עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תוכלו לעזור לי להקים שרת ftp ? עם התוכנה הזאת: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6310 רשמתי את ה-ip שלי וזה לא מתחבר אולי בגלל מודם או ראוטר ? (אין לי פיירוול).

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  2. מישהו מכיר תוכנה איכותית לצפייה בסרטי DVD? :s05: אם כן - תביא בבקשה

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  3. שלום לכולם, אני עושה פרויקט ב MAX ובחלק מהרינדורים שלי, שכוללים חומרים יחסית מורכבים לוקח הרבה זמן. לדוגמה, 19 פריימים ב21 שעות. (אני לא מגזים ). הוספתי זיכרון, של 2GB. השאלה שלי היא אם אני יתקין XP של 64BIT כמובן עם MAX של 64BIT יהיה שינוי משמעותי בביצועי המחשב? צירפתי PRINT SCREEN של המפרט שלי. תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by zoman,

שמעתי על התוכנה Micro Pc-Cillin Internet Security 2006 ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה ,חסרונתיה והתרונתיה ?

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  5. שלום, אני חדש פה. לפני ארבעה ימים שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ2.5 מגה ל5 מגה. מאז, (אם אני זוכר נכון) האינטרנט התחיל להתנתק פה ושם.. לא כל כך הבנתי מה זה ולמה יכול להיות מעומס של מהירות? שזה מוריד על 500+ קבוע או משהו בסגנון..? (קראתי את חוקי הפורום אני יודע שאסור לדבר על הורדות וכו' אבל אני רק שואל האם זה ייתכן מזה) ? צירפתי פה תמונה של השגיאה הזאת. מה שקורה שיש את השגיאה הזאת , למעשה זה כזה תשלח אל תשלח , אבל בגלל שביטלתי בהגדרות שלא יראה ויעשה לי את התשלח אל תשלח ויראה רק קירטיות . שזה קורה, ואז אני עושה סגור או מראה פרטים אחרים לגבי זה, ואחרי זה עושה סגור , פתאום הווידוס כזה משתגע, ההתחל וכל הסרגל למטה הופך להיות ווינדוס 98 כזה, אפור ואין , האינטרנט לגמרי…

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by idanmal,

שלום לכולם..... חברים יש לי בעיה עם הדפדפן של מוזילה , יש אתרים שהוא מציג אותם כמו שצריך ויש כאלה שלא ,כאילו לא נפתחים על המסך כמו שצריך, מילים עולות על מילים,ותמונות נפתחות במקומות מוזרים, כמו למשל באתר של לילה . יש איזה שהוא תוסף שמתקן את הבעיה הזאת??? תודה רבה....

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  7. איך משנים את צד הכתיבה באקסל שיהיה מימין לשמאל ולא משמאל לימין?

• 4 תגובות
    • 14.3k צפיות
  8. Started by dudi2002,

שאני נכנס לאתר הזה www.go4score.com, התוצאה אצלי היא הפוכה. למשל במשחק הפועל עכו - עירוני ראשל"צ, התואה היא כרגע 1-0 לראשון (שמשחקת בעכו), כלומר ה1 בצד שמאל (של ראשל"צ) וה0 בצד ימין (של עכו). הבעיה שאצלי זה הפוך. כלומר ה-1 בצד ימין - כאילו עכו מובילה 0-1. מה העניין?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by yosh45,

מה עושים שהתצוגה במסך מתהפכת וכוונה במקום מלמעלה למטה היא משמאל לימין

10. Started by lipa,

לתמונות , סרטים וכו" תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  11. אני יודע שאפשר לבדוק אם יש לך את האנטיוירוס אבל אם אין לי אני גם יכול? ואם כן אפשר לינק?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  12. Started by JohnClark,

שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-8IPE1000 Pro 2 עם כרטיס קול שבב Realtek AC97. ההתקנה תמיד הלכה חלק, ואז אחרי הפעם האחרונה שפרמטתי הופיעה הודעת שגיאה באמצע ההתקנה: no driver or AP was supported in this driver package את ההתקנה הורדתי מהאתר של ג'יגבייט... בdevice manager יש סימן שאלה צהוב עם "multimedia audio controller" בדקתי בBIOS אם הסאונד בסדר, והוא אמור להיות בסדר. אין לי מושג מה לעשות תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by MasterGal,

המליצו לי בפורום זה על אתר בעברית שמלמד אקסס צעד אחר צעד, הבעיה שאני חוזר לבסיס ולא רוצה לחכות לעוד שבועיים בכדי להמשיך וללמוד השאלה שלי היא אם ניתן להוריד את כל האתר למחשב בכדי שאני יקח את הקבצים לצבא ואלמד שם. בטוח שחשבו על תוכנה כזו מעוניין להכיר אותה תודה.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by Street-Fighter,

חג שמח רציתי לדעת אם יש למישהו פה מדריך לשימוש בתוכנה הזאת, ואם לא אני צריך רק לדעת אם מישהו יודע להישמש בה כדי שאני אוכל לשאול אותו כמה שאלות ספציפיות. תודה, גדי.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by Pease Brother,

לפעמים אני סתם גולש באינטרנט BOOM! הודעה המחשב שלך הותקף והשרת הזה בלה בלה בלה למה זה? :-X :-[

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  16. יש אתר שנקרא www.deezer.com שתומך במוזיקה אונליין מכל רחבי העולם. יש בו מבחר עצום של שירים לועזיים. אני רוצה שהשירים יהיו במחשב בלי שאוריד אותם. יש איזה תוכנה שמאפשרת זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by daimond10,

יש לי בעיה אני לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו לעומת זאת אני יכול לקבל קבצים במסנג'ר, אני מחובר ברשת למחשב נוסף ולשנינו יש פייר וול אני לא מבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה.. איך זה יכול להיות שבאייסי אני לא מקבל ובמסנג'ר כן מקבל. בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by Radeon38,

שלום אני מחפש תוכנה שתעשה ניקוי מערכת הפעלה אבל לעומק.אני מריץ CCLEANER בקביעות אבל המחשב שלי בשבוע האחרון מקרטע.בהתחשב שזה אופטרון עם 3 גיגה ורוב השימוש זה אינטרנט חייבת להיות בעית תוכנה כלשהי.האנטי וירוס לא איתר שום דבר וספיירוורים לא מצאתי.אני מבקש שמות של תוכנות חזקות לניקוי מערכת ורג'יסטרי כי לעשות פורמט זה הכי קל וזה לא ממש פיתרון. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  19. אני רוצה לדעת שמות של תוכנות ליצירת Ramdisk, מאחר וידוע לי שאיחסון קבצים זמניים של מערכת ההפעלה והתוכנות השונות (שבדרך כלל משתמשות לצורך זה בתיקיות ה-TEMP שבתיקיית מערכת ההפעלה ובתיקיית המשתמשים) בזיכרון במקום בדיסק הקשיח, יזרז את פעולת המחשב, מערכת ההפעלה והתוכנות. אולם מכיוון שה-Ramdisk (בגלל היותו בזיכרון המחשב) נעלם עם כיבוי המחשב, אני גם רוצה לדעת מהם הסיכונים שכרוכים בניתוב הקבצים הזמניים של מערכת ההפעלה של התוכנות השונות (ע"י המשתנים TMP ו-TEMP בהגדרות המערכת) ל-Ramdisk במקרה של קריסת המחשב/מערכת ההפעלה, כיבוי לא מסודר של המחשב, נפילת מתח והפסקת חשמל וכ'ו, מאחר וישנם קבצים זמניים שנמצאים בשימוש רב יותר מאחרים (למשל תוכנות המסנג'ר השונות), כאלה שנמצאים בשימוש למשך ת…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by אביחי,

אני מבקש המלצה לחבילת אבטחה (לדוגמה: Norton Internet Security 2006)

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  21. Started by miki891,

אני משתמש בתוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME גירסה מלאה. יש לי מדפסת משולבת עם סורק, סרקתי 2 מסמכים. ושמרתי אותם בקובץ סיומת PDF של לתוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME פותח תוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME וגם פותח 2 מסמכים שסרקתי אותם. אני רוצה להפוך 2 מסמכים לאחד ברצף. כאילו אני רואה 2 מסמכים ברצף. עולה ויורד. ולשמור מסמך קובץ אחד בסיומת PDF. איך עושים? מיקי

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  22. התקנתי את האימיול על הווינדוס החדש שלי ויסטה 64 עברתי מxp האימול באקס פי היה פועל מהר מאוד פה הוא פועל איטי לא משנה כמה מקורות ואיזה קובץ אני מוריד זה מוריד איטי מאוד הפורטים פתוחים הכול בסדר אני לא יודע למה זה מוריד איטי משהו יכול לעזור אני משתמש בגירסא 0.48a

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by davidreznic,

היי. יש אפשרות שהמדיה סנטר יציג כתוביות מקובץ SRT (הכתוביות פועלות אם אני מנגן את הסרט עם MEDIA PLAYER CLASSIC או BSPLAYER החינמי)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. האם יש שינוי/שיפור משמעותי שכדאי בעקבותו לשדרג את ה- Office 2007 ל- Office 2010 ? לבעלי ניסיון ב- Office 2010, האם ניתן עדיין לשמור מסמכים ב- Word כ- doc (של Word 2003) ?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  25. Started by Coca Cola,

לחבר שלי יש בעיות בדפדפן והוא איטי מאוד... איזה דפדפן אתם ממליצים לי? משהו מהיר נראה לי הוא ירצה... אם אפשר תסבירו על הדפדפן ורצוי לינק תודה לכל עוזר

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.