il/chessGameRoom.asp?new_nick_name=006&x=44&y=13 - וכאשר אני נכנס למשחק החלון של האקספלורר לא נפתח עד הסוף. הכוונה היא שבתחתית המשחק יש אפשרות לצ'אט, בו אפשר ליריב שלך כל מיני דברים והחלון הזה חתוך לי באמצע מבלי שיש לי אפשרות לראות את כל המסך כולל החלק התחתון ביותר בו ניתן לרשום דברים לשיחה. לא ניתן להגדיל את החלון וגם שינוי הרזולוציה לא עוזר. מה אפשר לעשות בשביל לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש תוכנה שמקטינה את גודל הקובץ של תמונות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כמה מסמכים סרוקים לפורמט GIF. הייתי מעוניין לאחד אותם (שרשור) לכדי מסמך GIF אחד. כיצד אני עושה זאת ? (יש ברשותי Photoshop ו- ACDsee) נא הביאו הסבר מפורט. תודה, חג שמח ושנה טובה. רותם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי פרמטתי את המחשב אחרי שפרמטתי לא יכולתי להתקין תוכנות דריברים וכו... אם למישהו היה את הבעיה הזאת ויודעה לפתור שיכתוב זה הכי דחוף בארץ זה רושם לי error launching installer תמונה:
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-